bu ay hamile olabilirim diye korkmuştum ama bugün regl oldum. üstelik gecikti.....meğer ne çok istiyormuşum hamile olmayı çok üzüldüm regl olduğuma yaaaaaaa....istemem yan cebime koy dedikleri bu olsa gerek.....
tobeguk bugün doktora gidecek 24kasımı kaynanası çok yormuş heralde uyuyooooooooooooo
diğerleri neredeeeeeeeeeee
evet istiyorum hemde çok ama biraz daha beklemek istiyorum..tam olarak kontrolden geçmedim doğru dürüst tahlil vs yapılmadı ne bilim..
amin canım. ben iyiyim. testler iyi çıktı ama bugün dr. diğer insanlara göre kansere yakalanma riskimin 2 kat arttığını, 4 ayda bir kontrole gitmem gerektiğini söyledi. bi de prolaktin çok yüksekmiş. gebeliğe engel teşkil edermiş.sagol canim.. sen nasilsin... ben kk giremiyorum bu aralar pc de bir sorun var galiba... sen test sonuclari iyi cikmis simdi okudum ve inan cok sevindim.. rabbim üzüntülerimizi sevince bogsun insallah.. hayatta yasadiigimiz en aci seyler bunlarla kalsin insallah...
amin canım, inşallah hepimizin yaşadığı en kötü şey bu olsun..bi yer düzelirken bi yer bozuluyoooCanım gözün aydın,testlerin iyi çıkmış.Bak gördün mü herşey yoluna giriyor,Allah beterinden saklasın seni
in_aycım, canım inşallah hakkında hayırlısı olur. hamilelikten önce sen hangi testleri yaptırmayı düşünüyorsun ki??bu ay hamile olabilirim diye korkmuştum ama bugün regl oldum. üstelik gecikti.....meğer ne çok istiyormuşum hamile olmayı çok üzüldüm regl olduğuma yaaaaaaa....istemem yan cebime koy dedikleri bu olsa gerek.....
oooo ellerine sağlık, keşke toplanabilsek süper olurdu valla canım.ooo cnm yemeklerim iyidr :) keşke yapıp ikram etme şansım olsa şölee bi sofrada toplansak hepiimizzzz....
amin canım. ben iyiyim. testler iyi çıktı ama bugün dr. diğer insanlara göre kansere yakalanma riskimin 2 kat arttığını, 4 ayda bir kontrole gitmem gerektiğini söyledi. bi de prolaktin çok yüksekmiş. gebeliğe engel teşkil edermiş.onu düşürmek için ilaç kullanacakmışım...
sen nasılsın? sen gelmeyince aklımız sende kalıyo...
amin canım, inşallah hepimizin yaşadığı en kötü şey bu olsun..bi yer düzelirken bi yer bozuluyooo
in_aycım, canım inşallah hakkında hayırlısı olur. hamilelikten önce sen hangi testleri yaptırmayı düşünüyorsun ki??
oooo ellerine sağlık, keşke toplanabilsek süper olurdu valla canım.
ben bu konuda çok araştırma yapmıştım .ben de yaptırmıştım pıhtılaşma testi benimkisi de başka bir gende birleşik heterozigot çıktı. en çok anne karnında bebek ölümü faktör v yüzünden oluyormuş o yüzden büyük ihtimal senin melek o yüzden gitmiştir. ben de şu anda aspirin kullanıyorum hamile olunca da heparin iğne olcam .senin doktor neden aspirin vermişti ?Genetik test sonuçalrım çıktı.onlarda bir şey yok.ancak kan pıhtılaşmasıyla ilgili bakılan tahlillrtfr faktör v- heterazigot.çıktı. Yani araştırdığım üzere tek taraflı aldığım genden geçen kan pıhtılaşma hastalığı. Bebeğimi bu yüzden mi kaybettim acaba. Bu testleri yaptıran varmı yada kan pıhtılaşmasından kaybettiğini bilen.bana yazsın ne olur.çok merak ediyorum.eğer öyleysem.yeni gebelikte heparin iğnesi uygulaması gerekebilir. Sonuçlarımı bugün aldım.h.sonu ş.dışında olacağız. O yüzden henüz dr.a gösteremedim. Pzt.ilk işim gitmek oalcka.ama yazan olursa çok sevinirim.
Doktorum bana hamileyken aspirin vermişti. Ama ben son aylarda içmeyi bırakmıştım. Etki etmiş olabilirmi acaba?
canım hayırlı olsun mu diyeyim geçmiş olsun mu diyeyim bilemedim. hayırlısı neyse o olsun diyeyim bari. içten içe istiyorsun demek ki .biranönce tahlillerini falan yaptır da hamile kal o zaman .ne güzel olur şurda hep beraber hamile olsak....bu ay hamile olabilirim diye korkmuştum ama bugün regl oldum. üstelik gecikti.....meğer ne çok istiyormuşum hamile olmayı çok üzüldüm regl olduğuma yaaaaaaa....istemem yan cebime koy dedikleri bu olsa gerek.....
kızlar benim doğumdan sonra regl dönemlerim felaket ağır geçiyor 1 hafta ağrı çekiyorum .dün bu yüzden doktora gittim korktum bişey var diye .şükür bişey yok doktor süper sağlıklısın dedi .ben de ona herşey bu kadar sağlıklı olduğum için oluyor zaten dedim .yani bu kadar sağlıklı olup ta her türlü belanın başına gelmesi nasıl açıklanabilir ki? neyse sonra ben niye hamile kalamıyorum diye sordum (yumurta var sperm var e günü de yakalıyoruz ne oluyooor ) streees!! dedi .ne yapçam ben bu stresi yaw nasıl kurtulucam .herşeyi yapıyorum ,yapıyorum .neyse sıktım yine sizi . ya hakkaten aynı şehirlerde olsaydık da toplansaydık ne güzel bi grup olurduk ,harika olurdu :)
canim bilmiyorum ne oluyor pc ye bi türlü acilmiyor sayfa... ben iyim elhamdülillah... ruhen de bi iyi bi kötü geciyor zaman iste...doktor erkek deyince iste o zaman biraz üzülmek degilde yani nasil anlatsam degisik duygular aglamaya basladim... kizim beni birakti gitti daha gelmeyecek diye...ben hala kizimi bekliyormusum meger.. hala o gelecek saniyordum...ama simdi iyim toparladim kendimi... rabbim ne verirse hayirlisini versin.. rabbim hepimizin kollarini dollursun insallah.. sende kendini ihmal etme ne olur morelinide bozma... ölümden baska herseye care var bunu ögrendik artik...
maşallah canım, sağlıklı olmana sevindim.kızlar benim doğumdan sonra regl dönemlerim felaket ağır geçiyor 1 hafta ağrı çekiyorum .dün bu yüzden doktora gittim korktum bişey var diye .şükür bişey yok doktor süper sağlıklısın dedi .ben de ona herşey bu kadar sağlıklı olduğum için oluyor zaten dedim .yani bu kadar sağlıklı olup ta her türlü belanın başına gelmesi nasıl açıklanabilir ki? neyse sonra ben niye hamile kalamıyorum diye sordum (yumurta var sperm var e günü de yakalıyoruz ne oluyooor ) streees!! dedi .ne yapçam ben bu stresi yaw nasıl kurtulucam .herşeyi yapıyorum ,yapıyorum .neyse sıktım yine sizi . ya hakkaten aynı şehirlerde olsaydık da toplansaydık ne güzel bi grup olurduk ,harika olurdu :)
maşallah sana da bebişine de canım kuzum hep diyorum ya ruhen biz senin kadar bile dayanıklı olamayacağız bence. (bi de bizim ilk bebekti ya! ) bence sen iyisin bile maşallah böyle hissetmen de normal. inan ben hamile bile değilim ama hala kızım gelecekmiş gibi hissediyorum. hastalık konusunda da kesinlikle haklısın canım. zaten moralim geçen haftaya göre çok iyi. neticede allahın izniyle ilaç içince geçiyo, o yüzden çok dert etmiyorum yani.
dediğin gibi allah hepimize önce şifa, sonra da sağlıklı bebişler versin inşallah...
maşallah canım, sağlıklı olmana sevindim.dr. bana da hormon bozukluğunun sebebi olarak stresi gösterdi. ilaç bile vermedi. git bi kafanı dağıt, 10 gün sonra test yapalım, eğer yine yüksekse o zaman ilaç vereyim dedi. yani insanın başına ne gelirse stresten geliyo canım.
o zaman ne yapmalı????? bu hafta buluşup kafa dağıtmalıııı[/QUO
evet evet evet ben de bunu bekliyordum ( burda şu anda şu alkışlayan yüzlerden var tamam mı)
Eşrefpaşadayım canım sen de İzmirdesin sanırım?
evet evet evet ben de bunu bekliyordum
tebegukkk cnmmm ordamısın:)
evet tatlım burdayım.
nasılsın cnm öle yoğun geçio ki bi kaç gündür girmedim gözlerim şuan kapanıyo ama bi iki dk bakayım bizimkilere dedim melek annesinin yazını da okudum bu kan pıhtılanması testi farklı bi test mi acaba banada yapıldı 4 test ama o denilen isimler yok Lupus Antikoagulan referans aralığı (1.09-1.37) yazıyo benim değerim de 1.08
protein s değerim 66.3 (52-118 ref. aralığı)
protein c değerim 141.75 (70-140 ref. aralığı)
Antitrombin 3 değerim 121.81 (83-118 ref. aralığı) şimdi benim kafam karıştı .........:26:
canım tam bilmiyorum amabi dr. bana pıhtılaşma ya da genetik için başvursan bile ayrıntılı incelemezler seni demişti. belki onlarınkini ayrıntılı incelemişlerdir de seninkini ayrıntılı incelememişlerdir. yani ilk etapta yapılan testleri yapmışlardır. takma kafana bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?