Kızlar iki gündür kafamı karıştıran sorular var. Babam adlı tip doktorunun benim gözle görünür tespiti akciğer yogun enfeksiyon demiş. Yinede sonuçları bekleyelim demiş. Ben yogun bakım doktoruna bebeğin durumu nasıl dediğimde enfeksiyonun düştüğünü söylüyordu. Bizim yanımda bebek mama yerken tıkanması zaten o yüzden yoğun bakıma alındı ve enfeksiyon tanısı konuldu bende doktora ciğeri mama mi kacti bi şey varmı demiştim. Yok cigerler iyi demişti mama filan kacmamış demişti. Sonra bu ciğer enfeksiyonun araştırırken neden olduğunu bebeğin anne karnında kakasını yutmadan kaynaklandığını ve akciğer enfeksiyona neden olduğunu okudum. Kaka amniyon sivrisinek rengini yeşile çevirir bunuda araştırırken anladim. Ben o hastaneye Evimin yakın olması nedeniyle son 38. Haftada gittim doktorun cep numarasi yoktu bende. suyum sezaryen olacağım günün öncesi akşam 6 gibi sızıntı şeklinde gitmeye başladı hemen eşimle doktora ulaşmaya çalıştık hastane özel telefonlarını vermeyiz dedi buraya gelin bi acil durumda biz arariz dedi bizde 10 dk lik mesafedeki hastaneye gittik girisimizi yaptık. Yukarda ebe kontrol etsin icadı doktor var onu arariz gerekirse dediler. Bende Dr a ulaşamadım, iz saçma ama sorun değil dedim. Ebe baktı evet suyunu gelmeye başlamış dedi sonra acilma var mı diye kontrol etti yoktu icadı doktoru aramış o da acil bi şey olursa geliri her şey normal se kendi doktoru girer demiş ebe de sık sık geldi kalp atışları hareketleri normal olunca serum taktı sadece ve sabahi bekledim tabi suyum yavaş yavaş gittiği için hasta bezi başlamıştır gece bi ara lavaboya gittim çıkarım bezi bi renk değişikliği yoktu sabah ameliyat öncesi durumu aldım 6 gibi o zamanda renk değişikliği yoktu bezi tekrar başlıyoruz ama son kez ameliyata gitmeden önce çıkardığımız yeşil bi renk vardı bende hatta bekledik ce bu renk oldu sandım. Sanırım sabaha karşı kakasını yaptı oğlum ve bunu bize söylemedim. Benim Dışişleri atilirken bebeği oksijen vermek için başka odaya almışlar şu yumuşak biraz önemli değil demişler doktor anneme eğer bi morarma olursa haber verin gözünüz üzerinde olsun demiş. Benim haberim yok anneme mama yerken tıkanması o yüzde korkmus ve hemen doktora götürmüş bu mama olayina doğumdan 3 saat sonra oldu sutum gelmeyince şekeri düşmesin diye verirdi hemşire

sanırım geceden bekledikleri için kakasını yuttu söylemediler diyorum. Belki anında müdahale edilse bebeğim kurtulur belki bi gece beklemeyin hemen almaları oğlu yanımda olurdu diyorum bazen ama içim acıyor sonra verene alanda yüce Allah diyorum. Bi şey sebebi oluyor

ama hastanenin ihmali sikayetci olsam mi ben yandım başkaları yanmasına diye