Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bende anlamadim canim normalde hemen hamile kalirdim simdi 10 ay gecti korunmasiz offf offff kafayi yiyecegim...

Keşke ölsem de dinse bu acılarm
Öyle deme. Allaha isyan etme lütfen. Bu dünya fani ahirette kavuşucaz evlatlarımıza. Belki doğsalardı yaşasalardı çok daha farklı acılar görecektik allah kuluna kötülük etmez. Her şerde bi hayır vardır. Bende çok düşündüm erken aldırsaydım yalarmıydı diye ama yok 1 gün önce hiçbişi yokken birden kalbi durdu doğumu beklerken ölüsünü kucağımıZa aldık.

Bende anlamadim canim normalde hemen hamile kalirdim simdi 10 ay gecti korunmasiz offf offff kafayi yiyecegim...
Hayırlısıysa hamile kalalım kızlar herşeyin hayırlısı diyelim. Kötü bişi olmasın sağlıcakla kucağımıza alabileceksek hamile kalalım. Hamile kalmaklada bitmiyo işte . Sağlıcakla doğurmak önemli

Amin
Amin aminnn ama mesela ben biraz korkuyorum ya yawrum gene giderse alirsalar benden bende rahim darligi var sizce bi daha hamile kalsam sorun olur mu ?

Sakim boyle dusunme beterin beterin var olmeyi dusunme Allahin gucune gider bu bizim sinavimiz. Bir bildigi vardir onun verende o alanda kendinizi suclamayin. Hangimiz bir oyuncak bebege can verebiliyoruz canlar aliniyor ama neler duyuyoruz ne rahatsizliklari olan bebekler yasiyor direniyor omur boyle iste. Bak ben alevi mezhebindenim bizim hizir orucumuz vardir uc gun oruc tutarsin ucuncu gun niyetlenir yatarsin evlenecegin kisiyle ilgili seyler gorursun ya da direk kendisini gorursun. Ben niyetlendim yattim esimle o zamanlar yeni tanisiyoduk ve ben onunla yapamam ayrilirim diyordum. Ruyamda teyzemler mezarlikta enistem bi mezarin basina agac dikiyodu kaldirim kenari bi mezar kaldirimda acik mezara arkam donuk duruyodum tam mezara dusucektim bi kuvet itti beni yola dogru donup baktigimda mezarkapanmisti karsidan bi kadin geldi aglayarak kizim burasi alinin mezari dedi bana ali ozutemizin insan oglu nelere alismiyor evlat acisina bile dayaniyor dedi bende bu kadinin oglunun mezari heralde dedim baktim teyzemler cikiyor bende peslerinden kostum mezarligin cikusinda cesmede elimi ayagimi yikadim arindim toprsktan peslerinden gittim beraber kocaeliden ciktik. Ben gece uyandim neden mezarlik gordum ben dedim ali ozutemiz kim dedim interneten baktim kivircik ali cikti karsima kivircik ali nereli diye baktim tokatliydi esimde tokatli ona yordum. Aradan 3 yil gecti benim yuregimde hep o korku esimle nisanliydik acaba ona mi bi sey olacak diye korktum askere gitti yuregim agzimda gezdim. Sonra evlendik teyzemler vaska sehirdeydi kocaeline tayinleri cikti tasindilar once deniziye cikmisti tayinleri ben siz kocaeline geliceksiniz dedim. Gercekten oyle oldu ogluma hamile kalmadan yuce Mevl bana rutami unutturdu resmen. Tekrar bi ruya gordum ve ruyamda adini ali koydurdu pesinden ogrendim hamileyim ve 16 haftaliken erkek olacagini ogrenince ali olucak dedim adi hic obur ruyam aklima gelmedi ama hic hatirlamadim. Sonra oglumu gercekten kaldirim kenari o mezara enistemin sectigi yere gomduk ustelik adli tip doktoru annenin kani amelyatan once 8 e dusmus bu degeele anneyide kaybedebilirdiniz demis. Oglum beni itti bu dunyaya kendi gitti Yuce Rabbim bana her seyi gostermis Ali baranim in mezaribi ben yillar once gordum. Nasil kadere isyan ederim ki vardir bir hikmeti bu dunya bos biz evlatlarimiza kavusmak icin yasiyacagiz. Bak 20 yasindasin bem 31 imdeyim benim icin her gecen gun zaman daraliyor yeniden anne olurmuyum bilmem Alkah hayirlisini omurlusunu ve sagliklisini vericekse isterim elbet veemezsede bir bildigi vardir derim. Henuz hayatin basindasin acin cok taze benim 3 ay oldu yinede her gun gozumde yas ama gecicek biliyorum aci ilk gunki gibi kalmiyor derdi veren rabbim sabrinida veriyor. Yavruna kavusmak istiyorsan sakin bir daha olumu dusunme olur mu ? Sabret Allaha sigin ki o da sabrinin mukafatini hem bu dunyada hem ote dunyada yavrularimiza kavusturarak versin

Biraz fazla uzatmisim ama olumu dusunmen cok uzdu beni yavrunla konus karninda seni duyup hisediyordu simdide eminim seni duyuyor ve hisediyor o yuzden onun yzmeye hakkin yok. Anneler evlatlari uzulmesin diye bagrina gerekirse tas basar. Senin olumu ustemen yavrunun sana kavusamamasi ve aci cekmesi demek sakin melegine aci cektirme

Amin

Amin aminnn ama mesela ben biraz korkuyorum ya yawrum gene giderse alirsalar benden bende rahim darligi var sizce bi daha hamile kalsam sorun olur mu ?
Yeniden dusunmeden gerekli testlerini yaptir iyi bir doktora git canim biz ne desek bos sen onlemini al gerisini Allaha birak o her seye kadir. Elbet hepimizin yuzunu guldurup sabrimizin mukafatini vericektir hakimizda hayirlisi

Yeniden dusunmeden gerekli testlerini yaptir iyi bir doktora git canim biz ne desek bos sen onlemini al gerisini Allaha birak o her seye kadir. Elbet hepimizin yuzunu guldurup sabrimizin mukafatini vericektir hakimizda hayirlisi
Allah razi olsun rahim dar deyince bana normal dogum yapamazsin dediler gerci zaten yapamam ama tabi once iyice saglikli olmam lazim biliyorum

Allah razi olsun rahim dar deyince bana normal dogum yapamazsin dediler gerci zaten yapamam ama tabi once iyice saglikli olmam lazim biliyorum
Canim basinsagolsun yazdiklarini okudum,icim,parcalandi rabbim,sana cok sabir versin sana iyilik versin ki tekrar sağlıklı bir geebelik yasayabilesin bende kızımı kaybettim kuvezde 4,gun vefat etti hicbirseyi yokken kalbi durdu rabbim bizden cok sevdi demekki cennet kusumuz onlar bizim hicbirzaman unutamayacgiz 50 yaşına da gelsek 60 yasina da buna eminim kendini biranonce topla sagligina kavus rabbim sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin buradaki herkese insallah bende sezeryanla dogum yaptim doktor kontrolunde 3,ayimda tekrar hamileyim coksukur herhalimize kendini nekadar cabuk toplarsan senin icin daha iyi bir gebelik dusunebilirsin 3 ay korunman yeterli demisti doktorum ama suan 8 haftalik hamileyim Allah nasio ederde kızımı bana tekrar verir diye dua ediyirum yeterki bizler iyi olalim sende bol bol dua et ve yeni bir gebelik icin dr kontrolunden sonra düşün derim insallah rabbim aratmadan en kisa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Amin amin amin Allah razi olsun insallah aynen unutmak mumkun degil o bizim parcamiz cunku kiyamadigimiz en ozel parcamiz Rabbim sabir versin bize oylr kolay degil kaderimiz Ama Hamdolsun seviliyoruz.. peki hamile kalmak istesem bile adet gormeden olur mu

Amin amin amin Allah razi olsun insallah aynen unutmak mumkun degil o bizim parcamiz cunku kiyamadigimiz en ozel parcamiz Rabbim sabir versin bize oylr kolay degil kaderimiz Ama Hamdolsun seviliyoruz.. peki hamile kalmak istesem bile adet gormeden olur mu
Rabbim insallah karnindaki yawruua daim saglik sihhat verir sana hayirli evlat olarak verir Rabbim onla ailenle bi omur mutluluk saglik huzur hayir verir de kucagina alirsin insallah.. insallah bi gun bende boyle tekrar hamileyim Kizimin Rabbimden gelen hediyesi geliyor derim

Bunu bi daha okudum ve sunu hatirladim bende aylar once hatta hamile bile degilken ruyamda esimin dayisinin mezarino gordum oyle guzel cicekler doldurmuslar oylece bakiyorum mezara saskin saskin etrafa da bakiyorum.. uyaniyorum ve bende aylaaaar sonra Kizimi o saskin baktigim biseyler aradigim yere gomdum hemen karsisina gomduk Kizimizi gervekten ozel anneleriz Rabbim bize bu imtihani bos yere vermiyor Hamdolsun...

Cook güzel yazmışin haklısın canım çok haklısın ama tam öyle düşünüyorum sonradan dayanamıyorum acisi ağır geliyor

Günler saatler geçmiyor zamana durmuş sanki ilerlemiyor hiç yavrum orada yatıyor ben buradayım gülerken bile suçlu hissediyorum kendi mi

Günler saatler geçmiyor zamana durmuş sanki ilerlemiyor hiç yavrum orada yatıyor ben buradayım gülerken bile suçlu hissediyorum kendi mi
Cunku sen ANNESIN yuregin bedenin herseyin degisti ANNE OLDUK ANNE. kafayi yiyor insan suan bile otururken kendimi suclu hissediyorum sanki yawrusunu kaybetmis degil gibi oturuyorum diyorum bunlar normal cok normal insanlarin acini anlamayip hayatina devam etmeleri anormal.. sabir sabir Rabbim buyuk yardim edecek bizlere insallah..

olamaazzz Melisaveannesi nerelerdesiniiizzz ??? ben perşembe günü ameliyatımı yapan doktora gittim muayaneye veee bebeğimi dekolmandan kaybettiğimi öğrendim veee bide nurtopu gibi bi kistim olmuş doktor en az 1 yıl bekle diyo moralim çoookk bozuk kızlar

Canım ıyıyım tesekkurler evime döndüm pazartesi işe baslıyorum cok şükür ameliyat ıle ilgili sıkıntım kalmadı pek 40 gün oldu olalı. .sana da gecmıs olsun kıst önemli degildir onu catlayamayan yumurta yapıyor adetinle atarsın belki korkma cinsini bilmiyorum ama ilaçla da gecebılır baska bir doktorun görüşünü al istersen. .bebegın için de cok Üzgünüm canım takdırı ılahi neyseki genetik bişey cıkmamıs sonrası için sorun olmaz.

Adet mutlaka gor canim acele etme seni anliuorum ama rahim bi duzene girsin düşük yaotigimda adet görmeden kaldim ama simdi senin rahim baya hasar gordu gebeligin ilerledigi icin bunda da rahim tam toparlanmadan dusunursen gebelikte bu sefer sıkıntı olur yine sen stres yasarsin enaz 1 adet gecsin dr git gebelik dusundugunu soyle sana detayli baksin karar ver canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…