Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

selam kızlarhepinize geçmiş olsun başınız sağolsun bende kan pıhtılaşması ve amniyon sıvısı azalması nedeniyle32 haftalık doğum yaptım doğum yaptım bebğim 22 gün küvezde kaldı şuan 1 yaşına girdi inşallah yakın zamanda sağlıklıca hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız çok üzgünsünüzdür fakat rabbim tesellisini versin benim bir arkadaşım 32 haftalık normal doğumla oğlunu dünyaya getirdi fakat zeka geriliği böbreklerde kalpte sorun ve omiriliğinde eğrilik vardı ve kakasını makat deliği olmadığı için yan taraftan açılan bi delik sayesinde yapabiliyodu sürekli kontrol altındaydı fakat yaşına girmeden 1 ay önce soğuk algınlığı zatürre sebebiyle melek oldu oğlu arkadaşım o kadar üzüldüki onu her gördüğü an acı çektiğini bilerek yaşamasına üzülüyordu şimdi oğlum melek oldu artık acı çekmeyecek diye avunuyor sonuçta içimizdeki bizim parçamız ne zaman ona bişey olsa dayanamıyoruz ister 3 haftalık hamile olun ister 3 aylık doğmuş olsun ama ne kadar üzülürsek oda bizimle üzülüyo hepinize tekrar geçmiş olsun kendinizi bırakmayın Allahım tekrar bebiş nasip etsin sizlere meleklerimizede bol bol dua edelim onlar bizi biz onları unutmayız

Çok teşekkür ederiz güzel dileklerin için

ayyy niye kızayım sana canım ya... başkaları dediği zaman kızıyorum rahat ol dedikleri zaman , e onların bebeği ölmedi ki rahat ol demesi kolay .ama siz bişey diyince diyorum bi bildikleri vardır ya da onlar böyle hissedebiliyorsa ben de başarabilirim .yani acayip bi terapi oldu burası benim için .ayrıca çok duygulandım ,ağladım tutamadım kendimi dediğin gibi o günleri de görcek miyiz ,uyutmayacak mı bebişler bizi ? ah doğsa da uyutmasa sorunumuz onlar olsa ....

bundan 2 sene önce deselerdi bu şekilde yazacağımı hayatta inanmazdım .veliler hocam bak geç kalıyorsun bi çocuk düşün artık dediklerinde onların yaşadığı zorlukları görüyordum ve şunu diyordum size Allah sabır versin ben almıyım alanı da engellemeyeyim :) özellikle sürekli ergenlerle birlikte olduğum için o çocuğun ergenliği aklıma geldikçe yok yok kalsın diyordum .bu çocuğu da e olursa olur olmazsa da olmaz diye denediydik .işte Allah'ın sopası yok, sen böyle kıymet bilmezsen ben de sana çocuk nasıl bi şeymiş gösteririm bak gör dedi .hayat çok tuhaf bişey ya asla büyük konuşmayacaksın. öğrendiklerimden biri de bu
dileklerin için çoook teşekkürler hep beraber inşallah inay'ın dediği gibi burda bebişlerin sorunlarını konuşuruz ( canım bi de bişey sorcam senin de ilk bebişin miydi ,bi de kaç yaşındaydın. daha önce sorduysam kızma ne olur)

bende 4 aylık hamileyim sezeryan dikişlerim ara ara acıyo hani ilerde nasıl olur bilmiyom.zeytin yag sürüyom iyi geliyo hani farklı yöntemi olan varmı ilerisi nasıl olur bazende korkuyom
canım dikişlerin ara sıra acıması çok normal 3 sene önce başka bir ameliyat olmuştum hala bazen acıyor bence hiç korkma ama doktorunla bunu konuşmayı da unutma

canım o gün elim varmadı yazmaya arkadaşına çok üzüldüm Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın .onu duyunca sanki o günü tekrar yaşıyormuşum gibi geldi .iyiler mi?

ameliyata gerek kalmadımı ay çok sevindim neyse diğer doktor ne diyecek bakalım yazarsın öğrenince
canım onkolojideki dr."damar çatlaması, ama bi daha kanama olursa direk ameliyata alır açıp bakarım. diğer kist de dursun şimdilik bi zararı yok." dedi. öbür dr.a yrn akşam gidicem.
tobeguk çok sevindim canım
çok sağol canım. ben de çok sevindim. sanki dünyayı sırtımda taşıyormuşum da indirmişim gibi geldi...
doğa dövücem seni valla aaaa. bak kendi ağzınla hem çok öfke ve üzüntü hissediyorum diyosun, hem de her şeyi yapıyorum ,her şey hazır diyosun. demekki psikolojik olarak hazır değilsin, rahat olman gerekiyo çünkü. kuzucuğum relax, sakiiiiin, sabııır...inşallah olucak senin bebişin merak etme. anlıyorum içselleştirmek çok zor. ben de senin gibiydim hemen zaman geçsin hemen bebiş olsun diyodum, bak hastalık vs. derken nasılda bir anda yusuf yusuf içselleştiriverdim durumu
inşallah kuzuum. çok sağolasın. kk da teknik yardım diye bi bölüm var, oradan çözebilirsin gülümsemeler sorununu...
evet tatlım doğacaklar, uyutmayacaklar, yemeyecekler, gazları olacak, sinir olucaz ve bizim yeni muhabbet konumuz sadece onlar olacak, inanıyorum ben buna. annem üzüldüğümde hep böyle kızıyor bana. "o çocuk doğunca da bıktım, yoruldum diye ağlayacaksın, esas o zaman kızacağım ben sana" diyo.
canım ben de hep amaan kalsın istemem derdim. allah cezamı verdi, ne diyeyim. tükürdüğümüzü yalıyoruz işte
tebeguk cnmm çok sevindimmm:)
saol tatlım ben de valla. nerelerdesin? neler yapıyorsun?
bende 4 aylık hamileyim sezeryan dikişlerim ara ara acıyo hani ilerde nasıl olur bilmiyom.zeytin yag sürüyom iyi geliyo hani farklı yöntemi olan varmı ilerisi nasıl olur bazende korkuyom
canım korkma inşallah her şey iyi olur. valla bilmiyorum ne yapılır. ama herhalde bol su içmek iyi gelir. su cildin elastikiyetini arttırıyor ya. neyse artık sen tecrübelerini paylaşırsın bizimle. çünkü sayfadaki ilk kişi olacaksın

Son düzenleme:
ahahahahaaaaa. gelmemiş bi daha güne gitmiştir.
iyidir bebeğim çok yoruldum bugün. kahven var mı? içelim beraber...
sen neler yaptın??

olmazmı yapim dur bekle...iyidir çok yoğundu patron gitti şimdi bende bi ara verdim bakayım dedim kızlara

olmazmı yapim dur bekle...iyidir çok yoğundu patron gitti şimdi bende bi ara verdim bakayım dedim kızlara

iyi yapmışsın canım ya.. bizim de 2 hafta not haftası çok yoğun. inan bugün öğle arasında 10dkka oturdum o yani. kociş de sabah geldi işten şimdi uyuyo. sessiz kedi modunda girdim eve. uzattım ayaklarımı size bakayım dedim.
şimdi içeriz karşılıklı güzelce kahvelerimizi de dinlenirim biraz
inay ne yemek yapacaksın bugün, ben ne yapsam acaba:44::44::44:

enginar almıştım faydalı diye ama daha önce pişirmedim nasıl yapayım karar veremedim ya o yada ıspanak var evde onu pişiririm hehehe
ya bi günde erkekler ne yemek yapsam diye düşünseler ya

Son düzenleme:
enginar almıştım faydalı diye ama daha önce pişirmedim nasıl yapayım karar veremedim ya o yada ıspanak var evde onu pişiririm hehehe

ayyyy, ben hayatta yediremem enginarı kocama. zaten dr. ayağına kaç gündür dışarıda yiyoruz dışarıdan da söyleyemem, canım yemek yapmak da istemiyo..... amaaan kabak yapayım bari ben de. hiç canım istemiyo.. ya bi de ben bugün koyun gibi yedim yedim doymak bilmedim! sürekli yemek istiyoruum

(((kıza puding almıştım şuan onu yiyorum))) kimse duymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…