Aaa vallahi bende ayni seyi dusunurdum hep,benimde abim yok,ilk bebegim erkek olsun,arkasina 2 kizim olsun,kizlarimin abisin olsun derdimÖyle hissetmezsin bence ya.benim abim yok .hep büyük oğlan olsun kardeslerine abi olsun derdim.ahmet yiğitim abi sonsuza dek kardeslerine.anne babasına da şefaatçi kurtarıcı.kaybettiklerimizi verir Rabbim inşallah hepimize.ama bence hepsinin yeri ayrı olacak.
Henüz belli degil 3aylik. Iyiz cok sükür sen nasilsin
Allah hayirlisini versin,sag saglim kucagina almayi nasip etsin..belli olunca yazarsan bizde seviniriz.bende iyi olmaya calisiyorum,zaman hic gecmiyor sanki daha 40im bile cikmadi.oglumun acisi yuregimi dagliyor.Henüz belli degil 3aylik. Iyiz cok sükür sen nasilsin
Bence de tesaduf olamaz.demekki hepimiz gercek hayatta bebeklerimizle hep mutlu olcaz.boyle dusununce cok rahatliyorum.bir gun daha gecti ogluma kavusmak icin diyorum.canim sen normal dogum mu yapmistin? Insallah ilk deneme de tekrar hamile kalirsin
Bilirim o aciyi ben cnm. Zamanla hafifliyor ama gecmiycek bu aci ölene kadar bizimle.. benim kizim aklima gelince hala icim yaniyor sizliyor.. Allahim Sabrini veriyor ins tez zaman da bütün melekannelerin kucagi dolar. Ve asla Umudunuzu yitirmeyin inanin güzel günlerde göreceksiniz insAllah hayirlisini versin,sag saglim kucagina almayi nasip etsin..belli olunca yazarsan bizde seviniriz.bende iyi olmaya calisiyorum,zaman hic gecmiyor sanki daha 40im bile cikmadi.oglumun acisi yuregimi dagliyor.
Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin doğumdan ne kadar süre sonra hamile kaldın kaç ay bekle di ?Henüz belli degil 3aylik. Iyiz cok sükür sen nasilsin
Tuhh yaaYok canım sezeryan oldum.kakasını yuttu.akciğerlerindeki hasar yasatmadıRabbim bi daha yaşatmasın kimseye
Canım Allah sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin yavrunu zu size sizde yavrunu za bagislasin. Senaryo mi olmuştur kaç ay sonra korunmayi bıraktın 1 sene diyor ya doktorlar o kadar bekledim mikızlar inşallah bu sefer kucagımıza alırz allahım bize hediyesirdir bebklerimiz pamuklarımız ...
Canim aysemin 3 oglu var yanlis hatirlamiyorsam,konunun ilk acildigi zamanlari okudum,ordan biliyorum.2 oglundan sonra 3. hamileliginde kizini kaybetmis.sonra 4.ye 6 ay sonra hamile kalmis ve oda erkek olmus.buda 5.hamileligi..hepsi sezaryen yanlis bilmiyorsam..okudugumda cok uzulmustum kizini cok ozluyordu,merak ettim sordum kizdir insallah canim benim A aysemAllah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin doğumdan ne kadar süre sonra hamile kaldın kaç ay bekle di ?
Evet dogru hatirliyorsun yalniz ikinci oglum normal dogumdu. 3 sezeryan buda Allah izin verirde kucagima alirsam 4.sezeryan olcak.. 3. Oglumda 3ay hastanede yattim ve 7aylik Ken sezeryanla almistilar. Zamana bak ya ne cabuk gecti nede kolay yaziliyormus oysa yasamak.....Canim aysemin 3 oglu var yanlis hatirlamiyorsam,konunun ilk acildigi zamanlari okudum,ordan biliyorum.2 oglundan sonra 3. hamileliginde kizini kaybetmis.sonra 4.ye 6 ay sonra hamile kalmis ve oda erkek olmus.buda 5.hamileligi..hepsi sezaryen yanlis bilmiyorsam..okudugumda cok uzulmustum kizini cok ozluyordu,merak ettim sordum kizdir insallah canim benim A aysem
Biliyorum canim kiyamam sana,hem aglayip hem okumustum yazdiklariniBilirim o aciyi ben cnm. Zamanla hafifliyor ama gecmiycek bu aci ölene kadar bizimle.. benim kizim aklima gelince hala icim yaniyor sizliyor.. Allahim Sabrini veriyor ins tez zaman da bütün melekannelerin kucagi dolar. Ve asla Umudunuzu yitirmeyin inanin güzel günlerde göreceksiniz ins
6ay sonra. . Bence bu kadar beklemeye gerek yok sen kendini hazir hissediyorsan bekleme.. cünkü beklemek cok zor bilirim zaman gecmez.Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin doğumdan ne kadar süre sonra hamile kaldın kaç ay bekle di ?
Aaa evet hastanede yatmissin okumustum dogru,cok zor zamanlar gecirmissin canim,bu acilarimizin mukafatini gercek hayatta yavrularimiza kavusarak gorcez insallah..herkesin cocugu kendi yasindayken bizim meleklerimiz hep bebek olarak bizimle olcaklarmis.rabbim daha beter acilar yasatmasin insallah.cok sukur ki hamile kalabiliyosun Allahim esirgesin sizi insallah.ben hamile kalip kalmayacagimi bile bilmiyorum,tup bebekle kavusmustum ogluma,lutfen bana dua et senin dualarin kabul olur canimEvet dogru hatirliyorsun yalniz ikinci oglum normal dogumdu. 3 sezeryan buda Allah izin verirde kucagima alirsam 4.sezeryan olcak.. 3. Oglumda 3ay hastanede yattim ve 7aylik Ken sezeryanla almistilar. Zamana bak ya ne cabuk gecti nede kolay yaziliyormus oysa yasamak.....
Amin Allah razi olsun cnm. Dualarim sizinle daima.. Allah kimseye yasatmasin evlat acisini.. oglunun yerine tekrar oglan istemeni anliyorum. sanki o tekrar gelecek diye beklersin ama ne olursun olsun kiz oglan fark etmez..gelecek o bebek seni hayata baglayacak acina merhem olacak. .Biliyorum canim kiyamam sana,hem aglayip hem okumustum yazdiklarinicok seviyodun melek kizini.okurken insallah yeniden kizi olur diyerek okudum.bende ilk goz agrim oglumu cok ozluyorum,tekrar oglum olsun istiyorum dua et bize olur mu..bu arada seninle ilgili bildiklarimi yazdim kizmazsin umarim,hepimiz ayni aciyi yasiyoruz.rabbim insallah sana bir kiz nasip etsin ve sag saglim kavustursun
Insallah canim benim aminnnn..dogal yoldan bi hamile kalsam ve tekrar oglum olsa diye cok dua ediyorum.tabiki kiz erkek farketmez Allah ne verirse hayirlisini versin,ama evet sanki bir oglum olursa kaybettigim oglum gelcek saniyorum,cok kotu bir duygu bu gercekten Allah kimseye yasatmasinAmin Allah razi olsun cnm. Dualarim sizinle daima.. Allah kimseye yasatmasin evlat acisini.. oglunun yerine tekrar oglan istemeni anliyorum. sanki o tekrar gelecek diye beklersin ama ne olursun olsun kiz oglan fark etmez..gelecek o bebek seni hayata baglayacak acina merhem olacak. .
Ins Rabbim gönlündeki kucagina verir. Benim arkadasim tüp bebek ten hemen sonra tekrar hamile kaldi hemde normal yoldan o yüzden Allah dilerse hersey olur.Aaa evet hastanede yatmissin okumustum dogru,cok zor zamanlar gecirmissin canim,bu acilarimizin mukafatini gercek hayatta yavrularimiza kavusarak gorcez insallah..herkesin cocugu kendi yasindayken bizim meleklerimiz hep bebek olarak bizimle olcaklarmis.rabbim daha beter acilar yasatmasin insallah.cok sukur ki hamile kalabiliyosun Allahim esirgesin sizi insallah.ben hamile kalip kalmayacagimi bile bilmiyorum,tup bebekle kavusmustum ogluma,lutfen bana dua et senin dualarin kabul olur canim
Biliyorsun ama Söyleyeyim 3-4 gün kaldı :)cnm sen ne zaman adet olacaktın gerçi bence bu ay olmayacan ya :)
Ayyy insallah bitanem cooookkk sagol insallah bende kalirimIns Rabbim gönlündeki kucagina verir. Benim arkadasim tüp bebek ten hemen sonra tekrar hamile kaldi hemde normal yoldan o yüzden Allah dilerse hersey olur.
Amin cnm Allah razi olsun Allah hepimizin gönlüne versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?