Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım bebeğimin neden böyle olduğu belli değil ve ben 2. bir hamileliğe kafamda en az soru işaretiyle başlamak istiyorum,o yüzden yani.
Bebeğimin cinsiyetini öğrenene kadar tek sağlıklı olsun da kız erkek farketmez diyordum ama şimdi kız istemekten kendimi alamıyorum,dua ediyorum inşallah olur.

Evet herşey anlık teselli ediyor,acısı hep içimde.Ben de hemen hamile kalmak istiyorum ama erken olup bir problem yaşarsam diye korkuyorum,sonra kendimi suçlarım beklemedim diye

canim eger yasayacaksak biseyi erken de yapsan gecte yapsan onu yasayasaksin kacis yok... o yüzden bunlari hic düsünme.. hep iyi düsünmeye calis... ben 12 haftalikken kanama gecirdim ben bütün hamileligim boyunca hicbirinde sorun yasamamistim cok güzel geciyordu... kanama olunca tamam bebegimi kaybettim dedim.. sanki bekliyordum böyle bisey olacakmis gibi.. icimizde korku varya heran herseye hazir gibiydim... cok sükür rabbime kanamaya ragmen bebegimi ultrasonda gördüm kipir kipir ediyordum... bende sonra kendime kizdim keske bekleseydim biraz daha dedim ama bunlari yasamam geriyordu demekki....

canim ben ne diyeyim... kiz kelimesini görünce gözlerim doluyor... iki oglumu cok seviyorum hep bir de kizim olsun istiyordum.. ve rabbim verdi gecen yilki mutlu yere göre sigmayan ben bu yil hüzünlü bi hamilelik geciriyorum... kizimin acisi icimde gecen yil yasiyordu karnimdaydi...resimlerime bakiyorum nede cok cekilmisim.. aldiklarim aklima geliyor...hersey pempe.. simdi tekrar erkek kiyafetleri inan elim varmiyor...nasil anlatsam bacim tirnaklarima kadar canim aciyor kizimin yoklugu icimi adete yakiyor... ama elimde olan ne var ne yapabilirim allaha hamd ediyorum... vardir bundada bi hayir... biliyorum bebegimi kucagima aldigimda farkli olacak... ama o zamana kadar hep gecen yilda kizimda kalacagim... sevincim aklima gelince bile agliyorum...hele o son gün kontrole gittimgim gün sanki rabbim son kes bak der gibiydi... odadan ciktim sonra ay bi yatagina bakayim kizimin iki hafta sonra gelecek diyerek odadan ciktim nerden bilebilirdim o son bakisimdi yatagina... bana iki hafta uzun gelirken bir yildir kizimin hastetiyle yasiyorum...

Canım benim yazdıklarından çok etkilendim.Seni çok iyi anlıyorum.Ama insanız,elimizden gelen birşey yok.Ben de aynı senin gibi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla beklerken bir ömürlük ayrı kaldım kuzumdan
Diyorum ya elbette hayırlısı ama kalbimin bir köşesi kız diyor işte

kız bebek için yanıp tutuşan ve kızını kaybeden bir anne oalrak seni çok çok iyi anlıyorum canım. Bende yanıyorum.hemde nasıl.inş.bensağlıklı bir kız bebek daha yakalarım.onun umudyla yaşıyorum... Ama allah banada bir erkek evlat daha verirse allahıma tabikide şükrederim.sağlıkla kavuşuruz inş.bebeklerimize. Kaderden öteye yol yok.

ben hamileyken bende kan pıhtılaşması sorunu olduğunu tabiki bilmiyordum.benim bebeğim tedavi ile oldu. Doktorum bana sanırım önlem için verdi aspirini..ama heparin iğnesi falan olmuyordum. Gebeliğimin son haftalarında fl ölçümlerimiz 3 hafta geri çıkıyordu. Senin böyle bir durumun oldumu. Ben izmirdeyim. çınarlı hastanesinde doğum yaptım. Dr.özel muaynehanesine gidiyordum.şimdi sorguluyorum. Neden bana bu testler daha önce yapılmaıd. Ben diğerleri gibi şu a nda sadece hamile kalayım. Düşüncesinde değilim. önce bunun nedenilerini bulup, tedavimi öğrenmem gerektiğini düşünüyorum. Sonra bir riskli gebelik doktoruna prof.a gideceğim. Sonra korunmayı bırakmam gerektiğini düşünüyorum.kaderime razı olmayacağım bundan böyle. Ben elimden geleni yapayım da tabiki sonrasında allaha emanetiz...

aaa aynı yaştaymışız ama tabi şu farkla : benim daha çocuğum yok ahhhh ahhh bekleytecek ne vardı ,kısmet

bakma ben bile bazen diyorum 3. cocugumu niye böyle bekledim hemen arkasindan yapsaymisim... ama demekle olmuyor o zamanda iki cocuk stresliydi evde bulanmistim illa ise gitmek istiyordum... bide bakmisimki kücük oglum 4 olacak simdi 3 cü yap et dersen 5 oldu.. rabbimde ona ömür vermeyince... nerden bilebilirdikki canim... hersey kismet...simdi ekimde 34 olacagim...

amin insallah canim.. karnim biraz büyüdü iki kilo aldim cuma günüde hissetmeye basladim cok güzel...rabbim hepinizede tekrardan yasatsin insallah..
canim cok kipir kipir degil daha cok yavas yavas atiyor.... haftaya iyice hareketlenir ...
çok güzeeel, kıpırdamaya başladı hı!! maşallah canım ikinize de gelsin o bi hele, kk teyzeleri olarak hepimiz birden mıncıracağız onu
ay eşinde çok alemmiş beee ahh ah! ben ölüyorum kız kıız kııız diye!!
bir de iyi olacağım deyince beyin erteliyormuş iyi olmayı. o yüzden ben iyiyim demeliymişiz...

Evet herşey anlık teselli ediyor,acısı hep içimde.Ben de hemen hamile kalmak istiyorum ama erken olup bir problem yaşarsam diye korkuyorum,sonra kendimi suçlarım beklemedim diye

canım yazdığın cümlelerin kelimesi kelimesine aynısını kuruyorum beynimde. demekki aynı şeyleri düşünüyoruz. ben de aynı şeyleri yaşamayı bir daha kaldıramam. o yüzden max. tedbir, min. riskle gebe kalmak istiyorum. yoksa kendimi suçlarım ve bir daha zor toparlarım...

24kasım geçmiş olsun şekerim...
inaycım görüşemedik seninle canım, kendine çok iyi bak, öpüyorumm

Canım özel mesaj kutun dolu olduğu için özelden yazamadım.

Öncelikle hayırlı olsun bebişin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Canım ben hamileliğimde yürüyüş yaptım hep.56 kilo ile hamile kaldım.69 ile bitirdim. Toplam 13 kilo aldım yani.Benim dikişlerimdem yana hiç problem olmamıştı. Son aylarda bile dikiş bölgesinde hiç acı olduğunu hatırlamıyorum. Göbeğimede krem sürmedim. Ara ara çatlamaması için sürdüm ama düzenli değildi.Hareketlerimi hiç kısıtlamamıştım.
Hiç korkma tatlım, doktoruna sor kontrole gittiğinde. Dikiş bölgesinden kaynaklı ise ultrasondan anlaşılır belki. Ona göre önlemini alır doktorum.Ayrıca 8 ay sonra hamile kalmışsın. Aslında zamanda bayağı geçmiş. Benim doktorum iki sezeryan ameliyatı arasında 1 yıl olursa bir şey olmaz demişti, o zamana kadar iyileşir demişti. Senin iki ameliyat arası 1 yıldan da fazla olacak galiba. 8ay + 9 ay = 17 ay geçmiş olacak.
Öpüyorum canım, sen rahat ol, kendini üzme, her şey güzel olacak.

selam kızlar nabersiniz ben iyiyim iş güç zaman geçiyor işte bi şekilde.........

Çalışmak bu dönemde çok önemli bence evde olunca insan daha çok kafaya takıyor.

Ben dün dokuz eylüldeki genetik doktoruna gittim.Hastaneden aldığım epikrize baktı ve neden otopsi yaptırmadınız dedi.Hastane bize böyle birşey söylemedi bizim de aklımıza gelmedi zaten.Şöyle birşey var aklıma gelseydi bile yaptırmak istemeyebilirdim.Neyse işte elimizdeki verilerle sadece kabaca bir araştırma yapabiliriz dedi.Siz bütün bilgileri toprağa gömmüşsünüz dedi
Bazı testler istedi ve asistanına yönlendirdi.Asıstanı o testleri yazarken ben de pıhtılaşma testinden bahsettim.O da kendi doktorum gibi pıhtılaşmadan olması imkansız,öyle olsa ilk 3 ayda düşükle sonuçlanırdı dedi ve sizlere söylenen o saçma cümleyi bana da söyledi.Bu testi yapmamız için 2-3 düşüğün olması lazım dedi.Ben de hiçbirşeyi atlamak istemiyorum hazır kan alınırken ona da bakılsa diye ısrar ettim.Tamam onu da isteyelim dedi.5 tüp kan verdim .Bazıları haftaya, genetikle ilgili olanlarsa 2 hafta sonraya belli olacak.Bir de bana bundan sonra riskli gebelik uzmanına gitmem gerektiğini söyledi.Ben de zaten bunu araştırma aşamasındayım,bakalım artık hakkımızda hayırlısı...

canım bende izmirdeyim. Doğumunu hangi hast.yapmıştın. Bize otopsi istiyormusnuz diye sordular.ancak eşim istememiş. Bende izmirde şu anda riskli gebelik konusunda uzman bir dr.arıyorum.ege ünv.düşünüyorum.bir fikrin varmı.deü den memnun musun. Orada kime gidiyorsun. Paylaşırsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…