of gitmedim doktora böle kendi kendime kuruyom kafamda bin soru işte neyse((( cnm bnm ben yatıyım yarın sabah da kahvaltıya misafirim var işim çokkk öpüyorum seni çok görüşürüs yine iiii geceler
geliyorum kimse yok... topik yine garip kalmis.....
canım haftasonları pek uğrayan yok, hafta içi de 2-6 arası geliyorlar genelde.geliyorum kimse yok... topik yine garip kalmis.....
maşallah yolu yarıladın neredeyse Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin
karnında büyümüştür biraz
canım haftasonları pek uğrayan yok, hafta içi de 2-6 arası geliyorlar genelde.
maşallah hakikaten yarıladınız yolu nasılsın? nasıl gidiyo?
in_ayım nasılsın kuzum? ben bildiğin gibi yuvarlanıp gidiyorum. işin şakası kilo da vermedim ya, hormon tedavisine başlayınca tammmm anlamıyla yuvarlanırım artıkın
hafta sonu olunca herkeisn telaşesi oluyo benimde çok yoğun son 4 gündür hergün misaifirm vardı bide grip olucam galiba pek bi halsizimdikşlerimde şişti bi gidemedim doktora neyse bitmedi derdim sen nasılsın inaycım
iyiyim canım dikişlerin niye şişti yaaa
canım bu yazdığın değerler normal kan taramasında da yapılabiliyor ,kan pıhtılaşması testi hastanelerin genetik bölümünde bakılan ,sonucu uzun sürede çıkan, yapmak için bisürü yalvardığın test. ama bence artık boşver bunları doktor nasıl olsa hamileyken sana kan sulandırıcı verecek ,takma kafanı artık olanlar oldu önümüze bakalım ,hamile kalalım:):)nasılsın cnm öle yoğun geçio ki bi kaç gündür girmedim gözlerim şuan kapanıyo ama bi iki dk bakayım bizimkilere dedim melek annesinin yazını da okudum bu kan pıhtılanması testi farklı bi test mi acaba banada yapıldı 4 test ama o denilen isimler yok Lupus Antikoagulan referans aralığı (1.09-1.37) yazıyo benim değerim de 1.08
protein s değerim 66.3 (52-118 ref. aralığı)
protein c değerim 141.75 (70-140 ref. aralığı)
Antitrombin 3 değerim 121.81 (83-118 ref. aralığı) şimdi benim kafam karıştı .........:26:
ya ben tek başıma eşyaların şeklini değiştirim son 3-4 gündür bi kaç kez en sonunda yerini buldular ama sonuçta böle oldu inş bi sıkıntı olmaz:26:
canım bu yazdığın değerler normal kan taramasında da yapılabiliyor ,kan pıhtılaşması testi hastanelerin genetik bölümünde bakılan ,sonucu uzun sürede çıkan, yapmak için bisürü yalvardığın test. ama bence artık boşver bunları doktor nasıl olsa hamileyken sana kan sulandırıcı verecek ,takma kafanı artık olanlar oldu önümüze bakalım ,hamile kalalım:):)
benim de var senin gibi arkadaşım eşyaları değiştiren, sürekli ,tek başına Allahım size akıl fikir versin ( kızma bana :)) dikişler arada bir şişip tekrar inebilirmiş ( doktor bana öyle demişti) sıcak su tut bi 10 dakika falan da demişti.( ben yaptım faydasını gördüm) çoook geçmiş olsun umarım yakın zamanda geçer
maşallah yolu yarıladın neredeyse Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin
karnında büyümüştür biraz
ben şimdi de alıyorum aspirin hamile olunca iğne olcam sen de almaya başla bence bebe aspirini kanı sulandırıp hem daha kolay hamile kalmanı sağlıyormuş hem de düşük riskini azaltıyormuşvallahi bilmiyorumki kan pıhtılanması için test dedi gittim üniversiteye 2 aya anca test yapılabilir dendi neyse sonuçlar böle kafam karıştı böle olunca( evt zaten aspirin verir heralde ilkinde hiçç aspirin kullanmadım ben aslında çoğu gebe kullanıyormuş
canım doktor üşüttüğünde , ağır iş yaptığında falan şişebilir(ödem oluyormuş) o ödemi indirmek için duşta 10 dk sıcak su tut bi de yumuşak bi lifle hafifçe masaj yap dediydi ,torbayı bilmiyorum .ben bunu 1 ay falan her duşta yaptıydım anca o zaman geçti .sen geçmezse mutlaka bi doktora git benceaaaaaaa ölemi arada şişip iner yani bende bayabi oluyoda telaşlanmiyim o zmnbu arada sıcak su torbası mı koyayım?? (valla dediğine kızmam cnm çünkü arkadaşlarım hepsi aynısını dio bi geldiiğimizde de ev aynı olsun dio acı kendine diolarda benim terapim bu iyi hissediyorum kendimi ha canım çıkıyo o ayrı
Kızlar bugün canım çok sıkkın.Yarın sabah kısmetse dokuz eylülde çocuk genetiği ile ilgili bir doktora gidicez.Bunun için bugün doğum yaptığım hastaneden kızımın bilgilerini göndermesini istedim.Gün gün yapılanların yazdığı epikrizi gönderdiler.Okuyunca çok kötü oldum.Şu an yazılanlar hala aklımda
Bugün kızım hep aklımdaydı,zamanında doğsaydı şimdi 1 aylık olacaktı kuzum
Bir de hafta sonu nikah vardı,eşimin işyerinden bir arkadaşının eşi de hamile, onlarla beraberdik.Kız hatta gelmemeyi düşünmüş etkilenirim diye.Seni görmesem sokakta da hamile var bunun kaçışı yok dedim ama sanki etkilendim.Kendimi çok mutsuz hissediyordum bir de o raporlar falan iyice kötü oldum.Bir an önce hamile kalmak istiyorum,ama bunu düşündüğüm an aklıma ya kızım olmazsa diye geliyor.Ben tekrar kızım olsun çok ama çok istiyorum.Bugün çin takvimine falan baktım ne zaman hamile kalırsam kız olur diye o kadar takmış durumdayım yani.
canim hepsi geciyor...bende cok kizim olsun istiyorum.... iki oglum var.. kizim gidince yine gelecek saniyordum... erkek aklima inan hic gelmedi... doktor erkek deyince o gün sanki kizimi tekrar kaybettim aglamaktan gözlerim sisti kafa agrisindan gece uyuyamadim... rabbim herseyi bilendir vardir bundada bi hayir dedim,, karnimdaki hareketlerini hissettikce daha mutlu oluyorum,,, ben bu bebege kavusmak icin ne acilardan gectim canim biricik kizim zülalimi topraga verdim... saglicakla gelsin buda benim bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?