Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Dokununca hissedyorlardı bizde denedik bunu .bizimdir böyle ayrı ayrı birleşmiş aile fotografımız var

Bunu bizde denedik hissediyorlardi bizi bizimde böyle birleştirilmiş aile resmi iz var birlikte hiç yok

Inanin ki bende sokakta hep bebekli anneler icim cok aciyor ellerim bos kaldi halbu ki benimde bizimde Kizimiz vardi yawrumuz vardi..
Evet ben hiç dışarı ç ıkmıyordum yeni yeni başladım oda hep bebek allah hrpsi e sağlık versin ama insanın içi gidiyor.birde benim eşimde çok istiyor

Evet ben hiç dışarı ç ıkmıyordum yeni yeni başladım oda hep bebek allah hrpsi e sağlık versin ama insanın içi gidiyor.birde benim eşimde çok istiyor
Zaten nerde gorsem.hepsine saglik duasi ediyorum bi rde ablam dogum yapti ertesi gun ben uaptim ablam da cok kotu olmustu bu yuzden.. benim esim suan orali olmuyor gbi ama eltimden pgrendim istiyormus abisine demis ne kadar dogru bilmiyorum ama insallah olur

Allah gönlümüze göre verir inşallah bizde anneligin güzel yanını tadarız inşallah

Ama sezeryan sonraso hemen hamile kalmak tehlikeli diye biliyorum.bide o psikoloji ile yeni bi hamileliğe hangimiz hazırki. Benim 2.5 ay oldu bebeğimi kaybedeli evet istiyorım yeni bi bebek ama bi o kadarda çok korkuyorum ya yine bişi olursa diye

Bende bebeğimi rüyamda çok görmek istiyorum . Anne mutluyım desin çok istiyorım ama daha hiç gelmedi rüyama. Başın sağolsun çok zor hem de çok yaşamayan anlayamaz off off

Bende bebeğimi rüyamda çok görmek istiyorum . Anne mutluyım desin çok istiyorım ama daha hiç gelmedi rüyama. Başın sağolsun çok zor hem de çok yaşamayan anlayamaz off off
Ne zordur kalktiginda bugun de gormedim neden neden demek...

Aglayarak okudum yazdiklarinizi hepimizin acisi ayni Allah yar ve yardimcimiz olsun. Acimiz buyuk ama kader nasip verende alanda yuce Allah benim bebegimi hic bir sorunu yoktu hafif bi enfeksiyonu vardi o da dusuyordu ama 5. Gunu melek oldu oglum cok guzeldi tum bebekler gibi hastalik hastane Allah bize verseydi onlari inanin her kosulda yasarlardi. Bi sey sebebp oluyor hem yasayip surekli hasta ve canlari yansqydi gozumuzun onunde o her gun olum olurdu bizim icin Mevlam neylerse guzel eyler. Insallah bu son sinavimiz olur Allah yeniden yuzumuzu guldurur kucaklarimizi doldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…