Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Gozun aydin canim temiz cikmasi cok guzel bir haber sukurr.Allahim hepimize guc kuvvet versin insallah yeni bir hamilelik icin cesaretimiz olsun bende cok korkuyorum ama bir o kdar da kucagimda bebegimi tasimak istiyorum sevmek istiyorum bu mucizeyi yasamak istiyorum insallah hepimiz yasariz saglikla shatle.pihtilasma testlerini yaptrmadysn mutlaka onlara da baktir cnm

Gozun aydin canim cok sevindim temiz cikmasina sukur.insallah saglikla guzel bir hamilelik yasar sorunsuz sekilde kucagina alirsin icin biraz olsun rahat eder hamilelignde.insallah hepimiz kavusucaz meleklerimize.

Arkadaslar guzel bebis haberleri varmi bakalim ben malesef daha bekliyorum testlerm bakalim cksn doktorlar tmm dediginde brakicam beklemek cok zor...hamile kalsam tutunacak sebebim olucakti ins mutlulugu biran once yasariz

Hem geçmiş olsun cnm hemde gözün aydin inşallah hamilesindir Allah im büyük buarada sezeryan dan uc ay sonra mi hamile kaldin
yok canım. şubatta doğum yaptım ben. 3 ay sonra kalabilirsin dedi doktor ama benim anca oldu. daha 1.5 aylık. gerçi daha doktora gitmedim. cmt gidicem işallah.

Sağol canım inşallah kucagımıza alırız yavrularımızı

yok canım. şubatta doğum yaptım ben. 3 ay sonra kalabilirsin dedi doktor ama benim anca oldu. daha 1.5 aylık. gerçi daha doktora gitmedim. cmt gidicem işallah.

merhaba cnm suan hamilemisin doktorun doğumdan sonra 3 ay sonra mı kalabilirsin dedi sezeryan mı oldun sende valla unutuyorum okadar cok kişiyle konusuyoruz ki belki sormusumdur da kusura bakma

merhaba cnm suan hamilemisin doktorun doğumdan sonra 3 ay sonra mı kalabilirsin dedi sezeryan mı oldun sende valla unutuyorum okadar cok kişiyle konusuyoruz ki belki sormusumdur da kusura bakma
evet canım şu an hamileyim nasipse eğer. kendim test yaptım pozitif çıktı. yarın doktora gidip görücem kısmetse. o zaman tam belli olacak. şubatta doğum yaptım. mayısta doktora kontrole gittim hamile kalabilirsin dedi. o zamandan beridir anca hamile kaldım işte. evet sezeryan oldum bide :)

Ayy cnm rabbim saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip eder insallah darısı bizim basımıza insallah dikkat et kendine olsun cnm gec olsun güç olmasın

bana doktorum gebelik için 2 sene verdi 1 sene normal 1 senede gebelik süreci giriyor toplam 2 yıl dedi ama yinede rabbim bilir bazı doktorlar izin veriyor çok beklemeye gerek yok diyor

Canim cok gecmis olsun,Allah yeni bebegini sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah..her sey gonlune gore olsun,bizlere de dua et yeniden hamile kalalim..

Kızlar bisey diycem ben allahin izniyle kız bekliyorum.ama surekli rüyamda erkek çocuğu görüyorum bu nedemek acaba bilgisi olan varmı cnm sıkın biraz

Kızlar bisey diycem ben allahin izniyle kız bekliyorum.ama surekli rüyamda erkek çocuğu görüyorum bu nedemek acaba bilgisi olan varmı cnm sıkın biraz
hayir olsn canm ruyalar tersine cikarmis ya ole dusun kotuye yorma hic canini skma. bende kiz bekliyorum allahn izniyle kavuscaz kizlarimiza

hayir olsn canm ruyalar tersine cikarmis ya ole dusun kotuye yorma hic canini skma. bende kiz bekliyorum allahn izniyle kavuscaz kizlarimiza

Merhaba canim.insallah kizina saglicakla kavusursun Simdi kac haftalik oldun ?dikislerinde problem oldumu? Bende bu ay korunmayi biraktim biraz korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…