Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Amin canım Sağol biri beş aylık diğeri 4 aylık doğum yaptım ilki de 7 haftalik düşük sebebi doktorlara göre hiçbir sorun yok

Canım sen doktorun dediğine ne bakıyorsun herseyi çok biliyorlar sa biz evlatlarımızı neden kaybettik önce mantıklı bir şekilde onu aciklasinlar. Sen üç ay sonra korunmayi bırak bak canım tüp bebekten sonra çoğu kişi kendiliğinden hamile kalıyor ınsallah ta öyle olur.

Aynen canım bi iyi olalım bi toparlananlim Rabbim isterse olur bi akraba oğlunu sezaryen doğurdu sonra Kazayla yine hamile kaldı 4 aylıkken oğlu araları 13 ay ikincisinde gayet sağlıklı benim önce kilolardan kurtulmak lazım 6 ayda beklerim 8 ayda yeter ki Rabbim bu defa bana versin. Ama ben rüyayı gördüm arkası kız oglumu kucağıma alıyorum rüyamda bağrına bakıyorum kuzum çok özledim seni diyorum büyümüş oğlum aylık bi bebek gibi sonra bi bakıyorum kucağıma kız bebek

Hayirlisi yüce Mevla bize vereceksin versin tez zamanda ama bizimde toparlanmanın lazım ben doguma kan değeri 7 ile girişim normal en düşük 12 olmalıyız adlı tip doktoru hastaneden bütün tahlilleri almış aileme siz yine şansınız bu değerle anne ameliyattan sağ çıkmış onada bi şey olabilirdi demiş. Hamilelikte ka demir vitamin kayıplarımiz oluyor bunları toparlamaya ki sağlıklı bebeklerimiz olsun. Sırf kucağıma dolsun diye riske girmem allah büyük tabi bize verdim ne olursa olsun yaşar. Yinede önce biz sağlıklı olacağız ki içimizde büyüyen can da sağlıklı olsun. Kiloda vermem lazım Rabbim hayirlisini ömürlüsunu versin inşallah bizleri doğacak yavrularımiza bağışlasin yavrularımizi da bize

Ayy
Ayyy kiyamam yaa..kiz erkek farketmez yeterki sag saglim kucagimiza alalimda.ben sadece ogluma doyamadimya,herseyimiz yarim kaldi,yeniden bi oglum olsa acim azalirmiki diye dusundugumden belkide.ilk haftalar bir daha hamile kalsam oglum kadar cok sevemem,yeni bebegi her hareketinde oglum sanarim diye dusundum..iste acidan hepsi..bende ruyamda kendime bakiyordum uzaktan,kucagimda pembe battaniyeli bi bebek vardi,uzerimizd yagmur yagiyordu.hayirlara gelsin ruyalarimiz,insallah tekrar olur evladimiz.once erkek,sonra kiz..

O da doğru canım benimde ilk doğumda tsnsiyonum 4 e düşmüştü bayilmisim sonra ayildim ama gözlerimi açamıyorum sadece hemşirelerin doktorların paniklediklerini duyuyorum hasta ölüyor bile dediler on tane doktor geldi başıma çok zordu ya aslında o anda olmekte istemedim değil bebeğim gitti diye.

Hic iste taktiri ilahi deyip cikti isin icinden..belkide goremediler kordonu,belkide dedikleri gibi anlik bisey.bunu hic bilemiycez.ahh keske bende o sanslilardan olsam,insallah olur dogal yoldan..

Ayy kızlar gece gece aglatacaksiniz beni bende rüyamda bebegimi kaybettikten bir ay sonra kızımı bir kadınin kucağında görüyorum bak bebeğin büyüdü diyor sonra oda benim kucağıma gelmeye çalışıyor beni ilk görüşte tanıdı bana öyle bir sarilmasi vardı ki gerçek gibiydi

Belli mi olur ALLAHIN hikmeti bir bakmisin 1 kız 1 erkek ikiz verir Rabbim sabrimizin karşılığını elbette verecektir. 1 aldım 2 veriyorum der kurban olduğum o çok büyük zaten hamile kalınca o mucizesi yaşadık. Yaradanin yüceligi buyuklugu içimizde bir can taşırken sizi bilmiyorum ama ben daha çok hissetim

Amin canım Sağol biri beş aylık diğeri 4 aylık doğum yaptım ilki de 7 haftalik düşük sebebi doktorlara göre hiçbir sorun yok
Canim peki sana trombofili paneli testi yapildimi?? Yapilmadiysa mutlaka yaptir.belki de kan pihtilasmasi var sende ve bebeklerini o yuzden kaybediyorsundur.insallah yokturda,bir nedeni olmali yani..

Canim peki sana trombofili paneli testi yapildimi?? Yapilmadiysa mutlaka yaptir.belki de kan pihtilasmasi var sende ve bebeklerini o yuzden kaybediyorsundur.insallah yokturda,bir nedeni olmali yani..
Yok cnm o test yapılmadı daha ikinci bebegimi kaybettikten sonra tam yspyirayim derken yine hamile olduğumu öğrendim hemen doktora gidip söyledim ben bu testi yaptırmak istiyorum diye o da üç kayıp olmadan yapılmıyor dedi. Birde sende pıhtılaşma olsaydı bebeğin canlı doğmazdi mutlaka kalbi dururdu dedi şimdi üç kayıp oldu malesef ama ben yaptıricam o doktora hiç güveniyorum

Ağlama canım ben hep merak ettim yavrum acı çektim o daha küçük olurken ne hissetti biz yanında yokum diye mi bizi bıraktı diye internetten açıp okuyorum mutfağının büyük olucak inşallah. Şimdide bunu gördüm benim gibi merak edenler için paylaşım

Sual: Küçük çocuklar da ölürken sıkıntı çeker mi?
CEVAP
Bir Müslümanın çocuğu, ölüm döşeğinde iken, 360 melek gelir, o masumun karşısında durup, (Ya masum, müjdeler olsun sana, bugün, ölmüş olan, âbâ ve ecdadını ve bütün komşularını, Hak teâlâdan dile) derler.

Melekler, başına bir şefaat tacı ile gayret ve kuvvet gömleğini giydirip, gözünün perdesini kaldırırlar. Perdeler kalkınca, tâ Hazret-i Âdem aleyhisselamdan beri, geçmiş ecdatlarını görür. Onların bazısı için hazırlanan azabı görünce, haykırıp titrer. Bunu bilmeyenler can çekişiyor zanneder.

Can alıcı melekler gelirler, (Ya masum, âlemlerin yaratıcısı sana selam söyleyip, “Ben onu yarattım, yine bana gelsin. O ruh emanetini ben verdim, yine bana versin. Onun karşılığında ona Cennet ve didar vereyim” buyurdu. Haydi yüzünü çevir, bak) dediklerinde, o masum da, bakar, melekleri görür. Sevinçten coşup titrer ve döşeğinde can vermeye atılır.

Yine o azap içindeki ecdatları gözüne erişince, yine canını vermek istemeyip, (Ey melekler! Allahü teâlâ, akraba ve ecdadımı bana bağışlasın) der. Allahü teâlâ da, (İzzim hakkı için bağışladım) buyurur.

Melekler, (Ya masum, sana müjdeler olsun, Hak teâlâ, imanı olanların günahlarını bağışladı ve bütün dileklerini kabul eyledi) dediklerinde, masum sevinçli iken, masumun anası ve babası suretinde iki huri gelip, kollarını açarak, (Ey evladımız, bizimle gel, biz Cennette sensiz olamayız) derler.

Masumun eline bir Cennet meyvesi verirler. Masum, meyveyi koklarken Azrail aleyhisselam, kendi gibi, bir güzel masum olup, habersizce canını alır ve Cennete götürür.

Orada, yeşil bir sahra vardır. Masum, (Beni buraya niçin getirdiniz) diye sorar.

Melekler şöyle cevap verirler:
Kıyamet yeri vardır. Çok sıcaktır. Bu sahrada, 70 bin rahmet pınarı vardır. Resul-i ekremin havzının başında durup, nurdan bardakları görürsün.

Anan, baban kıyamet yerine geldiklerinde, bu bardakları su ile doldurup, onlara verirsin ve onları bırakma ki, Cehennem yoluna gitmesinler. Çünkü, senin duan, Hak katında makbuldür. Cuma geceleri, yeryüzüne inersin. O vakit Allahü teâlânın selamını, Müslümanlara ulaştırırsın.

Ne mutlu, çocuğu ölüp de, sabreden ana-babaya...

Ahh canimm keske yaptirsaydin,doktorlara ne bakiyosun sen.ben kendim istedim ilk gebeligim kimyasal olunca,hemen gidip ozelde yaptirdim tum testleri.cunku zaten tup bebekle hamile kaliyordum riske atmak istemedim.ama tip fakulteleride yapiyormus sonradan ogrendim,bilseydim birsuru para vermek zorunda kalmazdim.tip fakultesinin genetik kismina git esinle birlikte,hem genetik kromozom testlerini yaptirin,hem de sen trombofili paneli testini yaptir.en gec 1 aya cikiyor sanirim.keske bekleyip boyle acilar yasamasaydin.doktorlara her sey kolay tabi.insallah yoktur bisey ama eger kan pihtilasmasi varsa da igneyle gecirerek hamileligi tamamlarsin.ayrica kan pihtilasmasi oldugunu bilmeyen insanlar 35.haftalarda hatta 38.haftalarda birden karninda bebegin kalbi durunca bi bakiyolarki hic bir sbep yok,en son yine pihtilasma cikiyo nedeni malesef.

Makaronnn canim benim bide bisey duymustum,bazi insanlarda rahim agzi cabuk aciliyormus hamileyken,onlara dikis atiliyo ve sonuna kadar goturuyor hamileligi.bir arkadasima yaptilar.belki sana da yapilmasi gerekiyordu.ikisinide canli mi dogurdun? Normal dogumla degil mi? Arastiralim bakalim belki buluruz sebebini..

Emzirmediğimz için hemen düzene giriyo sanırım.inş çarçabucak hamile kalırız.

Ya bemim de kanamam lohusa dönemi içindeyken bitti.bi kaç gün sonra tekrar başladı.korkup dr a gittim. Hala lohusalık kanaması dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…