dün doktora gittim göğsümden 3 parmak altta bi beze geliyordu elime, süt kanallarıyla alakalı bi problem olabilir diye. ama çok şükür bişe değilmiş, lenf bezleri beze atmış, sürekli oturur pozisyonda çalışıyorsan ondan kaynaklanır dedi.
dün doktora gittim göğsümden 3 parmak altta bi beze geliyordu elime, süt kanallarıyla alakalı bi problem olabilir diye. ama çok şükür bişe değilmiş, lenf bezleri beze atmış, sürekli oturur pozisyonda çalışıyorsan ondan kaynaklanır dedi.
slm kızlar hayırlı kandiller, inşallah hakkımızda hayırlı olacak tüm dualarımız kabul olur.
canim cok gecmis olsun..
simdi doktor dan geldim...
cok sükür hersey iyi dedi.. bebegim yukari cikmis...plazenta asagida degil artik...
cinsiyet degismedi 99% erkek dedi. zaten hicbiryerinide göstermedi pipisinden baska...
duygularimmi bilmiyorum nasil anlatsam:: bogazima dügümlerniyor kelimeler
gecen yil aklima geliyor elimde olmadan, doktor kiz dediginde sevincten aglamistim herkese haber verdim cok mutluydum....
simdi kizim yok, birdaha gelmeyecek...nasil dayanacagim...
ne olur sizde beni yanlis anlamayin...allah isyan etmiyorum hasa..rabbim ne verirse hayirlisini versin elbette..
ama kizim.......:2::2::2:
simdi doktor dan geldim...
cok sükür hersey iyi dedi.. bebegim yukari cikmis...plazenta asagida degil artik...
cinsiyet degismedi 99% erkek dedi. zaten hicbiryerinide göstermedi pipisinden baska...
duygularimmi bilmiyorum nasil anlatsam:: bogazima dügümlerniyor kelimeler
gecen yil aklima geliyor elimde olmadan, doktor kiz dediginde sevincten aglamistim herkese haber verdim cok mutluydum....
simdi kizim yok, birdaha gelmeyecek...nasil dayanacagim...
ne olur sizde beni yanlis anlamayin...allah isyan etmiyorum hasa..rabbim ne verirse hayirlisini versin elbette..
ama kizim.......:2::2::2:
ah canım ne desemki kızına hasretin çok büyük hepimiz biliyoruz..ama elden birşey gelmiyor işte..üzme kendini Rabbim mükafatını katkat verecektir....
merhaba arkadaşlar.yazdıklarınızın hepsiini okuyamadım ama bende bir acı yaşadım
2009 senesinde 39 haftalık sezeryanla bir oğlum oldu.bir çok sorunu vardı.gebelık sürecinde bunların hiçbirini görememişlerdi.vefat etti.çok üzüldüm tabii ama genetik testini falan yaptırdık herşey temizdi.sabırlı davranmak çok önemlı.bir sene sonra ikinci bebeğime hamile kaldım şimdi oğlum 2 yaşında sapasağlam.acılarımız hüzün şeklını aldı.tavsiyem fazla ayrıntıya takılmayın eger hamıle kalırsanız keyfini çıkarın.her bebek birbirinin aynısı olmuyor.allah kucaklarınızı bebekle doldursun bol bol dua edin.
ayşem benim üzülme inş bu yeni bebeği kucağına alınca herşey güzel olucak ....
insallah canim insallah..... rabbim sizin gönlünüzdekini kucaginiza verir insallah..
amiiin inş cnm bende bugun doktora gidicem güvenilir deneyimli işini bilen bi doktor bakalım ne dicek...
canim ben cikiyorum sonra görüsürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?