Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin mutlulugun daim olsun.dualarında bizlerede yer ver ne olur.bende hep senin için dua edecegim saglıkla alman için.Iyi Akşamlar kızlar. Çok sevdim bu Lafı BİZ SIRAMIZI SAVDIK...
Allahım dualarımı kabul etti. Bugün hamile olduğumu öğrendim. 5 aydır deniyorduk. Sonunda oldu çok şükür.
Inşallah herşey yolunda gider ve kucağıma almak nasip olur. Cümlemize nasip olur inşallah.
Hiçbir zaman umut etmekten vazgeçmemek gerek. Bizim de daha güzmek günlerimiz olacak inşallah.
Evet ya rüyan çıktı. Inşallah burdan başka birilerini de görürsün rüyanda:) dualarımda varsın canım biliyorsun:) inşallah hepinize nasip olsun bu duyguyu tekrardan tatmakBIZ SIRAMIZI SAVDIK...
Sağlıklı sihatli uzun Ömürlü kucağına almayı nasip etsin Rabbim sıra bizde dualar bize de gelsin
Ayrıca Rüyam çıktı :))
Ederim Tabiki de. Inşallah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlarımız olur cümlemizin.Canimmmm cok sevindimmmm,Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah.
Yeni sloganimiz bu artik..BIZ SIRAMIZI SAVDIK..her sey guzel olacak..bizlere de dua et bacim..
Çooookk teşekkür ederim. Inşallah size de nasip olur. Umudunuzu kaybetmeyin. Allah'a sığının. Isyan etmeyin.Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin mutlulugun daim olsun.dualarında bizlerede yer ver ne olur.bende hep senin için dua edecegim saglıkla alman için.
Allah gönlündekini kucağına versin inşallah. Hala inanamıyorum. Cumartesi gidicez dr a o zaman inanabilirim belki :)Ayy canım yaa nasıl sevindim Rabbim bu kez hayırlısını ömürlüsünü almayi nasip etsin kucagina:) ben de dua istiyom arada bana da dua etsen ya kız ikiz istiyom bi kız bi oglan
Varya çok sevindim inş kucağına almakta nasip olsun hepimize aminn sen hamile kaldına göre sıra bizde inş yeterki hayırla sağlıkla aratmadan gelsinnn bebislerimz aminnn sen gittiniz mi doktoraIyi Akşamlar kızlar. Çok sevdim bu Lafı BİZ SIRAMIZI SAVDIK...
Allahım dualarımı kabul etti. Bugün hamile olduğumu öğrendim. 5 aydır deniyorduk. Sonunda oldu çok şükür.
Inşallah herşey yolunda gider ve kucağıma almak nasip olur. Cümlemize nasip olur inşallah.
Hiçbir zaman umut etmekten vazgeçmemek gerek. Bizim de daha güzmek günlerimiz olacak inşallah.
Bide lütfen bizede duaaa aaa etttVarya çok sevindim inş kucağına almakta nasip olsun hepimize aminn sen hamile kaldına göre sıra bizde inş yeterki hayırla sağlıkla aratmadan gelsinnn bebislerimz aminnn sen gittiniz mi doktora
Canim senin kac ay oldu,biraktin mi korunmayi? Hadi hayirli haberlerini bekliyoruzAynn kızlar biz sıramızı savdikkkkk inss
Benim bes ay bitti bıraktım canimm inss hayirlisila kucağimza alcamix sağlıklı ömürlü hayırlı bu dünyada da ahirette de yüzümüzü güldürecek bebeklere hamile kalalom mmCanim senin kac ay oldu,biraktin mi korunmayi? Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz
Amiiiiinnnnn insallah.hadi hayirlisiBenim bes ay bitti bıraktım canimm inss hayirlisila kucağimza alcamix sağlıklı ömürlü hayırlı bu dünyada da ahirette de yüzümüzü güldürecek bebeklere hamile kalalom mm
Hep duamdasınız arkadaşım:) inşallah hepimize nasip olur. Güzel dileklerin için çookk teşekkür ederim :*
BIZ SIRAMIZI SAVDIK...
Sağlıklı sihatli uzun Ömürlü kucağına almayı nasip etsin Rabbim sıra bizde dualar bize de gelsin
Ayrıca Rüyam çıktı :))
Evet ya rüyan çıktı. Inşallah burdan başka birilerini de görürsün rüyanda:) dualarımda varsın canım biliyorsun:) inşallah hepinize nasip olsun bu duyguyu tekrardan tatmak
Allah gönlündekini kucağına versin inşallah. Hala inanamıyorum. Cumartesi gidicez dr a o zaman inanabilirim belki :)
Sagol cnim,gittim dr a testleri verdi yaptirdim bakalim ne cikacak durumumu anlattim ne gerekiyosa yazdi,testlerievet dr verdi ama kan pıhtılaşması oldugundan değil bebeğimn nedensiz öldüğünden he rihtimali düşünerek verdi...ne olur n eolmaz diye
Sagol cnim,gittim dr a testleri verdi yaptirdim bakalim ne cikacak durumumu anlattim ne gerekiyosa yazdi,testleri
Evettt yaptirdim canim eylulde gebelik düşünüyorum bakalim testlerde temiz cikrsa insallah bu ay haber veririrmMerhana selver artik buraya gelmiyorsun fazla nasılsın canim umarım iyisindir. Ozledim seni canim:)) testlerini yaptırdın mi? Inşallah birsey çıkmaz bitanem.
Hayırlı olsun gulcinim canim insallah kucagina alırsın hayirlisyla habersiz birakma biziCanim inan canim guzel düşün hersey güzel olsun. Kan testinde mi çıktı ?
Çok teşekkür ederim. Inşallah tez vakitte sizde bu güzel haberi alırsınız. Evde testle çıktı 2 gün sonra kan verdim aile hekimliğine, Dr umu aradım sonra iğne başlattın. Hemen gelme Cumartesi gel keseyi de görürüz inşallah.Varya çok sevindim inş kucağına almakta nasip olsun hepimize aminn sen hamile kaldına göre sıra bizde inş yeterki hayırla sağlıkla aratmadan gelsinnn bebislerimz aminnn sen gittiniz mi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?