Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ya 1. Sınıfı vermemelerine cok sevindim sen istemiyordum ameliyat oncesi boyle birsey ogrencilerini dusundugun icin ne guzel ogretmensin sen yahu:)
Biran once ameliyat olmak istiyorsun biliyorum ama olsun kendini toplaman adına belki beklemen daha iyi olacaktır. Birkac gunden birsey olmaz tempoluymussun zaten hemencecik gececek zaman insaallah tatlım.
Bakalım umarım aldıgım kadar benim icin en dogrudur ve hayırlıdır. Evet regl den sonra gel dedi prof regliyi bekliyorum canım.

Ya evet duydum 3 cm den kucukler icinmis. Benimkide kucuk ya. Ama nette herkes farklı anlatıyor adetimde yakınken yapayım istiyorum. Tam olarak nasıl yapılıyor biliyorsan anlatırmısın arkadasına :)
canım valla bende bilmiyorum tam olarak sadece ender saraçoğlununkiini yaptık biz dediler 15 günlük sadece sabahları yapılan kürmüş araştırcam bende şu işleri bir yoluna koyayım da :) haberleşiriz yine ..Desteğin için çok sağol canım senin kendi yüreğin güzel ondan beni de öyle görüyorsun bu sene valla o kadar okulu düşündüm ki hep velilerin yerine kendimi koydum 1 e başlayacak çocuğum olacak öğretmeni olmayacak idareten biri gelcek hopp 2 ay sonra tekrar degişecek yazık değil mi onlara çok şükür gönlüme göre oldu onu bile utana sıkıla anlattım müdüre o da senin sağlığın önemli bizim arımıza iyi ol ve dön dedi çok sevindim allah razı olsun hepsinden de:) inşallah sana yarar bu soğan suyu ben ümitliyim senin adına senin miyom küçük gider

Allah hep gonlune gore versin canım bundan sonrada.
Ayy agzın bal yesin canım insaallah kebdiliginden gider ama umut iste :) bende bakayım tekrar haberlesiriz gene

Ya evet duydum 3 cm den kucukler icinmis. Benimkide kucuk ya. Ama nette herkes farklı anlatıyor adetimde yakınken yapayım istiyorum. Tam olarak nasıl yapılıyor biliyorsan anlatırmısın arkadasına :)
Canim ben anlatayim sana.
1 orta boy yemeklik kuru soganin en dis pis kabugunu soyup 6ya bölüp 2 su bardagi onceden kaynattigin ve kaynamakta olan klorsuz suya atiyosun,agzi kapali 5dk daha kaynatiyosun.sonra altini kapatip ilimaya birakiyorsun.iliyinca 1 su bardagi olarak soganlarini suzup suyunu iciyosun.bu kürü 15 gun yapcaksin.bunu ya sabah ve oglen,ya da oglen ve aksam,vakti olmayanlar aksam ve gece yatmadan yapmali.yemeklerden en erken 15dk once ac karnina icilcek..ibrahim saracoglu adet bitiminden 7gun sonra oneriyor ama ben adet bitince yapmistim..ilk 15 gunluk kürü yapip bitirince adetini olcaksin.sonra birdahaki adete 10 gun kala ayni islemi 5 gun yada 7 gun yapcaksin.baskada yapmiycaksin uzun sure.basit kistleri adetle birlikte atiyor gercekten.ama mideniz rahatsiz degilse yapilmasi lazim.

Oncelikle cok tesekkur ederim detaylı anlattıgın icin. Benim anlayamadım sadece adet bitiminde baslayınca 15 gun yumurtlama doneminide kapsıyor. O donemde kullanılınca dusuge sebep olmaz mı? Korunmak mı lazım aynı zamanda bu kuru yaptıgımızda.

Rica ederim canim valla onu bende cok arastirmistim ama hic dusuk yaptim diyen olmadi,ibrahim saracogluna sordular oda yapmaz demisti ama ben yinede adet biter bitmez yapmistim bir tane basit kistim vardi tedaviden once yok etmemiz lazimdi,1 ay dogum kontrol hapi kullanmak zorunda kalcaktim,bu kuru yaptim o ay kist adetle atildi bizde tedaviye basladik.adet bitince baslasan yumurtlamadan 1 hafta sonra kur bitmis oluyor,bebekte yeni yeni tutunmaya basliyor heralde o zamanlar.ama riske atmak istemezsen bebek yapmadan onceki ay kuru yap sonra bebek calismalarini yap.biraz arastir istersen canim,eminim kk de yapan coktur,yorumlari oku varsa daha iyi olur.

Hayırlısıyla Cumartesi olsa ama daha el sağlayamaz şimdilik tek umudum keseyi görebilmek. Çok zor ama insan korkuyor ister istemez.

Inşallah kurtul şu miyomlardan hem belki Dr 6 ay beklemene gerek kalmaz der. Inşallah güzel haberler verelim birbirimize bundan sonra.

canım bende esprisine demiştim kesenin içinde minicik olacak görünecek inşallah
amin canım güzel dileklerin için

Canım ya Merhaba sen şimdi başladın dimi iğneye aspirinde kullaniomusun yada kullandınız mi korunmayi bıraktıktan sonra

İğneye başladım, aspirin de Dr gittiğimizde başlicam Cumartesi günü. Öncesinde sadece folikasit kullandım bide balık hapı.
Canim ne zamandir kullaniyosun folikasit balik hapi omega sanirim hangi marka? Ben solgar kullanmistim önce hamile kalmadan hangi takviyeler gerekiyo ki

Cnm inşallah Hamilesin dir ama benimde hamileligimden once tıpkı seninki gibi saati bile hiç sasmazdi sonra 5 günde geciktigi oldu iki gün erken geldigide oldu yani böyle şeyler olabiliyor gecikince hep hamileyim deyip sevinmistim ama sonrası çok kötü oluyor bir test yap bence

Canım yaptım test sonuç negatif sinir sitres durumudan kaynaklı demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…