Dokununca hissedyorlardı bizde denedik bunu .bizimdir böyle ayrı ayrı birleşmiş aile fotografımız varBende son gun degerleri dusunce elimi dizine koyup oksayip hadi Kizim yapariz dayaniriz deyip oksadim duzeldi sonra elimi cikardim tekrar makina ottu dustu bunu uc kez tekrarladim sanki benim elimi hic cekmemi istemiyordu aksama kadar dayandi yawrum Babasini bekledi Babayi gorup oyle yummustu gozlerini... bak uc kisilik ailemiz yawrumla hic resmimiz olmadi ki boyle acimi tarif ettim bende
Amin.ilkiAdi gibi Guzel Dunya guzeli NAZAR MELEK O dediginiz gibi annelerinim canlarini o vicdansiz olanlar hep yakti Rabbim kimseye boyle aci vermesin Rabbim bu imtihani kazanmayi nasip etsin Sizin ilk miydi?
Biz oteki dunya da kazandik kazandik da yawrumuza kiyanlar ne yapacak bilemem helal degil haklarimiz..Dokununca hissedyorlardı bizde denedik bunu .bizimdir böyle ayrı ayrı birleşmiş aile fotografımız var
Bunu bizde denedik hissediyorlardi bizi bizimde böyle birleştirilmiş aile resmi iz var birlikte hiç yokBende son gun degerleri dusunce elimi dizine koyup oksayip hadi Kizim yapariz dayaniriz deyip oksadim duzeldi sonra elimi cikardim tekrar makina ottu dustu bunu uc kez tekrarladim sanki benim elimi hic cekmemi istemiyordu aksama kadar dayandi yawrum Babasini bekledi Babayi gorup oyle yummustu gozlerini... bak uc kisilik ailemiz yawrumla hic resmimiz olmadi ki boyle acimi tarif ettim bende
RABBIM bize en guzel hediyesini verdi onlar bizim en guzel hediyemizdi..Amin.ilki
Evet biz özel annelerizRABBIM bize en guzel hediyesini verdi onlar bizim en guzel hediyemizdi..
Dusunuyor musun peki simdi yawrun olmasiniEvet biz özel anneleriz
Evet korkarak diyorum ama evetDusunuyor musun peki simdi yawrun olmasini
Gercekten bende korkuyorum ama istiyorum yawruma bi kardes erken mi degilmi bilmiyorum ve ben bi adet gormedim buda engel mi bilmiyorumEvet korkarak diyorum ama evet
Inanin ki bende sokakta hep bebekli anneler icim cok aciyor ellerim bos kaldi halbu ki benimde bizimde Kizimiz vardi yawrumuz vardi..Çok açım anneliğe çok
Evet ben hiç dışarı ç ıkmıyordum yeni yeni başladım oda hep bebek allah hrpsi e sağlık versin ama insanın içi gidiyor.birde benim eşimde çok istiyorInanin ki bende sokakta hep bebekli anneler icim cok aciyor ellerim bos kaldi halbu ki benimde bizimde Kizimiz vardi yawrumuz vardi..
Zaten nerde gorsem.hepsine saglik duasi ediyorum bi rde ablam dogum yapti ertesi gun ben uaptim ablam da cok kotu olmustu bu yuzden.. benim esim suan orali olmuyor gbi ama eltimden pgrendim istiyormus abisine demis ne kadar dogru bilmiyorum ama insallah olurEvet ben hiç dışarı ç ıkmıyordum yeni yeni başladım oda hep bebek allah hrpsi e sağlık versin ama insanın içi gidiyor.birde benim eşimde çok istiyor
Allah gönlümüze göre verir inşallah bizde anneligin güzel yanını tadarız inşallahZaten nerde gorsem.hepsine saglik duasi ediyorum bi rde ablam dogum yapti ertesi gun ben uaptim ablam da cok kotu olmustu bu yuzden.. benim esim suan orali olmuyor gbi ama eltimden pgrendim istiyormus abisine demis ne kadar dogru bilmiyorum ama insallah olur
Insallah Allahin izniyle aminnn dualarim bu Rabbim hayirlu saglikli evlatlar nasip etsin bizlere insallahAllah gönlümüze göre verir inşallah bizde anneligin güzel yanını tadarız inşallah
AminInsallah Allahin izniyle aminnn dualarim bu Rabbim hayirlu saglikli evlatlar nasip etsin bizlere insallah
Ama sezeryan sonraso hemen hamile kalmak tehlikeli diye biliyorum.bide o psikoloji ile yeni bi hamileliğe hangimiz hazırki. Benim 2.5 ay oldu bebeğimi kaybedeli evet istiyorım yeni bi bebek ama bi o kadarda çok korkuyorum ya yine bişi olursa diyeay Allahtan ben öyle dışarıdan bi takviye almadan korundum.onda bile pişmanım.bi arkadaşım ilk bebeğini kaybetti.normalde cırt diye hamile kalabilen biriydi.ve o psikolojiyle bi türlü hamile kalamadı.psikoloğa gitti üzerinden çok zaman geçti ve anca oldu.yani zaten bizi engelleyen bi bozuk psikolojimiz var.neyime güvenerek bekledim 6 ay.yaşım da 31
Bende bebeğimi rüyamda çok görmek istiyorum . Anne mutluyım desin çok istiyorım ama daha hiç gelmedi rüyama. Başın sağolsun çok zor hem de çok yaşamayan anlayamaz off offŞuan yaşadıklarım tekrar gözümün önünde canlandı hikayemiz ı kadar çok benziyor ki ritim bozukluğu dediler ve hemen aldılar yavrumu benden aldılar ve küvözde koydular 18 günün sonunda biz burda bakamıyoruz sevk edeceğiz dediler ettiler ama lanet olası hastane kızıma enfeksiyon kaptırmış diğer hastaneye gitmekte çok geç kalmıştık. Kızımın ritim bozukluğunu geçtik birgün böbreği çalışmıyor dediler birgün beyninde kanama var ve esas sebep ritim bozukluguyken unuttuk bunu sonuç herşeye direnen bebeğimin 72 günün sonunda kaybettik dediğin gibi o gece içim sızladı sabahına haber geldi hastaneden şimdi kaybedeli 3 ay olcak ben doğum yapalı ise 5 ay.kızım hiç rüyamda gelmedi ağladığı gelmedi aglama gelir dediler aglamadım ve gördüm söyledi verdim aglamayacagım diye.geçenlerde bir gün yine biriktiedgim göz yaşlarım akıverdi ve kızımı yine rüyamda gördüm bana annecim ben burda çok mutluyum bak oyunlar oynuyoruz diyordu yanında mis gibi bebekler vardı çok mutlulardı ve ben ne zaman yeni bir bebek fikrini dolaştıran kalbimde kızım bana çok muyluym olduğunu söylüyor sanki oda benden artık sende mutlu ol diyor.of kusura bakmayın çok uzattım ama okuyunca dayanamadım.
Ne zordur kalktiginda bugun de gormedim neden neden demek...Bende bebeğimi rüyamda çok görmek istiyorum . Anne mutluyım desin çok istiyorım ama daha hiç gelmedi rüyama. Başın sağolsun çok zor hem de çok yaşamayan anlayamaz off off
Aglayarak okudum yazdiklarinizi hepimizin acisi ayni Allah yar ve yardimcimiz olsun. Acimiz buyuk ama kader nasip verende alanda yuce Allah benim bebegimi hic bir sorunu yoktu hafif bi enfeksiyonu vardi o da dusuyordu ama 5. Gunu melek oldu oglum cok guzeldi tum bebekler gibi hastalik hastane Allah bize verseydi onlari inanin her kosulda yasarlardi. Bi sey sebebp oluyor hem yasayip surekli hasta ve canlari yansqydi gozumuzun onunde o her gun olum olurdu bizim icin Mevlam neylerse guzel eyler. Insallah bu son sinavimiz olur Allah yeniden yuzumuzu guldurur kucaklarimizi doldurur20.08.2015 persembe 15.07 dogdu Kizim.. 35+2ydi. Ritim bozuklugu ve su azalmasi diye hemen sezeryanla aldilar yawrumu.. Dogdu ve damar darligida cikti ortaya.. ertesi gun bobrek dediler ertesi gun akciger dediler artik 41. Gunun sonunda bagirsak dediler halbuki Kizimin hic birseyi yoktu neymis kafasi sivri diye genetik hastalik suphe ediyoruz tahlil sonucu beklememiz lazim o da 20 olur demislerdi ilk 3. Gunde sonra o sonuc bir ay surdu ve o kadar onlara genetiginde bisey yok bizim aile de boyle sivri kafa var imza atalim siz ameliyatinj yapin diye gene yok.. 16.09.2015 gunu sonucumuz tertemiz cikti ve sansimiza bayram tatli denk geldi iki gun fazladan tatil icin Kizim orda can cekismeye devam etti.. ve herseyi normalken nefes alamamaya basladi makinaya bagladilar en son gun doktor bana bagirsagini acacagiz poset takacagiz dediler af Allahim af dedim icim yandi nasil olur dedim dayanamam dedim ablami aradim ve abla Allahim artik yanina al mi diyeyim ne diyeyim dedim cunku canini artik cok yakiyorlardi bogazi hep makina dan odem yapiyor du yawrum mahvolmustu.. ve 30.09.2015 19.35 gozlerini yumdu Rabbine gitti.. Kimse demiyor ama aksama kadar icim yandi kavruldu hissettim bisey olacagini ama kimse demedi en son artik kayinpederimi gizli gizli dinlyip anladim af af dizlerim.kirildi sanki dersin dunya alem uzerimde beni parca parca ettiler sandim yawrum gitmisti yawrummmm ben onsuz ne yapacaktim olurdum biterdim ki zaten bittim herkese yalandan gulusler veriyorum icim hala parca parca dayanamiyorummm simdi bile oluyorum o gunu hatirladikca o gece o hastaneyi yikmak istedim o kuvezi nasil sallamistim soktaydim Kizim kalllkkk bana soz verdin birakamazsin olmaz diye ve bi tane bile doktor gelip aciklama yapmadi yawrumun gogsunun ortasini delmisler kafasina iki delik acmislar bu neydi he bu jeydi hemsireler civik civik konusup annesi herseyi yaptik olmadi dua ette diger cocuklarin iyi olsun sanane be sen utanmadan bi de boyle mi diyor af af onu orda oldurmek istedim.cunku yawrumun orda oldugu gune kadar hic ilgilenmediler.. ertesi gun yawrumu aldim camiiye getirdiler annem kaynanam yikadi mis gibi en son bende gul suyu ile ellerimle surdum Kizima gul sularini mezarliga kadar yawrum elimdeydi en son Babasi elime verdi Annesi Kiziyla vedalassin diye affff afff oleydim oleydim Kizimi verdim topraga elime hic alamadgim Kizimin olusunu aldim kollarima emziremedigim sevemedigim Kizimin olusu geldi bana ya Rabbbbbim nasil.dayanayim gecmiyorrr.. hamdolsun sutum gitti bogazindan bu beni mutlu etti bi nebze.. cok uzattim hakkinizi helal edin kisaca sakin sakin sakin zeynep kamil hastanesini tercih etmeyin yawrumu aldilar Kizimi aldilar onu gec biraktilar ona kiydilar lutfen oraya gitmeyin.. Baska bisey istemiyorum.. konu icinde sunu merak ediyorum 2 ayi gecti dogum olali once Kizim oldugunde bi hafta sakin bana cocuk demeyin onun ustune gul koklamamm diye feryat ediyordum ama Kizimi ruya da gormek icin her an yalvarip dua ediyorum ama gelmiyor gelense baska bir Kizim olmasi hep oyle goruyorum bunu almayin ne olur o benim diyorum.. simdide istiyorum cunku yawrum bile Anne artik kardesimi iste ben seni burda bekliyorum diyor istiyorum ama ben daha bi adet gormedim boyle bu sekilde hamile kalinir mi ve esim de istemiyor belki de istiyor ama demiyor bilmiyorum.. ne zaman hamilelik dusuneyim cok mu erken bilmiyorum tehlike olur mu bilmiyorum... bu neydi bizim yasadiklarimiz Hamdolsun Rabbime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?