Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ya rabbim ne kadar aci ne kadar zor o yawrunun mezari dimi kendi gibi ufacik masum temiz Rabbim Rabbim sen bize sabir ihsan eyle Yawrularimiza biz gelene kadar Analariniz sizi hep seviyor dua ediyor de bende Kizima boyle yapacagim topragi tam otursun Allah buyuk Rabbim razi olsun senden insallah..

Canim,insallah yine olacak tabiki evladin bi,kere takılıp dustun diye hep takılıp düşecek degilsin ya o dusunceyle yasasak hic yasayamayiz bol bol dua et biranonce sifa bul insallah yine anne olacaksin Allahin izniyle

Canim,insallah yine olacak tabiki evladin bi,kere takılıp dustun diye hep takılıp düşecek degilsin ya o dusunceyle yasasak hic yasayamayiz bol bol dua et biranonce sifa bul insallah yine anne olacaksin Allahin izniyle
Insallah Allah senden hepinizden bin kere razi olsun insallah boyle hic tanimadan kader ortagi olan dostlar baska iyi geliyor insan ister buyuk ister kucuk olsun kader ortagin olunca yas gorunmuyor Rabbim insallah hepimize saglikli sihhatli evlatlar nasip eder

Dün oğlumun yanına gittim. Toprak parçası özlenirmi. Öylesine özlemişim ki
Keşke... Keşke böyle olmasaydı. Kucağımda olsaydı şimdi...
Çiçekleri değil bebeğimi koklasaydım.

Dün oğlumun yanına gittim. Toprak parçası özlenirmi. Öylesine özlemişim ki
Keşke... Keşke böyle olmasaydı. Kucağımda olsaydı şimdi...
Çiçekleri değil bebeğimi koklasaydım.
Af af iki hafta olacak topragina bile gidemedim cok dogru toprak parcasi bile ozleniyor onun o mis kokulu tenini degil buz kesmis mezarina sariliyoruz oksuyoruz yawrummm diye diye gozyasiyla suluyoruz Rabbim Rabbim yardim et sabir ver sabir..

Tabiki özlücen özlenmez mi hemde çok biz onları kaç ay karnımızda taşıdık herseyimizi onlara göre ayarladık cnm ama haşa isyan etmeden karşı gelmeden bol bol dua dua başka ne gelir elden

Tabiki özlücen özlenmez mi hemde çok biz onları kaç ay karnımızda taşıdık herseyimizi onlara göre ayarladık cnm ama haşa isyan etmeden karşı gelmeden bol bol dua dua başka ne gelir elden
Aynen oyle herseyimi ona kurmustum yawrum benim mis kokulum simdi ellerinde su bizim gelecegimiz gunu bekliyorlar meleklerimiz

Ins canim

Ne zaman kaybettin bebeğini çok oldu mu başın sağolsun. Bende günler kala kaybettim kalbi durduçok zor çok.

Evet cnm cennet kusumun mezarı toprağı gocene kadar geçici olarak yaptık kismetse kisdansonra mezar taşını mermerini yaptircaz

Canım hem daha çok gencsin daha çok inşallah bebislerin olur Allah cumlemizden razı olsun

Kızlar nasılsınz ben yine bi tuafim dilimden dua dusmuyo ama içimden su vesveseyi karamsarlığı atamadm gitti dün yine ağlamaktan helak oldum eşim geldi işten gec geldi oda hanı ben üzülmeyin diye degilde oda artık cok uzuluyo keske şimdi çocuğumuz olsa sürünerek beni karşılasa diyo sen evde tek başına beni beklemesen onunla oyalansan dedi ben başladım aglamaya hiç demezdi artık oda çok üzülüyorum içine atıyor biliyrm allahım karnındaki çocuğumu saglicakla kucağına almayı nasip etsin banada cumlemizede hayırlı biçimde insallah

canm bak ne guzel allah aratmadan hemen hamile kalabildik bunu dusun rabbim mukafatini verdi sonucu guzel olucak karninda ki butun stresini hissediyo hem az kaldi surunerek apalayarak dolascak arkanizda allahin izniyle :) guzel seyler dusun kotuyu cagirmayalim. benmde doguma bir hafta kaldi heyecan korku hepsi bir arada allahm yardmcimiz olsn.hic uzme kendini

İnşallah saglıkla alacaksın inşallah. Rabbim n
Inşallah inşallah saglıkla alacaksın kucağına.Rabbim neylerse güzel eyler keşke böyle olmasaydım ama her şerde bir hayır aramazsak tabbşme karşı gelmiş oluruz. Öyle bir ferahlık geldiki içime okurken mis gibi gelecek bebeğiniz size rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin

Cnm TSK ederim cumlemizin çocuğunu almayı nasip etsin insallah

Evet canım kırkımdan sonra hamile kaldım şimdi 15 haftalığız Rabbim kızımı aldı oğlan verdi inş oğluma sağ salim kavuşurum.onada banada bişey olmaz dua edin arkadaşlar

Evet canım kırkımdan sonra hamile kaldım şimdi 15 haftalığız Rabbim kızımı aldı oğlan verdi inş oğluma sağ salim kavuşurum.onada banada bişey olmaz dua edin arkadaşlar
İnşallaj sağlıcakla doğar minik yavru. Sezeryandan sonramı hemen hamile kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…