Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canımm nasılsın neler yapıyorsun
İyiyim canım sukur sen nasılsın napıyorsun? ama bir garibim bu gunlerde. Kendimi cok caresiz yanlız hissediyorum sanki. İcimde garip anlatılmaz bir huzun. Gecen gorumcem ve bir akrabayla sahile yuruyuse cıktık ikisinin elindede bebek arabası ben ortalarında. O kadar kotu oldum ki kıskanma degil sadece benimde bu yaz kucagımda olacaktı yavrum ama topragın altında simdi. Birde dun bir akrabalarla oturmaya gittik esimin tarafı. Esimin kuzeni var kucuk daha 18 yasında felen ıste oglum olursa su isimleri koyucam diye sayıyor taha dedi icimden resm. en birsey koptu. Ben hocalar duanın sonunda taha ve yasin diyince bile hungur hungur aglıyorum. İste oyle aglamayayım yine. Seninde yaklastı ameliyat degil mi? Tam tarih felwn belli mi simdi. Ben vazgectim ameliyattan buarada. Profa gidicem bir tane buldum sislide. Sonra o da insaallah ok derse korunmayı bırakıcam eylulden sonra.

Evet BİZ SIRAMIZI SAVDIK
Evet canim.aklina yine olurmu diye geldiginde,hayir olmayacak bir daha de kendine.simdi daha bilinclisin,ayrintili ultrason yapilirken kalp ekosunuda cektirceksin bebegin.hem doktoruna anlatinca daha ayrintili inceleyecektir zaten birdahaki sefere.canim ne tedbirler alsak bos,her sey Allahtan,omur vermemis yavrularimiza.ne cocuklar ne sekillerde dogup buyuyorlar,Allah esirgeyince hic bisey olmuyor.yeterki doktor ihmali olmasin.

Evet canim.aklina yine olurmu diye geldiginde,hayir olmayacak bir daha de kendine.simdi daha bilinclisin,ayrintili ultrason yapilirken kalp ekosunuda cektirceksin bebegin.hem doktoruna anlatinca daha ayrintili inceleyecektir zaten birdahaki sefere.canim ne tedbirler alsak bos,her sey Allahtan,omur vermemis yavrularimiza.ne cocuklar ne sekillerde dogup buyuyorlar,Allah esirgeyince hic bisey olmuyor.yeterki doktor ihmali olmasin.
Haklısın.tedbir bizden takdir allahtan

Aaaa gerçekten mi çok sevindim. Korunmayı bıraktıktan sonra inan kendini daha iyi hissedeceksin. Hadi inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alırız. Stres yapma sadece :KK37:

Evet canim korunmayi birakiyorum. Dr aslinda hemen birakabilirsin dedi ama ben 1 ay daha beklemek istedim
sen bilmiyorsun belki benim 2. Sezeryanim:(

Evet canim korunmayi birakiyorum. Dr aslinda hemen birakabilirsin dedi ama ben 1 ay daha beklemek istedim
sen bilmiyorsun belki benim 2. Sezeryanim:KK43:
Sohbetinize dahil oluyorum kusura bakmayın ama bişey sormak istiyorum .sezeryandan ne kadar sonra tekrar gebelik uygun görülüyor ?biliyormusunuz

Aaaa gerçekten mi çok sevindim. Korunmayı bıraktıktan sonra inan kendini daha iyi hissedeceksin. Hadi inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alırız. Stres yapma sadece :KK37:

Stres yapmiyorum canim hemen oolursa sevinirim tabi. Gülçin canım seni baska sitede gordum orda nick in gözlük mu canim

Sohbetinize dahil oluyorum kusura bakmayın ama bişey sormak istiyorum .sezeryandan ne kadar sonra tekrar gebelik uygun görülüyor ?biliyormusunuz

Ne demek canim benim. Ben 5 nisandan kaybettim melegimi. Bazi dr lar toparlanma na bagli tabi 3 ay sonra korunmayi birakabilirsin diyorlar. Benimde 4 ay bittiğinde birak dedi ama ben kilo vermek icin eylule erteledi m

Amin amin @hayalimbenim mesela benu görürsen çok sevinirim canım bu gidişle zorla ruyada giricem :)) insallah sende sağlıcakla kucağına al bebegini canım bejim :) gerçekten bize umut oldun. Seviyorum seni taze anne :)

Merhaba canim sen Korun mayi birakmistin galiba canım kabak cekirdegi yazmissin daha once neye faydası var bilgi verirsen sevinirim

Ne demek canim benim. Ben 5 nisandan kaybettim melegimi. Bazi dr lar toparlanma na bagli tabi 3 ay sonra korunmayi birakabilirsin diyorlar. Benimde 4 ay bittiğinde birak dedi ama ben kilo vermek icin eylule erteledi m
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.teşekkür ederim.

@Gulcin-84 senin adına çok sevindim
tugrammbebegimm tugrammbebegimm sen korunmayı bıraktın mı cnm yanlış hatırlamıyorsam ikimizde nisanda dekolmandan kaybetmiştik dimi testlerin temiz mi çıktı dr bişey dedi mi
bu arada eskiyi okumamışsın sanırım @Gulcin-84 ü rüyamda buraya hamile olduğunu yazmış görmüştüm
@selverrr canım inşallah testlerin temiz çıkar bir an önce hamile kalırsın
rabbim hepimize gönlümüzdekini hayırlı kılsın bana da dua etmeyi unutmayın bende eylülden itibaren korunmayı bırakmayı düşünüyorum bi terslik çıkmazsa:KK59:
:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

Senin adina coook sevindim evet nisan canim inşallah hemen hamile kaliriM ben buay adet olduktan sonra birakmayi düşünüyorum. Canim seni baska konudan hatırlıyorum gözünde problem varmis bitkisel tedavi soruyordun sakin gunesli havada gozluksuz cikma ihmal etme canim. (Buarada burdan yazdim o konuyu bulamadim)

Anlamıyor ki.ne yapayım işte kapıya geleni almamazlık yapamıyorumda.öylece baka kalıyorum

Açma kapıyı boşver çalar çalar gider.ben yan komşuma söledim kimse gelmesin ben kusur saymam dedim.iyi niyetinizi biliyorm eğer benim için bişi yapmk istiypsanz gelmeyin dedim.bi yerde karsılasırsak da normal konusalım dedim.yanlış anlank isteyen anlasın,kusıra bakan da baksın..

Açma kapıyı boşver çalar çalar gider.ben yan komşuma söledim kimse gelmesin ben kusur saymam dedim.iyi niyetinizi biliyorm eğer benim için bişi yapmk istiypsanz gelmeyin dedim.bi yerde karsılasırsak da normal konusalım dedim.yanlış anlank isteyen anlasın,kusıra bakan da baksın..
Devam ederse benimde yapacagım bu olacak

Ben her testi yaptırdım hiç bir sorun yokdu.ama olan yine oldu herşey allahtan.şimdi banada genetik oldugunu söylüyorlar ama kimse bilemez bunları testi yaptırırız temiz çıkar ama yine olur yada yaotırmayız olmaz işte yaptırmak keşke dememek en iyisi ama allah bilir .bencede kimseye söylememej en iyisi bire bin katıyorlar benim bedenen saglam çocuguma özürlüymüş o yüzden kaybetmişler dediler bu kayıptan daha çok üzüyor insanı.hiç görmedikleri bebegi yargılıyorlar.allah ıslah etsin milleti kimseye hiç bişey söylememek gerçekten en iyisi

Test yaptrmk neyi çözecek ki??bana bu bebek yüzde yüz özürlü,sendromlu ya da neyse ne deseler de tamam öldürün nasıl diyeyim??ikinci bebeğe hamile kaldım diyelim,ilk bebekte sendrom çıktığı için yüksek ihtimal çıkacak.alın bebeği yine diyemem ki?bilmiyorm aranızda var mı bebeği alın diyecek olan??

Back
X