Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Evet yawrumu vermediler cok istedim ama yok dediler halbuki ana kucagi ona bin kat sifa olacakti.. ne kucagima alabildim nede baska bisey cok aci ya cok aci hic gecmiyor gecmeyecekte biliyorum sunlari bile yazarken gozyasi dokuyorum suan burda Istanbulda yagmur var yawrum cok islaniyor mu bile diyorum iste Ana yuregi boyleymis demekki en zor yoldan ogrendim...

Bende hep bunu düşünüyorum her yağmurda birde diyorum ki toprak jiçyböyle güzel kokmamıştı sanki yağmur yapınca yavrumun kokusunu duyuyorum gerçek kokusunu hiç bilmezken toprak kokusunu yavrumun kokusu yaptım

Amin inşallah

Sen zeynep kamilde bunları yaşamışsın ben de bi daha hamile kalırsam zeynep kamile giderim diye düşünüyordm. Nereye gidicez doktora kim bakıcak bize öff kime güvenicez
Sakin ne olur oyle bisey yapma lutfen lanet bi yer afedersin agizlari bozuk bana bile gerizekali gerikali konusma girip cikacaksin dedi bagirdilar hep ben hala iyi olamadim o gunun sokundan oraya gitme olursa bi gun

Aynısını bende diyorum üşüto diyorum. Mezarına su döktürmüyorum. Çicek ekmiş kaynım gittim hepsini parçayayıp attım dokunmayın dedim üstüne beyaz taş

evet cunku oyle oluyor Kizim benim kokumu hemen duyar heyecan yapardi bende o yuzden mezarliga giderken kafamdaki yazmami aldim ustune orttum o gun surdugum gul kokusu yazmada duruyor ve ayagina taktiklari pembe de duruyor Kizim.kokuyor

Aynısını bende diyorum üşüto diyorum. Mezarına su döktürmüyorum. Çicek ekmiş kaynım gittim hepsini parçayayıp attım dokunmayın dedim üstüne beyaz taş
Evet insanacok dokunuyor toprak atarken bile atmayin atmayin Kizima dokmeyin dedim yanip kavrulmustum Kizimin topragina her gidisimde sariliyorum Annneem ben geldim diyorum ben

Evet insanacok dokunuyor toprak atarken bile atmayin atmayin Kizima dokmeyin dedim yanip kavrulmustum Kizimin topragina her gidisimde sariliyorum Annneem ben geldim diyorum ben
Butun kalbimizle Allaha siginacagiz derdimizin dermani o sabrimizida o vericek . Yavrularimiza cennette kavusmayi nasip etsin bizlere bu dunya gelip gecici ebediyette kavusalim insallah yavrularimizi utandirmadan yasariz ve kavusuruz kuzularimiza kactane yavrum olursa olsun onun yeri hep ayri olucak o benim ilk goz agrim yurek sizim

Amin amin aminn insallah Rabbim bizi orda yawrumuza kavusturur ote tarafta Evet ilk gozagrisi bambaska oluyor kiyamam ben ona ya melek degiller mi baskalar iste tarifsizler ben de oyle diyorum yawrumlar olursa bi gun Mihrabımın yeri bambaska olacak onun kadar yanmam biliyorum

Kuvezdeyken bi gun dokunmak istedim yavruma izin verdiler tenine dokundum icini cekti kuzum biliyordu sanki gidecegini ben kucagima aldim kokusunu ilk dogdugu gub icime cektim. Emzirmeye calistim gogsume koydular cok guzeldi kuzum hemsireler bile kurban oluyordu yavruma o guzellik cennete yakisirdi zaten.

ben hic kucagima alamadim hep biseyler takiliydi bi kere sadece kuvez bezini degistirirken elime verdiler o anda bende icime cektim kokusunu derinden o minik elleriyle burnumu tutup hemen kafasini koynuma vurmustu resmen beni al der gibi icim yanmisti onu aldiklarinda basim donmustu diger anneler tuttu beni heyecandan bayilmistim resmen oyle baska biseydi Rabbim herkese anneligi yasatsin ben hic emziremedim vermediler hep sagdim sonda yoluyla verdiler hep sutumu

Yazdıklarınıizi her okuduğum da ağlıyorum acim geçmiyor içim yanıyor eve sığmyrm 40m çıksın mezarına gidicem yakın olsa her gün giderim yavrumun mezarına hep bir kizimiz olsun istedik oldu ama bize erken veda etti güzel kızım

Bebeğim bir hafta önce karnım da kıpır kıpırdi öleceğini hisseder gibi sürekli hareket ediyordu elim sürekli karnımda onun boşluğu içim den hiç gitmiyor

Bebeğim bir hafta önce karnım da kıpır kıpırdi öleceğini hisseder gibi sürekli hareket ediyordu elim sürekli karnımda onun boşluğu içim den hiç gitmiyor
Demek ki benim gibi yapan varmis bende hamileyken hep aynadan karnina bakardim severdim guzel Kizim annemmm diye simdi gozyaslariyla bakiyorum ellerin karnimda sen burdaydin Annem sen burdaydin diyorum dayanamiyorum acaba bu aci bitermi yoksa biz mi biteriz her hafta gidiyorum mezarina gidemeyince kafayi yiyorum

Bende diyorum bu aci ne zaman geçecek diyo geceleri ağlayarak uyanıyorum içim öyle yanıyor ki rabbim yardım et ne olur diyorum bazen canıma kıyıp ölmek istiyorum bu aci ağır geliyor dayanacak gücüm kalmadı su bir haftada öldüm bittim rabbim sabır ver acılarmiizi hafiflet ne olur düşmanima bile verme bu acıyı daha 20yaşımda yaşadıklarım ağır geliyor bana

Yavrum melegim gitti ellerm den hiç birşey yapamadım kurtaramadm onu dünya dönüyor ama benim hiç birşey umurunda değil

Inan ki biliyorum diyorum ya yanip kavruldum.bittim aynen olmek istedim ama.unutmayalim ki Rabbim.bizi cok sevdigi icin bunu verdi Sinav dunyasi dusunelim bi nefesimiz bittigin de bizi orda beyazlar icinde bekleyen bi melegimiz var Annneeem hosgeldin diyecek Rabbime Annemi bana ver yakma diyecek Hamdolsun.. ben her resmine bakinca acidan kahroluyorum ama garibim gitti gelemiyor ki keske gelecek ama canini alacagiz deseler dusunmeden verirdim ama yok iste sakin olmek isteme Rabbimin de melegininde zoruna gider uzulur.. biz dunyanin en sansli Anneleriyiz...

allah razi olsn canm insallah hersey yolunda gider hepimiz icin de. hepimiz ayni seyleri hissediyoruz allahm sizi de cok bekletmeden kucaklarinizi doldurur insallah
Amin canim benim bizim duamiz hep seninle sen saglikla kucagina alacaksin bebegini tez vakitte bizlerde hamile kaliriz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…