Amin canım Sağol biri beş aylık diğeri 4 aylık doğum yaptım ilki de 7 haftalik düşük sebebi doktorlara göre hiçbir sorun yokCok sa
Cok sagol,hepimizin basi sagolsun.hem de 2 tane mi kaybettin cok zor Allahim sabirlar versin.kac aylik ve neden kaybettin sorarak yarani kanatmak istemiyorum ama? Evet demekki bizim sinavimizda boyle,umarim katlaniriz da obur dunyada meleklerimize kavusuruz..
Canım sen doktorun dediğine ne bakıyorsun herseyi çok biliyorlar sa biz evlatlarımızı neden kaybettik önce mantıklı bir şekilde onu aciklasinlar. Sen üç ay sonra korunmayi bırak bak canım tüp bebekten sonra çoğu kişi kendiliğinden hamile kalıyor ınsallah ta öyle olur.Evet kucağıma aldım ama doyamadik 3 saat sonra basit bir enfeksiyon var diye küvet aldilar tedavisi bitince vereceklerdir her şeyi iyi dedi doktor korkulacak bi şey yoktu enfeksiyonu dusmus 5. Günü ertesi gün bize teslim edeceklermis ama kalbi durmuş o gün yavrumun doktoru bile şok olmuş. Yani bende sizden farksız sayılmaz aldigim hiç bir kıyafeti giydiremedim. Besigine yatırımadim alıp evime götüreceğim. 1 yıl dedi doktor üstelik 31 yasindayim umarım zamanla 6 ya da 8 ay a dusurur
Aynen canım bi iyi olalım bi toparlananlim Rabbim isterse olur bi akraba oğlunu sezaryen doğurdu sonra Kazayla yine hamile kaldı 4 aylıkken oğlu araları 13 ay ikincisinde gayet sağlıklı benim önce kilolardan kurtulmak lazım 6 ayda beklerim 8 ayda yeter ki Rabbim bu defa bana versin. Ama ben rüyayı gördüm arkası kız oglumu kucağıma alıyorum rüyamda bağrına bakıyorum kuzum çok özledim seni diyorum büyümüş oğlum aylık bi bebek gibi sonra bi bakıyorum kucağıma kız bebekValla icim parcalandi..hersey yarim kaldi.iste ne yapsak ne etsek care bulamiyoruz olan oldu,geldi basimiza..gul gibi bebeklerimiz gitti.simdi diyorumki aynisindan yeniden verse rabbim bize.bu sefer bu hayatta omurlu olanindan.bende cok genc sayilmam 29 yasindayim 30a gircem.aklim olsaydi evlenince yapardim diyorum 24te evlendim..aslinda herkes 6 ay sonra birakmis korunmayi,belki sende birakirsin.once bi iyileselimde insallah.sabir..
Hayirlisi yüce Mevla bize vereceksin versin tez zamanda ama bizimde toparlanmanın lazım ben doguma kan değeri 7 ile girişim normal en düşük 12 olmalıyız adlı tip doktoru hastaneden bütün tahlilleri almış aileme siz yine şansınız bu değerle anne ameliyattan sağ çıkmış onada bi şey olabilirdi demiş. Hamilelikte ka demir vitamin kayıplarımiz oluyor bunları toparlamaya ki sağlıklı bebeklerimiz olsun. Sırf kucağıma dolsun diye riske girmem allah büyük tabi bize verdim ne olursa olsun yaşar. Yinede önce biz sağlıklı olacağız ki içimizde büyüyen can da sağlıklı olsun. Kiloda vermem lazım Rabbim hayirlisini ömürlüsunu versin inşallah bizleri doğacak yavrularımiza bağışlasin yavrularımizi da bizeCanım sen doktorun dediğine ne bakıyorsun herseyi çok biliyorlar sa biz evlatlarımızı neden kaybettik önce mantıklı bir şekilde onu aciklasinlar. Sen üç ay sonra korunmayi bırak bak canım tüp bebekten sonra çoğu kişi kendiliğinden hamile kalıyor ınsallah ta öyle olur.
Ayyy kiyamam yaa..kiz erkek farketmez yeterki sag saglim kucagimiza alalimda.ben sadece ogluma doyamadimya,herseyimiz yarim kaldi,yeniden bi oglum olsa acim azalirmiki diye dusundugumden belkide.ilk haftalar bir daha hamile kalsam oglum kadar cok sevemem,yeni bebegi her hareketinde oglum sanarim diye dusundum..iste acidan hepsi..bende ruyamda kendime bakiyordum uzaktan,kucagimda pembe battaniyeli bi bebek vardi,uzerimizd yagmur yagiyordu.hayirlara gelsin ruyalarimiz,insallah tekrar olur evladimiz.once erkek,sonra kiz..Aynen canım bi iyi olalım bi toparlananlim Rabbim isterse olur bi akraba oğlunu sezaryen doğurdu sonra Kazayla yine hamile kaldı 4 aylıkken oğlu araları 13 ay ikincisinde gayet sağlıklı benim önce kilolardan kurtulmak lazım 6 ayda beklerim 8 ayda yeter ki Rabbim bu defa bana versin. Ama ben rüyayı gördüm arkası kız oglumu kucağıma alıyorum rüyamda bağrına bakıyorum kuzum çok özledim seni diyorum büyümüş oğlum aylık bi bebek gibi sonra bi bakıyorum kucağıma kız bebek
O da doğru canım benimde ilk doğumda tsnsiyonum 4 e düşmüştü bayilmisim sonra ayildim ama gözlerimi açamıyorum sadece hemşirelerin doktorların paniklediklerini duyuyorum hasta ölüyor bile dediler on tane doktor geldi başıma çok zordu ya aslında o anda olmekte istemedim değil bebeğim gitti diye.Hayirlisi yüce Mevla bize vereceksin versin tez zamanda ama bizimde toparlanmanın lazım ben doguma kan değeri 7 ile girişim normal en düşük 12 olmalıyız adlı tip doktoru hastaneden bütün tahlilleri almış aileme siz yine şansınız bu değerle anne ameliyattan sağ çıkmış onada bi şey olabilirdi demiş. Hamilelikte ka demir vitamin kayıplarımiz oluyor bunları toparlamaya ki sağlıklı bebeklerimiz olsun. Sırf kucağıma dolsun diye riske girmem allah büyük tabi bize verdim ne olursa olsun yaşar. Yinede önce biz sağlıklı olacağız ki içimizde büyüyen can da sağlıklı olsun. Kiloda vermem lazım Rabbim hayirlisini ömürlüsunu versin inşallah bizleri doğacak yavrularımiza bağışlasin yavrularımizi da bize
Hic iste taktiri ilahi deyip cikti isin icinden..belkide goremediler kordonu,belkide dedikleri gibi anlik bisey.bunu hic bilemiycez.ahh keske bende o sanslilardan olsam,insallah olur dogal yoldan..Canım sen doktorun dediğine ne bakıyorsun herseyi çok biliyorlar sa biz evlatlarımızı neden kaybettik önce mantıklı bir şekilde onu aciklasinlar. Sen üç ay sonra korunmayi bırak bak canım tüp bebekten sonra çoğu kişi kendiliğinden hamile kalıyor ınsallah ta öyle olur.
Belli mi olur ALLAHIN hikmeti bir bakmisin 1 kız 1 erkek ikiz verirAyy
Ayyy kiyamam yaa..kiz erkek farketmez yeterki sag saglim kucagimiza alalimda.ben sadece ogluma doyamadimya,herseyimiz yarim kaldi,yeniden bi oglum olsa acim azalirmiki diye dusundugumden belkide.ilk haftalar bir daha hamile kalsam oglum kadar cok sevemem,yeni bebegi her hareketinde oglum sanarim diye dusundum..iste acidan hepsi..bende ruyamda kendime bakiyordum uzaktan,kucagimda pembe battaniyeli bi bebek vardi,uzerimizd yagmur yagiyordu.hayirlara gelsin ruyalarimiz,insallah tekrar olur evladimiz.once erkek,sonra kiz..
Canim peki sana trombofili paneli testi yapildimi?? Yapilmadiysa mutlaka yaptir.belki de kan pihtilasmasi var sende ve bebeklerini o yuzden kaybediyorsundur.insallah yokturda,bir nedeni olmali yani..Amin canım Sağol biri beş aylık diğeri 4 aylık doğum yaptım ilki de 7 haftalik düşük sebebi doktorlara göre hiçbir sorun yok
Yok cnm o test yapılmadı daha ikinci bebegimi kaybettikten sonra tam yspyirayim derken yine hamile olduğumu öğrendim hemen doktora gidip söyledim ben bu testi yaptırmak istiyorum diye o da üç kayıp olmadan yapılmıyor dedi. Birde sende pıhtılaşma olsaydı bebeğin canlı doğmazdi mutlaka kalbi dururdu dedi şimdi üç kayıp oldu malesef ama ben yaptıricam o doktora hiç güveniyorumCanim peki sana trombofili paneli testi yapildimi?? Yapilmadiysa mutlaka yaptir.belki de kan pihtilasmasi var sende ve bebeklerini o yuzden kaybediyorsundur.insallah yokturda,bir nedeni olmali yani..
Belli mi olur ALLAHIN hikmeti bir bakmisin 1 kız 1 erkek ikiz verirRabbim sabrimizin karşılığını elbette verecektir. 1 aldım 2 veriyorum der kurban olduğum o çok büyük zaten hamile kalınca o mucizesi yaşadık. Yaradanin yüceligi buyuklugu içimizde bir can taşırken sizi bilmiyorum ama ben daha çok hissetim[/QUOTE
Inanki bende oyle hissettim..icimde gun gectikce olusup buyurken bir mucizeye taniklik ediyorz derdim esime..rabbimin hazinesi cooookk genis,belki de dedigin gibi mukafatimiz buyuk olcaktir ve ikizimiz olcaktir insallah.benim ailemde ikiz cok fazla hemde spontan.ve bir kiz bir erkek istemistim hep Allahtan,oyle olsa super olur
Ayy kızlar gece gece aglatacaksiniz beni bende rüyamda bebegimi kaybettikten bir ay sonra kızımı bir kadınin kucağında görüyorum bak bebeğin büyüdü diyor sonra oda benim kucağıma gelmeye çalışıyor beni ilk görüşte tanıdı bana öyle bir sarilmasi vardı ki gerçek gibiydi
Ağlama canım ben hep merak ettim yavrum acı çektim o daha küçük olurken ne hissetti biz yanında yokum diye mi bizi bıraktı diyeAyy kızlar gece gece aglatacaksiniz beni bende rüyamda bebegimi kaybettikten bir ay sonra kızımı bir kadınin kucağında görüyorum bak bebeğin büyüdü diyor sonra oda benim kucağıma gelmeye çalışıyor beni ilk görüşte tanıdı bana öyle bir sarilmasi vardı ki gerçek gibiydi
Ahh canimm keske yaptirsaydin,doktorlara ne bakiyosun sen.ben kendim istedim ilk gebeligim kimyasal olunca,hemen gidip ozelde yaptirdim tum testleri.cunku zaten tup bebekle hamile kaliyordum riske atmak istemedim.ama tip fakulteleride yapiyormus sonradan ogrendim,bilseydim birsuru para vermek zorunda kalmazdim.tip fakultesinin genetik kismina git esinle birlikte,hem genetik kromozom testlerini yaptirin,hem de sen trombofili paneli testini yaptir.en gec 1 aya cikiyor sanirim.keske bekleyip boyle acilar yasamasaydin.doktorlara her sey kolay tabi.insallah yoktur bisey ama eger kan pihtilasmasi varsa da igneyle gecirerek hamileligi tamamlarsin.ayrica kan pihtilasmasi oldugunu bilmeyen insanlar 35.haftalarda hatta 38.haftalarda birden karninda bebegin kalbi durunca bi bakiyolarki hic bir sbep yok,en son yine pihtilasma cikiyo nedeni malesef.Yok cnm o test yapılmadı daha ikinci bebegimi kaybettikten sonra tam yspyirayim derken yine hamile olduğumu öğrendim hemen doktora gidip söyledim ben bu testi yaptırmak istiyorum diye o da üç kayıp olmadan yapılmıyor dedi. Birde sende pıhtılaşma olsaydı bebeğin canlı doğmazdi mutlaka kalbi dururdu dedi şimdi üç kayıp oldu malesef ama ben yaptıricam o doktora hiç güveniyorum
Canim ben 5 nisanda sezryan oldum. Lohusayken sonuna dogru yani asiri kanamam oldu. 24 mayis galiba 2. Adetm 21 haziranda oldu temmuz ayında adet olmadim 3. Adetim de 10 agustos oldum canim doktora korunuyorum dedim o da korunma birak dedi. Yilbasina kadar hamile kalmazsan gel dedi. Bakalım hayirlisi eylul veya ekimde korunmayi birakmayi dusunuyorum
Prof baska neler dedi canim
Prof baska neler dedi canim
10. Gün lohusa kanamam tamamen bitti 28. Gün başladı ve 5 gün sürdü cnm adet sancıları falan herşey oldu hani eskiler lohusa bitti hamile kaldım diyo ya işte onlarda aslında lohusalıkda adet oluyor 40. 42. Gün arası yumurta çatlıyor adet olmadım daha hamile kalmam sanıyorlar ben annemin o düşüncesinin ürünüyüm mesela ablamla aram 11 ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?