Hidronefroz diye bir hastalık hiç bir sorun yoktu ikili üçlü hiç birşeyler herşey normaldi neden böyle oldu hala inanamıyorumyeni kaybetmedin mi sen cnm neden kaybettin
ne kadarlıktı cnm ist damızın meleğini nereye götürdünüzYeni kaybettim bir hafta oldu cinsiyeti için doktora gitmistim böbrekleri de büyüme var idrar yapamıyor dedi önce inanmadık sonra cook doktora gittik hepsi aynı şeyi söyledi böbrekler işlevini kaybetmis suyusn azalıyor bir an önce gebelge son vermemiz gerekiyor dediler
Senin de başın saolsun. Benimde bi oğlum var 6 yaşında allahıma şükür ama her evladın yeri farklı. Bilmeyen anlamayan gene doğurursun diyorlar bakalım allah verecekmi bi tane daha. Hadi verdi ben 10 tane daha doğursam o gidenin yeri apayrıbaşın sağolsun rabbim sabır versin 6 ay geçti kızımı kaybedeli ve yazdıklarınızı okurken yine ağlıyorum daha yeni yeni ağlamalarım azalmaya başladı her gün ağlıyordum ki benim sağlıklı 3 yaşında bir kızım var ama her evladın yeri başka canım acımaz mı
insanlara sevdikleriniz ziyaret etmek içim mezarlığa gitmeniz gerekmiyorsa şükredin diyorum ama kimse anlamıyor bizim başımıza gelen asla onların başına gelmez diye düşünüyorlar
ama rabbim doğru zamanda tekrar hamile olmamızı sağlayacak ve 9 ay bizim için her ne kadar korkulu geçsede geçecek ne ilk ne sonuz ama bizim sloganımız
BİZ SIRAMIZI SAVDIK...
rabbim tekrarını yaşatmasın cnm ben inanıyorum hemen hamile kalacaksın 40 ın çıkar çıkmaz başla denemelere rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü nasip etsin hem normal doğum bizim gibi 6 ay beklemende gerek miyor21haftalık yok ankaradaiz gitmedigimiiz doktor kalmadı en sonunda ankara da en iyi doktor olan profesör mehmet zeki taner var oraya gittik alanında en iyi oymuş oda bayağı inceledi ama çok ilerlemiş yapacak birşey kalmamis dedi
bilmem mi hepsinin yeri ayrı bazen üzülmeye korkuyorum elimdekinden de olursam sonra diye rabbim verecek gücünü ben inanıyorum hele o sana bakan küçük gözleri teselli etmeye çalışmak bişey anlamasın üzülmesin diye gülümsemek sor ama evlat için yapıyor insanSenin de başın saolsun. Benimde bi oğlum var 6 yaşında allahıma şükür ama her evladın yeri farklı. Bilmeyen anlamayan gene doğurursun diyorlar bakalım allah verecekmi bi tane daha. Hadi verdi ben 10 tane daha doğursam o gidenin yeri apayrı
Sağol canım inşallah dediğiin gibi olur rabbim bir daha verir de acilar geçmez ama hafiflerrabbim tekrarını yaşatmasın cnm ben inanıyorum hemen hamile kalacaksın 40 ın çıkar çıkmaz başla denemelere rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü nasip etsin hem normal doğum bizim gibi 6 ay beklemende gerek miyor
Başın sağolsun canım. Daha çok yeni benim 2.5 ay oldu da hergece gözümü kapattığımda canlanıyo herşeyi tekrar yaşıyorum. Evlat acısı en zor imtihanmış. Allah intihanımıZdan başarıyla geçebilmeyi nasip etsinBir hafta oldu bugün hala unutamiyorum gözümün önümden gitmiyor
bilmem mi hepsinin yeri ayrı bazen üzülmeye korkuyorum elimdekinden de olursam sonra diye rabbim verecek gücünü ben inanıyorum hele o sana bakan küçük gözleri teselli etmeye çalışmak bişey anlamasın üzülmesin diye gülümsemek sor ama evlat için yapıyor insan
Zor ki ne zormuş içim yanıyor yavrumun yüzünü bile görmedim ellerini tutamadım kızardım ona kusuyorm sürekli diye şimdi kendime kızıyorum ona kızdım diye keşke olsaydı da gene her dk kussaydmBaşın sağolsun canım. Daha çok yeni benim 2.5 ay oldu da hergece gözümü kapattığımda canlanıyo herşeyi tekrar yaşıyorum. Evlat acısı en zor imtihanmış. Allah intihanımıZdan başarıyla geçebilmeyi nasip etsin
Bence en azından 3/4 ay bekle. Psikolojin şuan göçmüş dırumdadır. Yeni bi hamileliğe hazır olmayabişirsin hem de rahmin de toparlanması gerek.6ay beklememe gerek yok mu evet normal doğum ama herkes 6ay bekle mutlaka sakincali diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?