Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Yeni kaybettim bir hafta oldu cinsiyeti için doktora gitmistim böbrekleri de büyüme var idrar yapamıyor dedi önce inanmadık sonra cook doktora gittik hepsi aynı şeyi söyledi böbrekler işlevini kaybetmis suyusn azalıyor bir an önce gebelge son vermemiz gerekiyor dediler

ne kadarlıktı cnm ist damızın meleğini nereye götürdünüz

21haftalık yok ankaradaiz gitmedigimiiz doktor kalmadı en sonunda ankara da en iyi doktor olan profesör mehmet zeki taner var oraya gittik alanında en iyi oymuş oda bayağı inceledi ama çok ilerlemiş yapacak birşey kalmamis dedi

Senin de başın saolsun. Benimde bi oğlum var 6 yaşında allahıma şükür ama her evladın yeri farklı. Bilmeyen anlamayan gene doğurursun diyorlar bakalım allah verecekmi bi tane daha. Hadi verdi ben 10 tane daha doğursam o gidenin yeri apayrı

rabbim tekrarını yaşatmasın cnm ben inanıyorum hemen hamile kalacaksın 40 ın çıkar çıkmaz başla denemelere rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü nasip etsin hem normal doğum bizim gibi 6 ay beklemende gerek miyor

Evet bir daha olur diyorlar ama bakalım rabbim bir daha verecek mi zaten zor olmuştu

bilmem mi hepsinin yeri ayrı bazen üzülmeye korkuyorum elimdekinden de olursam sonra diye rabbim verecek gücünü ben inanıyorum hele o sana bakan küçük gözleri teselli etmeye çalışmak bişey anlamasın üzülmesin diye gülümsemek sor ama evlat için yapıyor insan

Sağol canım inşallah dediğiin gibi olur rabbim bir daha verir de acilar geçmez ama hafifler

Bir hafta oldu bugün hala unutamiyorum gözümün önümden gitmiyor
Başın sağolsun canım. Daha çok yeni benim 2.5 ay oldu da hergece gözümü kapattığımda canlanıyo herşeyi tekrar yaşıyorum. Evlat acısı en zor imtihanmış. Allah intihanımıZdan başarıyla geçebilmeyi nasip etsin

6ay beklememe gerek yok mu evet normal doğum ama herkes 6ay bekle mutlaka sakincali diyor

Zor ki ne zormuş içim yanıyor yavrumun yüzünü bile görmedim ellerini tutamadım kızardım ona kusuyorm sürekli diye şimdi kendime kızıyorum ona kızdım diye keşke olsaydı da gene her dk kussaydm

benim çocuğumun psikolojisi bozuldu. Kendini eve kapattı 1 ay. Hala bebek resimlerini görünce hemen gözümü kapatıyo anne aakın ağlama diyor. Hastanenin lafını ettirmiyor. Haklı o da kardeşin kardeşin dedil gelcek dedik herşeyi beraber hazırladık kıyafetlerini süslerini ama yok gelmedi gelemedi

Dünyada ki en zor aciymis evlat acisi o mezarliga o şekilde evladm icn gdcegm aklıma bile gelmezdi daha 20yaşımda yaşadıklarımi aklım almiyor hayal gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…