Aslaaaa anlatmak istwdigim olacagı varsa test falan bahane herkesin bir sınavı olurmuş bizimkide en zor yerden olmuş.yine olsa deselerki aynı sorun var rabbim verdi alacaksada rabbim alsın derim.test falan yalan yani öyle iyi giden bir hamilelik yaşamış biri olaraktan yaşayacagın varsa yaşıyosunTest yaptrmk neyi çözecek ki??bana bu bebek yüzde yüz özürlü,sendromlu ya da neyse ne deseler de tamam öldürün nasıl diyeyim??ikinci bebeğe hamile kaldım diyelim,ilk bebekte sendrom çıktığı için yüksek ihtimal çıkacak.alın bebeği yine diyemem ki?bilmiyorm aranızda var mı bebeği alın diyecek olan??
Inşallah canım benim çok sağol. Umutlandiriyorsun beni
Kızlar benim bebeğime vefat etmeden önce kromozom testi istemişti dr.sonuç geldi bugün.bebeğim sendromluymus.ben ikili üçlü test yaptırmamıştım.risk cıksa da kıyamam aldıramam demiştim.dr bi türlü iyileşmeyince kakasını yutmaktan baska sendromu da olabilir demişti.haklı çıktı.bebeğin sendromlu olması tedaviyi etkilemiş.şimdi ben ikinci bebeğe nasıl hamile kalmaya cesaret edicem?ya o da sendromlu olursa???test yaptırsam ve riskli çıksa da ona da kıyamam kii( kafayı yicem.kimseye söleyemedim burda paylaşmk istedimm
Teşekkür ederim.cesaretimi topladıgım ilk vakitte yaptıracagımCanim ilkinde oldu diye ikincide olacak diye birsey yok. Genetik testlerini yaptirmayi ihmal etme. Araştırma hastaneleri ücretsiz yapiyor bilgin olsun
Eylül 4 de üç ay olacak dogum yapalı
Canim neden ikincide de cikacagini dusunuyosun,bi sakin ol,negatif dusunme hemen..hic kimse icindeki cana bile bile kiymak istemez.ama Allah bize yol ayrimlarini vermis,hangi yola girecegini sana birakmis,testleri yaptirip nolcak olur mu hic? Belki anne karninda tedavisi olan bisey cikcak ama sen gerekeni yapmadigin icin buna engel olacaksin nerden biliyosun..mantikli davranilmasi gerekir derken bundan bahsediyorum..lutfen simdiden daha olmayan bisey icin kendini hirpalama,kotuyu cagirma..ikinci bebegin cok saglikli olacak buna inan..insallah rabbim hepimize saglikli evlatlarimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin.Test yaptrmk neyi çözecek ki??bana bu bebek yüzde yüz özürlü,sendromlu ya da neyse ne deseler de tamam öldürün nasıl diyeyim??ikinci bebeğe hamile kaldım diyelim,ilk bebekte sendrom çıktığı için yüksek ihtimal çıkacak.alın bebeği yine diyemem ki?bilmiyorm aranızda var mı bebeği alın diyecek olan??
Ayyy canim az kalmis gunler cabucak gecsede tekrar hamile kalsak..ancak oyle kendimize geliriz..dua edelim birbirimizeEylül 4 de üç ay olacak dogum yapalı
Gulcin-84 sen korunmayı bıraktın mı cnm yanlış hatırlamıyorsam ikimizde nisanda dekolmandan kaybetmiştik dimi testlerin temiz mi çıktı dr bişey dedi mi
bu arada eskiyi okumamışsın sanırımGulcin-84 ü rüyamda buraya hamile olduğunu yazmış görmüştüm
selverrr canım inşallah testlerin temiz çıkar bir an önce hamile kalırsın
rabbim hepimize gönlümüzdekini hayırlı kılsın bana da dua etmeyi unutmayın bende eylülden itibaren korunmayı bırakmayı düşünüyorum bi terslik çıkmazsa
[/USER]
Hakkında hayirlisi olsun insallah canim rabbim sağlıklı gonlune gore versinEvet canım benim adete bşr gün kala evde test yaptım. 2 gün sonra da kan verdim. Öyle öğrenmiş oldum :)
Insallah canim veririm tabii bakalim ne cikacak kan,pihtilasmasi bende de cikarsa sasirmam yanii herkeste varCok sevindim canım tekrar bebek dusunmene ne guzel korkularını yenmissin. Test sonuclarini haber ver mutlaka merak ederim
Seninde haberlerini bekliyiruz buradan canim insallah bu,ay hamile kalirsinda secimdirirsin bize umut olursunSenin adina coook sevindim evet nisan canim inşallah hemen hamile kaliriM ben buay adet olduktan sonra birakmayi düşünüyorum. Canim seni baska konudan hatırlıyorum gözünde problem varmis bitkisel tedavi soruyordun sakin gunesli havada gozluksuz cikma ihmal etme canim. (Buarada burdan yazdim o konuyu bulamadim)
Bunlar ne ise yariyor bende yesemmi acaba canim pekmezde yesem olurmu üzüm pekmeziCanim Kızılcık ispanak ve süt bunlari bol bol tuket
Benmi aa bilmeden olmustur canim bu ay hepimizdne guzrl haberler alalim hayirlisyla gözlük takarimEvet bende merak ettim. Ama sende bir mesajinda takmissin
Canim bende sezeryanliyim dr a gore degisiuor mesela yas faktorude var benim yas 32 3 ay sonra gebelik dusunebikirsin dediSohbetinize dahil oluyorum kusura bakmayın ama bişey sormak istiyorum .sezeryandan ne kadar sonra tekrar gebelik uygun görülüyor ?biliyormusunuz
Ahh canım Sağol inşallah aynı anda hamile kalırız diğer konudan beni hatırlamanada sevindim nerden denk gelmiş seninde mi gözünde sorun vardı cnm onu mu merak ettin bişey sormak istersen bana sorabilirsin ama sende gözlüğü ihmal etmeSenin adina coook sevindim evet nisan canim inşallah hemen hamile kaliriM ben buay adet olduktan sonra birakmayi düşünüyorum. Canim seni baska konudan hatırlıyorum gözünde problem varmis bitkisel tedavi soruyordun sakin gunesli havada gozluksuz cikma ihmal etme canim. (Buarada burdan yazdim o konuyu bulamadim)
Teşekkür ederim. Önemli değil canım çok yazışma var hangini birini okuyacaksın:) Sezeryan oldum. 36+4 de meleğimin kalbi durduGulcin-84 canım hakkında hayırlısı olsun. Geçmişi okuyamadım pardon, sezaryen mı olmuştun,kaç haftalık kaybettin bebeğini, kaç ay korundun. Ve kilo verebilmiş miydin.. sorularımla yordum seni canım kusura bakma. Dekolman yaşadım ben de doktorum mümkün olduğunca zayıf ol yeni gebelik için demişti.
Çooookk teşekkür ederim:) Zaten sen hep diyordun yakında diye. Şu cumartesi gelse de dr. a gitsek içim daha da rahat edecek.ayyyy canım maşallah kırk bir kere nasıl sevindim nasıl sevindim bugün en güzel aldığım haber bu :) bizi sakın sakın bırakma sen doğurunca ben ancak hamile kalırım :))) çalışıyor muydun sen canım ? tebrik ederim en çoğundan :))
H hayalimbenim burdaki herkesi görür inşallah rüyasında:) Sağol canım benim Allah en kısa zamanda sana da yaşatsın bu duyguyu.Amin amin H hayalimbenim mesela benu görürsen çok sevinirim canım bu gidişle zorla ruyada giricem :)) insallah sende sağlıcakla kucağına al bebegini canım bejim :) gerçekten bize umut oldun. Seviyorum seni taze anne :)
Çok teşekkür ederim. İnşallah alırız kucaklarımıza bebeklerimizi:)Çok sevindim canım hoşgeldin aramıza inş sorunsuz geçiririz bu süreci.
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah en hayırlı zamanda bu güzel haberi burada paylaşmak size de nasip olur:)Canım cok sevindim. Once kolay bir hamilelik gecirirsin ins ve bebegini zamanında sag salim kucagına alırsın insaallah. Bizlerede cok dua et. Artık hamilesin hamilelerin duası kabul olurmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?