Allah sağlıklı ömürlü bebek versin,en önemlisi bu tabiki.
Canım bu konuda senin yazdıklarını okumuştum,hatta ilişki gününü bile kız bebeğe göre ayarlamıştınız di mi,erkek olduğu kesin değildi artık kesin mi?
evet canim kizimdaki gibi yaptik ama bu sefer tutmadi.. gördügümüz kadariyla erkek persembe günü tekrar gidecegim...su sefer tam görebiliriz....herkes soruyor neyin olacak inan kimseye söylemek istemiyorum birsey duymak istemiyorum...
Allah hakkımızda hayırlsını versin.Neler yaşadığını,neler hissettiğini tahmin edebiliyorum.
Ben de ovulasyondan önceki ilişkilerde kız bebek olur diye biliyordum hatta kızımda da tuttu,ama garantisi yok tabi işte.
Bu arada 2 de oğlun varmış Allah onları size bağışlasın,yaşın kaç canım?
canim 33 yasindayim.. ogullarim 8 ve 6 olacaklar..senin yokmu cocugun...
Benim ilk bebeğimdi
ayseeeem herşeyin iyi gittiğine çoook seviniyorum .lütfen iyi ol . o çocuk sana Allahın lütfu, üzme oğluşu annesi ... ne kadar az kilo almışsın maşallah! şimdi kaçıncı haftadaydın?
canım artık geçmişe bakıp üzülmeyelim ( üzülüyoruz tabi ama ) offf benim de aklıma geliyor geçen hafta 1 aylık olcaktı benim kızım da ne yapalım kısmet ....tatlım siz niye böyle çocuk genetiğe gidiyorsunuz .?siz böyle yazdıkça ben niye gitmedim diye panik oluyorumKızlar bugün canım çok sıkkın.Yarın sabah kısmetse dokuz eylülde çocuk genetiği ile ilgili bir doktora gidicez.Bunun için bugün doğum yaptığım hastaneden kızımın bilgilerini göndermesini istedim.Gün gün yapılanların yazdığı epikrizi gönderdiler.Okuyunca çok kötü oldum.Şu an yazılanlar hala aklımda
Bugün kızım hep aklımdaydı,zamanında doğsaydı şimdi 1 aylık olacaktı kuzum
Bir de hafta sonu nikah vardı,eşimin işyerinden bir arkadaşının eşi de hamile, onlarla beraberdik.Kız hatta gelmemeyi düşünmüş etkilenirim diye.Seni görmesem sokakta da hamile var bunun kaçışı yok dedim ama sanki etkilendim.Kendimi çok mutsuz hissediyordum bir de o raporlar falan iyice kötü oldum.Bir an önce hamile kalmak istiyorum,ama bunu düşündüğüm an aklıma ya kızım olmazsa diye geliyor.Ben tekrar kızım olsun çok ama çok istiyorum.Bugün çin takvimine falan baktım ne zaman hamile kalırsam kız olur diye o kadar takmış durumdayım yani.
ben şimdi de alıyorum aspirin hamile olunca iğne olcam sen de almaya başla bence bebe aspirini kanı sulandırıp hem daha kolay hamile kalmanı sağlıyormuş hem de düşük riskini azaltıyormuş
kafanı karıştırma tatlım ya ( söyleyene de bak diyebilirsin) pıhtılaşma olsa da olmasa da sen bu ilacı alıcaksın o yüzden hamile olalııııııım hadiiiii
ohhh maşallah maşallah ...zaman geçmiyor şu anda bana hergün gün saydığım için yumurtlamaydı ,ısıydı günler geçmiyor.sagol canim. canim az degil kizimdada ayni böyle idi...18+4 hafta oldu.. yariladim nerdeyse.. zaman cok cabuk geciyor canim... bi bakmisiz hepiniz hamilesiniz...
sagol canim. canim az degil kizimdada ayni böyle idi...18+4 hafta oldu.. yariladim nerdeyse.. zaman cok cabuk geciyor canim... bi bakmisiz hepiniz hamilesiniz...
inay cim senin dikislerinin sistigini sandim 24kasim in mis düzelteyim dedim... yerinde durmuyor, dikislerini ara sira su tut sonra kurula nemli kalmasin...iyi gelir
tabiii ki doktor verdi tatlım coraspin veya bebe aspirini diye alıcaksın . ooo ben şu anda o kadar çok ilaç içiyorum ki :folik asit , aspirin , yumurtayı çoğaltan bi ilaç bunlardan günde ikişer ikişer, ilaç delisi oldum. bence aspirini mutlaka al zaten yan etkisi olmayan bi ilaç herkes alıyosana doktor verdi değilmi? bu kşiden kişiye değişirmi acaba dozu ne kadar kullanıyorsun ben bi gideyim bakayım bana da verir heralde artık benimde çoktan folik asite falan başlamam lazım ama ben ilaç içme konusunda sorunluyum heep unutuyooom:)
coraspini günde kaç tane içiyosun cnm?tabiii ki doktor verdi tatlım coraspin veya bebe aspirini diye alıcaksın . ooo ben şu anda o kadar çok ilaç içiyorum ki :folik asit , aspirin , yumurtayı çoğaltan bi ilaç bunlardan günde ikişer ikişer, ilaç delisi oldum. bence aspirini mutlaka al zaten yan etkisi olmayan bi ilaç herkes alıyo
inşşş cnmmmm:) kıpırtılarını hissetmen çok güzel ennn keyifli süreç başlamış bile:)
nemli kalıncamı şişer cnm ben ağır işlerden oldu die düşünmüştüm:26:
aysem ne güzel kıpır kıpırdır o şimdi :)
bencede en gec bu bebegimi hissettim... birde ilk defa bunu sol tarafimda hissettim.. digerleri hep sag tarafimdaydi... inan cok güzelll....
canim benim rabbim sabir versin... cok zor biliyorum ama inan fazla beklemeden tekrar dene... kucagin dolmadan acin dinmez....benim ogullarim vardi evde beni teselli etmeye calisan... agladikca onlara sarildim onlari öptüm kokladim...ama inan bu bile cok aci.... evde iki cocugun var üzülme diyorlardi bana ama on tanede olsa acisi ayni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?