Insallah hamilesindirrrrrr...Allah verdiyse iyi olur canim benim,hic bisey olmaz..valla ben daha ilk adetimi olmayi bekliyorum oyuzden bilen arkadaslar yazar sana.Ya sizlere birşey sormak istiyorum ben lohusalıgım çıktı ilk reglimi oldum.ve ikincisi için 4 gün geçti.aslında biliyorum birşey olmadıgını ama hemen düzene girmemiş olabilir mi.yani normalmidir.bebek olacagını düşünmüyorum ama yinede bi kuşku işte şans ya olurmu olur.varmı aranızda hemen düzene girmiyen falan gebelik öncesinde çok dakiktim saati bile neredeyse aynıydı.
Allahtan geldiyse yapacak birşey yok ama bilinçli bir hamilelik durumu yok.ama yinede testleri yaptırana kadar olmasın .ben hemen adet oldum .işte geçincede bi tuhaf oldumInsallah hamilesindirrrrrr...Allah verdiyse iyi olur canim benim,hic bisey olmaz..valla ben daha ilk adetimi olmayi bekliyorum oyuzden bilen arkadaslar yazar sana.
Canım vücüdundaki her türlü değişiklik normal bence. O kadar stres yaşadık, bir gebelik bitti. Hormonlar değişti. Bence normal bi gecikme bi arkadaşımın da regl düzeni değişti. Benimse tam tersi düzene bindi. Dert etme bekledikçe stresten daha da gecikirYa sizlere birşey sormak istiyorum ben lohusalıgım çıktı ilk reglimi oldum.ve ikincisi için 4 gün geçti.aslında biliyorum birşey olmadıgını ama hemen düzene girmemiş olabilir mi.yani normalmidir.bebek olacagını düşünmüyorum ama yinede bi kuşku işte şans ya olurmu olur.varmı aranızda hemen düzene girmiyen falan gebelik öncesinde çok dakiktim saati bile neredeyse aynıydı.
Arif denize başladım canım.CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..AMA HİÇ DEĞİLSE ÖĞRENMİŞSİN NE DENENİ DAHA DİKKATLİ OLURSUN ÖNEMLEM ALIRSINZ ...DR KİME GİDİYOSUNZ CNM..._?
Teşekkür ederim.bende öyle oldugunu düşünüyorum ama işte yinede sormak istedim.hemen olunca hep olur sandım brkliyorum olmadıCanım vücüdundaki her türlü değişiklik normal bence. O kadar stres yaşadık, bir gebelik bitti. Hormonlar değişti. Bence normal bi gecikme bi arkadaşımın da regl düzeni değişti. Benimse tam tersi düzene bindi. Dert etme bekledikçe stresten daha da gecikir
CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..AMA HİÇ DEĞİLSE ÖĞRENMİŞSİN NE DENENİ DAHA DİKKATLİ OLURSUN ÖNEMLEM ALIRSINZ ...DR KİME GİDİYOSUNZ CNM..._?
Başka birine de sormk istiyorm.başka bebrğim olırsa onunda aynı sorunu yasama ihtimali varmış.bilmiyorm napcağımı??
Yok canım atıyorum kalbi az gelişmiş bunun için destekleyici iğne Yapılıyor ya da ciğerleri için. Down sendromunun anne karnında müdahalesi var mi bilmiyorum maalesef.Gulcin-84 canım o anne karnındaki geliştirici iğneyi ne için yapıyolar.down sendromu teşhisi konursa mı yapılıyo?başka genetik hastalıklarda mı?
Kalırsın inşallah hiç dert etme. İlkmiydi senin bilmiyorum ama önemli olan hamile kabilmek diyorlar.Anladım cnm Teşekkürler hayırlı olsun inşallah. Ben de eski kiloma döndüm ama biraz daha versem fena olmaz. 8 ay bitti bnm, bu ay bıraktım korunmayı. Kolay hamile kalamıyorum ama hayırlısı bakalım.
Ben herhangi bi düzensizlik yaşamadım canım. Bişey diyemicem. Ama varsa da bebiş 40 larımız karışacak desene:)Ya sizlere birşey sormak istiyorum ben lohusalıgım çıktı ilk reglimi oldum.ve ikincisi için 4 gün geçti.aslında biliyorum birşey olmadıgını ama hemen düzene girmemiş olabilir mi.yani normalmidir.bebek olacagını düşünmüyorum ama yinede bi kuşku işte şans ya olurmu olur.varmı aranızda hemen düzene girmiyen falan gebelik öncesinde çok dakiktim saati bile neredeyse aynıydı.
Canım ihtimaller her zaman var hayatta. Bence sana vakit ayıracak, riskleri ve önlemleri uzun uzun anlatacak bi Dr ile görüş. Belki perinatoloji uzmanı olabilir. Olumsuzu düşünüp yorma kendini. Benim yaşadığım kayıpla ilgili doktorlar hep tekrarlama riski var diyor, bu korkudan hep erteledim ama bekleyip düşünmek daha yorucu. Harekete geçip gerçekle yüzleşmek lazım. Ne yapabiliriz diye sorup araştırmak lazım.Başka birine de sormk istiyorm.başka bebrğim olırsa onunda aynı sorunu yasama ihtimali varmış.bilmiyorm napcağımı??
Benim oğlum 4 yıl sonra gelmiş bir tüp bebekti canım. Bakalım bikaç ay deniycem olmazsa tekrar tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Inşallah bu defa gerek kalmaz.Kalırsın inşallah hiç dert etme. İlkmiydi senin bilmiyorum ama önemli olan hamile kabilmek diyorlar.
Ayrıca hemen olmazsa da bunun Çözümü var. Dr a gidersin yumurta takibi yaptırırsın. Gerekirse ilaç kullanırsın.
Olmamasını istemek ayıp günah biliyorum ama olmasın ya aslında olması ihtimalide pek yok ama ilkinde hemen hamile kalmıştım o sebepten olurmu olır diyede düşünmüyor degilim .ama olmasın daha genetigime bakılacak yok yok degildir rabbim sizinkinş vakitlice saglıkla kucagına versin dualarımdasınBen herhangi bi düzensizlik yaşamadım canım. Bişey diyemicem. Ama varsa da bebiş 40 larımız karışacak desene:)
Teşekkür ederim.olmazsa bende gideyimMerhaba Dilan. Sezeryan tarihim 5 nisan. Ilk adetim 25 Mayıs ikincisi 21 haziran. 3. Adetim temmuzda olmadim 10 agustosta oldum. Dr a gittim ufak kist gordu her kadında olabilir sorun yok dedi ve söktürücu ilac verdi bem 2 -3 tane kullandım bıraktım 1 hafta sonra adet oldum canim inşallah bu ay olurum. Cok sıkıntılı gunler geçirdiğimiz için gecikmesi normal ama fazla beklemeden doktora danissan iyi olur
iyiyim canım bende bu iki gündür seminerimiz başladı okula gidiyorum bir telaş millete ameliyatı anlatma olayı geçip gidiyor. Doktorum 10 -15 eylül arası dedi yarın tekrar arayacağım kesin tarih verecek..Birinci sınıfları vermedi müdürüm sağolsun ara sınıf verecem dedi..Bu beni rahatlattı kafa olarak..Bir prof vardı doktorun tavsiye ettiği onunla görüştün mü yoksa vazmıgeçtin ondan.Hayırlısı olsun canım senin için ne iyi olacaksa o olsun sen istemedikçe hiçbirşey yapmazlar zaten..İyiyim canım sukur sen nasılsın napıyorsun? ama bir garibim bu gunlerde. Kendimi cok caresiz yanlız hissediyorum sanki. İcimde garip anlatılmaz bir huzun. Gecen gorumcem ve bir akrabayla sahile yuruyuse cıktık ikisinin elindede bebek arabası ben ortalarında. O kadar kotu oldum ki kıskanma degil sadece benimde bu yaz kucagımda olacaktı yavrum ama topragın altında simdi. Birde dun bir akrabalarla oturmaya gittik esimin tarafı. Esimin kuzeni var kucuk daha 18 yasında felen ıste oglum olursa su isimleri koyucam diye sayıyor taha dedi icimden resm. en birsey koptu. Ben hocalar duanın sonunda taha ve yasin diyince bile hungur hungur aglıyorum. İste oyle aglamayayım yine. Seninde yaklastı ameliyat degil mi? Tam tarih felwn belli mi simdi. Ben vazgectim ameliyattan buarada. Profa gidicem bir tane buldum sislide. Sonra o da insaallah ok derse korunmayı bırakıcam eylulden sonra.
yaa evet canım diyordum ben sana dimi çok iyi bir insansın herşey gönlüne göre olur inşallah cumartesi bebişin sana el sallaycak anne ben burdayım diycekÇooookk teşekkür ederim:) Zaten sen hep diyordun yakında diye. Şu cumartesi gelse de dr. a gitsek içim daha da rahat edecek.
Ne zaman en hayırlı zamansa o zaman olsun inşallah canım. Öncelikle miyomlarından kurtul hayırlısıyla gerisi çorap öküğü gibi gelir:)
Bende teşekkür ederim en çoğundan
bu soğan kürünü bende yapıcam canım korunmayı bırakınca oluşan ve oluşacak olan mm çaptaki miyom ve kistleri önleyip tüm iltihapları da temizliyormuş bugün konuştuğum iki arkadşım da uygulamışlar ve tertemiz olmuşlar :)Ibrahim saracoglunun sogan suyu kuru catlamayip kiste donusen yumurtalari temizliyor kizlar.adetle atiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?