Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Herkese hayırlı kandiller...

Geçmiş olsun canım.

iyi hadi çok sevindim birşey çıkmadığına gözün aydın..seninde kandilin mübarek olsun..

canim cok gecmis olsun..

ayşeem nasılsın cnm denk gelemiyorduk bayadır
inayım bu arada bugun gidiyorum 5 gibi doktora nasipse bakalım ne dicek inş güzel haberler verir bizde artık düşünmeye başlarıs :)

simdi doktor dan geldim...
cok sükür hersey iyi dedi.. bebegim yukari cikmis...plazenta asagida degil artik...
cinsiyet degismedi 99% erkek dedi. zaten hicbiryerinide göstermedi pipisinden baska...
duygularimmi bilmiyorum nasil anlatsam:: bogazima dügümlerniyor kelimeler
gecen yil aklima geliyor elimde olmadan, doktor kiz dediginde sevincten aglamistim herkese haber verdim cok mutluydum....
simdi kizim yok, birdaha gelmeyecek...nasil dayanacagim...
ne olur sizde beni yanlis anlamayin...allah isyan etmiyorum hasa..rabbim ne verirse hayirlisini versin elbette..
ama kizim.......:2::2::2:

merhaba arkadaşlar.yazdıklarınızın hepsiini okuyamadım ama bende bir acı yaşadım
2009 senesinde 39 haftalık sezeryanla bir oğlum oldu.bir çok sorunu vardı.gebelık sürecinde bunların hiçbirini görememişlerdi.vefat etti.çok üzüldüm tabii ama genetik testini falan yaptırdık herşey temizdi.sabırlı davranmak çok önemlı.bir sene sonra ikinci bebeğime hamile kaldım şimdi oğlum 2 yaşında sapasağlam.acılarımız hüzün şeklını aldı.tavsiyem fazla ayrıntıya takılmayın eger hamıle kalırsanız keyfini çıkarın.her bebek birbirinin aynısı olmuyor.allah kucaklarınızı bebekle doldursun bol bol dua edin.

Okurken benim de boğazım düğümlendi ,canım benim seni çok ama çok iyi anlıyorum

ah canım ne desemki kızına hasretin çok büyük hepimiz biliyoruz..ama elden birşey gelmiyor işte..üzme kendini Rabbim mükafatını katkat verecektir....

ah canım ne desemki kızına hasretin çok büyük hepimiz biliyoruz..ama elden birşey gelmiyor işte..üzme kendini Rabbim mükafatını katkat verecektir....

insallah canim... kizimi mirac kandilinde kaybettim bugün regaib kandili belki doktor yanilmistir diye düsünüyordum rabbim mirac ta aldi regaib kandilinde verir diye dua ediyordum...
vardi bundada bi hayir ama yüregimdeki acinin tarifesi yok inan... rabbimden sabir diliyorum....

haklısın cnm sende benim gibi 39 haftalıken hemde oğluşunu kaybetmişin sebeb bulunamadı heralde yada alınan bi önlem varmıydı böle düşünmeden edemiyo insan işte belki bu kez herşey güzel gelişicek ama görmeden içi rahat etmiyo insanın neyse sen çok güzel bi örneksiin.......

aysem canım nolur üzülüp bebişini de etkileme. rabbim her ikisini tattırıyor işte vardır bunda da bir hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…