Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

allah razi olsn canm insallah hersey yolunda gider hepimiz icin de. hepimiz ayni seyleri hissediyoruz allahm sizi de cok bekletmeden kucaklarinizi doldurur insallah

ay Allahtan ben öyle dışarıdan bi takviye almadan korundum.onda bile pişmanım.bi arkadaşım ilk bebeğini kaybetti.normalde cırt diye hamile kalabilen biriydi.ve o psikolojiyle bi türlü hamile kalamadı.psikoloğa gitti üzerinden çok zaman geçti ve anca oldu.yani zaten bizi engelleyen bi bozuk psikolojimiz var.neyime güvenerek bekledim 6 ay.yaşım da 31

Amin

20.08.2015 persembe 15.07 dogdu Kizim.. 35+2ydi. Ritim bozuklugu ve su azalmasi diye hemen sezeryanla aldilar yawrumu.. Dogdu ve damar darligida cikti ortaya.. ertesi gun bobrek dediler ertesi gun akciger dediler artik 41. Gunun sonunda bagirsak dediler halbuki Kizimin hic birseyi yoktu neymis kafasi sivri diye genetik hastalik suphe ediyoruz tahlil sonucu beklememiz lazim o da 20 olur demislerdi ilk 3. Gunde sonra o sonuc bir ay surdu ve o kadar onlara genetiginde bisey yok bizim aile de boyle sivri kafa var imza atalim siz ameliyatinj yapin diye gene yok.. 16.09.2015 gunu sonucumuz tertemiz cikti ve sansimiza bayram tatli denk geldi iki gun fazladan tatil icin Kizim orda can cekismeye devam etti.. ve herseyi normalken nefes alamamaya basladi makinaya bagladilar en son gun doktor bana bagirsagini acacagiz poset takacagiz dediler af Allahim af dedim icim yandi nasil olur dedim dayanamam dedim ablami aradim ve abla Allahim artik yanina al mi diyeyim ne diyeyim dedim cunku canini artik cok yakiyorlardi bogazi hep makina dan odem yapiyor du yawrum mahvolmustu.. ve 30.09.2015 19.35 gozlerini yumdu Rabbine gitti.. Kimse demiyor ama aksama kadar icim yandi kavruldu hissettim bisey olacagini ama kimse demedi en son artik kayinpederimi gizli gizli dinlyip anladim af af dizlerim.kirildi sanki dersin dunya alem uzerimde beni parca parca ettiler sandim yawrum gitmisti yawrummmm ben onsuz ne yapacaktim olurdum biterdim ki zaten bittim herkese yalandan gulusler veriyorum icim hala parca parca dayanamiyorummm simdi bile oluyorum o gunu hatirladikca o gece o hastaneyi yikmak istedim o kuvezi nasil sallamistim soktaydim Kizim kalllkkk bana soz verdin birakamazsin olmaz diye ve bi tane bile doktor gelip aciklama yapmadi yawrumun gogsunun ortasini delmisler kafasina iki delik acmislar bu neydi he bu jeydi hemsireler civik civik konusup annesi herseyi yaptik olmadi dua ette diger cocuklarin iyi olsun sanane be sen utanmadan bi de boyle mi diyor af af onu orda oldurmek istedim.cunku yawrumun orda oldugu gune kadar hic ilgilenmediler.. ertesi gun yawrumu aldim camiiye getirdiler annem kaynanam yikadi mis gibi en son bende gul suyu ile ellerimle surdum Kizima gul sularini mezarliga kadar yawrum elimdeydi en son Babasi elime verdi Annesi Kiziyla vedalassin diye affff afff oleydim oleydim Kizimi verdim topraga elime hic alamadgim Kizimin olusunu aldim kollarima emziremedigim sevemedigim Kizimin olusu geldi bana ya Rabbbbbim nasil.dayanayim gecmiyorrr.. hamdolsun sutum gitti bogazindan bu beni mutlu etti bi nebze.. cok uzattim hakkinizi helal edin kisaca sakin sakin sakin zeynep kamil hastanesini tercih etmeyin yawrumu aldilar Kizimi aldilar onu gec biraktilar ona kiydilar lutfen oraya gitmeyin.. Baska bisey istemiyorum.. konu icinde sunu merak ediyorum 2 ayi gecti dogum olali once Kizim oldugunde bi hafta sakin bana cocuk demeyin onun ustune gul koklamamm diye feryat ediyordum ama Kizimi ruya da gormek icin her an yalvarip dua ediyorum ama gelmiyor gelense baska bir Kizim olmasi hep oyle goruyorum bunu almayin ne olur o benim diyorum.. simdide istiyorum cunku yawrum bile Anne artik kardesimi iste ben seni burda bekliyorum diyor istiyorum ama ben daha bi adet gormedim boyle bu sekilde hamile kalinir mi ve esim de istemiyor belki de istiyor ama demiyor bilmiyorum.. ne zaman hamilelik dusuneyim cok mu erken bilmiyorum tehlike olur mu bilmiyorum... bu neydi bizim yasadiklarimiz Hamdolsun Rabbime...

Şuan yaşadıklarım tekrar gözümün önünde canlandı hikayemiz ı kadar çok benziyor ki ritim bozukluğu dediler ve hemen aldılar yavrumu benden aldılar ve küvözde koydular 18 günün sonunda biz burda bakamıyoruz sevk edeceğiz dediler ettiler ama lanet olası hastane kızıma enfeksiyon kaptırmış diğer hastaneye gitmekte çok geç kalmıştık. Kızımın ritim bozukluğunu geçtik birgün böbreği çalışmıyor dediler birgün beyninde kanama var ve esas sebep ritim bozukluguyken unuttuk bunu sonuç herşeye direnen bebeğimin 72 günün sonunda kaybettik dediğin gibi o gece içim sızladı sabahına haber geldi hastaneden şimdi kaybedeli 3 ay olcak ben doğum yapalı ise 5 ay.kızım hiç rüyamda gelmedi ağladığı gelmedi aglama gelir dediler aglamadım ve gördüm söyledi verdim aglamayacagım diye.geçenlerde bir gün yine biriktiedgim göz yaşlarım akıverdi ve kızımı yine rüyamda gördüm bana annecim ben burda çok mutluyum bak oyunlar oynuyoruz diyordu yanında mis gibi bebekler vardı çok mutlulardı ve ben ne zaman yeni bir bebek fikrini dolaştıran kalbimde kızım bana çok muyluym olduğunu söylüyor sanki oda benden artık sende mutlu ol diyor.of kusura bakmayın çok uzattım ama okuyunca dayanamadım.

Inanin ki bize de bi bobregi calismiyor dediler aynen yawrum uc kez hastane enfeksiyonu kapti hergun sut goturdum Allahimmmm sutum sifa olsun diye diye af af iste boyle seyler olunca insan neye nasil dayanacagini bilmiyor benim Kizim hic gelmiyor ve ben hala hergun agliyorum bazen psikolojim bozuk biliyorum bazen hastaneye gideyim Kizim orda diyorum kalkip otobuse binecegim oluyor bizi boyle yakip kavuran acinin hakkini veremezler ki simdi bile canim cok yaniyor o benim mis kokulumdu erkek tiplim Babasinin Kiziydi o ((

Inanin ki bize de bi bobregi calismiyor dediler aynen yawrum uc kez hastane enfeksiyonu kapti af af iste boyle seyler olunca insan neye nasil dayanacagini bilmiyor benim Kizim hic gelmiyor ve ben hala hergun agliyorum bazen psikolojim bozuk biliyorum bazen hastaneye gideyim Kizim orda diyorum kalkip otobuse binecegim oluyor bizi boyle yakip kavuran acinin hakkini veremezler ki simdi bile canim cok yaniyor o benim mis kokulumdu erkek tiplim Babasinin Kiziydi o (( bak ufagima hic erken dogan bebege benziyormu hasta engelli cocuga benziyor mu aldilar Kizimi verdim kara topraga

Eklentiler

• 20150906_135711.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 81
Yavrum kurban olurum ben buna.hayır hiç bir bebeğe yakışmıyor öyle yalan yanlış engelli denilmesi benim kızımada demişler engelli sakat diye hiç görmeden nasıl diyebiliyorlar anlamıyorum.allah korkusu yok hiç birinin

Eklentiler

• 20150804_130514-1-1.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 77
Yok iste hep ufaklarimizi denet tahtasi yapmak icin boyle yapiyorlar sonra kaybedince zaten hastaydi bizde herseyi yaptik diyorlar yalaaan yalaan olan bize oluyor yawrularimizin cektigi aciya oluyor elimiz yuvamiz besigimiz bos kaliyor o besigini ne hevesle kurdu esim anlatamam ve sonra ne aci gozyasiyla geri soktu aff Allahim aff sen buyuksun sadece aci bambaska bi duygu yasadik biliyoruz..

Can feda bu dunya tatlisi yawruya Allah askina boyle yawrulara nasil kiyiyorlar bilmiyorum masallah ya Rabbim gozlerine kiyamazsin bakmaya ama onlar aff onlar.. Kiyiyorlar..

Evet eşim eliyle koydu toprağa yavrumu o ancak hiç gözümğn önünden gitmiyor allah sabrımızı versin.

O taktiklari lanet solunum makinasini Kizim hic sevmiyordu ondan rahatsiz oluyordu ondan bile fenalasiyordu onun icin rahatliklari icin uyutuyorlardi...

Can feda bu dunya tatlisi yawruya Allah askina boyle yawrulara nasil kiyiyorlar bilmiyorum masallah ya Rabbim gozlerine kiyamazsin bakmaya ama onlar aff onlar.. Kiyiyorlar..
Kaybetmeden birgün önce küvözün içinde dikti gözlerini gözlerime hiç çekmeden baktı şimdi düşünüyorum da sanki anne ben gidicemde der gibi derin derin bakmış

Evet eşim eliyle koydu toprağa yavrumu o ancak hiç gözümğn önünden gitmiyor allah sabrımızı versin.
Evet elleriyle verdiler topraga ben olsem bisey degilde parcami topraga koymak diger yarimi orda birakmak cok zordu o feryat figan hic unutulmaz.. Mihrabdi Kizimin ismi o evimizin Mihrabiydi...

Evet elleriyle verdiler topraga ben olsem bisey degilde parcami topraga koymak diger yarimi orda birakmak cok zordu o feryat figan hic unutulmaz.. Mihrabdi Kizimin ismi o evimizin Mihrabiydi...
Adı güzelim mihrab melek benim kızımda NAZAR dı nazar melek artık ve daha birçok isim ama artır artmasının bu melek isimler annelerin cani yanmasın

Kaybetmeden birgün önce küvözün içinde dikti gözlerini gözlerime hiç çekmeden baktı şimdi düşünüyorum da sanki anne ben gidicemde der gibi derin derin bakmış
Bende son gun degerleri dusunce elimi dizine koyup oksayip hadi Kizim yapariz dayaniriz deyip oksadim duzeldi sonra elimi cikardim tekrar makina ottu dustu bunu uc kez tekrarladim sanki benim elimi hic cekmemi istemiyordu aksama kadar dayandi yawrum Babasini bekledi Babayi gorup oyle yummustu gozlerini... bak uc kisilik ailemiz yawrumla hic resmimiz olmadi ki boyle acimi tarif ettim bende

Eklentiler

• img1443957350439.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 79
Adı güzelim mihrab melek benim kızımda NAZAR dı nazar melek artık ve daha birçok isim ama artır artmasının bu melek isimler annelerin cani yanmasın
Adi gibi Guzel Dunya guzeli NAZAR MELEK O dediginiz gibi annelerinim canlarini o vicdansiz olanlar hep yakti Rabbim kimseye boyle aci vermesin Rabbim bu imtihani kazanmayi nasip etsin Sizin ilk miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…