Ah canım ya başın saolsunhayr canm 37 haftalik dogum yaptm 14 saat yasadi elifim.bi sorunumuz yoktu dogum sirasinda oksijensiz kalms dediler
hayr canm 37 haftalik dogum yaptm 14 saat yasadi elifim.bi sorunumuz yoktu dogum sirasinda oksijensiz kalms dediler[/ cnm senin çocuk içindeki öyle dediler benimki içinde ama benim ki iiki saat yaşadı yoğun bakımda ben hiç gormefim benim kizimin adı da elif idi bu kizimjn adını koymadim doğunca allahım inşallah nasip ederse eşim koyacak hayirlisiyla inşallah tabiki ...benim suyum evde gelmişti Dr geç aldı ondan oksijensiz kalmış olabilir deniyor sezeryandan aglmadi zaten senin bebeğin de boylemi oldu suyun erken mi geldi ilk bebeğin mıydı ben 28 haftada girdim inşallah benden ondesn hep bi umutsun doğurduktan sonra bi iki kelime ben iyiyim yazarsan sevinirim bizler için yaşam kaynağı olursun allahım hepimize güç kuvvet versin saglicakla hayirlisindan sağ salim yavrularimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah amin sen duy yarabbim
Ahh canim rabbim sag salim kucagina almayi,nasip etsin,insallah kuzenine bende suan 9,haftalik gebeyim doktorum 26,haftadan sonra seninla daha yakından ilgilenecem dedi insallah nasio,olur kucavimiza almak hep,dua ediyorum sende sagsalim dogur kucagina al evine getir insallah canimdogumdan snra bes ay korundum normal kadin uzmani ve perinatoloji uzmanina birlikte muayene oldm ayrintili ultrasonda prof bakti riskli gebelik grubundaydm ama 26 haftadan snra riskli gebelik grubundan cikardilar heraey yolunda oldugu icin sadece kadin dogum uzmanina gidiyorum ama iki hafta da bir muayene oldum hep 34 den sonra da her haftaya dustu 36 dan snra iki gune bir dustu muayenem onumuzde ki hafta icinde alicak yani normal sezeryan zamanini bekliyo doktorum once almadi.dikislerimde bi sorun yasamadm ameliyat snrasi nolur bilmiyorum.ayrica dun gece kuzenim 33 haftalik dogum yapti bebegin durumu belli degl dualarinizi eksik etmeyin
Bisey olmaz insallah canim,bol,bol,dua et kendini oku rabbim hayirlisiyla sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallahEvet canım kırkımdan sonra hamile kaldım şimdi 15 haftalığız Rabbim kızımı aldı oğlan verdi inş oğluma sağ salim kavuşurum.onada banada bişey olmaz dua edin arkadaşlar
Amin inşallahBisey olmaz insallah canim,bol,bol,dua et kendini oku rabbim hayirlisiyla sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah
Ben hamileyken çevremde de bi sürü hamile vardı. Herkes bebeğini kucağına aldı büyüdüler büle. Bense onu öpmeye mezarlığa gidiyorum bazen iyiyim diyorum iyi olucam diyorum bazen de kahroluyorum ağlamaktan sinir krizi geçiriyorım. Nasıl hafifleyecek bu acı bilmiyorumAmin inşallah
Bizde bu sene herkes hamileydi ablam yengem eltim yengemin gelini hepsi yawrusunu aldi hatta ablam dogum yapti ertesi gun ben sonuc bir tek benim ellerim bos kaldi bi tek ben eksik kaldim yawrumsuz onsuz kimsesiz gecmiyor ki acilar herkes bis geliyor her soz bogucu geliyor herkes sussun diyorum bazen susun ya susun acim bana yetti diyorum aglamak ne ki kendimi parcaladigim ciglik cigliga Kizimiiiiiii istiyorummm Kizimiiiiii getiriñnnnnnnnn yawrumu getiriiiinnnn yeterrrrrr diyorum kimse duymuyor ki Kizim gelmiyor kiii gelmiyor.. Ama bitecek bitecek Allah buyuk buda bitecek bi gun bizde yawrumuza kavusacagiz bizi gorunce Annnemmm diyecek o ani veren Rabbime Hamdolsun ya hic kavusmayacak olsaydik Allah korusun o daha beter Rabbim bize sabir versin yawrum gideli 31 gun oldu ama acisi gene ayni gene ayni sabret sen sabredelim karsiligini alacagix yawrumuza kavusacagiz biz cok sansliyiz... coook.!Ben hamileyken çevremde de bi sürü hamile vardı. Herkes bebeğini kucağına aldı büyüdüler büle. Bense onu öpmeye mezarlığa gidiyorum bazen iyiyim diyorum iyi olucam diyorum bazen de kahroluyorum ağlamaktan sinir krizi geçiriyorım. Nasıl hafifleyecek bu acı bilmiyorum
amin canm benm insallah rabbm hepimize gostersin . bugun muayene oldum pazartesi yada sali gidiyorum artik doguma hepinize ayri ayri dua edicem her zaman ediyorum zaten.sizde dualarinizi eksik etmeyn benden de bebegimden deAhh canim rabbim sag salim kucagina almayi,nasip etsin,insallah kuzenine bende suan 9,haftalik gebeyim doktorum 26,haftadan sonra seninla daha yakından ilgilenecem dedi insallah nasio,olur kucavimiza almak hep,dua ediyorum sende sagsalim dogur kucagina al evine getir insallah canim
Rabbim yawrunu size bagislasin saglikli sihhatli cikin gelin evinize insallah Rabbim.hep guzel hayirli mutlu gunler yasatsin size dualar sizinle insallah...amin canm benm insallah rabbm hepimize gostersin . bugun muayene oldum pazartesi yada sali gidiyorum artik doguma hepinize ayri ayri dua edicem her zaman ediyorum zaten.sizde dualarinizi eksik etmeyn benden de bebegimden de
Allah saglicakla kucagina almayi nazip etsin dogacak yavrunu sana seni ona bagislasin. Hayirli uzun omurler nasip etsin. Insallah bize umut olucaksiniz yuce Mevla yaf ve yardimciniz olsunamin canm benm insallah rabbm hepimize gostersin . bugun muayene oldum pazartesi yada sali gidiyorum artik doguma hepinize ayri ayri dua edicem her zaman ediyorum zaten.sizde dualarinizi eksik etmeyn benden de bebegimden de
Ben 2 ay filan bebek kucağıma alamadım. Yakın arkadaşımın bebeği vardı 4 aylık bize geldiler başsağlığına çocuğun yüzüne bakamadım. Mevlüt kıyafeti almıştım oğluma . Arkadaşımda aynısından alcaktı almış mrvlüdünde giydirmiş görünce öyle kötü oldum ki. Sabır allahım sabır diyorum. Kader böyleymiş acılar azalıcak inşallah. Dediğin gibi cennette kavuşacağız inşallah.Bizde bu sene herkes hamileydi ablam yengem eltim yengemin gelini hepsi yawrusunu aldi hatta ablam dogum yapti ertesi gun ben sonuc bir tek benim ellerim bos kaldi bi tek ben eksik kaldim yawrumsuz onsuz kimsesiz gecmiyor ki acilar herkes bis geliyor her soz bogucu geliyor herkes sussun diyorum bazen susun ya susun acim bana yetti diyorum aglamak ne ki kendimi parcaladigim ciglik cigliga Kizimiiiiiii istiyorummm Kizimiiiiii getiriñnnnnnnnn yawrumu getiriiiinnnn yeterrrrrr diyorum kimse duymuyor ki Kizim gelmiyor kiii gelmiyor.. Ama bitecek bitecek Allah buyuk buda bitecek bi gun bizde yawrumuza kavusacagiz bizi gorunce Annnemmm diyecek o ani veren Rabbime Hamdolsun ya hic kavusmayacak olsaydik Allah korusun o daha beter Rabbim bize sabir versin yawrum gideli 31 gun oldu ama acisi gene ayni gene ayni sabret sen sabredelim karsiligini alacagix yawrumuza kavusacagiz biz cok sansliyiz... coook.!
Dualarımız seninle canım inşallah sağ salin kavuş yavrunaamin canm benm insallah rabbm hepimize gostersin . bugun muayene oldum pazartesi yada sali gidiyorum artik doguma hepinize ayri ayri dua edicem her zaman ediyorum zaten.sizde dualarinizi eksik etmeyn benden de bebegimden de
Bende kucagima alamadim saramadim yawrumu sadece ölüsü geldi kollarima sadece ölusunu tasidim onu bile cok gordu vicdansizlar... Rabbim yardimcimiz olsun insallah Allah herkese hayirlisini nasip etsinBen 2 ay filan bebek kucağıma alamadım. Yakın arkadaşımın bebeği vardı 4 aylık bize geldiler başsağlığına çocuğun yüzüne bakamadım. Mevlüt kıyafeti almıştım oğluma . Arkadaşımda aynısından alcaktı almış mrvlüdünde giydirmiş görünce öyle kötü oldum ki. Sabır allahım sabır diyorum. Kader böyleymiş acılar azalıcak inşallah. Dediğin gibi cennette kavuşacağız inşallah.
Inan artik herkes gitsin kimse gelmesin diyorum insanlarin sesindrn yoruldum acimi bile birakmiyorlar yasayayim bikiyorum bazen gecmez ne yaparsak yapalim.gecmez evlatt bu evlattt tasi dogur ve ellerin bos Ya Sabirrr AllahhhAmin canım inşallah. İnsan hiç benim başıma gelmez diyor ama geldi işte. Bizi bizden başkası da anlayamaz. Herkes toparlan artık diyor bana. Çalışıyorum çabalıyorum ilkgünler gibi diilim ilk 1 ay ruh gibi dolaştım evde .şimdi daha iyiyim ama insanlar artık ağlama diyor nasıl ağlamayayım . Yaşamayana kolay geliyor. 3 ay olacak ağlamadığım tek bi günüm geçmedi benim. Evlat acısı en zor acı
Bende insanlardan kaçıyorum . Hala arada bilmeyenler çıkıyor daha dün birisi bebeğin nasıl dedi. Dedim yok bebek gitti melek oldu o allah sabır versin bu acılarımızı unutturacak başka dert vermesin inşallah. Yeniden sağlıkla yeni sağlıklı bebeklerimize kavuşmayı nasip etsinInan artik herkes gitsin kimse gelmesin diyorum insanlarin sesindrn yoruldum acimi bile birakmiyorlar yasayayim bikiyorum bazen gecmez ne yaparsak yapalim.gecmez evlatt bu evlattt tasi dogur ve ellerin bos Ya Sabirrr Allahhh
Amin canim Allah razi olsun insallah kucaginda bebeginle sagsalim gelin evinize rabbim bakip buyutmeside nasip,etsin insallahamin canm benm insallah rabbm hepimize gostersin . bugun muayene oldum pazartesi yada sali gidiyorum artik doguma hepinize ayri ayri dua edicem her zaman ediyorum zaten.sizde dualarinizi eksik etmeyn benden de bebegimden de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?