Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Yok zaten düşünmüyorum düşünsem de olmuyordu zaten
öyle deme cnm düşün beklemene gerek yok rahim zaten 40 günde toparlanıyor zaten senin 21. haftadaymış daha çok kiloda almamışsındır burda sezeryan olduğu halde 3. ayında hamile kalanlar bile var sen rabbime dua et doğru zamanda nasip etsin benim görüştüğüm kişiler korunma doğru zamanı rabbim bilir sen korkma dediler hep ama ben sezeryanlıyım diye korundum benim ablamla aramda 11 ay var annem 40 ı çıkınca bana hamile kalmış düşün hatta burda Osemsel sezeryanlı olmasına rağmen 40 ı çıkar çıkmaz hamile kaldı

hepimizinki öyle oldu cnm biz yavrularımıza ağladık yavrularımızda bize büyümeden anneyi teselli ettiler

Dünyada ki en zor aciymis evlat acisi o mezarliga o şekilde evladm icn gdcegm aklıma bile gelmezdi daha 20yaşımda yaşadıklarımi aklım almiyor hayal gibi geliyor
Bende 23 yaşındayım ve mezarlık başına gidiyorum benimle birliikte hamile olanlar çocuklarını gezdiriyor bense mezarı başına gidiyorum.allah sabrımızı artırsın

Bende 23 yaşındayım ve mezarlık başına gidiyorum benimle birliikte hamile olanlar çocuklarını gezdiriyor bense mezarı başına gidiyorum.allah sabrımızı artırsın
bende gidicem mezarina cook özlüyorum onu şimdi mart ayınin gelmesini hiç istemiyorum 3martda gelecekti yavrum kızım ama olmadı

Neden böyle oluyor anlamiyorum herkes hamile herkes doğuruyor bilmiyorum neden böyle oluyor rabbim yardım et bizim gibi annelere

Neden böyle oluyor anlamiyorum herkes hamile herkes doğuruyor bilmiyorum neden böyle oluyor rabbim yardım et bizim gibi annelere
Allah sabir versin ne desek bos acini hafifletmez ama tek caremiz Allaha siginmak. Bir tek o sarabilir yaralarimizi yavrularimizi verende alanda o... insallah bundan so ra yuzumuzj guldurur. 30 temmuzda kaybettim ben yavrumu resimdeki o 25 temmuzda dogdu 30 unda melek oldu. Ustelik bi rahatsizligida yoktu. Basit bir enfeksiyon var dediler kuvezde kalip tedavi olucakti ama anide fenalasmis kalbi durmus. Agladim gunlerce ama geri gelmiyor. benim ailemde seker hastasi yok dun doktora kansizligima bakmak icin gittim diger vitamin testlerinide yapayim dedim doktor sekerede bakti aclik sekerim yuksekti insulin direnci cikti tedaviye basladik. Yani stres uzuntu bizi mahfediyor olmayan hastaliklara davetiye cikariyor. ALLAH bepimizin yardimcisi olsun yuzumuzu guldursun bosalan kucaklarimizi doldursu insallah

Allah sabir versin cok zor bizim gibi bir cok anne var hepimizin yuzunu guldursun insallah yeniden saglikli omurlu ve hayirli evlatlar versi bize. Tuhaf bi sekilde karsima her yerde cikiyor evladini kaybetmis anneler sanki cekiyoruz bir birimizi bu gun hastahanede yqnimda bayan konustu durup dururken ikizlerinden bahsetti bana okula verdim falan derken bende Allah bagislasin ilk cocuk mu dedim hayir ilkini doguma iki hafta kala kaybetim kordon dolanmasindan dedi sonra bir dusugu olmus sonrada Allah ikizlerimi verdi dedi bana sordu var mi diye sizin bende bahsettim durumumdan sakin isyan etme sabret Allah sabrinin mukafati i vericektir bak bana iki tane birden verdi dedi darisi bizim bazimiza insallah

Aynen benimde çok karşıma çıkıyor kimle konuşsam benimde ya da bi akrabasının başına gelmiş . Bend hep diyorum kendime acaba 38. Haftada alınsaydı yaşarmıydı diye ama boş tabi bunlar. Görecek günleri yokmuş meleklerin. Sabretmekten dua etmekten başka yapacak birşey yok . Mezara gidince kendimi kaybediyorum ama o gün çok zor geçiyo bana. Sanki onu orda bıraktımda gittim gübi geliyo.

Onlarin bedenleri sadece orda kalan ruh olmadiktan sonra beden neye yarar ruhen hep yanimizdalar kavusacagimiz gunu bekliyolar onlar bizim ebediyetteli evlatlarimiz. Olacagin onune gecilmiyor benim 39. Haftada saglicakla dogdu 3.5 kg cok guzeldi ama kader nasip olacagi varsa bi sey sebep oluyor herkes omrunu yasiyor onlarin nasibindede melek olmak varmis ne mutlu bize ki melek anneleriyiz

Canımm çok geçmiş olsun bebeğin melek olmuş daha çok yeni seni çok iyi anlıyorum saatler günler haftalar bitmez geçmez geçsede kurtulsam bu acıdan dersin dersin.bi bakıyosun 1 sene olmuş acı aynı acı ama alışıosun o acıya kalbin taşlaşıyor.Allah yardımcımız olsun.

Evlat acisi çok zormuş oysa ki bir mucize gibi gelmişti yavrum oylece gitti
Arkadaşım çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın en kısa zamanda Rabbim kardeşini yollasın sana.benim kıızmda çok uzun zaman sonra mucize gibi gelmişti ve birden kayboldu Allah yanına aldı Allahım anne olmayı isteyen herkese nasip etsin inşallah.

KESİNLİKLEEEEE......
Benim doktorum da iyi bi doktordu kaç kişiye sordum zeynep kamilin ebelerine bile sordum doktorumu nasıl diye herkes iyidir dedi ama olmadı işte. Bi de doktorsuz kaldım şimdi. Zaten artık bizim dırumumuz riskli gebeliğe giriyor. Başka doktorlar araştırmak lazım

çok geçmişler olsun.allah bi daha yaşatmasın kader arkadaşlarım.ama bence beklemeyin derim.ben sezeryanla kaybettim kızımı.doktorum 1 yıl korun dedi.ben 6 ay bekledim.aralıkta 1 yıl olacak.ama haala bişey yok maalesef.keşke beklemeseydim.hemen başlasaydım.sanki kayıp geçen boşa giden 6 ay gibi geliyor.zaten psikolojimiz belli.
bence ara vermeyin .allah ne zaman nasip eder bilmiyorum.

İnşallah
İnşallah tez zamanda allah nasip eder. Senin de başın sağolsun. Bende istiyorum ama en az 5 ay beklemek istiyorım. Birde tekrar Allah nasip ederse 9 ay nasıl geçecek bilemiyorum. Hergün stres hele son zamanlar hergün ya kalbi durarsa diye düşünücez. Çok zor çok

iyi geceler kizlar bugn muayene olduk 36 arti 5 olduk agrilarm ve sertlesmelerm artti bugn alttan da muayene etti rahim iyi ama her an doguma haziriz dedi.bebegimin gelisimi de iyi allaha sukur ama ilk bebegimden dolayi riske atmayalim dedi ve ciger gelistirici igne verdi dort tane.nolur dualarinizi eksik etmeyin cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan rabbim evladimi sagliklica bana bagislasin.

Canim rabbm saglikla kucagina almayi nasip edecek hic korkma artik kotuyu cagirmayalim ne geldiyse korkudan geldi nenim basima guclu ol guzel kizimiz saglikla gelecek kucagina bir suru dua eden melek anneleri var arkanizda guzel haberlerini bekliyoruz iyi dusun iyi olsun...

Sana cooookkkk katiliyorum canim benim bende kirkim ciktiktan sonra bir kac ay korunayim dedim en az 6 ay gecsin dedim omrumde ilk kez dogum kontrol hapi kullandim haaayyy kullanmaz olaydim nerden korundum 15 ay oldu dogum yapali her ay hayal kirikligi sonuc husran...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…