Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Çok teşekkür ederim. Yazdıkların çok duygulandırdı beni. Sizde benim dualarımdasınız. Aylarca burada derdimizi kederimizi paylaştık. Elimizden geldiğince birbirimize destek olduk. İnşallah bundan sonra buraya yeni birileri gelmez ve burada güzel haberler paylaşılır.

Canım benim ya hiç korkma. Tıp artık çok ilerledi anne karnında geliştirici iğnelerle müdahale edebiliyorlar.

Sakın umudunu kaybetme. Yapılması gereken bütün testlerini yaptır. dr.un izin verdiğinde korunmayı bırak ve Allah dua et.

Evet canim korunmayi birakiyorum. Dr aslinda hemen birakabilirsin dedi ama ben 1 ay daha beklemek istedim
sen bilmiyorsun belki benim 2. Sezeryanim
Biliyorum canım benim. Konuşmuştuk burda. İnşallah 3. kucağında olacak annesi. Tuğran kokusundan bulaştırıp yollayacak kardeşini:)

Sohbetinize dahil oluyorum kusura bakmayın ama bişey sormak istiyorum .sezeryandan ne kadar sonra tekrar gebelik uygun görülüyor ?biliyormusunuz
Ne demek canım sorabilirsin tabi. Benim dr. um 6 ay demişti ama 5. ayda kontrole gittiğimde dikişlere, yumurtalıklara, rahime, kan değerlerime, idrarıma bakıp fiziken hazırsn psikolojik olarak hazır hissettiğin an başlayabilirsin demişti.

Merhaba canim sen Korun mayi birakmistin galiba canım kabak cekirdegi yazmissin daha once neye faydası var bilgi verirsen sevinirim
Ay canım tabi senin haberin yok ben iki aydır bıraktım korunmayi. Kabak Çekirdeği kız çocuğu yapmak için mis bir arkadas sağolsun beni çok bilgilendirdi bu konuda bende bir umut yiyorum işte :))

Sen neler yapıyorsun gorusemedi k bayadir korunmayi bıraktın mi :)))

Bende geçen ay kabak çekirdeğini çok tükettim. Faydasını görürsün inşallah:)

Bunlar ne ise yariyor bende yesemmi acaba canim pekmezde yesem olurmu üzüm pekmezi
Canım bildiğim kadarıyla sen de kız bebek istiyorsun pekmez yeme ben dün bir arkadas a sordum sopayla kovalauacakti beni :)) pekmez yasak oglun olurmus sonra sütlü tatlılar yiyeceksin canım mesela süt lac yap yiyin kocanla

Gulcin-84 canım o anne karnındaki geliştirici iğneyi ne için yapıyolar.down sendromu teşhisi konursa mı yapılıyo?başka genetik hastalıklarda mı?

Gulcin-84 canım o anne karnındaki geliştirici iğneyi ne için yapıyolar.down sendromu teşhisi konursa mı yapılıyo?başka genetik hastalıklarda mı?
Canim gelistirici igneyi bebegin cigerleri gelissin diye yapiyorlar benim bildigim..down sendromu icin yapilcak bi igne yada herhangi birsey yok sanirim

Anladım cnm Teşekkürler hayırlı olsun inşallah. Ben de eski kiloma döndüm ama biraz daha versem fena olmaz. 8 ay bitti bnm, bu ay bıraktım korunmayı. Kolay hamile kalamıyorum ama hayırlısı bakalım.

başın sağolsun cnm.
Canım ben 30 haftalıkken aniden dışa kanamayla fark ettik. Zaten oğlum 2 hafta geriden geliyordu. Tansiyonum 14lere çıkmıştı normalde 10_6 idi. Idrarda protein de çok azdı. Pıhtılaşma problemim yok. Çok kilom da yoktu 70 kiloydum 30 haftalıkken. 3 gün yaşadı oğlum. Kalp durması beyin kanaması vs. Problemler oldu. Tekrarlama riski var tabi ama belki bunda iğneler önceden yapılırsa ve daha sık takiple sorunu çözeriz ya da inşallah zamanında ve sağlıkla gelir inşallah bebeğim.​

Canım eğer kafanda soru işareti varsa kalıtsal hastalığı olan anne babalar çocuklarında da olma riskine karşı tüp bebek yaptırıyorlar. Sağlıklı bebek elde etmek için. Bi arkadaşım var kocasıyla aynı hastalığı taşıyor. Ilk çocukları da hasta doğdu, ikincisi tüp bebek. Hatta abisine ilik vermesi için dünyaya geldi ve hastalığı taşımıyor. Belki tüp yöntemini deneyebilirsiniz.

Bebeğin down sendromu benden ya da babasının taşıyıcı olmasından mı kaynaklanıyodur?yoksa döllenme esnasında mı bi bozukluk vardır?bilmiyorum ya doktordayım sıra bekliyorm bakalım ne dicek??

Bebeğin down sendromu benden ya da babasının taşıyıcı olmasından mı kaynaklanıyodur?yoksa döllenme esnasında mı bi bozukluk vardır?bilmiyorum ya doktordayım sıra bekliyorm bakalım ne dicek??
CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..AMA HİÇ DEĞİLSE ÖĞRENMİŞSİN NE DENENİ DAHA DİKKATLİ OLURSUN ÖNEMLEM ALIRSINZ ...DR KİME GİDİYOSUNZ CNM..._?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…