Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Hmmm anladim canim benim.seninde erken olmus.bakalim benimki ne zaman olcaksa.uff bu sicaklarda da adet olmak hic cekilmez.hamileyken ne guzel olmuyoduk rahattik.
olsun canım zamanında adet görürsen bir an evvel rahmin toparlanır temizlenir bu iyiye işaret valla buralar buz ankaradayım ben sıcak falan yok gel bize istersen :)

ay ne güzel maşallah.bizede nasip olur inşallah.tekrar kızım olsun çok istiyorum ya.beni bi görsen resmen tablo yaptım.adet tarihi yumurtlama tarihi en riskli günler tarihi şu tarihi bu tarihi......

canım ya inanamazsın öyle güzel hissediyorum ki çoğu zaman.olacak allahın izniyle diyorum.test yapcam.güzel bi hamilelik olacka diyorum.olacak inanıyorum buna.rüyalar görüyorum karların üzerinde.inanıyorum
ama bazende diyorum kendimi mi kandırıyorum.şeytan dürtüyor işte.

ay ne güzel maşallah.bizede nasip olur inşallah.tekrar kızım olsun çok istiyorum ya.beni bi görsen resmen tablo yaptım.adet tarihi yumurtlama tarihi en riskli günler tarihi şu tarihi bu tarihi......
bırak sen o tarihleri gel beni dinle bende takip etmiştim güya 12sinde yumurtlayacağıma 20 sinde yumurtlamışım :) hiçbir hesap tutmuyor canım allah ol derse oluyor

Sen inançlı birisin Rabbim hayırlıysa aratmadan nasip etsin . Bazen vermemesi nine bir hikmeti oluyor. Allah başka dert sıkıntı vermesin evlat sevgisini tatlısı Allah oglunu sana bagislasin seni ve sinde ogluna bağışlasin. Hepimizi kucagini bu dünyada yine doldurur inşallah

Canim adetten sonra sık iliskiyle kiz olur derler,yumurtlama gunlerinde erkek olma ihtimali yuksek.yani yumurtlama gunlerinden kesin emin ol,bence ovulasyon testi al hemen.aslinda bilimsel olarak cok mantikli.denemekte fayda var.

amin canım benim aminnnnn.elbetteki.rabbim evlatlarımızı bağışlasın acılarını göstermesin.daha beter acılar yaşatmasın.ne anneler var.arka arkaya evlat kaybeden .hep onları düşünüyorum.dayanamam diye bişey yok.başına gelince dayanıyosun parçalanıyorsun ama acıdan ölüp gitmiyorsun.
beni en çok rahatlatan ne oldu biliyormusun.Allah çocuğu çok seven kullarının başına böyle bi olay vererek onlara ikramda bulunurmuş.yani kısa olan dünya hayatında kuluna emanet verdiği evladı hemen alırmış ondan.ki sonsuz ahirette sonsuza kadar geri vererek ikramda bulunsun.
bi tanıdık bana o kadar yer gezdim ama senin gibi çocuğuna düşkün ve iyi bakan birini görmedim demişti.her anne iyi bakar eminim.ama bunu o kadından duymak hoşuma gitmişti.arkasındanda rabbimin ikramını duyunca gerçekten öyle galiba diye düşündüm.peygamber efendimizin bile kaç evladı vefat etmiş.demek gerçekten büyük bi ikram.inşallah kıymetini biliriz.

Canim adetten sonra sık iliskiyle kiz olur derler,yumurtlama gunlerinde erkek olma ihtimali yuksek.yani yumurtlama gunlerinden kesin emin ol,bence ovulasyon testi al hemen.aslinda bilimsel olarak cok mantikli.denemekte fayda var.
doğru diyosun.ama olay bence tamamen psikolojide...

Kizlar yaa bende tekrar oglum olsun istiyorum hem de coookkk ogluma doyamadim,her sey yarim kaldiya,tekrar yasamak istiyorum o heyecanlari..ilki gibi hevesli olur muyum bilmiyorum ama..oglumun kardesini de karnimda oglum sanmak istemiyorum,cunku yeni bebegime haksizlik olur..

aynen canım bende senin gibi düşünüyorum rabbim tekrar nasip eder inşallah sağlıklı sıhhatli ve hayırlısıyla gelirler

Cok duygulandim yaa..bence de cok iyi bir anne olmalisin ki cennette bir melegin seni bekliyor.bana da hep cok iyi bir anne olacagimi soylerlerdi.yazdiklarini okuyunca rabbimin hikmetine sual olmayacagini bir kez daha anladim.insallah bebeklerimizin sefaatine nail oluruz ve ebedi hayatta onlardan hic ayrilmayiz.

aynen canım bende senin gibi düşünüyorum rabbim tekrar nasip eder inşallah sağlıklı sıhhatli ve hayırlısıyla gelirler
Bende cok istemistim oglum olmasini..icime dogmustu hatta ruyamda ismini soylediler daha cinsiyetini ogrenmemistik.ben kesin erkek demistim.ne guzel gunlerdi.insallah Allahim tekrar verir.tekrar mutlu eder bizi aminnnn

Bende cok istemistim oglum olmasini..icime dogmustu hatta ruyamda ismini soylediler daha cinsiyetini ogrenmemistik.ben kesin erkek demistim.ne guzel gunlerdi.insallah Allahim tekrar verir.tekrar mutlu eder bizi aminnnn
inşallah canım benimde içime doğmuştu doktor erkeğe benziyor dediğinde şaşırmamıştım bile biliyordum çünkü :)aminn sağlıklı olsunlar inşallah

doğru diyosun.ama olay bence tamamen psikolojide...
Kafani rahatlat,nasilsa hamile kalabiliyorum,artik korunmuyorum en hayirli zamanda gelsin diye dusun.bol bol dua et kizim olsun diye.insallah olur.bide bebek calismasi yaparken adetler duzensizlesebiliyor canim benim,cunku rahim kendini hamilelige hazirliyormus aklinda olsun

Dilara Ebrar canim ayrica psikologa da gidebilirsin tabiki,cok iyi geliyor terapi inan bana..cikarken kendini kus gibi hafiflemis hissediyorsun.bi rahatlama oluyor.iyi bir psikolog iyi olur bence.ben gidiyorum cunku.

Bende bebekleri çocukları çok severdim bi çok yakınının bebeği elimde buyumuslerdir. Annem sokakta çingene çocuğunu görsen seviyorsun bi gün biri sevme çocuğumu diye tersler seni derdi. Gerçektende bi gün kadının biri tesrsledi beni. Belki de bu yüzden yavrularımiz cennette onları doya doya sevmem için. Ozlemiyormuyum özlüyorum. Ağlıyorum bazen ama Rabbim isyan değil bu gözyaşları içimizdeki merhamet ten. Peygamber Efendimiz örneğini bende hep söyledim beni teselli edenlere 6 evladını kaybetmiş o ki Allaha en yakın Rabbimin bir bildiği vardır elbet. bizim haddimize mi isyan etmek.

Ben bazen diyorumki,karnimdayken bile okadar cok seviyodumki oglumu,ogluma bisey olursa yasayamam diye aglardim hamileyken,acaba yanlis mi yaptim diyorum okadar cok severek ve oyle seyler soyleyerek..cocuklarina iyi davranmayan annelere cok kizardim,ben bebegimin sacinin bir teline kiyamam ona cok iyi bakcam derdim..ne bileyim yaa,seni onsuzda yasatirim mi dedi Allah acaba?

Dünyadaki hiç bir sevgi Yaradanin sevgisinden öte olmamalı başımızı yastığa koydugumuzda yanlız degilmiyiz? Bu dünyadaki herkes uzak o esnada bize Eşimiz o çok sevdiğimiz adam yanıbaşında ama uykuda. Bir tek Allah var o esnada yanımızda bizi anlayan bizi dinleyen bizi affeden
biz kimseye anlatamadiklarimizi Rabbimiz anlatıyor muyuz kimseden isteyemwdiklerimizi ondan istiyoruz. Kim bize bir evlat verebilirim ki Yaradan dan başka bende çok sevdim oglumu ama severken hep rabbim senin emaneti inşallah ona iyi ve sabırlı anne baba olabiliriz diye dua ettim. Hayatta hep birilerini çok severiz annemiz Babamız kardeşlerimiz derken Eşimiz ve evlatlarımız girer hayatımıza bunlarda bize allahın bir lütfu elbet... ne olursa olsun onun sevgisinden öteye gecmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…