İyi diyelim iyi olsun grip olmuşum onu atlatmaya çalışıyorum. 11+3 olduk. Şimdilik iyi gidiyor ama hiçbir şeyin güvencesi yok. İlk hamileliğim de tamamen sorunsuz ilerliyordu Allah'a emanetiz. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin bizeInsallah canim. Dikkat ediyorum bakalim hayırlısı sen nasılsın kac haftalik oldu ? Bende kist vardi simdi gecti şükür insallah yumurtlama gunune denk gelirim
Canım doktor ismi verebilir misin bide sezeryanmısın ilkte ne kadar ara verdin sezeryansacanm bende istanbuldaym yedinci aya kadar kabuni sultan suleyman unv hastanesine gittim normal muayeneyi kadin dogu uzmani yapti ama on bes gunde bir perinatalogda gordu riskli gebelik grubuna aldilar ilk bebekten dolayi hem profosor hem perinatolog yapti detaylari ultrasonu incelemeyi doppleri ve cok memnun kaldm smdi dogum icin annemn yanina memlekete geldm o yuzden devam edemedm orda ama yakinsa oneririm orayi
kadin dogum uzmani kerekm doga seckindi doktorum perinatoloji uzmani a. eliz prof dr i.ozdemir canm isimlerini hatirlamiyorum onlarin zaten dogum doktoruna gidince direk yonlendiriyo sen hic ugrasmiyosun. sezeryandi ilki bes ay korundumCanım doktor ismi verebilir misin bide sezeryanmısın ilkte ne kadar ara verdin sezeryansa
40 hafta boyunca hiçbir sorun çıkmamıştı, oldukça normal bi hamilelik geçirmiştim. Ufacık bi kanama bile yaşamadım. Son gün 4-5 saat
hareketsiz hissettim bebeğimi. Hastaneye gittim hemen. Devamı malum
Bir sebep aramaya gerek yok. Rabbim bize böyle bir sınav verdi. Kızımı da yanına aldı. Vardır bir hayır
canim Rabbim cennette kavustursun melegine masallah metanetine teslimiyetine bu halini korumaya calis cok guzel mukafatlar mujdeliyor Rabbim eger sabredebilirsek.. ben de ayni seyi yasadim cok saglikliydik ikimiz de normal dogum beklerken 39+3 te kontrolde kalbinin durdugunu ogrendik ve ben hareketsizligini de hissedemedim hala icim yaniyo
Allah aynı acıları yaşatmasın bidaha hiç kimseye bende kızımı 38.haftada kaybettim karnımda kalbi durmuş.benimde bir gün önce kontrolüm vardı herşey normaldi ertesi gün sabah hareket etmedi hemen doktora gittik kalbi durmuş küçük kızımın Allah verdi Allah aldı isyan etsek kime.... Allahım tekrardan herkese nasip eder sağlıklı bebekler anne olmayı cok istiyırum hayırlısı ise kolayda hamile kalamıyorum bakalım Allah ne nasip ederse onu yaşıyoruz.Canım hiç hiç için yanmasın hissetmedim diye. Ben hissettim de ne değişti ki? Gece boyunca uyutmamıştı hareketliliğinden. Çok normaldi. Sabah uyandığımdan itibaren hissetmedim diye öğlen hastaneye gittim. Olacağı varsa oluyor, hiçbi hastane ya da doktor çare olamaz, olamıyor.. Allah hepimize versin dayanma gücü. Teslim olmaz, kadere razı olmazsak işimiz daha zor. Yaşayıp başka sıkıntılar çekmedi evlatlatımız. Bilemeyiz yaşasalardı ne olacaktı. Hem yine kavuşucaz bebeklerimize. İnşallah. İman insanı ferahlatıyor. Kimse boşluğa düşmesin.. Rabbim biliyor en hayırlısını.
Canım çok teşekkür ederim benimde bir hafta sonra beş ay olcak hayırlısı inşallahkadin dogum uzmani kerekm doga seckindi doktorum perinatoloji uzmani a. eliz prof dr i.ozdemir canm isimlerini hatirlamiyorum onlarin zaten dogum doktoruna gidince direk yonlendiriyo sen hic ugrasmiyosun. sezeryandi ilki bes ay korundum
Allah aynı acıları yaşatmasın bidaha hiç kimseye bende kızımı 38.haftada kaybettim karnımda kalbi durmuş.benimde bir gün önce kontrolüm vardı herşey normaldi ertesi gün sabah hareket etmedi hemen doktora gittik kalbi durmuş küçük kızımın Allah verdi Allah aldı isyan etsek kime.... Allahım tekrardan herkese nasip eder sağlıklı bebekler anne olmayı cok istiyırum hayırlısı ise kolayda hamile kalamıyorum bakalım Allah ne nasip ederse onu yaşıyoruz.
İyi diyelim iyi olsun grip olmuşum tmaya çalışıyorum. 11+3 olduk. Şimdilik iyi gidiyor ama hiçbir şeyin güvencesi yok. İlk hamileliğim de tamamen sorunsuz ilerliyordu Allah'a emanetiz. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin bize
Canım şimdilik çok iyi gidiyo çok sukur inşallah iyi şeyler olcak inanıyorum ama korku var tabiki elimiz yuregemizde bekliycz insalaah allahım yardım edecek yarabbm
canm bana kalsa 37 ye girince alinmasini istiyorum ama hersey normal goderse 38 in icinde alcak doktor dogup kucagimaa alan kadar rahat yok o stres korku bitiriyo beni allahm ayni acilari yasatmasn hic birimize.
1 SENE OLDU BU HAZİRANDA GEÇTİ HATTA SEZERYANLA DOĞUM YAPMIŞTIM BEKLİYORUM HALA İNŞALLAH RABBİM ÇOK BEKLETMEZ İSTEYEN HERKESİGeçmiş olsun size de. Allah sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin Benim hamileliğim de geç olmuştu epey. Ne kadar oldu doğum yapalı?
1 SENE OLDU BU HAZİRANDA GEÇTİ HATTA SEZERYANLA DOĞUM YAPMIŞTIM BEKLİYORUM HALA İNŞALLAH RABBİM ÇOK BEKLETMEZ İSTEYEN HERKESİ
beyazpeynir1 canım ekim annelerindendim bende 19 .haftada ayrıldım aranızdan.. Çok geçmiş olsun herşey allahtan elimizden birşey gelmiyor malesef..Ben bir de miyom ameliyatı oldum doğum sonrasında şimdi korunma süremi bekliyorum neler yaşadım allah bilir ama bundan sonrası güzel olacak hepimiz için..Biz sıramızı savdık..Ömürleri yokmuş yavrularımızın bende 13 ekimde doğum yapcam diye seviniyordum
Amin cnm inşallah kucağıma alır yazarın buraya allahım nasip ederse inşallah ..ilk haftada başladım 2 aylık falan di galiba he.en baslatiyo Dr hala ettiriyor 32 haftaya kadar diye biliyorummaşallah canim inşallah hep boyle devam eder. Kac haftalik oldun? Coraspirin kullanmaya devam ediyormusun. Birde kullanmaya kacinci hafta baslamistin
Allah sabir versin canim elbette sebep arama verende alanda yuce Allah melek annesiyiz bizler. Insallah yavrularimizi mahcup etmeden yasariz omrumuzu ve onlara kavusuruz ahirette40 hafta boyunca hiçbir sorun çıkmamıştı, oldukça normal bi hamilelik geçirmiştim. Ufacık bi kanama bile yaşamadım. Son gün 4-5 saat hareketsiz hissettim bebeğimi. Hastaneye gittim hemen. Devamı malum..
Bir sebep aramaya gerek yok. Rabbim bize böyle bir sınav verdi. Kızımı da yanına aldı. Vardır bir hayır
Basin sagolsun canim ALLAH birdaha bu acıyı yaşatmasın ben buca kadın doğum da fatih beye gidiyodum perinatologa falan hiç gitmedim ama tekrar hamile kaldığım da iyi bir doktor ve perinatolog bulup onlara gitmeyi düşünüyorum senin sebebi ne dediler sonuçlar çıktımi csnimbende izmirdeyim sen kime gidiodun ben yakup erataya gidiodum prof ve perinatalogtu 38 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu karnımda
hiç bişey yokken Rabbim öle istedi öle oldu(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?