- 22 Ekim 2015
- 327
- 253
- 103
Ya rabbim ne kadar aci ne kadar zor o yawrunun mezari dimi kendi gibi ufacik masum temiz Rabbim Rabbim sen bize sabir ihsan eyle Yawrularimiza biz gelene kadar Analariniz sizi hep seviyor dua ediyor de bende Kizima boyle yapacagim topragi tam otursun Allah buyuk Rabbim razi olsun senden insallah..Canım seni buradaki bircok anne gibi okadar iyi anlıyorum ki basın sağolsun rabbim sabır versin. Hiç geçmeyecek bu acı hiç dinmeyecek sanıyorsun ama hepsi zamanla geçecek unutmuycaz yaramiz hep kanayacak ama kabuk bağlayacak su anki halime binlerce kez hamdolsun bende bebegimi dogumumabir gün kala kaybettim sebebi yok kalbi durmuş yawrumun ani bebek ölümü insan hep böyle olucak zannediyor hiç duzelemicek sandım kendimi yawrumun gece sesine mi uyanmadim birara konusamiyordum bile doğru düzgün kekeliyordum saglikli bir anne olmalıyız ki kardeşlerine haksızlık etmeyelim tabiki rabbimin izniyle veren de Allah alanda Allah oyuzdende rabbimherşeyin en iyisini bilir bizim için.
Canim,insallah yine olacak tabiki evladin bi,kere takılıp dustun diye hep takılıp düşecek degilsin ya o dusunceyle yasasak hic yasayamayiz bol bol dua et biranonce sifa bul insallah yine anne olacaksin Allahin izniyleIlkgozagrimdi herseyimdi sabah kalkinca resmine bakiyorum gunaydin Annemm diyorum bi kardesi olursa ona benzesin yuzu vucudu ayni o olsun istiyorum cunku onu bi baska seviyorum Mihrabım Annesinin herseyi hayatin en buyuk acisi evlat kaybetmekmis diliyorum Rabbimden iki evlat saglikli olarak bir Kizim olsun birde oglum ama sanki zaman cok kisaldi olum cok yakinda gibi geliyor bi yawrum daha olurda onla zaman gecirirmiyim.diye merak ediyorum Mihrabımi beklerken sanki omur gecmisti bi 9 ay daha gecer mi ki onu da benden almazlar dimi bana gene kiymazlar dimi? RABBIM hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin cigerimiz yandi benim evimin isigi sondu Rabbim isigimi geri versin insallah sagliklica..
Insallah Allah senden hepinizden bin kere razi olsun insallah boyle hic tanimadan kader ortagi olan dostlar baska iyi geliyor insan ister buyuk ister kucuk olsun kader ortagin olunca yas gorunmuyor Rabbim insallah hepimize saglikli sihhatli evlatlar nasip ederCanim,insallah yine olacak tabiki evladin bi,kere takılıp dustun diye hep takılıp düşecek degilsin ya o dusunceyle yasasak hic yasayamayiz bol bol dua et biranonce sifa bul insallah yine anne olacaksin Allahin izniyle
Af af iki hafta olacak topragina bile gidemedim cok dogru toprak parcasi bile ozleniyor onun o mis kokulu tenini degil buz kesmis mezarina sariliyoruz oksuyoruz yawrummm diye diye gozyasiyla suluyoruz Rabbim Rabbim yardim et sabir ver sabir..Dün oğlumun yanına gittim. Toprak parçası özlenirmi. Öylesine özlemişim ki
Keşke... Keşke böyle olmasaydı. Kucağımda olsaydı şimdi...
Çiçekleri değil bebeğimi koklasaydım.
Evet gercekten boyle bende kelime yutmaya basladim kendimi cok kaptiriyorum aciya ama insallah birdaha yawrum okursa Rabbim sagliklica versin hepimize.. ozel Anneleriz biz bunu aklima kabul ettiriyorum artik Rabbim bizi cok seviyorki yasatti Hamdolsun sadece bazen oyle bi an geliyor ki Allahhhimmm yawrumu Kizimi istiyorum diyorum Allah affetsin isyan etmiyorum isyansa da tovbeler olsun Rabbime.. sadece kisa oz Kizimi cok ozluyorum cok
Aynen oyle herseyimi ona kurmustum yawrum benim mis kokulum simdi ellerinde su bizim gelecegimiz gunu bekliyorlar meleklerimizTabiki özlücen özlenmez mi hemde çok biz onları kaç ay karnımızda taşıdık herseyimizi onlara göre ayarladık cnm ama haşa isyan etmeden karşı gelmeden bol bol dua dua başka ne gelir elden
Ins canimCanim benim bu aciyla basa cikmak cok zor inanki..zamanla biraz daha iyi olacaksin,her sey ilk gunku gibi kalmiyor..yine cok ozleyeceksin,yanacaksin ama bir bakmissin yeni bir bebek icin ugrasiyorsun...insallah ikinci bebeklerimiz abilerine ablalarina benzer
Ne zaman kaybettin bebeğini çok oldu mu başın sağolsun. Bende günler kala kaybettim kalbi durduçok zor çok.Canım seni buradaki bircok anne gibi okadar iyi anlıyorum ki basın sağolsun rabbim sabır versin. Hiç geçmeyecek bu acı hiç dinmeyecek sanıyorsun ama hepsi zamanla geçecek unutmuycaz yaramiz hep kanayacak ama kabuk bağlayacak su anki halime binlerce kez hamdolsun bende bebegimi dogumumabir gün kala kaybettim sebebi yok kalbi durmuş yawrumun ani bebek ölümü insan hep böyle olucak zannediyor hiç duzelemicek sandım kendimi yawrumun gece sesine mi uyanmadim birara konusamiyordum bile doğru düzgün kekeliyordum saglikli bir anne olmalıyız ki kardeşlerine haksızlık etmeyelim tabiki rabbimin izniyle veren de Allah alanda Allah oyuzdende rabbimherşeyin en iyisini bilir bizim için.
Keşke keşke bizler için böylesü hayırlıymış demekki biz bilemeyizDün oğlumun yanına gittim. Toprak parçası özlenirmi. Öylesine özlemişim ki
Keşke... Keşke böyle olmasaydı. Kucağımda olsaydı şimdi...
Çiçekleri değil bebeğimi koklasaydım.
Ya rabbim ne kadar aci ne kadar zor o yawrunun mezari dimi kendi gibi ufacik masum temiz Rabbim Rabbim sen bize sabir ihsan eyle Yawrularimiza biz gelene kadar Analariniz sizi hep seviyor dua ediyor de bende Kizima boyle yapacagim topragi tam otursun Allah buyuk Rabbim razi olsun senden insallah..
Ya rabbim ne kadar aci ne kadar zor o yawrunun mezari dimi kendi gibi ufacik masum temiz Rabbim Rabbim sen bize sabir ihsan eyle Yawrularimiza biz gelene kadar Analariniz sizi hep seviyor dua ediyor de bende Kizima boyle yapacagim topragi tam otursun Allah buyuk Rabbim razi olsun senden insallah..
canm bak ne guzel allah aratmadan hemen hamile kalabildik bunu dusun rabbim mukafatini verdi sonucu guzel olucak karninda ki butun stresini hissediyo hem az kaldi surunerek apalayarak dolascak arkanizda allahin izniyle :) guzel seyler dusun kotuyu cagirmayalim. benmde doguma bir hafta kaldi heyecan korku hepsi bir arada allahm yardmcimiz olsn.hic uzme kendiniKızlar nasılsınz ben yine bi tuafim dilimden dua dusmuyo ama içimden su vesveseyi karamsarlığı atamadm gitti dün yine ağlamaktan helak oldum eşim geldi işten gec geldi oda hanı ben üzülmeyin diye degilde oda artık cok uzuluyo keske şimdi çocuğumuz olsa sürünerek beni karşılasa diyo sen evde tek başına beni beklemesen onunla oyalansan dedi ben başladım aglamaya hiç demezdi artık oda çok üzülüyorum içine atıyor biliyrm allahım karnındaki çocuğumu saglicakla kucağına almayı nasip etsin banada cumlemizede hayırlı biçimde insallah
İnşallah saglıkla alacaksın inşallah. Rabbim nKızlar nasılsınz ben yine bi tuafim dilimden dua dusmuyo ama içimden su vesveseyi karamsarlığı atamadm gitti dün yine ağlamaktan helak oldum eşim geldi işten gec geldi oda hanı ben üzülmeyin diye degilde oda artık cok uzuluyo keske şimdi çocuğumuz olsa sürünerek beni karşılasa diyo sen evde tek başına beni beklemesen onunla oyalansan dedi ben başladım aglamaya hiç demezdi artık oda çok üzülüyorum içine atıyor biliyrm allahım karnındaki çocuğumu saglicakla kucağına almayı nasip etsin banada cumlemizede hayırlı biçimde insallah
Inşallah inşallah saglıkla alacaksın kucağına.Rabbim neylerse güzel eyler keşke böyle olmasaydım ama her şerde bir hayır aramazsak tabbşme karşı gelmiş oluruz. Öyle bir ferahlık geldiki içime okurken mis gibi gelecek bebeğiniz size rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsinKızlar nasılsınz ben yine bi tuafim dilimden dua dusmuyo ama içimden su vesveseyi karamsarlığı atamadm gitti dün yine ağlamaktan helak oldum eşim geldi işten gec geldi oda hanı ben üzülmeyin diye degilde oda artık cok uzuluyo keske şimdi çocuğumuz olsa sürünerek beni karşılasa diyo sen evde tek başına beni beklemesen onunla oyalansan dedi ben başladım aglamaya hiç demezdi artık oda çok üzülüyorum içine atıyor biliyrm allahım karnındaki çocuğumu saglicakla kucağına almayı nasip etsin banada cumlemizede hayırlı biçimde insallah
Cnm TSK ederim cumlemizin çocuğunu almayı nasip etsin insallahİnşallah saglıkla alacaksın inşallah. Rabbim n
Inşallah inşallah saglıkla alacaksın kucağına.Rabbim neylerse güzel eyler keşke böyle olmasaydım ama her şerde bir hayır aramazsak tabbşme karşı gelmiş oluruz. Öyle bir ferahlık geldiki içime okurken mis gibi gelecek bebeğiniz size rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin
öyle deme cnm düşün beklemene gerek yok rahim zaten 40 günde toparlanıyor zaten senin 21. haftadaymış daha çok kiloda almamışsındır burda sezeryan olduğu halde 3. ayında hamile kalanlar bile var sen rabbime dua et doğru zamanda nasip etsin benim görüştüğüm kişiler korunma doğru zamanı rabbim bilir sen korkma dediler hep ama ben sezeryanlıyım diye korundum benim ablamla aramda 11 ay var annem 40 ı çıkınca bana hamile kalmış düşün hatta burdaOsemsel sezeryanlı olmasına rağmen 40 ı çıkar çıkmaz hamile kaldı
Evet canım kırkımdan sonra hamile kaldım şimdi 15 haftalığız Rabbim kızımı aldı oğlan verdi inş oğluma sağ salim kavuşurum.onada banada bişey olmaz dua edin arkadaşlar
İnşallaj sağlıcakla doğar minik yavru. Sezeryandan sonramı hemen hamile kaldınEvet canım kırkımdan sonra hamile kaldım şimdi 15 haftalığız Rabbim kızımı aldı oğlan verdi inş oğluma sağ salim kavuşurum.onada banada bişey olmaz dua edin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?