- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
Kızlar bisey diycem ben allahin izniyle kız bekliyorum.ama surekli rüyamda erkek çocuğu görüyorum bu nedemek acaba bilgisi olan varmı cnm sıkın biraz
36 haftayi geciyoruz canm hic korkma bende korka korka geldm bu haftalara kadar her muayene oncesi ayni korkulari yasiyorum elimde olmadan. allahm yuzumuzu guldursun hepimizinde hep dualarimdasnz. hic sorun yasamadm iyi bak kendine sicak tut hasta falan olmamaya calis bisey olmaz allahn izniyleMerhaba canim.insallah kizina saglicakla kavusursun Simdi kac haftalik oldun ?dikislerinde problem oldumu? Bende bu ay korunmayi biraktim biraz korkuyorum
Merhaba arkadaşlar ben genetik sonucunu temiz olduğunu öğrendiğimden beri içimdeki heves iyice arttı.Ama sezeryanla doğum yaptım ve 5ay olacak doğum yapalı acaba erken gebe kalanlar bi sorun yaşadılarmı dikişlerde birde istanbulda olup iyi bir perinatolog bilen var mi. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Bir umut ışte belki yarama biraz oksun merhem bulurum
Merhaba arkadaşlar ben genetik sonucunu temiz olduğunu öğrendiğimden beri içimdeki heves iyice arttı.Ama sezeryanla doğum yaptım ve 5ay olacak doğum yapalı acaba erken gebe kalanlar bi sorun yaşadılarmı dikişlerde birde istanbulda olup iyi bir perinatolog bilen var mi. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Bir umut ışte belki yarama biraz oksun merhem bulurum
36 haftayi geciyoruz canm hic korkma bende korka korka geldm bu haftalara kadar her muayene oncesi ayni korkulari yasiyorum elimde olmadan. allahm yuzumuzu guldursun hepimizinde hep dualarimdasnz. hic sorun yasamadm iyi bak kendine sicak tut hasta falan olmamaya calis bisey olmaz allahn izniyle
Ben inanıyorum en kısa zamanda hayırlısıyla hamileyim haberi vereceksin bize.Bende korkuyorum aslinda ama bir dr bana 4 ay olduğunda korunmayi birak demisti. Baska bir doktorda 10 yil sonra hamile kalip ameliyat ta sorun yasadigim hastalar oldu 40 dan sonra hamile kalip problem olmayan hastalarimda oldu dedi.6 ay da anca dokular iyilesyormus. Fazla bekleme bence cunku bu psikoloji ile bir kac sağlık problemi yasadim bizim ilacimiz tekrar hamile kalmak baska caremiz yok kizlar
Ben daha doktora danışmadım gideceğim ama dediğin gibi bizim ialcımız yeni bir bebek doktorda senen dolana kadar bekle der diye çekiniyorumBende korkuyorum aslinda ama bir dr bana 4 ay olduğunda korunmayi birak demisti. Baska bir doktorda 10 yil sonra hamile kalip ameliyat ta sorun yasadigim hastalar oldu 40 dan sonra hamile kalip problem olmayan hastalarimda oldu dedi.6 ay da anca dokular iyilesyormus. Fazla bekleme bence cunku bu psikoloji ile bir kac sağlık problemi yasadim bizim ilacimiz tekrar hamile kalmak baska caremiz yok kizlar
Ben inanıyorum en kısa zamanda hayırlısıyla hamileyim haberi vereceksin bize.
Ben daha doktora danışmadım gideceğim ama dediğin gibi bizim ialcımız yeni bir bebek doktorda senen dolana kadar bekle der diye çekiniyorum
Canım şimdilik çok iyi gidiyo çok sukur inşallah iyi şeyler olcak inanıyorum ama korku var tabiki elimiz yuregemizde bekliycz insalaah allahım yardım edecek yarabbmaynen canım yaa benim de 4 ay oldu beklicem gerçi 1 seneyi bulur benim cesaret edemiyorum ama kısa arayla hamile kalanlar ne durumda merak ediyorum bu konuda F fatmaelif veeda_insaat yardımcı oluyo bize tecrübelerini paylaşarak
İnş cnm artık güzel bireylere ihtiyacımız varHayir olsun canin. Ruyada erkek bebek görmek iyidir müjde li haber alcakasin sevinceksin inşallah
Evet rabbim inşallah yüzümüzü güldürür1 yıl kesin der. Doktorlar ilk bebegini kaybedenler de sureyi daha kisa tutuyor ama. Bana doktorum simdi hamile kalsan niye kaldin demem dedi tıpta ilerledi sonuçta. Olacağın önüne de geçilmiyor maalesef hicbir sorun yokken neler yasadik dua edip Allaha siginmaktan teslim olmaktan baska caremiz yok
canm bana kalsa 37 ye girince alinmasini istiyorum ama hersey normal goderse 38 in icinde alcak doktor dogup kucagimaa alan kadar rahat yok o stres korku bitiriyo beni allahm ayni acilari yasatmasn hic birimize.Teşekkür ederim canim insallah dualrimiz kabul olur. Sende prensesin e kavusursun canim. 37 hafta bitincemi sezeryan olacksin canim
canm bende istanbuldaym yedinci aya kadar kabuni sultan suleyman unv hastanesine gittim normal muayeneyi kadin dogu uzmani yapti ama on bes gunde bir perinatalogda gordu riskli gebelik grubuna aldilar ilk bebekten dolayi hem profosor hem perinatolog yapti detaylari ultrasonu incelemeyi doppleri ve cok memnun kaldm smdi dogum icin annemn yanina memlekete geldm o yuzden devam edemedm orda ama yakinsa oneririm orayiMerhaba arkadaşlar ben genetik sonucunu temiz olduğunu öğrendiğimden beri içimdeki heves iyice arttı.Ama sezeryanla doğum yaptım ve 5ay olacak doğum yapalı acaba erken gebe kalanlar bi sorun yaşadılarmı dikişlerde birde istanbulda olup iyi bir perinatolog bilen var mi. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Bir umut ışte belki yarama biraz oksun merhem bulurum
Canım şimdilik çok iyi gidiyo çok sukur inşallah iyi şeyler olcak inanıyorum ama korku var tabiki elimiz yuregemizde bekliycz insalaah allahım yardım edecek yarabbm
Tekrar dan çok geçmiş olsun cnm rabbim inşallah tekrar dan hepimize yeni bebisler nasip eder sende inşallah doğal yoldan hamile kalirsin cnm Allah büyük benimde ilk bebeğim di cnm ama ne bileyim o zaman cesaret edemedim aslında çok istemiştim ama bebegimin kalp atışları yok dendiği zaman dünyam durdu sanki sezeryan dedim ce uyumak istiyorum dedim girdim genele. Canım bnm dogumuma bir gün kalmis di tam 40. Haframdi yawrumun kalbi durmuş ve hiçbir sebep bulunamadı takdiri ilahi cnm 3. 600 du yawrum ama maşallah 3. 600 den büyük duruyor du iri kemiklimis yawrum sonra dedim iyiki normal yapmamisim dedim ama tabiki hep normale acaba yapabilirmiydim dedim cnm
basin sag olsn canm allahm sabir versn tez zamanda bu gunleri atlatmayi nasip etsn.bebeginde bi sorun varmiydi oncesinde falanMerhaba. Ben de tıpkı sizin yaşadığınızı yaşadım. 39+6 da bebeğimizi kaybettik. Aniden kalbi durdu. Sezeryan oldum genel anestezi ile. Daha çok yeni. Allah bize güç kuvvet sabır versin inşallah. Bebeğini kaybeden tüm annelere..
basin sag olsn canm allahm sabir versn tez zamanda bu gunleri atlatmayi nasip etsn.bebeginde bi sorun varmiydi oncesinde falan
Başın sağolsun Allah dayanma gücü versin inşallahMerhaba. Ben de tıpkı sizin yaşadığınızı yaşadım. 39+6 da bebeğimizi kaybettik. Aniden kalbi durdu. Sezeryan oldum genel anestezi ile. Daha çok yeni. Allah bize güç kuvvet sabır versin inşallah. Bebeğini kaybeden tüm annelere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?