Çok teşekkür ederim. Yazdıkların çok duygulandırdı beni. Sizde benim dualarımdasınız. Aylarca burada derdimizi kederimizi paylaştık. Elimizden geldiğince birbirimize destek olduk. İnşallah bundan sonra buraya yeni birileri gelmez ve burada güzel haberler paylaşılır.canm benim saglikla mutlulukla bu sefer guzeller guzeli bi evladin olacak sakin korkma kalbini bozma bak burda hepmiz kardes gibi olduk birbirimize meleklerimiz bize bizlere emanet etti simdi bir suru melek annesi arkanda hepimizin dualarindasin cok coj sevindim canim...
İnşallahh canım benim. Allahım hayırlı zamanda sana da nasip etsin.Hayırlı uğurlu olsun canım.sağlıklı sıhhatli bi bebek olsun.uzun ömürlü olsun inşallaaahh:)
Canım benim ya hiç korkma. Tıp artık çok ilerledi anne karnında geliştirici iğnelerle müdahale edebiliyorlar.Kızlar benim bebeğime vefat etmeden önce kromozom testi istemişti dr.sonuç geldi bugün.bebeğim sendromluymus.ben ikili üçlü test yaptırmamıştım.risk cıksa da kıyamam aldıramam demiştim.dr bi türlü iyileşmeyince kakasını yutmaktan baska sendromu da olabilir demişti.haklı çıktı.bebeğin sendromlu olması tedaviyi etkilemiş.şimdi ben ikinci bebeğe nasıl hamile kalmaya cesaret edicem?ya o da sendromlu olursa???test yaptırsam ve riskli çıksa da ona da kıyamam kii( kafayı yicem.kimseye söleyemedim burda paylaşmk istedimm
İlk yarım saat biraz yakıyor ama sonra geçiyor acısı. Evlatlarımız için her şeyi göze alırız. Şu kadarcık iğne ne etsin bize:)Maşallah canım benim. Canim igne acıtıyor mu kadından mi yapıyorsun
Biliyorum canım benim. Konuşmuştuk burda. İnşallah 3. kucağında olacak annesi. Tuğran kokusundan bulaştırıp yollayacak kardeşini:)Evet canim korunmayi birakiyorum. Dr aslinda hemen birakabilirsin dedi ama ben 1 ay daha beklemek istedim
sen bilmiyorsun belki benim 2. Sezeryanim
Ne demek canım sorabilirsin tabi. Benim dr. um 6 ay demişti ama 5. ayda kontrole gittiğimde dikişlere, yumurtalıklara, rahime, kan değerlerime, idrarıma bakıp fiziken hazırsn psikolojik olarak hazır hissettiğin an başlayabilirsin demişti.Sohbetinize dahil oluyorum kusura bakmayın ama bişey sormak istiyorum .sezeryandan ne kadar sonra tekrar gebelik uygun görülüyor ?biliyormusunuz
Ay canım tabi senin haberin yok ben iki aydır bıraktım korunmayi. Kabak Çekirdeği kız çocuğu yapmak için mis bir arkadas sağolsun beni çok bilgilendirdi bu konuda bende bir umut yiyorum işte :))Merhaba canim sen Korun mayi birakmistin galiba canım kabak cekirdegi yazmissin daha once neye faydası var bilgi verirsen sevinirim
En çok merak ettiğim konu bende hamile kalinca vurulcam çok acıtıyor mu canimm ??Maşallah canım benim. Canim igne acıtıyor mu kadından mi yapıyorsun
Bende geçen ay kabak çekirdeğini çok tükettim. Faydasını görürsün inşallah:)Ay canım tabi senin haberin yok ben iki aydır bıraktım korunmayi. Kabak Çekirdeği kız çocuğu yapmak için mis bir arkadas sağolsun beni çok bilgilendirdi bu konuda bende bir umut yiyorum işte :))
Sen neler yapıyorsun gorusemedi k bayadir korunmayi bıraktın mi :)))
Tmm canım söylediklerini harfiyen yerine getiricem :)) Sen de çok bilgilisin masallah. Bak ben bunları bilmiyordum hemen yiyeyimCanim Kızılcık ispanak ve süt bunlari bol bol tuket
İlk yarım saat birazcık acıtıyor. Ama evlatlarımız için katlanırız şu kadarcık iğneye :)En çok merak ettiğim konu bende hamile kalinca vurulcam çok acıtıyor mu canimm ??
Ayy inşallah canım benim bir zamandan sonra bayiyor insanı ama napalım bebisler içi n katlanicazBende geçen ay kabak çekirdeğini çok tükettim. Faydasını görürsün inşallah:)
Canım bildiğim kadarıyla sen de kız bebek istiyorsun pekmez yeme ben dün bir arkadas a sordum sopayla kovalauacakti beni :)) pekmez yasak oglun olurmus sonra sütlü tatlılar yiyeceksin canım mesela süt lac yap yiyin kocanlaBunlar ne ise yariyor bende yesemmi acaba canim pekmezde yesem olurmu üzüm pekmezi
Canım benim ya hiç korkma. Tıp artık çok ilerledi anne karnında geliştirici iğnelerle müdahale edebiliyorlar.
Sakın umudunu kaybetme. Yapılması gereken bütün testlerini yaptır. dr.un izin verdiğinde korunmayı bırak ve Allah dua et.
Canim gelistirici igneyi bebegin cigerleri gelissin diye yapiyorlar benim bildigim..down sendromu icin yapilcak bi igne yada herhangi birsey yok sanirimGulcin-84 canım o anne karnındaki geliştirici iğneyi ne için yapıyolar.down sendromu teşhisi konursa mı yapılıyo?başka genetik hastalıklarda mı?
Anladım cnm Teşekkürler hayırlı olsun inşallah. Ben de eski kiloma döndüm ama biraz daha versem fena olmaz. 8 ay bitti bnm, bu ay bıraktım korunmayı. Kolay hamile kalamıyorum ama hayırlısı bakalım.Teşekkür ederim. Önemli değil canım çok yazışma var hangini birini okuyacaksın:) Sezeryan oldum. 36+4 de meleğimin kalbi durdu6 ay dedi dr. ama 5. ayda kontrole gittiğimde korunmayı bırakabilirsin her şey yolunda dedi.
22.5 kilo almıştım ben hamileliğimde. 57 ile kalmıştım. yaklaşık 19 kilo verdim. 40 ım çıktıktan sonra dr. un izniyle yediğime dikkat ederek, plates ve yürüyüşle verdim.
Ne demek inşallah faydalı olabilmişimdir. Allahım en hayırlı zaman da size de nasip etsin inşallah.
başın sağolsun cnm.cnm senin dekolman olduğunu bilmiyordum kaçıncı hafta gizli kanamalı mı neden buldular mı tansiyon ya da bebekte gelişme geriliği varmıydı
bende dekolman yaşadım 33+0 da gizli kanamalı kızım 2350 gr doğdu hiç bir neden ya da risk faktörüm çıkmadı düşük kan pıhtılaşması ama dr o sebep olmaz dedi 20 nisanda kaybettim kızımı
Canım eğer kafanda soru işareti varsa kalıtsal hastalığı olan anne babalar çocuklarında da olma riskine karşı tüp bebek yaptırıyorlar. Sağlıklı bebek elde etmek için. Bi arkadaşım var kocasıyla aynı hastalığı taşıyor. Ilk çocukları da hasta doğdu, ikincisi tüp bebek. Hatta abisine ilik vermesi için dünyaya geldi ve hastalığı taşımıyor. Belki tüp yöntemini deneyebilirsiniz.Kızlar benim bebeğime vefat etmeden önce kromozom testi istemişti dr.sonuç geldi bugün.bebeğim sendromluymus.ben ikili üçlü test yaptırmamıştım.risk cıksa da kıyamam aldıramam demiştim.dr bi türlü iyileşmeyince kakasını yutmaktan baska sendromu da olabilir demişti.haklı çıktı.bebeğin sendromlu olması tedaviyi etkilemiş.şimdi ben ikinci bebeğe nasıl hamile kalmaya cesaret edicem?ya o da sendromlu olursa???test yaptırsam ve riskli çıksa da ona da kıyamam kii( kafayı yicem.kimseye söleyemedim burda paylaşmk istedimm
Canım eğer kafanda soru işareti varsa kalıtsal hastalığı olan anne babalar çocuklarında da olma riskine karşı tüp bebek yaptırıyorlar. Sağlıklı bebek elde etmek için. Bi arkadaşım var kocasıyla aynı hastalığı taşıyor. Ilk çocukları da hasta doğdu, ikincisi tüp bebek. Hatta abisine ilik vermesi için dünyaya geldi ve hastalığı taşımıyor. Belki tüp yöntemini deneyebilirsiniz.
CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..AMA HİÇ DEĞİLSE ÖĞRENMİŞSİN NE DENENİ DAHA DİKKATLİ OLURSUN ÖNEMLEM ALIRSINZ ...DR KİME GİDİYOSUNZ CNM..._?Bebeğin down sendromu benden ya da babasının taşıyıcı olmasından mı kaynaklanıyodur?yoksa döllenme esnasında mı bi bozukluk vardır?bilmiyorum ya doktordayım sıra bekliyorm bakalım ne dicek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?