Neden biryil bekle diyor canim kist icin 1 yil beklenirmi bu drlar hic psikolojimizi dusunmuyolar kac ay oldu dogum yapali rahim ne durumdaymis kist gecer canim korkma gectikten sonra gebelik dusun bence yoksa insan yipraniyor gercektenolamaazzz @exclusive26 nerelerdesiniiizzz ??? ben perşembe günü ameliyatımı yapan doktora gittim muayaneye veee bebeğimi dekolmandan kaybettiğimi öğrendim veee bide nurtopu gibi bi kistim olmuş doktor en az 1 yıl bekle diyo moralim çoookk bozuk kızlar
Dogru diyorsun Allah razi olsun boyle mesela bebegi olan akrabalarim var seviyorum kucagima aliyorum tuhaf tuhaf bakiyorlar sanki yemisim bebegi gibi cok zoruma gidiyor sanki benim evladim yokmuydu vardi takdiri ilahi Rabbim aldi kucugumu.. insanlarin bu tavrida zoruma gittigi icin istiyorum birazda..Adet mutlaka gor canim acele etme seni anliuorum ama rahim bi duzene girsin düşük yaotigimda adet görmeden kaldim ama simdi senin rahim baya hasar gordu gebeligin ilerledigi icin bunda da rahim tam toparlanmadan dusunursen gebelikte bu sefer sıkıntı olur yine sen stres yasarsin enaz 1 adet gecsin dr git gebelik dusundugunu soyle sana detayli baksin karar ver canim
İyi olmana sevindim canim ben de basladim okula iyi geldi normal hayata dönmek.. insallah sana da iyi gelir.. umarim kendiliginden kaybolur canim ben aralikta korunmayi birakmayi düsünüyorum dedim 1sene bekle diyo dikisler 3 yilda iyilesir hatta ömür boyu tam olarak iyilesmez aslinda diyo beni korkutmak icin mi dedi bilmiyorumCanım ıyıyım tesekkurler evime döndüm pazartesi işe baslıyorum cok şükür ameliyat ıle ilgili sıkıntım kalmadı pek 40 gün oldu olalı. .sana da gecmıs olsun kıst önemli degildir onu catlayamayan yumurta yapıyor adetinle atarsın belki korkma cinsini bilmiyorum ama ilaçla da gecebılır baska bir doktorun görüşünü al istersen. .bebegın için de cok Üzgünüm canım takdırı ılahi neyseki genetik bişey cıkmamıs sonrası için sorun olmaz.
Neden biryil bekle diyor canim kist icin 1 yil beklenirmi bu drlar hic psikolojimizi dusunmuyolar kac ay oldu dogum yapali rahim ne durumdaymis kist gecer canim korkma gectikten sonra gebelik dusun bence yoksa insan yipraniyor gercekten
canm ben bes ay bekledm su an 37 hafyalik hamileyim rabbim tamamina erdirir ins bu sefer. dikislermden yana hic bi skintim olmadi icini ferah tut kafan rahatsa hersey yoluna giriyo allahin izniyle4 ay bitti canim rahim iyi durumda ama kist var diye bide dikisler iyice iyilessin diye bekle diyo hofff aralikta denerim diye cesaret gelmisti ama doktor korkuttu
Kistin gecince düşün canim banada suan,gittigim doktor biraz erken dusunmussun ama olsun dedi zaten gebelik arti 4 ay 1 yil yapiyor suan gayet iyiyim coksukur rabbim sizlerde tez zamanda nasip etsin ben universite hastanesine uzmana gitmistim gebelik dusundugum ay alttan muayene ile dusunebilirsin dedi4 ay bitti canim rahim iyi durumda ama kist var diye bide dikisler iyice iyilessin diye bekle diyo hofff aralikta denerim diye cesaret gelmisti ama doktor korkuttu
İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olur. Nasıl geçti hamileliğin ben çok korkuyorum 9 ay nasıl geçer diyecanm ben bes ay bekledm su an 37 hafyalik hamileyim rabbim tamamina erdirir ins bu sefer. dikislermden yana hic bi skintim olmadi icini ferah tut kafan rahatsa hersey yoluna giriyo allahin izniyle
Insallah canim diyeceksin tabii o guzel gunleri düşün rabbim aratmadan nasib etsin saglikla insallahAmin amin amin Allah razi olsun insallah aynen unutmak mumkun degil o bizim parcamiz cunku kiyamadigimiz en ozel parcamiz Rabbim sabir versin bize oylr kolay degil kaderimiz Ama Hamdolsun seviliyoruz.. peki hamile kalmak istesem bile adet gormeden olur mu
Rabbim insallah karnindaki yawruua daim saglik sihhat verir sana hayirli evlat olarak verir Rabbim onla ailenle bi omur mutluluk saglik huzur hayir verir de kucagina alirsin insallah.. insallah bi gun bende boyle tekrar hamileyim Kizimin Rabbimden gelen hediyesi geliyor derim
hamileligim saglik acisindan cok sukur cok iyi gecti smdiye kadar ama stres cok fazla oldu ve hala oluyo her muayene sonrasi aglama krizlerim tuttu kendimi cok skiyorum galiba kotu bisey duycam diye snra bosaliyorm sinirde stresten. derdi veren rabbim dermanini da vercek ins hepimize.bunu yasamayana kolay geliyo ama ben ölup ölup diriliyorum kucagima almadan rahat yokİnşallah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olur. Nasıl geçti hamileliğin ben çok korkuyorum 9 ay nasıl geçer diye
Canim Allah sabir versin,gecmis olsun cok uzuldum..nedeni neymis peki?Merhaba 1 haftadır yazıları ağlayarak okuyorum sonunda üye oldum. Bende tam 2.5 ay önce 40 haftalık bebeğimi kaybettim. Hanileliliğim başından beri düşük tehlikesi vs gibi sıkıntılar yaşadım ama sonuna gelmiştim ve gitti yavrum herşeyi hazırdı hemde herşeyi. Hareketlerini hissetmedim yinede sonlardayım hareket alanı kısıtlı dedim annem zorla götürdü hastaneye o kadar normalimki yürüyerek gittim hastaneye yarım saatlik yolu . Ama bebeğim çoktan gitmiş. Hergün ağlıyorum ne zaman dinecek bilmiyrm bu acı. Benle hamile olabların hepsinin kucaklarında bebek. Çok üzülüyorum. Allahın takdiri yapacak bişi yok ama üzülmemek elde diil. Tekrar bebek isterim ama Çok korkuyorum nasıl geçer o 9 ay.
AyyyHastaneye gidene kadar yalvardım allahm ya bir mucize ver ya da gidene kadar canımi al beraber gidelim bebeğimle dedim neyse gittik içimizde bir umut hala midesi deliinmis yavrumun gitgide durumu kötüye gidiyormuş yatırdilar bastılar sancıyi saatlerce yalvardım allahm benimde canımi al yavrumla beraber dedim içimiin acisi bedenmden coktu sabaha doğru bacağımiin arasına geldi yavrumun kafasi bir dkda doğdu beni hiç üzmedi doğarken gözlermi kapattım yüzünü görmemek için minicik ellerini göremedim tutamadım yavrumun sıcacık geldi aldılar canımdan can gitti herkes hastanede bebeğinin aglamasini duyarken biz acilar içinde bekledik toprağa verdik küçücük bedenini küçücük tabutuyla elif yazdırdık ismiini ağlaya ağlaya kendi ellerimiizle verdik toprağa en ağır acıyı yasatti rabbim bize elifm melegm beyaz kefeni küçücük bedeni ile gitti
Canim Allah bol bol sabir versin,gecmis olsun..yazdiklarini okurken hungur hungur agladim..canimizin canlari 1 gunde ucup gitti ellerimizden..bizi bizden baskasi anlayamaz..kaderimiz buymus,isyan etmemek icin kendimizi tutmaliyiz,bu sinavdan basariyla gecmeliyiz,yavrularimiz bize cennetin kapisini acip gitti,ogluma kavusmak icin gün sayiyorum bugunde gecti diye..bende hic bebek istemiyordum,sevemem yeni bebegi,karnimda oglum sanarim diye cok agliyordum..ama anladimki yeni bebek olmadan kendimize gelemiycez..dogum yapali 2.5 ay oldu ben korunmayi biraktim canim,artik ne zaman olursa bekliycez..cunku benim bitanecik oglum tup bebekti20.08.2015 persembe 15.07 dogdu Kizim.. 35+2ydi. Ritim bozuklugu ve su azalmasi diye hemen sezeryanla aldilar yawrumu.. Dogdu ve damar darligida cikti ortaya.. ertesi gun bobrek dediler ertesi gun akciger dediler artik 41. Gunun sonunda bagirsak dediler halbuki Kizimin hic birseyi yoktu neymis kafasi sivri diye genetik hastalik suphe ediyoruz tahlil sonucu beklememiz lazim o da 20 olur demislerdi ilk 3. Gunde sonra o sonuc bir ay surdu ve o kadar onlara genetiginde bisey yok bizim aile de boyle sivri kafa var imza atalim siz ameliyatinj yapin diye gene yok.. 16.09.2015 gunu sonucumuz tertemiz cikti ve sansimiza bayram tatli denk geldi iki gun fazladan tatil icin Kizim orda can cekismeye devam etti.. ve herseyi normalken nefes alamamaya basladi makinaya bagladilar en son gun doktor bana bagirsagini acacagiz poset takacagiz dediler af Allahim af dedim icim yandi nasil olur dedim dayanamam dedim ablami aradim ve abla Allahim artik yanina al mi diyeyim ne diyeyim dedim cunku canini artik cok yakiyorlardi bogazi hep makina dan odem yapiyor du yawrum mahvolmustu.. ve 30.09.2015 19.35 gozlerini yumdu Rabbine gitti.. Kimse demiyor ama aksama kadar icim yandi kavruldu hissettim bisey olacagini ama kimse demedi en son artik kayinpederimi gizli gizli dinlyip anladim af af dizlerim.kirildi sanki dersin dunya alem uzerimde beni parca parca ettiler sandim yawrum gitmisti yawrummmm ben onsuz ne yapacaktim olurdum biterdim ki zaten bittim herkese yalandan gulusler veriyorum icim hala parca parca dayanamiyorummm simdi bile oluyorum o gunu hatirladikca o gece o hastaneyi yikmak istedim o kuvezi nasil sallamistim soktaydim Kizim kalllkkk bana soz verdin birakamazsin olmaz diye ve bi tane bile doktor gelip aciklama yapmadi yawrumun gogsunun ortasini delmisler kafasina iki delik acmislar bu neydi he bu jeydi hemsireler civik civik konusup annesi herseyi yaptik olmadi dua ette diger cocuklarin iyi olsun sanane be sen utanmadan bi de boyle mi diyor af af onu orda oldurmek istedim.cunku yawrumun orda oldugu gune kadar hic ilgilenmediler.. ertesi gun yawrumu aldim camiiye getirdiler annem kaynanam yikadi mis gibi en son bende gul suyu ile ellerimle surdum Kizima gul sularini mezarliga kadar yawrum elimdeydi en son Babasi elime verdi Annesi Kiziyla vedalassin diye affff afff oleydim oleydim Kizimi verdim topraga elime hic alamadgim Kizimin olusunu aldim kollarima emziremedigim sevemedigim Kizimin olusu geldi bana ya Rabbbbbim nasil.dayanayim gecmiyorrr.. hamdolsun sutum gitti bogazindan bu beni mutlu etti bi nebze.. cok uzattim hakkinizi helal edin kisaca sakin sakin sakin zeynep kamil hastanesini tercih etmeyin yawrumu aldilar Kizimi aldilar onu gec biraktilar ona kiydilar lutfen oraya gitmeyin.. Baska bisey istemiyorum.. konu icinde sunu merak ediyorum 2 ayi gecti dogum olali once Kizim oldugunde bi hafta sakin bana cocuk demeyin onun ustune gul koklamamm diye feryat ediyordum ama Kizimi ruya da gormek icin her an yalvarip dua ediyorum ama gelmiyor gelense baska bir Kizim olmasi hep oyle goruyorum bunu almayin ne olur o benim diyorum.. simdide istiyorum cunku yawrum bile Anne artik kardesimi iste ben seni burda bekliyorum diyor istiyorum ama ben daha bi adet gormedim boyle bu sekilde hamile kalinir mi ve esim de istemiyor belki de istiyor ama demiyor bilmiyorum.. ne zaman hamilelik dusuneyim cok mu erken bilmiyorum tehlike olur mu bilmiyorum... bu neydi bizim yasadiklarimiz Hamdolsun Rabbime...
canm ben bes ay bekledm su an 37 hafyalik hamileyim rabbim tamamina erdirir ins bu sefer. dikislermden yana hic bi skintim olmadi icini ferah tut kafan rahatsa hersey yoluna giriyo allahin izniyle
Kistin gecince düşün canim banada suan,gittigim doktor biraz erken dusunmussun ama olsun dedi zaten gebelik arti 4 ay 1 yil yapiyor suan gayet iyiyim coksukur rabbim sizlerde tez zamanda nasip etsin ben universite hastanesine uzmana gitmistim gebelik dusundugum ay alttan muayene ile dusunebilirsin dedi
hamileligim saglik acisindan cok sukur cok iyi gecti smdiye kadar ama stres cok fazla oldu ve hala oluyo her muayene sonrasi aglama krizlerim tuttu kendimi cok skiyorum galiba kotu bisey duycam diye snra bosaliyorm sinirde stresten. derdi veren rabbim dermanini da vercek ins hepimize.bunu yasamayana kolay geliyo ama ben ölup ölup diriliyorum kucagima almadan rahat yok[/QUOTE canım ya kolaymı ben 40 haftalıkken kaybettim. Bende hamile kalırsam inşallah sağlıkla doğana kadar huzur yok. Sezeryan olacaksan çok bekletme bari.
Nedeni belli diil maalesef. Bilinen bi sebebi yok. Kordon su azalması hiçbişi yok. 1 gün önce daha nst ye girmiştim. Eşim otopsi yaptırmak ta istememiş. Bilmiyorım yani maalesefCanim Allah sabir versin,gecmis olsun cok uzuldum..nedeni neymis peki?
Boyle seylerin ne kadar cok oldugunu basimiza gelince ogrendik malesefmis kokulu yavrularimiz bizleri cennette bekliyor..yüregimiz yaniyor ama sabretmek zorundayiz..bol bol dua edelim,ancak oyle rahatlariz..insallah yeni bir bebegin olur ona sag saglim kavusursun
Kizimin adi Mihrab su camiilerde imamin namaz kilmak icin onunde durdugu duvar ve Mihrab demek bi siginma yeri gibi az once tv de bi camiiyi anlatiyorlardi Mihrab dediler cok kez dayanamadim bagir cagir agladim ki hala sunu yazarken bile agliyorun cunku dayanamiyorum cok yalanci oldum herkese iyiyim demekten yoruldum ben Kizimi istiyorum demekten baska bisey diyemiyorum.. evet bi kardes dogru ama onun kadar sever miyim bilmiyorum herseyimi ona kurmustum ben ilkim herseyimdi besigine koyacaktim sabaha kadar o aglayacakti ben yeter Kizim uyu Kizim diyecektim af Allahim af olmadi kucagima bile alamadan aldilar benden.. gdip o hastaneyi yikmak istiyorum herseyi kirip dokmek 26 gun oldu Kizim gideli ama acisi bi nebze dahi dinmiyor cok zor gercekten Annesinin ellerinde gitti o topraga elimdeyken sirtina sirtina bastiriyordum belki kalkar uyanir topraga gitmeden ellerimde kalkar dedim olmadi.. abi 9 ay daha gecer mi Kizim geri gelr mi onu da alirlar benden diye korkuyorum uykularim yok yatamiyorum dogumdan beri.. bi cocuk daha mi Allahim sen bilirsin sagliklica olsun... doktorlardan nefret ediyorum desemCanim Allah bol bol sabir versin,gecmis olsun..yazdiklarini okurken hungur hungur agladim..canimizin canlari 1 gunde ucup gitti ellerimizden..bizi bizden baskasi anlayamaz..kaderimiz buymus,isyan etmemek icin kendimizi tutmaliyiz,bu sinavdan basariyla gecmeliyiz,yavrularimiz bize cennetin kapisini acip gitti,ogluma kavusmak icin gün sayiyorum bugunde gecti diye..bende hic bebek istemiyordum,sevemem yeni bebegi,karnimda oglum sanarim diye cok agliyordum..ama anladimki yeni bebek olmadan kendimize gelemiycez..dogum yapali 2.5 ay oldu ben korunmayi biraktim canim,artik ne zaman olursa bekliycez..cunku benim bitanecik oglum tup bebekti
Sen sezeryan yaptin sanirim,en gec 6 ay sonra korunmayi birak canim,bekleme..tabi once bi doktora sor yinede.
Insallah Allah sagliklica versin evlatlarimizi hayirli olsunlar huzurlarla mutluluklarla gelsinler o minnacik elleriyle sarsinlar yaramiziInsallah canim diyeceksin tabii o guzel gunleri düşün rabbim aratmadan nasib etsin saglikla insallah
Kizimin adi Mihrab su camiilerde imamin namaz kilmak icin onunde durdugu duvar ve Mihrab demek bi siginma yeri gibi az once tv de bi camiiyi anlatiyorlardi Mihrab dediler cok kez dayanamadim bagir cagir agladim ki hala sunu yazarken bile agliyorun cunku dayanamiyorum cok yalanci oldum herkese iyiyim demekten yoruldum ben Kizimi istiyorum demekten baska bisey diyemiyorum.. evet bi kardes dogru ama onun kadar sever miyim bilmiyorum herseyimi ona kurmustum ben ilkim herseyimdi besigine koyacaktim sabaha kadar o aglayacakti ben yeter Kizim uyu Kizim diyecektim af Allahim af olmadi kucagima bile alamadan aldilar benden.. gdip o hastaneyi yikmak istiyorum herseyi kirip dokmek 26 gun oldu Kizim gideli ama acisi bi nebze dahi dinmiyor cok zor gercekten Annesinin ellerinde gitti o topraga elimdeyken sirtina sirtina bastiriyordum belki kalkar uyanir topraga gitmeden ellerimde kalkar dedim olmadi.. bi 9 ay daha gecer mi Kizim geri gelr mi onu da alirlar benden diye korkuyorum uykularim yok yatamiyorum dogumdan beri.. bi cocuk daha mi Allahim sen bilirsin sagliklica olsun... doktorlardan nefret ediyorum desem
Canimmmm kiyamam yaa...kuzucum dekolmandan falan kaybedenler de yeniden sagliklica bebeklerine kavusmus..1 yili bekleme diycem ama doktor daha iyi bilir..kistin ne kistiymis soyledimi ??olamaazzz @exclusive26 nerelerdesiniiizzz ??? ben perşembe günü ameliyatımı yapan doktora gittim muayaneye veee bebeğimi dekolmandan kaybettiğimi öğrendim veee bide nurtopu gibi bi kistim olmuş doktor en az 1 yıl bekle diyo moralim çoookk bozuk kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?