Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Iki senedir evliyim iki gözümden ameliyat oldum sonra gogsumden sonra eşim sonrada bebegimiz gitti

Evet dogru bu da insanin canini yakiyoe sogum yaptin mi neyin oldu hani nerdeee diye sonra mecbur agzindan zorla zorla gitti diyorsun Cok zor gercrkten...

Iki senedir evliyim iki gözümden ameliyat oldum sonra gogsumden sonra eşim sonrada bebegimiz gitti

Canim geçmiş olsun basin sağolsun. Neden niye dersen Allah korusun devami gelir canım herkes birseyler yasiyor bende 3 defa esim bir defa ameliyat olduk bebegimide kaybettim neden demedim cunku Allah sevdigi kullari sinarmis. Allah bugunlerimizi untturacak baska dertler vermesin bizden betrrini düşünürsen bugunlerimize sukredersin.

Bende bu sorulara ek olarak normal bi doktoramı gidiyorsnz yoksa petinotolog a mı gidiyorsnz. Bizim dırumlar riskli gebelik oluyor çünkü
Perinatologa gitcem ünv.hastanesine inş.şuan doğum yapacağım şehirde değilim 3 ay başka bir şehirde kalmam gerek eşimin işinden dolayı ankaraya dönünce hacettepe ye gitmeyi düşünüyorum

İNŞ sorun yaşamaz bebeğini alır sağlıklıca kucağına.Bende de risk görmüyor doktorum ama takip etmeliyiz hiç sancı çekmemen gerek diyor.Rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı kısmet eder inş

Aynı duyguları aynı olayı yaşıyorum. Allah bize ve bizim gibi bebeğini kaybeden tüm annelere sabırlar versin. Dediğin gibi inşallah sıramızı savmışızdır. Yazıııık deyip sanki onların başına gelmeyeceği garantisi varmış gibi konuşan insanlardan da gına geldi. Kimsenin anladığı yok sadece acıyorlar bu da beni sinir ediyor...

Insanin en cok zoruna giden de bu degilmi bi susmuyor insanlar lafa gelince cok uzgunler ama hemen hersey grcmis gibi davraananlar acima bakislari yaparlar baskada bisey yok o yuzden herkesten uzaga kacabilsem keske utanmadan hala bisy bekleyenler bile var yawrumu kaybedeli 34 gun olmasina ragmen

İnsanlar çok cahil. Hiç konuşmasalar sussalar daha iyi. Bir de bizim olayımızın manevi boyutu var. Allah bizim bebeklerimizi cennetine layık gördü ve aldı. Sabredersek mükafatını hem bu dünyada hem de diğer tarafta alacağız. Biz onlardan bir kademe daha öndeyiz. Asıl onlar kendilerine acısınlar.

Rabbim yawrunu size bagislasin saglikli sihhatli cikin gelin evinize insallah Rabbim.hep guzel hayirli mutlu gunler yasatsin size dualar sizinle insallah...
Bugün fatma elif doğum yapacak inş hayirlisindan kucağına alır Rabbim bugün onu çocuğuna bağışlar saglikla sihhatle almayı nasip etsin inşallah

Benimde aynen gina geldi bu arada işitme engelliyim dediler ki bana
Kulakları duymuyordu bebeğini bile anlamamis hissetmemiss karnnda anlayamamis felan dediler çok zoruma gitti bende artik utaniyorum ben böle olduğu için millet neler düşünüyor bide

Bak bebeğim var deyip hava atmis arkadasin gitmiş mevlit kiyafeti giydirmiştir allah kimseyi utandirmasin üzülme bi daha olur çok zor biliyorum

Geçenlerde halamin gelini mevlide cagirdi gitmedim bebek 4 aylik olduydu bide gecen haftada yine cagirdi kuzenim askerden izine geldi yinede görmedim bebekleri görmek istemiyordum içime gelmiyor annemde dedi gidem diye yok annecim gitmiycem dedim. Bu kez laf etmiş benim için iyice kocaci olmuş gibisinden. Çok zoruna gitti gitmiycem zorla mi gideyim yani bebeklere goresim de yok YouTube kanalında bebekli videolarda bakiyorum agliyorum bazen. Çok tatlilar içimi yiyorum zaten

Bendede bu sene herkes hamileydi.. Halamin kizi ve halamin gelini hatta akrbalarim felan hamileydi. Simdiden doğurdular bile.. Ben bebeğimi kaybettikten sora abimin esi yani yengem hamile su an hatta duydum ki eşimin is arkadasinim hanimi da hamile bi ben alamadim kucagima

Dun bile kaynina diyorum ki sanki herkes bana inat hamile gibi ne kadar zor geliyor esime dun gece bu sene hamilemiz cok bebisler cok demislerdi bak herkesin yawrusu elinde bi bizim elimiz bos kaldi dedim cok kotu olduk gercekten cok zor bunu yasamak

Evet Rabbim bos yere vermiyor bu imtihani biz ozel Anneleriz bizim meleklerimiz var Rabbim.onlara hadi cennete girin diyecek onlarsa Annem Babam olmadan girmem diyecek sonra Rabbim Hadi al Anneni Babani girin cennete diyecek Hamdolsun Yaradana

Dun bile kaynina diyorum ki sanki herkes bana inat hamile gibi ne kadar zor geliyor esime dun gece bu sene hamilemiz cok bebisler cok demislerdi bak herkesin yawrusu elinde bi bizim elimiz bos kaldi dedim cok kotu olduk gercekten cok zor bunu yasamak
Evet annem söylemek istemediydi yengeniz hamile diye hatta çok şey yapmis yengem için.. Mantilar dolmalar felan ama söylemek istemedi üzülür diye. Abime msjlastik biz hala oluyorsun dedi hayirli olsun inşallah kucagimiza almaya nasip eder dedim sora yengeme msj attim hayirli olsun diye. O kadardi.. Oglumun kaybettikten hemen sora kalmis.Zaten biliyordum hissetmisim. Allah kucagimiza almaya nasip etsiin ins ben hamilelerin görmek istemiyom çünkü tansiyonum yükseliyor zaten tansiyon hastasiyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahh Allahim yardimcimiz olsun insallah bizimde guzel saglikli yawrularimiz olur sen hiiiic sıkma canini sen sıkma ki olacak olan yawrunla omrun guzel saglikli gecsin her an dua ediyorun bizim gibilere herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…