Sağolasın canım benim.Hayırlı olsun gulcinim canim insallah kucagina alırsın hayirlisyla habersiz birakma bizisira bizde dua et bize de
Canim kac haftalik ?
Aaaa gerçekten mi çok sevindim. Korunmayı bıraktıktan sonra inan kendini daha iyi hissedeceksin. Hadi inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alırız. Stres yapma sadeceCanim banada dua et . Sen bilmiyorsun ne zamandir gorusemiyoruz bende eylulde korunmayi birakiyorum canim. Insallah hemen kalirim.
Evet canım benim adete bşr gün kala evde test yaptım. 2 gün sonra da kan verdim. Öyle öğrenmiş oldum :)Canim inan canim guzel düşün hersey güzel olsun. Kan testinde mi çıktı ?
ayyyy canım maşallah kırk bir kere nasıl sevindim nasıl sevindim bugün en güzel aldığım haber bu :) bizi sakın sakın bırakma sen doğurunca ben ancak hamile kalırım :))) çalışıyor muydun sen canım ? tebrik ederim en çoğundan :))Iyi Akşamlar kızlar. Çok sevdim bu Lafı BİZ SIRAMIZI SAVDIK...
Allahım dualarımı kabul etti. Bugün hamile olduğumu öğrendim. 5 aydır deniyorduk. Sonunda oldu çok şükür.
Inşallah herşey yolunda gider ve kucağıma almak nasip olur. Cümlemize nasip olur inşallah.
Hiçbir zaman umut etmekten vazgeçmemek gerek. Bizim de daha güzmek günlerimiz olacak inşallah.
cnm senin dekolman olduğunu bilmiyordum kaçıncı hafta gizli kanamalı mı neden buldular mı tansiyon ya da bebekte gelişme geriliği varmıydıGulcin-84 canım hakkında hayırlısı olsun. Geçmişi okuyamadım pardon, sezaryen mı olmuştun,kaç haftalık kaybettin bebeğini, kaç ay korundun. Ve kilo verebilmiş miydin.. sorularımla yordum seni canım kusura bakma. Dekolman yaşadım ben de doktorum mümkün olduğunca zayıf ol yeni gebelik için demişti.
Amin amin H hayalimbenim mesela benu görürsen çok sevinirim canım bu gidişle zorla ruyada giricem :)) insallah sende sağlıcakla kucağına al bebegini canım bejim :) gerçekten bize umut oldun. Seviyorum seni taze anne :)Evet ya rüyan çıktı. Inşallah burdan başka birilerini de görürsün rüyanda:) dualarımda varsın canım biliyorsun:) inşallah hepinize nasip olsun bu duyguyu tekrardan tatmak
cnm bence bu ay senin ayın olacak sakin her söyleneni yapmaAmin amin H hayalimbenim mesela benu görürsen çok sevinirim canım bu gidişle zorla ruyada giricem :)) insallah sende sağlıcakla kucağına al bebegini canım bejim :) gerçekten bize umut oldun. Seviyorum seni taze anne :)
Iyi Akşamlar kızlar. Çok sevdim bu Lafı BİZ SIRAMIZI SAVDIK...
Allahım dualarımı kabul etti. Bugün hamile olduğumu öğrendim. 5 aydır deniyorduk. Sonunda oldu çok şükür.
Inşallah herşey yolunda gider ve kucağıma almak nasip olur. Cümlemize nasip olur inşallah.
Hiçbir zaman umut etmekten vazgeçmemek gerek. Bizim de daha güzmek günlerimiz olacak inşallah.
Canim hafif duzey kan pihtilasmasi oldugu zaman bebekte ileri haftalarda gelisme geriligi oluyor.kendimden biliyorum benim oglumda 34.haftada hic kilo alamadi,sonra cok aldi,sonra az aldi..onceden hep 1~2 hafta onde gidiyordu gelisimi..hafif duzey kan pihtilasmasi bebek buyudukce sorun yaratiyor.iyi bir perinatolog bul kendine,hamileligini onla yurut bence.ben oyle yapicam cunku.riske atma bebegini.bende de hafif duzey kan pihtilasmasi var doktorlar sorun yaratmayacagini soylediler hep igne kullanma dediler ama ben tedbir amacli dusuk doz igne kullanmistim,ona ragmen buyuyunce kilo alimi azalmisti.sadece bitane prof bana ignenin dozunu yukselt Allah korumus simdiye kadar bebegini demisti.ben ne yapsam diye dusunurken bebegimin kalbi durdu 38.haftada.prof kordon dolanmis dedi ama bence kan pihtilasmasida sorun olusturdu cunku dedigim gbi kilo alimi gerilemisticnm senin dekolman olduğunu bilmiyordum kaçıncı hafta gizli kanamalı mı neden buldular mı tansiyon ya da bebekte gelişme geriliği varmıydı
bende dekolman yaşadım 33+0 da gizli kanamalı kızım 2350 gr doğdu hiç bir neden ya da risk faktörüm çıkmadı düşük kan pıhtılaşması ama dr o sebep olmaz dedi 20 nisanda kaybettim kızımı
Iyi Akşamlar kızlar. Çok sevdim bu Lafı BİZ SIRAMIZI SAVDIK...
Canım cok sevindim. Once kolay bir hamilelik gecirirsin ins ve bebegini zamanında sag salim kucagına alırsın insaallah. Bizlerede cok dua et. Artık hamilesin hamilelerin duası kabul olurmus :)Iyi Akşamlar kızlar. Çok sevdim bu Lafı BİZ SIRAMIZI SAVDIK...
canm benim saglikla mutlulukla bu sefer guzeller guzeli bi evladin olacak sakin korkma kalbini bozma bak burda hepmiz kardes gibi olduk birbirimize meleklerimiz bize bizlere emanet etti simdi bir suru melek annesi arkanda hepimizin dualarindasin cok coj sevindim canim...Iyi Akşamlar kızlar. Çok sevdim bu Lafı BİZ SIRAMIZI SAVDIK...
İnsallah canim bütün dualrimiz seninle insallahÇok teşekkür ederim. Inşallah tez vakitte sizde bu güzel haberi alırsınız. Evde testle çıktı 2 gün sonra kan verdim aile hekimliğine, Dr umu aradım sonra iğne başlattın. Hemen gelme Cumartesi gel keseyi de görürüz inşallah.
Daha çok yeni ama dayanamadım paylaşmak istedin sizinle.
Aylardır hep Ağlayarak, Hüzünlü şeyler paylaşıyordum burda bu sefer sevincimi paylaşayım dedim.
Kızlar bu arada dualarınızda bana da yer ayırın. Bu sefer inşallah kucağıma almak nasip olsun meleğimi. Âmin
Amin insallah canim senin dualrin kabul olurSağolasın canım benim.Hiç habersiz bırakır mıyım:)
Inşallah Allahım sana da nasip etsin. Kızının yerine Kızın gibi nur yüzlü bir bebek yollasın güzel Allahım.
Hahahha ya siz varya masallah ya gözlükler ne dmeek acabacnm bence bu ay senin ayın olacak sakin her söyleneni yapmabiraz sabır ve sakinlik sonra
Kızlar iki gündür kafamı karıştıran sorular var. Babam adlı tip doktorunun benim gözle görünür tespiti akciğer yogun enfeksiyon demiş. Yinede sonuçları bekleyelim demiş. Ben yogun bakım doktoruna bebeğin durumu nasıl dediğimde enfeksiyonun düştüğünü söylüyordu. Bizim yanımda bebek mama yerken tıkanması zaten o yüzden yoğun bakıma alındı ve enfeksiyon tanısı konuldu bende doktora ciğeri mama mi kacti bi şey varmı demiştim. Yok cigerler iyi demişti mama filan kacmamış demişti. Sonra bu ciğer enfeksiyonun araştırırken neden olduğunu bebeğin anne karnında kakasını yutmadan kaynaklandığını ve akciğer enfeksiyona neden olduğunu okudum. Kaka amniyon sivrisinek rengini yeşile çevirir bunuda araştırırken anladim. Ben o hastaneye Evimin yakın olması nedeniyle son 38. Haftada gittim doktorun cep numarasi yoktu bende. suyum sezaryen olacağım günün öncesi akşam 6 gibi sızıntı şeklinde gitmeye başladı hemen eşimle doktora ulaşmaya çalıştık hastane özel telefonlarını vermeyiz dedi buraya gelin bi acil durumda biz arariz dedi bizde 10 dk lik mesafedeki hastaneye gittik girisimizi yaptık. Yukarda ebe kontrol etsin icadı doktor var onu arariz gerekirse dediler. Bende Dr a ulaşamadım, iz saçma ama sorun değil dedim. Ebe baktı evet suyunu gelmeye başlamış dedi sonra acilma var mı diye kontrol etti yoktu icadı doktoru aramış o da acil bi şey olursa geliri her şey normal se kendi doktoru girer demiş ebe de sık sık geldi kalp atışları hareketleri normal olunca serum taktı sadece ve sabahi bekledim tabi suyum yavaş yavaş gittiği için hasta bezi başlamıştır gece bi ara lavaboya gittim çıkarım bezi bi renk değişikliği yoktu sabah ameliyat öncesi durumu aldım 6 gibi o zamanda renk değişikliği yoktu bezi tekrar başlıyoruz ama son kez ameliyata gitmeden önce çıkardığımız yeşil bi renk vardı bende hatta bekledik ce bu renk oldu sandım. Sanırım sabaha karşı kakasını yaptı oğlum ve bunu bize söylemedim. Benim Dışişleri atilirken bebeği oksijen vermek için başka odaya almışlar şu yumuşak biraz önemli değil demişler doktor anneme eğer bi morarma olursa haber verin gözünüz üzerinde olsun demiş. Benim haberim yok anneme mama yerken tıkanması o yüzde korkmus ve hemen doktora götürmüş bu mama olayina doğumdan 3 saat sonra oldu sutum gelmeyince şekeri düşmesin diye verirdi hemşiresanırım geceden bekledikleri için kakasını yuttu söylemediler diyorum. Belki anında müdahale edilse bebeğim kurtulur belki bi gece beklemeyin hemen almaları oğlu yanımda olurdu diyorum bazen ama içim acıyor sonra verene alanda yüce Allah diyorum. Bi şey sebebi oluyor ama hastanenin ihmali sikayetci olsam mi ben yandım başkaları yanmasına diye
Inşallah canım benim çok sağol. Umutlandiriyorsun benicnm bence bu ay senin ayın olacak sakin her söyleneni yapmabiraz sabır ve sakinlik sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?