Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Su an iliski dusunememen cok normal daha 40 imiz cikmadi acimiz taze ama esinin sefkatiyle sevgisiyle yeniden toparlanicaksin. Onlar olmazsa evlatlarimizda olmazdi. Bu surecte onlsrda yipraniyor birde bizimle ugrasiyolar yuvamiz icin yeniden aile olabilmek icin onlara sarilmamiz lazim. Umarim o uc ay icinde sdetlerinde duzene girer ve bi bskmisin kistlerin yok olmus allah buyuktur o ol derse olur

Yok zaten 40 cikmadan hem gunah hem de korkarim daha..sutum geliyordu hastanede sagdilar,hemde ilac kullaniyordum suan gelmiyor artik.sut veremedigimiz icin heralde adetlerimiz duzene girer.keske gecse kistler ama bu kistler oyle kotu ki kendi kendine kaybolmuyor malesef.tek caresi hamile kalmak.hamilelik geriletiyor sadece.hem hamilelige engel oluyor hemde caresi hamilelik..cok ilginc degilmi..durumum icler acisi..ne guzel yavrumu kollarima almama gunler kalmisti,dusundukce cildircak gibi oluyorum..

canım ilişkiyle ilgili soru sormuştun galiba önceki mesajlarında hele bir 40 gün geçsin bak nasıl cesaret geliyor :) .hiçbirşey olmaz canım bende normal doğum yaptım hatta daha bile rahat oluyor diyenler var senin dikişin falan var mı alttan bilmiyorum ama hiç fark etmez korkma eşinle yakınlaşmak zamanla normale dönen bir durum hamilelikten önce nasıl davranıyorsan sonrasında da zamanla alışıyor insan..

Evet dikisim var ama cok az.doktor biseyler yapip yirtilmayi onledi,kesikte atmamis.distan 2 dikisim vardi,icte de kac tane vardi bilmiyorum,arada dikisler dustu.ama cok aciyodu hala gecmedi agrisi sizisi belkide o yuzden korkuyorum.bakalim insallah zamanla yenerim korkumu cok sagol bitanem

Benim doktorum süt kesmek içi ilaç vermişti sutum erken kesildi 20 gün sürdü kanamaları bir haftadır sarı akıntı şeklinde ama bu gün adet oldum sanırım adet şeklinde az az kanama başladı agrilari belirtileri de var.verende alanda yüce Mevlana bazen en olmaz dediğin anda giriyorlar hayatımıza Rabbim aramadan ömürlüsunu versin inşallah. Dedigim gibi bence depresyon için filan veren ilaçları yavaş yavaş bırak. Bizi en iyi ilacını Yaradan dan gele her şeyi kabullenmek hem zaten onlar bize Cenabı Allah in emaneti degilmiydi ben hep karnında ken Rabbim emaneti sağlıcakla kucağıma almayi nasip et derdim. Sana hayırlı bir kul bize hayırlı bir evlat olsun diye dua ettim. Rabbi duaları kabul etti emaneti sağlıcakla aldım kucağıma kolları öptüm. Gögsüme koydular öyle güzeldi ki yavrum. Ikinci dua da kabul olmuş Yaradan a öyle hayırlıydi ki yanina aldı yine bize hayırlı bir evlat oldu ki ebedi Hayat şefaat cimiz olucak. Üstelik bu dünya geçici biz ahirette doya doya seveceğiz kuzularimizi

Canım basın sağolsun bende oğlumu kaybedeli 4 ay oldu ondan oncede kızımı caniminicini kaybettim. Kizim olacagini duydugumda cok sevinmistim. Kalbimdeki aci geçti diyemem. Bu sıkıntıları acıları herkes yaşamıyor Rabbim se bizi böyle imtihan ediyor sabredicez başka caremiz yok.

Bende
Bende sutum kesilsin diye ilac kullandim.ona ragmen kesilmemisti sisip duruyordu goguslerim,taze nane sardik,buz koyduk,ilac derken gecti sukur..dogru diyosun,bende hep oyle dua ettim,hayirli,saglikli,salih bir evlat olsun dedim,bebegi olmayanlar icin dua ettim hergun,hep hayirlisini diledim istedim.veren de Allah,alanda.belki de tedavisiz yeniden verecek kimbilir..insallah hepimize tez zamanda verir..

Cok sa
Cok sagol,hepimizin basi sagolsun.hem de 2 tane mi kaybettin cok zor Allahim sabirlar versin.kac aylik ve neden kaybettin sorarak yarani kanatmak istemiyorum ama? Evet demekki bizim sinavimizda boyle,umarim katlaniriz da obur dunyada meleklerimize kavusuruz..

Inşallah canım kalbini ferah tut hamile kanama ada ki en büyük etken stres ben korunması bıraktığım ilk ay hamile kalmamıştım. Stres yapmıştım olur mu olmaz mı vs vs... muharrem Orucunu tutuyorum adet oldum üç gün sonra temizlenir tekrar devam ettim orucu biz de oruç dönemi iliski olmuyor. orucum bitti aşure yaptım dünya dağıtım. Evimde ilk aşure o gün aksami oluşum gelmiş bana sonrasında eşim 10 günlüğüne is gezisine çıkmıştı o ay olmaz diye stres yapmadım hiç bi defa ilişkiyle olmaz diyordum ki oldu stres yapınca yumurtaliklarimizda etkileniyor tüm vücut gibi

Amin insallah canim rabbim herkese nasip etsin
basinsagolsun canim rabbim sana sabir versin bende herzaman diyordum rabbim sevdiklerimin acısını gosterme daynamam diye ama mevla oyle bi sabir veriyorki sen bile sasiyorsun cok zor ömür boyu unutamiyacaz yavrularimizi ama elden bisey gelmiyor dek diyebikdigim rabbim sabır ver gececek canim insallah

1- Kur’ân-ı Hakîm’de, “Ebediyet çocukları” 5 kavramının mânâsı ve sırrı şudur:

Mü’minlerin ergenlik döneminden önce vefat eden çocukları Cennette ebedî, sevimli ve Cennete lâyık bir surette daimi çocuk kalacaklar ve Cennete giden anne ve babalarının kucaklarında ebedî sevinç kaynağı olacaklardır. Böylece anne ve babalarına çocuk sevmek ve evlât okşamak gibi en lâtîf bir zevki ebediyen kazandıracaklardır. Nitekim her lezzetli şey ve mü’minin her isteği Cennette vardır. Cennetin tenasül yeri olmadığından çocuk okşama ve çocuk muhabbeti olmadığını zannedenler yanılmaktadırlar. Dünyada on senelik kısa bir zamanda elemle karışık evlât sevmeye ve okşamaya bedel, âhirette elemsiz, kedersiz, milyonlar sene ebedî evlât sevmeyi ve okşamayı kazanmak mü’minlerin en büyük bir saadet kaynağı olacaktır. Kur’ân, “ebediyet çocukları” cümlesiyle bu hakikate işaret ediyor ve müjde veriyor.

Aynen canim sana katiliyorum sezeryan bizlerin gözünü korkutuyor gercekten cunku bizim daha dikkatli olmamiz lazim

zelal41 kucagina alip opup koklamissin,gozlerinin icini gormussun,o bile guzel,ben onlari da yapamadim..gozleri kapaliydi karnimda kalbi durdugu icin..ama cok guzeldi,kocaman gozleri..ay parcasi gibiydi..doyamadik bebeklerimize Allahim sen bize sabir ver.benimde oyle 21 gun kanamam oldu,3~4 gundur akintiyla karisik acik kahve,bazen kanli akintim oluyor.boyle boyle gececk sanirim.iyi bari adetin duzene erken gircek sanirim.doktor kac ay bekle dedi peki? Zaman cabuk gecse..

Sagol canim hepimizin basi sagolsun.elimizden hic bisey gelmiyor,Allah bol bol sabir versin hepimize..insallah atlatirim zamana ihtiyacim var.hala dogumun etkisinden kurtulamadim,yavrumun acisi da yuregimi yakiyor..

Insallah yarabbim..

Evet kucağıma aldım ama doyamadik 3 saat sonra basit bir enfeksiyon var diye küvet aldilar tedavisi bitince vereceklerdir her şeyi iyi dedi doktor korkulacak bi şey yoktu enfeksiyonu dusmus 5. Günü ertesi gün bize teslim edeceklermis ama kalbi durmuş o gün yavrumun doktoru bile şok olmuş. Yani bende sizden farksız sayılmaz aldigim hiç bir kıyafeti giydiremedim. Besigine yatırımadim alıp evime götüreceğim. 1 yıl dedi doktor üstelik 31 yasindayim umarım zamanla 6 ya da 8 ay a dusurur

Insallah yine oyle cabucak kalirsin.guzel haberler gelir insallah.rabbim bana da yasatsa keske dogal yoldan kalmayi..

Valla icim parcalandi..hersey yarim kaldi.iste ne yapsak ne etsek care bulamiyoruz olan oldu,geldi basimiza..gul gibi bebeklerimiz gitti.simdi diyorumki aynisindan yeniden verse rabbim bize.bu sefer bu hayatta omurlu olanindan.bende cok genc sayilmam 29 yasindayim 30a gircem.aklim olsaydi evlenince yapardim diyorum 24te evlendim..aslinda herkes 6 ay sonra birakmis korunmayi,belki sende birakirsin.once bi iyileselimde insallah.sabir..

Canım bende normal dogum yaptım. Dikislerin var mı bilmiyorum benim var cokca sayıda. Ben hicbir sorun yasamadım. Tabi ilk zamanlar fazla zorlamamak onemli. Buarada benimde Melisaveannesi gibi miyomlarım oldugundan kanamam 40ımdan sonra devam etti uzun bir sure.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…