Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba canim evet uzun zaman oldu giremedim. Tesekkur ederim merak edip yazdigin icin.Kızımın yanına gittim bayram da 2 hafta yi beraber geçirdik
Malesef bu ay da birsey yok. Sen nasılsın nasıl gidiyor hayatın?
Daha iyiyim eskiye göre çok şükür ikinci ay adet oldum bakalım ne olcak bu ay hayirlisila grlsin yeterki bu sefer en güzel şekilde kucaklarımız dolsun ole de hamile kalalım doktorami gitsem diorum ama çoda acele etmek istemiorumm hem rahim içe toplansin die ya bide benim adetten sonra b ihtimal ole 15 günde yumurtlama oluyo sonra iki üç gün sonra kasık ağrısı sarı akıntı gelio Allah korusun enfeksiyon M7 kaptı m diorumm sizlerde oluyomus bole bise

Naptin canım perinatolog işini bulabildinmi

Çok iyi hemen adet olmuşsun sevindim sarı köyü sarı mi yoksa krem rengi gibi mi akıntı geliyor normal de ama çok köyü değil rengi aklına birsey takiliyor sa git Dr a cnm. Bir de bebegini neden kaybetti sen arastirmalik bir durum varsa araştır bu bekleme sürecinde için rahat olsun biraz zaman geçince de yeni bir gebelik dusunursun. Ama Dr a git bence genel bir kontrolden geç dikislerine rahim e baktı r. Birsey daha söylicem. Akintin kokulu oluyor mu eğer kokulu oluyorsa enfeksiyon olabilir cnm.

Yok canım 7 ay oldu bana 4 ay sonrada korunmayi bıraktım ama adet oldum yine aslında ilk başta çok istemedim ana şimdi daha hazır hissediorum kendimi yoksa çok enteresan tam yumurtlama günümde yada bir iki gün sonra önce bi kasık ağrısı sonrada sarı akıntı normalde beyaz gelio o günlerde kokusuz faln ama o kasık ağrısı bu sezeryandan sonra her ay oldu

Baktrdinmi canım genetik baktirdim iki gende taşıyıcıyimm b ihtimal pıhtılaşma yuzunden kaybettim gerçi o vesile oldu Allahım istesydi olurdu bide bu zaten doplrde bakılıp görülen bişey ama artikk yapcak bişe kalmadi

Hem geçmiş olsun cnm hemde gözün aydin inşallah hamilesindir Allah im büyük buarada sezeryan dan uc ay sonra mi hamile kaldin

Naptin canım perinatolog işini bulabildinmi
Yok tatlim daha arastiramadm hastanelerde ugrasiyorum bgn yne kan verdim tam snclar 5 kasimda belli olucak snra da kadin doguma gidicem brk krnma derlerse korunmuycm artk artk hepimizin hakkimizda hayirlisi olsun ins. cenk doktora gidicem cnm deniycem onu iyi dyen cok kisi var ama perinatlgda bulmak lzm şu tahlillerim sonuclansin dye bekliyorum uzun sürüyor hepside beklemekten skldm artik hersey guzel olsn ins.bu arada kzlr dedginz testi syledim doktora homosisteini onada bkiyrlr smdi ypmamslar hala ya o testi sylemesem gene yapmicklardi bu doktorlari anlayamyrm

Kızlar oğlusumun genetik patoloji sonuclarini ögrendik hepsi de temiz cikti hicbir sebep bulunamadı artik ben de bi sebep aramicam Rabbimin takdiri böyleydi ve böyle oldu o bi emanetti ve emanetini biraz erken aldi cennette kavusmayi umutla bekliyorumm

Bizde öyle genetik testimiz temiz çıktı rabbime sıgınacagız bekleyeceğiz. Artık sebep aramayalım

Canim Allah yeni olacak bebegine saglikli uzun omurler versin..icin rahat gecirirsin hamileligini..yavrularimiz bizi cennette bekliyor,Allah orda kavusmayi nasip etsin insallah

Bizde öyle genetik testimiz temiz çıktı rabbime sıgınacagız bekleyeceğiz. Artık sebep aramayalım
Canim cok sevindim testlerinizin temiz cikmasina..icin rahat olacak artik..rabbim bizi tekrar saglikli bir evlatla sevindirsin insallah,sag saglim kavusalim hepimiz

Canim Allah yeni olacak bebegine saglikli uzun omurler versin..icin rahat gecirirsin hamileligini..yavrularimiz bizi cennette bekliyor,Allah orda kavusmayi nasip etsin insallah

Ecmain canimm insallah pespese doguralim bebislerimizi de acilarimizi paylastigimiz gibi sevincimizi de paylasalim

Ecmain canimm insallah pespese doguralim bebislerimizi de acilarimizi paylastigimiz gibi sevincimizi de paylasalim
Aminnnn insallah o gunleri gorelim hep beraber..ondan sonra ne yapacaklarimizi,mamasiydi ek besiniydi neler iyi gelir bebislerimize diye konusmayi sanip etsin Allah aminnnnn

Canim cok sevindim testlerinizin temiz cikmasina..icin rahat olacak artik..rabbim bizi tekrar saglikli bir evlatla sevindirsin insallah,sag saglim kavusalim hepimiz
Çok teşekkür ederim. İçim rahat değil ya daha tereddütlerim oluştu aksine korkular arttı

Çok teşekkür ederim. İçim rahat değil ya daha tereddütlerim oluştu aksine korkular arttı
O korkular bende de var malesef..hic gecmiyor ama sabirli olmaliyiz..yoksa 9 ay gecmez cildiririz..once hamile kalalimda hayirlisiyla,bebeklerimiz Allaha emanet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…