canım bende izmirdeyim. Doğumunu hangi hast.yapmıştın. Bize otopsi istiyormusnuz diye sordular.ancak eşim istememiş. Bende izmirde şu anda riskli gebelik konusunda uzman bir dr.arıyorum.ege ünv.düşünüyorum.bir fikrin varmı.deü den memnun musun. Orada kime gidiyorsun. Paylaşırsan sevinirim.
insallah canim... ee sen neler yapiyorsun canim... 6 ay oldu sendede galiba... calismalara ne zaman basliyorsun..
bilmiyorum canım ya kısmet bakalım....
Kızlar burdamısnız? Ilk defa rast geliyorum .ses verin.....
bence en güzeli habersiz gelen bebekler... rabbim gönlüne göre versin canim...
amin inşallah. saol duaların için.. herkesin gönlündeki olsun inşallah... Rabbim hayırlısını versin herkes....
amin canim...üc aylarada girdik dualarimiz kabul olur insallah...elbet hepimizin yüzü gülecek canim...
evet ya ramazanda geliyo...geçen sene mayısta hamile kalmıştım ben.....zaman çok çabuk geçiyo...
burdayız canım nasılsın
kızlar.iyiyim işte. Sen nasılsın? Aklım karışık bugünlerde. şu kan pıhtılaşma testleri çıktığından beridir. Sanki bir şeyler yerine oturuyor gibi. Araştırmadayım canım..
izmirli canim bugün nasilsin...
Biraz daha iyiyim canım,sen de iyisin umarım.Yarın doktora gidecekmişsin hayırlı haberlerle gel inşallah.
insallah canim... cok heyecanlaniyorum nedense...
Çok normal ama sadece heyecan yap stres yapma
kiz heyecanda kalbim sanki yerinden ucacak o kadar yani...
kiz heyecanda kalbim sanki yerinden ucacak o kadar yani...
Kızlar "calakan" vardı hatırlarsanız,bu kız niye girmiyor diye baktım.Mayıs ayında gebe kalmak isteyenler topiğinde,bu ay denemişler.Hayırlıysa olsun inşallah.
Kızlar "calakan" vardı hatırlarsanız,bu kız niye girmiyor diye baktım.Mayıs ayında gebe kalmak isteyenler topiğinde,bu ay denemişler.Hayırlıysa olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?