Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bu vesveseden kurtulman gerekiyor cnm tabiki insan yine korkuyor korkmuyor değil ama ilki böyle oldu diye buda böyle olacak diye bisey yok ben inanıyorum bu sefer Senin de yüzün gülecek nekadar kaldı doguma

Bu vesveseden kurtulman gerekiyor cnm tabiki insan yine korkuyor korkmuyor değil ama ilki böyle oldu diye buda böyle olacak diye bisey yok ben inanıyorum bu sefer Senin de yüzün gülecek nekadar kaldı doguma
Saol cnm inş doğuma az kaldı yılbaşında alalım diyo Dr allahtan bisey olmazsa inşallah elimde değil evet ama arada oluyor işte ama aylayicagim inşallah allahım güç kuvvet versin cumlemize

Başına gelmeyen anlayamaz Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayi nasip etsin inş

Insallah canim sagsalim kucagina al rabbim ayni seyleri bidaha yasatmasin hersey uyolunda gitsin insallah

Fatmaelif ve eda insaat.bişey sormak istiyorum doğumdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız.dikişleriniz ne durumda?doğum zamanında mı yapılacak erkenmiydi olacak?

Fatmaelif ve eda insaat.bişey sormak istiyorum doğumdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız.dikişleriniz ne durumda?doğum zamanında mı yapılacak erkenmiydi olacak?
Bende bu sorulara ek olarak normal bi doktoramı gidiyorsnz yoksa petinotolog a mı gidiyorsnz. Bizim dırumlar riskli gebelik oluyor çünkü

dogumdan snra bes ay korundum normal kadin uzmani ve perinatoloji uzmanina birlikte muayene oldm ayrintili ultrasonda prof bakti riskli gebelik grubundaydm ama 26 haftadan snra riskli gebelik grubundan cikardilar heraey yolunda oldugu icin sadece kadin dogum uzmanina gidiyorum ama iki hafta da bir muayene oldum hep 34 den sonra da her haftaya dustu 36 dan snra iki gune bir dustu muayenem onumuzde ki hafta icinde alicak yani normal sezeryan zamanini bekliyo doktorum once almadi.dikislerimde bi sorun yasamadm ameliyat snrasi nolur bilmiyorum.ayrica dun gece kuzenim 33 haftalik dogum yapti bebegin durumu belli degl dualarinizi eksik etmeyin

Rabbim yardimcisi olsun Rabbim yawrusunu onlara bagislasin saglikli sihhatli insallah.. Rabbim yasadigimiz aciyi yasatmasin..

S
Demin yazdıklarım çıkmamış sanırım. 26. Haftadan sonra riskten çıktım yazmışsın ya canım ilk bebeğini karnındamı kaybetmiştin. Ben doğuma 2/3 gün kala kaybettim de ben hamile kalırsam hep sonuna kadar riskli olurum heralde sağlıcakla yavruna kavuş inşallah

hayr canm 37 haftalik dogum yaptm 14 saat yasadi elifim.bi sorunumuz yoktu dogum sirasinda oksijensiz kalms dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…