Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Neden biryil bekle diyor canim kist icin 1 yil beklenirmi bu drlar hic psikolojimizi dusunmuyolar kac ay oldu dogum yapali rahim ne durumdaymis kist gecer canim korkma gectikten sonra gebelik dusun bence yoksa insan yipraniyor gercekten

Dogru diyorsun Allah razi olsun boyle mesela bebegi olan akrabalarim var seviyorum kucagima aliyorum tuhaf tuhaf bakiyorlar sanki yemisim bebegi gibi cok zoruma gidiyor sanki benim evladim yokmuydu vardi takdiri ilahi Rabbim aldi kucugumu.. insanlarin bu tavrida zoruma gittigi icin istiyorum birazda..

İyi olmana sevindim canim ben de basladim okula iyi geldi normal hayata dönmek.. insallah sana da iyi gelir.. umarim kendiliginden kaybolur canim ben aralikta korunmayi birakmayi düsünüyorum dedim 1sene bekle diyo dikisler 3 yilda iyilesir hatta ömür boyu tam olarak iyilesmez aslinda diyo beni korkutmak icin mi dedi bilmiyorum

Neden biryil bekle diyor canim kist icin 1 yil beklenirmi bu drlar hic psikolojimizi dusunmuyolar kac ay oldu dogum yapali rahim ne durumdaymis kist gecer canim korkma gectikten sonra gebelik dusun bence yoksa insan yipraniyor gercekten

4 ay bitti canim rahim iyi durumda ama kist var diye bide dikisler iyice iyilessin diye bekle diyo hofff aralikta denerim diye cesaret gelmisti ama doktor korkuttu

4 ay bitti canim rahim iyi durumda ama kist var diye bide dikisler iyice iyilessin diye bekle diyo hofff aralikta denerim diye cesaret gelmisti ama doktor korkuttu
canm ben bes ay bekledm su an 37 hafyalik hamileyim rabbim tamamina erdirir ins bu sefer. dikislermden yana hic bi skintim olmadi icini ferah tut kafan rahatsa hersey yoluna giriyo allahin izniyle

Kistin gecince düşün canim banada suan,gittigim doktor biraz erken dusunmussun ama olsun dedi zaten gebelik arti 4 ay 1 yil yapiyor suan gayet iyiyim coksukur rabbim sizlerde tez zamanda nasip etsin ben universite hastanesine uzmana gitmistim gebelik dusundugum ay alttan muayene ile dusunebilirsin dedi

canm ben bes ay bekledm su an 37 hafyalik hamileyim rabbim tamamina erdirir ins bu sefer. dikislermden yana hic bi skintim olmadi icini ferah tut kafan rahatsa hersey yoluna giriyo allahin izniyle
İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olur. Nasıl geçti hamileliğin ben çok korkuyorum 9 ay nasıl geçer diye

Insallah canim diyeceksin tabii o guzel gunleri düşün rabbim aratmadan nasib etsin saglikla insallah

İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olur. Nasıl geçti hamileliğin ben çok korkuyorum 9 ay nasıl geçer diye
hamileligim saglik acisindan cok sukur cok iyi gecti smdiye kadar ama stres cok fazla oldu ve hala oluyo her muayene sonrasi aglama krizlerim tuttu kendimi cok skiyorum galiba kotu bisey duycam diye snra bosaliyorm sinirde stresten. derdi veren rabbim dermanini da vercek ins hepimize.bunu yasamayana kolay geliyo ama ben ölup ölup diriliyorum kucagima almadan rahat yok

Canim Allah sabir versin,gecmis olsun cok uzuldum..nedeni neymis peki?
Boyle seylerin ne kadar cok oldugunu basimiza gelince ogrendik malesef mis kokulu yavrularimiz bizleri cennette bekliyor..yüregimiz yaniyor ama sabretmek zorundayiz..bol bol dua edelim,ancak oyle rahatlariz..insallah yeni bir bebegin olur ona sag saglim kavusursun

Ayyy
Canim basin sagolsun,cok gecmis olsun..meleklerimiz onlar bizim,kucuk kuzularimiz..onlarin yeri o soguk topragin alti degil,bizim sicak kucagimizdi
Ama kaderin önune gecemedik malesef..canimizdan can koptu,annelik ne kutsal biseymis,BIZLER SONSUZLUKTA ANNEYIZ ..VE UNUTMAYIN BIZ SIRAMIZI SAVDIK..

Canim Allah bol bol sabir versin,gecmis olsun..yazdiklarini okurken hungur hungur agladim..canimizin canlari 1 gunde ucup gitti ellerimizden..bizi bizden baskasi anlayamaz..kaderimiz buymus,isyan etmemek icin kendimizi tutmaliyiz,bu sinavdan basariyla gecmeliyiz,yavrularimiz bize cennetin kapisini acip gitti,ogluma kavusmak icin gün sayiyorum bugunde gecti diye..bende hic bebek istemiyordum,sevemem yeni bebegi,karnimda oglum sanarim diye cok agliyordum..ama anladimki yeni bebek olmadan kendimize gelemiycez..dogum yapali 2.5 ay oldu ben korunmayi biraktim canim,artik ne zaman olursa bekliycez..cunku benim bitanecik oglum tup bebekti
Sen sezeryan yaptin sanirim,en gec 6 ay sonra korunmayi birak canim,bekleme..tabi once bi doktora sor yinede.

Siz umut oluyosunuz bana zaten canim Rabbim saglikla kavustursun kuzucuğuna insallah doktorlara inanasim gelmiyo artik herseyleri para olmus insana deger veren yok en iyisi akışına birakip Allaha tevekkül etmek galiba

Amin ecmain canimm ben de üni hastanesine gidiyorum insallah gecer de su kist

Nedeni belli diil maalesef. Bilinen bi sebebi yok. Kordon su azalması hiçbişi yok. 1 gün önce daha nst ye girmiştim. Eşim otopsi yaptırmak ta istememiş. Bilmiyorım yani maalesef

Kizimin adi Mihrab su camiilerde imamin namaz kilmak icin onunde durdugu duvar ve Mihrab demek bi siginma yeri gibi az once tv de bi camiiyi anlatiyorlardi Mihrab dediler cok kez dayanamadim bagir cagir agladim ki hala sunu yazarken bile agliyorun cunku dayanamiyorum cok yalanci oldum herkese iyiyim demekten yoruldum ben Kizimi istiyorum demekten baska bisey diyemiyorum.. evet bi kardes dogru ama onun kadar sever miyim bilmiyorum herseyimi ona kurmustum ben ilkim herseyimdi besigine koyacaktim sabaha kadar o aglayacakti ben yeter Kizim uyu Kizim diyecektim af Allahim af olmadi kucagima bile alamadan aldilar benden.. gdip o hastaneyi yikmak istiyorum herseyi kirip dokmek 26 gun oldu Kizim gideli ama acisi bi nebze dahi dinmiyor cok zor gercekten Annesinin ellerinde gitti o topraga elimdeyken sirtina sirtina bastiriyordum belki kalkar uyanir topraga gitmeden ellerimde kalkar dedim olmadi.. abi 9 ay daha gecer mi Kizim geri gelr mi onu da alirlar benden diye korkuyorum uykularim yok yatamiyorum dogumdan beri.. bi cocuk daha mi Allahim sen bilirsin sagliklica olsun... doktorlardan nefret ediyorum desem

Canimmmm kiyamam yaa...kuzucum dekolmandan falan kaybedenler de yeniden sagliklica bebeklerine kavusmus..1 yili bekleme diycem ama doktor daha iyi bilir..kistin ne kistiymis soyledimi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…