Evet dogru bu da insanin canini yakiyoe sogum yaptin mi neyin oldu hani nerdeee diye sonra mecbur agzindan zorla zorla gitti diyorsun Cok zor gercrkten...Bende insanlardan kaçıyorum . Hala arada bilmeyenler çıkıyor daha dün birisi bebeğin nasıl dedi. Dedim yok bebek gitti melek oldu o allah sabır versin bu acılarımızı unutturacak başka dert vermesin inşallah. Yeniden sağlıkla yeni sağlıklı bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Iki senedir evliyim iki gözümden ameliyat oldum sonra gogsumden sonra eşim sonrada bebegimiz gitti
Perinatologa gitcem ünv.hastanesine inş.şuan doğum yapacağım şehirde değilim 3 ay başka bir şehirde kalmam gerek eşimin işinden dolayı ankaraya dönünce hacettepe ye gitmeyi düşünüyorumBende bu sorulara ek olarak normal bi doktoramı gidiyorsnz yoksa petinotolog a mı gidiyorsnz. Bizim dırumlar riskli gebelik oluyor çünkü
İNŞ sorun yaşamaz bebeğini alır sağlıklıca kucağına.Bende de risk görmüyor doktorum ama takip etmeliyiz hiç sancı çekmemen gerek diyor.Rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı kısmet eder inşdogumdan snra bes ay korundum normal kadin uzmani ve perinatoloji uzmanina birlikte muayene oldm ayrintili ultrasonda prof bakti riskli gebelik grubundaydm ama 26 haftadan snra riskli gebelik grubundan cikardilar heraey yolunda oldugu icin sadece kadin dogum uzmanina gidiyorum ama iki hafta da bir muayene oldum hep 34 den sonra da her haftaya dustu 36 dan snra iki gune bir dustu muayenem onumuzde ki hafta icinde alicak yani normal sezeryan zamanini bekliyo doktorum once almadi.dikislerimde bi sorun yasamadm ameliyat snrasi nolur bilmiyorum.ayrica dun gece kuzenim 33 haftalik dogum yapti bebegin durumu belli degl dualarinizi eksik etmeyin
amin canm benm insallah rabbm hepimize gostersin . bugun muayene oldum pazartesi yada sali gidiyorum artik doguma hepinize ayri ayri dua edicem her zaman ediyorum zaten.sizde dualarinizi eksik etmeyn benden de bebegimden de
Sağlıkla kucağına al canım insallahhamin canm benm insallah rabbm hepimize gostersin . bugun muayene oldum pazartesi yada sali gidiyorum artik doguma hepinize ayri ayri dua edicem her zaman ediyorum zaten.sizde dualarinizi eksik etmeyn benden de bebegimden de
başın sağolsun rabbim sabır versin 6 ay geçti kızımı kaybedeli ve yazdıklarınızı okurken yine ağlıyorum daha yeni yeni ağlamalarım azalmaya başladı her gün ağlıyordum ki benim sağlıklı 3 yaşında bir kızım var ama her evladın yeri başka canım acımaz mı
insanlara sevdikleriniz ziyaret etmek içim mezarlığa gitmeniz gerekmiyorsa şükredin diyorum ama kimse anlamıyor bizim başımıza gelen asla onların başına gelmez diye düşünüyorlar
ama rabbim doğru zamanda tekrar hamile olmamızı sağlayacak ve 9 ay bizim için her ne kadar korkulu geçsede geçecek ne ilk ne sonuz ama bizim sloganımız
BİZ SIRAMIZI SAVDIK...
Insanin en cok zoruna giden de bu degilmi bi susmuyor insanlar lafa gelince cok uzgunler ama hemen hersey grcmis gibi davraananlar acima bakislari yaparlar baskada bisey yok o yuzden herkesten uzaga kacabilsem keske utanmadan hala bisy bekleyenler bile var yawrumu kaybedeli 34 gun olmasina ragmenAynı duyguları aynı olayı yaşıyorum. Allah bize ve bizim gibi bebeğini kaybeden tüm annelere sabırlar versin. Dediğin gibi inşallah sıramızı savmışızdır. Yazıııık deyip sanki onların başına gelmeyeceği garantisi varmış gibi konuşan insanlardan da gına geldi. Kimsenin anladığı yok sadece acıyorlar bu da beni sinir ediyor...
Insanin en cok zoruna giden de bu degilmi bi susmuyor insanlar lafa gelince cok uzgunler ama hemen hersey grcmis gibi davraananlar acima bakislari yaparlar baskada bisey yok o yuzden herkesten uzaga kacabilsem keske utanmadan hala bisy bekleyenler bile var yawrumu kaybedeli 34 gun olmasina ragmen
Bugün fatma elif doğum yapacak inş hayirlisindan kucağına alır Rabbim bugün onu çocuğuna bağışlar saglikla sihhatle almayı nasip etsin inşallahRabbim yawrunu size bagislasin saglikli sihhatli cikin gelin evinize insallah Rabbim.hep guzel hayirli mutlu gunler yasatsin size dualar sizinle insallah...
Benimde aynen gina geldi bu arada işitme engelliyim dediler ki banaAynı duyguları aynı olayı yaşıyorum. Allah bize ve bizim gibi bebeğini kaybeden tüm annelere sabırlar versin. Dediğin gibi inşallah sıramızı savmışızdır. Yazıııık deyip sanki onların başına gelmeyeceği garantisi varmış gibi konuşan insanlardan da gına geldi. Kimsenin anladığı yok sadece acıyorlar bu da beni sinir ediyor...
Bak bebeğim var deyip hava atmis arkadasin gitmiş mevlit kiyafeti giydirmiştir allah kimseyi utandirmasin üzülme bi daha olur çok zor biliyorumBen 2 ay filan bebek kucağıma alamadım. Yakın arkadaşımın bebeği vardı 4 aylık bize geldiler başsağlığına çocuğun yüzüne bakamadım. Mevlüt kıyafeti almıştım oğluma . Arkadaşımda aynısından alcaktı almış mrvlüdünde giydirmiş görünce öyle kötü oldum ki. Sabır allahım sabır diyorum. Kader böyleymiş acılar azalıcak inşallah. Dediğin gibi cennette kavuşacağız inşallah.
Bendede bu sene herkes hamileydi.. Halamin kizi ve halamin gelini hatta akrbalarim felan hamileydi. Simdiden doğurdular bile.. Ben bebeğimi kaybettikten sora abimin esi yani yengem hamile su an hatta duydum ki eşimin is arkadasinim hanimi da hamile bi ben alamadim kucagimaBizde bu sene herkes hamileydi ablam yengem eltim yengemin gelini hepsi yawrusunu aldi hatta ablam dogum yapti ertesi gun ben sonuc bir tek benim ellerim bos kaldi bi tek ben eksik kaldim yawrumsuz onsuz kimsesiz gecmiyor ki acilar herkes bis geliyor her soz bogucu geliyor herkes sussun diyorum bazen susun ya susun acim bana yetti diyorum aglamak ne ki kendimi parcaladigim ciglik cigliga Kizimiiiiiii istiyorummm Kizimiiiiii getiriñnnnnnnnn yawrumu getiriiiinnnn yeterrrrrr diyorum kimse duymuyor ki Kizim gelmiyor kiii gelmiyor.. Ama bitecek bitecek Allah buyuk buda bitecek bi gun bizde yawrumuza kavusacagiz bizi gorunce Annnemmm diyecek o ani veren Rabbime Hamdolsun ya hic kavusmayacak olsaydik Allah korusun o daha beter Rabbim bize sabir versin yawrum gideli 31 gun oldu ama acisi gene ayni gene ayni sabret sen sabredelim karsiligini alacagix yawrumuza kavusacagiz biz cok sansliyiz... coook.!
Dun bile kaynina diyorum ki sanki herkes bana inat hamile gibi ne kadar zor geliyor esime dun gece bu sene hamilemiz cok bebisler cok demislerdi bak herkesin yawrusu elinde bi bizim elimiz bos kaldi dedim cok kotu olduk gercekten cok zor bunu yasamakBendede bu sene herkes hamileydi.. Halamin kizi ve halamin gelini hatta akrbalarim felan hamileydi. Simdiden doğurdular bile.. Ben bebeğimi kaybettikten sora abimin esi yani yengem hamile su an hatta duydum ki eşimin is arkadasinim hanimi da hamile bi ben alamadim kucagima
Evet Rabbim bos yere vermiyor bu imtihani biz ozel Anneleriz bizim meleklerimiz var Rabbim.onlara hadi cennete girin diyecek onlarsa Annem Babam olmadan girmem diyecek sonra Rabbim Hadi al Anneni Babani girin cennete diyecek Hamdolsun Yaradanaİnsanlar çok cahil. Hiç konuşmasalar sussalar daha iyi. Bir de bizim olayımızın manevi boyutu var. Allah bizim bebeklerimizi cennetine layık gördü ve aldı. Sabredersek mükafatını hem bu dünyada hem de diğer tarafta alacağız. Biz onlardan bir kademe daha öndeyiz. Asıl onlar kendilerine acısınlar.
Evet annem söylemek istemediydi yengeniz hamile diye hatta çok şey yapmis yengem için.. Mantilar dolmalar felan ama söylemek istemedi üzülür diye. Abime msjlastik biz hala oluyorsun dedi hayirli olsun inşallah kucagimiza almaya nasip eder dedim sora yengeme msj attim hayirli olsun diye. O kadardi.. Oglumun kaybettikten hemen sora kalmis.Zaten biliyordum hissetmisim. Allah kucagimiza almaya nasip etsiin ins ben hamilelerin görmek istemiyom çünkü tansiyonum yükseliyor zaten tansiyon hastasiyimDun bile kaynina diyorum ki sanki herkes bana inat hamile gibi ne kadar zor geliyor esime dun gece bu sene hamilemiz cok bebisler cok demislerdi bak herkesin yawrusu elinde bi bizim elimiz bos kaldi dedim cok kotu olduk gercekten cok zor bunu yasamak
Ahh Allahim yardimcimiz olsun insallah bizimde guzel saglikli yawrularimiz olur sen hiiiic sıkma canini sen sıkma ki olacak olan yawrunla omrun guzel saglikli gecsin her an dua ediyorun bizim gibilere herkeseEvet annem söylemek istemediydi yengeniz hamile diye hatta çok şey yapmis yengem için.. Mantilar dolmalar felan ama söylemek istemedi üzülür diye. Abime msjlastik biz hala oluyorsun dedi hayirli olsun inşallah kucagimiza almaya nasip eder dedim sora yengeme msj attim hayirli olsun diye. O kadardi.. Oglumun kaybettikten hemen sora kalmis.Zaten biliyordum hissetmisim. Allah kucagimiza almaya nasip etsiin ins ben hamilelerin görmek istemiyom çünkü tansiyonum yükseliyor zaten tansiyon hastasiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?