Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...


Canım benim seni bizden daha iyi kimse anlayamaz.ben canlı doğum yaptım.18 gün dokunmadan gözlerini açık bile göremeden camın arkasından baktım durdum.inan çok zor.herkesinki kendine zor.bizi ayakta tutacak tek şey inanç.Rabbim meleklerimizi kendine yaratmış.onlar bizim en hayırlı evlatlarımız olarak kalacak.şimdi sen etrafta anneler görüp imreniyosun ya,sonsuzlukta ebediyen onlar sana imrenecek.hiç eziyeti olmayan meleklerimz sonsuz dünyada kucağımızda olacak.herkesin çocuğu kendi yaşında olurken biz bebek sevme mutluluğunu yasıycaz.sabret canım sabret.bi kere saplıklı bi şekilde hamile kalmışsın.Tabbim o meleğinin yüzü sıyu hürmetine ikinciyi daha kolay verir.sen böle inan.
 
Canım son hamileligimde dikiş atıldı ama yine olması hersey çok normal di son güne kadar, iki gün öncesinde normal doktor muayenem vardı rahim ağzı uzunluğu 6 cm.di ne olduysa bir günde oldu.
 

Insallah dedigin gibi olur.tek umudum o cunku.sende cok zor seyler yasamissin,Allah sabir versin.hevesle bekleyip sona gelince kaybetmek cok kotu.kalbim paramparca,cok ozluyorum oglumu..hepimiz ayniyiz sanirim.
 
Canım son hamileligimde dikiş atıldı ama yine olması hersey çok normal di son güne kadar, iki gün öncesinde normal doktor muayenem vardı rahim ağzı uzunluğu 6 cm.di ne olduysa bir günde oldu.
Allah Allah..canim benim cok gecmis olsun,insallah cozumu bulunurda bir daha yasamazsin.
 
Bencede o Dr. A güvenme canım. Ne alaka canlı doğmazdı. Kan pıhtılaşmasında bebek beslenemediği için erken gelmek istiyor ya da kalbi duruyor ayrıca benim kaybım bir tane ama bana yapıldı kan pıhtılaşması testi.
 
Bana öyle söyleyince bende gerek yok herhalde diye düşündüm o cahilide Allaha havale ediyorum nasıl doktor oldu bilmiyorum zaten hamile kalırsam üniversite hast. Perinatologa gideceğim inşallah bir daha böyle birşeyi hiçbirimiz de yaşamayalım artık bebeklerimiz kucağımiza alalım
 
bende mi yaptırsam acaba benim bebeğimin sebebi belli miyomların ağrı yapıp su kesesini patlatması on dakika önce kalbi atıyordu hastaneye gittiğimizde..Yine de doktora diycem bana da yaptırsın
 
bende mi yaptırsam acaba benim bebeğimin sebebi belli miyomların ağrı yapıp su kesesini patlatması on dakika önce kalbi atıyordu hastaneye gittiğimizde..Yine de doktora diycem bana da yaptırsın
Bence de yaptır canım. Şimdi o kadar Yaygın ki pıhtılaşma. Şuan çevremde 4 hamile arkadaşım var üçü iğne vuruluyor. En azından bişi çıkmada bile aklında kalmaz.
Benim Dr.um özelde bilirsin belki Eskişehir Acıbadem'de. O hesaplatmış testleri 1.500 tl tutuyor hiç gerek yok burda yaptırmaya tıp Fakültesi'nden sıra alın aldığınız Dr.un adını da bana söyleyin ben sizin başınızdan geçenleri anlatırım dedi sağolsun. Seninde eşin Eskişehirliydi konuşmuştuk. Orada bile yaptırabilirsin
 
Âmin canım inşallah.
 
evet canım çok sağol gerçekten orada yaptırayım ben tanıdık buluruz yaptırırız bir şekilde iyiki söyledin
 
bende mi yaptırsam acaba benim bebeğimin sebebi belli miyomların ağrı yapıp su kesesini patlatması on dakika önce kalbi atıyordu hastaneye gittiğimizde..Yine de doktora diycem bana da yaptırsın
Canım bence sende bundan sonra perinatologa git eğer o doktor işi bilen iyi bir doktor olsaydı o ağrıları dindirme için ilaçlar iğneler var onu verirdi ne biçim bir sebep bu böyle boşuna kaybediyoruz biz bu bebekleri, boşuna çekiyoruz bu kadar acıyı bunların hepsinin önlemi var niye yapmıyor bu doktor lar
 
cnm benim ilk doğumum normaldı aşağıdan kesik yapılmıştı dikişlerde vardı ama 40 gün deniyor ya gerçekten o 40. gün yapılıyor :) yani en azından biz yapmıştık ki benim annem 40. gün bana hamile kalmış ablamla aram da 1 yaş yok düşün rahim de kendini 40 günde toplayıp eski haline dönmüş oluyor o yüzden sakın korkma rabbim istesin yeter ki bebeğin tutunur senin yerinde olsam hemen folik asit kullanmaya başlardım bebeğin tutunması ve sinir sistemi gelişimi için kan ilaçlarımı da düzenli alır hiç korunmazdım
 
ah canım kullanmadım mı sanıyorsun bütün ilaçları iğneleri kullandım artık en son raddede morfin vurup bayıltcaklardı ama doğum sancısıymış son 3 gün çektiğim sancı onun da ağrı kesiciyle dinmesi münkün olmuyormuş bebek küçük olduğu için de nst ye bağlayıp göremiyorlarmış evet canım artık perinatologa gidiyorum ama ona sorduğumda yapılan tüm tedaviler doğru dedi miyomları alcaz böyle sonuçlanmaması için dedi yani hamilelikten önce aldırsaydım böyle olmazdı belki ama onda da almak istemediler malesef oda herkeste böyle sonuçlanmıyor miyomla doğum yapanlarda var benimkiler rahat vermedi bebeğime Doktorlara güvenim kalmadığı noktada kendi doktorum çıktı karşıma ondan başka da kimseye inanmıyorum şimdilik allah utandırmasın.
 
Şuanda hamilemisin cnm
 
Ben hamileligim boyunca folik asit ve b12 kullandim zaten,hergun de dusuk doz kan sulandirici igne yapiyordum kendime.cunku bende kanda 2 mutasyon var malesef,kan pihtilasmasi tasiyicisiyim.ilaclardan ignelerden cok bunalmistim.hazir simdi dinleniyorken hic bisey kullanasim gelmiyor,ama mecburen kan ilaci iciyorum.kanim cok dusuk.2 kez adet olup duzene girsin oyle baslasam diye dusunuyorum cunku vucut fonksiyonlarim yerine gelsin.hemde acir mi acimaz mi telasim biraz gecer belki cok sagol tavsiyelerin icin.
 
Evet kizlar iyi bir perinatologa gitmemiz lazim.cunku ben hem riskli gebelik uzmanina,hemde bi profa gidiyordum,arada baska doktorlara bile gittim..hic biri de ignenin dozunu iyi ayarlayamadi.biri igneye gerek yok dedi,biri cok yuksek doz igne kullanmami soyledi.bu arada hematologa falan gittim,oda kullanmana gerek yok dedi igneyi.ama ben cok arastirdim ayni benim gibi hafif duzey pihtilasmasi olanlar bebekrini kaybetmis surekli.o yuzden ben hic birini dinlemeyip tedbir amacli dusuk doz ignemi kullandim.ama bebek buyudukce dozunu artirmam gerekiyordu sanirim.cunku oglum az kilo almaya baslamisti.oda yine riskli gebelik uzmaninin yuzunden oldu,gerek yok dozu yukseltmeye demisti.ben surekli gelgitlerde,yuregim agzimda hamilelik gecirdim.ignenin dozuyla ilgili sorun olmasin Allahim diye yalvarirken kordon dolanmasi cikti ortaya.ignelerin dozunun iyi ayarlanmasi cok onemli kizlar.
anlayacaginiz iyi bir perinatolog bulmam lazim kendime.
 

Arkadaşım öncelikle Kafanı rahat tutman gerek.bende oğlumu kaybedeli 14 ay oldu.üstüne ikinci bebeğimin kalbi durdu ve sonrasında tüp bebek dediler ve daha evraklarımı tamamlamışken hamile olduğumu öğrendim.ben tatilde hamile kalmışım Meğerse.eşimde bende çok rahattık artık olmazsa diye bile konuşuyorduk ki ben tüp bebek tedavisini istemiyordum.çünkü iki kayıp beni çok yormuştu.bunarada bende nerdeyse 36 yım.
 
Tup bebek demelerinin nedeni neydi peki? Kistleriniz mi vardi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…