Gozun aydin canim temiz cikmasi cok guzel bir haber sukurr.Allahim hepimize guc kuvvet versin insallah yeni bir hamilelik icin cesaretimiz olsun bende cok korkuyorum ama bir o kdar da kucagimda bebegimi tasimak istiyorum sevmek istiyorum bu mucizeyi yasamak istiyorum insallah hepimiz yasariz saglikla shatle.pihtilasma testlerini yaptrmadysn mutlaka onlara da baktir cnmMerhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyordum .Ben genetik test yaptırmıştım sonuç erken çıkmış ben bir ay diyr beklerken bugün gittik görüştük ve rabbime bin şükür testler temiz çıkmış. sizinle paylaşmak istedim.Allahım nasip eder inşallah ya.Ben şimdi tekrar nasıl düşüneceğim bilemiyorum hevrslenemiyorum bile çünkü yitip giden yavruma çokda yandım bugün.nasıl geçer yeni bi 9 ay allah hepinize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin ve banada inşallah
Sana da hayirli cumalar canimhayırlı cumalar..
Gozun aydin canim cok sevindim temiz cikmasina sukur.insallah saglikla guzel bir hamilelik yasar sorunsuz sekilde kucagina alirsin icin biraz olsun rahat eder hamilelignde.insallah hepimiz kavusucaz meleklerimize.Kızlar oğlusumun genetik patoloji sonuclarini ögrendik hepsi de temiz cikti hicbir sebep bulunamadı artik ben de bi sebep aramicam Rabbimin takdiri böyleydi ve böyle oldu o bi emanetti ve emanetini biraz erken aldi cennette kavusmayi umutla bekliyorumm
yok canım. şubatta doğum yaptım ben. 3 ay sonra kalabilirsin dedi doktor ama benim anca oldu. daha 1.5 aylık. gerçi daha doktora gitmedim. cmt gidicem işallah.Hem geçmiş olsun cnm hemde gözün aydin inşallah hamilesindir Allah im büyük buarada sezeryan dan uc ay sonra mi hamile kaldin
amin canım inşallah isteyen herkesin doldurun :))amin canm rabbim gonlumuze gore versn allah kucaklarimizi doldursun hayirli saglikli evlatlarla
Allah yardımcımız inşallahO korkular bende de var malesef..hic gecmiyor ama sabirli olmaliyiz..yoksa 9 ay gecmez cildiririz..once hamile kalalimda hayirlisiyla,bebeklerimiz Allaha emanet..
Sağol canım inşallah kucagımıza alırız yavrularımızıGozun aydin canim temiz cikmasi cok guzel bir haber sukurr.Allahim hepimize guc kuvvet versin insallah yeni bir hamilelik icin cesaretimiz olsun bende cok korkuyorum ama bir o kdar da kucagimda bebegimi tasimak istiyorum sevmek istiyorum bu mucizeyi yasamak istiyorum insallah hepimiz yasariz saglikla shatle.pihtilasma testlerini yaptrmadysn mutlaka onlara da baktir cnm
yok canım. şubatta doğum yaptım ben. 3 ay sonra kalabilirsin dedi doktor ama benim anca oldu. daha 1.5 aylık. gerçi daha doktora gitmedim. cmt gidicem işallah.
evet canım şu an hamileyim nasipse eğer. kendim test yaptım pozitif çıktı. yarın doktora gidip görücem kısmetse. o zaman tam belli olacak. şubatta doğum yaptım. mayısta doktora kontrole gittim hamile kalabilirsin dedi. o zamandan beridir anca hamile kaldım işte. evet sezeryan oldum bide :)merhaba cnm suan hamilemisin doktorun doğumdan sonra 3 ay sonra mı kalabilirsin dedi sezeryan mı oldun sende valla unutuyorum okadar cok kişiyle konusuyoruz ki belki sormusumdur da kusura bakma
evet canım şu an hamileyim nasipse eğer. kendim test yaptım pozitif çıktı. yarın doktora gidip görücem kısmetse. o zaman tam belli olacak. şubatta doğum yaptım. mayısta doktora kontrole gittim hamile kalabilirsin dedi. o zamandan beridir anca hamile kaldım işte. evet sezeryan oldum bide :)
Allah sizede hayırlısı nasip etsin inşallah. boy boy çocuklarınız olsun :) isteyen herkese dilerim.Bizim için dua et olurmu
Allah sizede hayırlısı nasip etsin inşallah. boy boy çocuklarınız olsun :) isteyen herkese dilerim.
Canim cok gecmis olsun,Allah yeni bebegini sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah..her sey gonlune gore olsun,bizlere de dua et yeniden hamile kalalim..evet canım şu an hamileyim nasipse eğer. kendim test yaptım pozitif çıktı. yarın doktora gidip görücem kısmetse. o zaman tam belli olacak. şubatta doğum yaptım. mayısta doktora kontrole gittim hamile kalabilirsin dedi. o zamandan beridir anca hamile kaldım işte. evet sezeryan oldum bide :)
bende izmirdeyim sen kime gidiodun ben yakup erataya gidiodum prof ve perinatalogtu 38 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu karnımdaCanım izmirde hangi doktor bu bende izmirdeyim.
hayir olsn canm ruyalar tersine cikarmis ya ole dusun kotuye yorma hic canini skma. bende kiz bekliyorum allahn izniyle kavuscaz kizlarimizaKızlar bisey diycem ben allahin izniyle kız bekliyorum.ama surekli rüyamda erkek çocuğu görüyorum bu nedemek acaba bilgisi olan varmı cnm sıkın biraz
hayir olsn canm ruyalar tersine cikarmis ya ole dusun kotuye yorma hic canini skma. bende kiz bekliyorum allahn izniyle kavuscaz kizlarimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?