Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Dilan159 Dilan159 yok kuzum istanbulda degil,izmirde..ama ona ankarada bi doktor onermisler oda giderim yeterki iyi olsun demis.valla bende kendime iyi bir perinatolog ariyorum.riskli gebelik uzmanlarida perinatolog diye geciyo bazen,bende hem riskli gebelik uzmanina hemde profa gidiyordum ama yeterli olmadi bence.istanbulda eminim cok iyi doktorlar vardir.arastir bitanem.sevin kiz sevin,ikincide olmayacak buna inan..kalbinde ne sorun vardi bebeginin?
Ya rabbim gönlünüzdekini tez vakitte kucagınıza saglıkla nasip etsin.kalp ritim bozuklugu vardı yavrumda nefes alması güçleşti birde kanına mikrop kaptı kalp zaten zorluyırdu mikropta işini zorlaştırdı.işte sebepsiz olmuyo ya bir sebebi olacak

zelal41 zelal41 canım anlattıklarına göre ihmal var gece alınsa belki de böyle olmazdı bencede şikayetçi ol başkaları yanmasın bizim gibi..Nasıl olur da doktor cep numarasını vermez bende bunu anlamıyorum
Sormayın içim yaniyor Allahın takdiri diyorum son anda hastane değiştirme hastanede yaşadıkları bilmiyorum suçlu aramak istemiyorum ama onlar doktor rahatladı için bizi bebeklerimizi tehlikeye atamalar. Zaten ik dünyanın parasini ödedik özel devlette bekletilir bi şey olur diye buna rağmen bu rahatlik niye umarım adlı tip sonucunda enfeksiyon neyin sebep olduğunda cikar

Bir yakınım var benim acım daha taze oldugu için hergün geliyor yanıma aklı sıra destek oluyor 10 aylık bebegi var yeni sürünüyor ve her yere meraklı o kadar zoruma gidiyorki çocugun merakından yaramazlıgından şikayetçi olması .ben ona hasret onların hayliyle yaşarken o ay çok yaramaz oldu ay şunu yap ay o bu şu nasıl tuhaf bir acı imrenerek bakmak.bir ona bakıyorum kolları dolu iki küçük elle bir kendime bakıyorum bomboş .offf allahım bize sabırrr ver bolca dayanma güçü ver:KK43:
Canimmm bizi ancak bizimle ayni aciyi yasayan anlar,yani seni ben,beni sen..onlar vah tuh der gecer,ici bizi yakar.bende cok imreniyorum saglikli tas gibi hamilelik gecirip tas gibi doguranlara..bazen benim ne gunahim vardi diyorum,sonra isyana dusmeyim diyorum.millet kiymet bilmiyor kolay elde ettikleri icin..rabbim bizede yasatacak o kucuk elleri opmeyi,yavrularimizi koklamayi..yeterki pes etmeyelim.ben dogal yoldan hamile kalmayi cok istiyorum lutfen bana dua et kuzum,tekrar tup bebek stresi beni mahvediyor.

Canimmm bizi ancak bizimle ayni aciyi yasayan anlar,yani seni ben,beni sen..onlar vah tuh der gecer,ici bizi yakar.bende cok imreniyorum saglikli tas gibi hamilelik gecirip tas gibi doguranlara..bazen benim ne gunahim vardi diyorum,sonra isyana dusmeyim diyorum.millet kiymet bilmiyor kolay elde ettikleri icin..rabbim bizede yasatacak o kucuk elleri opmeyi,yavrularimizi koklamayi..yeterki pes etmeyelim.ben dogal yoldan hamile kalmayi cok istiyorum lutfen bana dua et kuzum,tekrar tup bebek stresi beni mahvediyor.
Etmezmiyim hiç rabbimşn mucizesi boldur ol der ve oluverir.umut allahındır umudumuzu hiç kaybetmeyelim.allahım inşallah nasip edecek her duamda yer alacaksınız

Sormayın içim yaniyor Allahın takdiri diyorum son anda hastane değiştirme hastanede yaşadıkları bilmiyorum suçlu aramak istemiyorum ama onlar doktor rahatladı için bizi bebeklerimizi tehlikeye atamalar. Zaten ik dünyanın parasini ödedik özel devlette bekletilir bi şey olur diye buna rağmen bu rahatlik niye umarım adlı tip sonucunda enfeksiyon neyin sebep olduğunda cikar
Allah yardımcınız olsun bu ikilemde kalmakda çok zor .rabbim ayırır elbet haklıyı haksızı

Adli tıp sonucunu bekliyorum zaten olum hastanede gerçekleştiği için savcı gelmişti yoğun bakım Dr U çağırmış. Ben ilk günün açısıyla şikayetçi olmuştum ama sonuç çıkınca şikayetim geri alırım diyordum fakat şimdi eğer akciğer enfeksiyonun a bebeğin kakasını yapması neden olmuş burda ihmal çok büyük icadı Dr çıkıp gelmeye tenezzül etmedi sabaha kadar bekledim suyum gitmeye sızıntı şeklinde başlamıştı en son bendeki o yeşil rengi hatırlamasam belki bu kanıya varmadan ama benim ilk hamileliğim bilmiyordum ve yeni iki gün önce internetten araştırırken anladim
Ah canım böyle olunca insanın içi daha çok yanıyor bende doğumdan iki gün önce normal muayenem vardı doktor bişeyin yok dedi yolladı bende ağrım olduğunu söylemiştim ona rağmen bişeyin yok dedi tabi doğum olunca inan doktor saklsnacak delik aradı hiç yanıma gelmedi o da kendi hatasını biliyor uzaktan hızlı hızlı geçerek geçmiş olsun dedi sadece taburcu olacağım gün benimle çok soğuk ve sert bir dille konuştu bunda hiçbir ihmali yok gibi bişeyler dedi o üzüntüyle tam hatırlamıyorum dedi halbuki ben öyle birşeyi îma bile etmemiştimhatta ben taburcu olacağım ani bekliyorum biliyorsundur doktorun gelip yazılacak ilaç varsa onu yazar ve çıkabilir diye imza atar neyse bende doktor geldi cikicam artık derken odadaki bir tane hastayla ilgilendi gitti bende anneme dedimki anne git kos doktora sor ben nezaman cikicam diye dedim annem gitti koridirdan doktorun sesi geliyordu senin kızını lim doğurttuysa çıkışını o verecek ne bileyim ben diye bağırdı iki dakika sonra geldi kusura bakma ben senin olduğunu bilmiyordum falan dedi böyle saçmalık mi olur ya ben gece doğum yapıyorum beni unutmuş mus yalancı basbaya korktu şikayet ederim diye

Kızlar iki gündür kafamı karıştıran sorular var. Babam adlı tip doktorunun benim gözle görünür tespiti akciğer yogun enfeksiyon demiş. Yinede sonuçları bekleyelim demiş. Ben yogun bakım doktoruna bebeğin durumu nasıl dediğimde enfeksiyonun düştüğünü söylüyordu. Bizim yanımda bebek mama yerken tıkanması zaten o yüzden yoğun bakıma alındı ve enfeksiyon tanısı konuldu bende doktora ciğeri mama mi kacti bi şey varmı demiştim. Yok cigerler iyi demişti mama filan kacmamış demişti. Sonra bu ciğer enfeksiyonun araştırırken neden olduğunu bebeğin anne karnında kakasını yutmadan kaynaklandığını ve akciğer enfeksiyona neden olduğunu okudum. Kaka amniyon sivrisinek rengini yeşile çevirir bunuda araştırırken anladim. Ben o hastaneye Evimin yakın olması nedeniyle son 38. Haftada gittim doktorun cep numarasi yoktu bende. suyum sezaryen olacağım günün öncesi akşam 6 gibi sızıntı şeklinde gitmeye başladı hemen eşimle doktora ulaşmaya çalıştık hastane özel telefonlarını vermeyiz dedi buraya gelin bi acil durumda biz arariz dedi bizde 10 dk lik mesafedeki hastaneye gittik girisimizi yaptık. Yukarda ebe kontrol etsin icadı doktor var onu arariz gerekirse dediler. Bende Dr a ulaşamadım, iz saçma ama sorun değil dedim. Ebe baktı evet suyunu gelmeye başlamış dedi sonra acilma var mı diye kontrol etti yoktu icadı doktoru aramış o da acil bi şey olursa geliri her şey normal se kendi doktoru girer demiş ebe de sık sık geldi kalp atışları hareketleri normal olunca serum taktı sadece ve sabahi bekledim tabi suyum yavaş yavaş gittiği için hasta bezi başlamıştır gece bi ara lavaboya gittim çıkarım bezi bi renk değişikliği yoktu sabah ameliyat öncesi durumu aldım 6 gibi o zamanda renk değişikliği yoktu bezi tekrar başlıyoruz ama son kez ameliyata gitmeden önce çıkardığımız yeşil bi renk vardı bende hatta bekledik ce bu renk oldu sandım. Sanırım sabaha karşı kakasını yaptı oğlum ve bunu bize söylemedim. Benim Dışişleri atilirken bebeği oksijen vermek için başka odaya almışlar şu yumuşak biraz önemli değil demişler doktor anneme eğer bi morarma olursa haber verin gözünüz üzerinde olsun demiş. Benim haberim yok anneme mama yerken tıkanması o yüzde korkmus ve hemen doktora götürmüş bu mama olayina doğumdan 3 saat sonra oldu sutum gelmeyince şekeri düşmesin diye verirdi hemşire :KK43: sanırım geceden bekledikleri için kakasını yuttu söylemediler diyorum. Belki anında müdahale edilse bebeğim kurtulur belki bi gece beklemeyin hemen almaları oğlu yanımda olurdu diyorum bazen ama içim acıyor sonra verene alanda yüce Allah diyorum. Bi şey sebebi oluyor :KK43: ama hastanenin ihmali sikayetci olsam mi ben yandım başkaları yanmasına diye
Allah kahretsin bu ihmalkar doktorlari..Allaha havale et.demekki kakasini yuttu cigerlerine kacti oda enfeksiyon yapti yaa..bebegin enfeksiyona dayanamamis.benim akrabaminda bebegi kakasini yemis,1 hafta hastanede antibiyotik tedavisi uygulandi kurtuldu bebek..Allah hepimize bir neden vermis canim benim,bebeginin gelisimi ondemiydi senin ? Bebekler genelde 40 haftayi gecirenlerde kaka yiyomus ama birisinde daha duymustum 38.haftada kakasini yiyip kaybettigini :( heralde bebek sıkıntıya girince kakasini yiyomus..kapali bir kutu iste ahh bilsek neler oldugunuda onlem alabilseydik..gidip sizin yzunuzden kaybettim beni.cok beklettiniz demelisik..gerisini Allaha havale et.

Ah canım böyle olunca insanın içi daha çok yanıyor bende doğumdan iki gün önce normal muayenem vardı doktor bişeyin yok dedi yolladı bende ağrım olduğunu söylemiştim ona rağmen bişeyin yok dedi tabi doğum olunca inan doktor saklsnacak delik aradı hiç yanıma gelmedi o da kendi hatasını biliyor uzaktan hızlı hızlı geçerek geçmiş olsun dedi sadece taburcu olacağım gün benimle çok soğuk ve sert bir dille konuştu bunda hiçbir ihmali yok gibi bişeyler dedi o üzüntüyle tam hatırlamıyorum dedi halbuki ben öyle birşeyi îma bile etmemiştimhatta ben taburcu olacağım ani bekliyorum biliyorsundur doktorun gelip yazılacak ilaç varsa onu yazar ve çıkabilir diye imza atar neyse bende doktor geldi cikicam artık derken odadaki bir tane hastayla ilgilendi gitti bende anneme dedimki anne git kos doktora sor ben nezaman cikicam diye dedim annem gitti koridirdan doktorun sesi geliyordu senin kızını lim doğurttuysa çıkışını o verecek ne bileyim ben diye bağırdı iki dakika sonra geldi kusura bakma ben senin olduğunu bilmiyordum falan dedi böyle saçmalık mi olur ya ben gece doğum yapıyorum beni unutmuş mus yalancı basbaya korktu şikayet ederim diye
Allah nasil biliyorsa oyle yapsin onlariiii ay cok sinirlendim.hep bu doktorlar yuzunden kaybettik bebeklerimizi..suc bastirmak icin bagirmis resmen..

Allah kahretsin bu ihmalkar doktorlari..Allaha havale et.demekki kakasini yuttu cigerlerine kacti oda enfeksiyon yapti yaa..bebegin enfeksiyona dayanamamis.benim akrabaminda bebegi kakasini yemis,1 hafta hastanede antibiyotik tedavisi uygulandi kurtuldu bebek..Allah hepimize bir neden vermis canim benim,bebeginin gelisimi ondemiydi senin ? Bebekler genelde 40 haftayi gecirenlerde kaka yiyomus ama birisinde daha duymustum 38.haftada kakasini yiyip kaybettigini :KK43: heralde bebek sıkıntıya girince kakasini yiyomus..kapali bir kutu iste ahh bilsek neler oldugunuda onlem alabilseydik..gidip sizin yzunuzden kaybettim beni.cok beklettiniz demelisik..gerisini Allaha havale et.
Benim dogum 39 da oldu evet gelisimi ondeydi biraz hatta 3800 filan dediler kilosuna3500 dogdu.suyum geldi dogunun vakti demek sonucta bu ki doktor catin dar normal dogum yapamazsin dedi sezaryan zaten sabaha kadar ne diye bekletiniz sabah bile acilmam olmamisti 15 saat hastanede bekledim. Bu kadar mi basit insan hayati enfeksiyon neden oldu diyorum net bi sey denilmedi annedende alabilr demislerdi ben kendimi suclamistim acaba benden mi kapti bevegim enfeksiyonu diye giden gelmiyor ama hastanenin sistemi degismeli ixapcinin aninda cikip gelmesi laxim benim doktoru gelemiyorsa

zelal41 zelal41 hakkini ara bence hatalari yanlarina kar kalmasin baska annelerinde basina gelmesin..zaten sezaryenmis ne diye bekletiyolar,bir bebek kolaymi 38.haftaya geliyor,ne emeklerimiz var..ya giden bebeklerimiz..sıkıntıya girmis yavrum besbelli,kakasini yutmus kesin..hatalarini kamufle etmek icinde senden gecmis olabilir demisler..Allahim bize guc versin insallah.bir dahaki hamileliginde cok dikkatli ol bacim..

Elbet hepsi ayni degil elbet iyilerde var ama ihmal varsa ne diyeyim allah buyuk umarim bana bi yol gosterir kaderin onune gecilmez tabi yibede onlar ellerinden geleni yapsalar olacak varsa yine olur biliyorum ama doktorlar tun tedbirleri alsalardi keske sebeb kuldan gelen bi sey olmasa cunku yuregim yanarken sesizde kalamam allahin umarim adli tip sonucunda boyle bisey cikmaz dogal olum ani olum derlerde benim hismimdan o doktorlari korursun insallah

Iyi Akşamlar kızlar. Çok sevdim bu Lafı BİZ SIRAMIZI SAVDIK...

Allahım dualarımı kabul etti. Bugün hamile olduğumu öğrendim. 5 aydır deniyorduk. Sonunda oldu çok şükür.

Inşallah herşey yolunda gider ve kucağıma almak nasip olur. Cümlemize nasip olur inşallah.

Hiçbir zaman umut etmekten vazgeçmemek gerek. Bizim de daha güzmek günlerimiz olacak inşallah.

Allahım dualarımı kabul etti. Bugün hamile olduğumu öğrendim. 5 aydır deniyorduk. Sonunda oldu çok şükür.

Inşallah herşey yolunda gider ve kucağıma almak nasip olur. Cümlemize nasip olur inşallah.

Hiçbir zaman umut etmekten vazgeçmemek gerek. Bizim de daha güzmek günlerimiz olacak inşallah.

Canim tebrik ederim:)) cooookk sevindim. Insallah kucagina saglicakla almak bbüyütmek nasip olur bitanem. Bizede dua et

T

Allah sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin umarım size hayırlı bir evlat olur. Rabbim sağlık uzun ömür nasip etsin yavrunu zu size sizi yavrunu za bagislasin

BIZ SIRAMIZI SAVDIK...

Sağlıklı sihatli uzun Ömürlü kucağına almayı nasip etsin Rabbim sıra bizde dualar bize de gelsin

Ayrıca Rüyam çıktı :))

Canimmmm cok sevindimmmm,Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah.
Yeni sloganimiz bu artik..BIZ SIRAMIZI SAVDIK..her sey guzel olacak..bizlere de dua et bacim..

Ayy canım yaa nasıl sevindim Rabbim bu kez hayırlısını ömürlüsünü almayi nasip etsin kucagina:) ben de dua istiyom arada bana da dua etsen ya kız ikiz istiyom bi kız bi oglan :p

Back
X