- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
Canım yapma lütfen böyle. Bak acinla pişman olacağın şeyler söyleme. Eminim ki hepimiz bebeklerimizle birlikte ölmek isterdik. Ama bu çok bencilce bir istek değil mi? Kendi acımız dinsin diye akamızdaki insanları hiç düşünmüyoruz... bizim de bir annemiz ve babamız var. Aynı acıyı onlar da mı yaşasın? Gözümüzün içine bakan,iyi olmamız için ellerinden geleni yapan eşlerimiz var. Onlar için iyi olmalıyız... İyi olmak zorundayız...Kendimi çok suçluyorm keşke o hastaneden kaçsaydm bana zarar verse de bari o toprağa beraber girseydi k zaten hayatin bir anlamı yok keşkee böyle olmasaydı
İman arttıkça imtihanda artarmış. Cennete girmemiz için elçi göndermiş Allah bize.Öyle düşünme canım ve Allah'tan sabretmek için güç işte. Bizim halimizi düşün. Düşünebiliyor musun bebeğimi kucağıma almama sadece 2 hafta kalmıştı. Herşeyi hazırdı, beşiğini, nevresim takımlarını, eşyalarının hepsini kendi ellerimle hazırladım. Hepsini öpe koklaya yerlestirdim. Doğum çantasını hazırladım, herşey yolunda, sağlıklı bir şekilde giderken bebeğimin kalbi sebepsiz durmuş. Daha gece hareketlerini hissetmiştim ama sabah kalbi atmiyordu.
Hepimizin kaybı çok acı, hepimiz büyük acılar yaşıyoruz ama kendinden daha kötülerini düşün ve şükret...
Ya tekrar anne olamasaydin? Ayrıca kime ne kötülük ettim diye düşünme. Rabbim kötü insanlara böyle bir şey yaşatmaz. Kötü olan insana neden Cennete girsin diye şefaatci versin ki. Hepimiz çok şükür Rabbimin sevdiği kullariz...
Ah yasemin benim doğuma 2 gün kala oldu. Belkide 1 gün. Ahh ahhh ahhÖyle düşünme canım ve Allah'tan sabretmek için güç işte. Bizim halimizi düşün. Düşünebiliyor musun bebeğimi kucağıma almama sadece 2 hafta kalmıştı. Herşeyi hazırdı, beşiğini, nevresim takımlarını, eşyalarının hepsini kendi ellerimle hazırladım. Hepsini öpe koklaya yerlestirdim. Doğum çantasını hazırladım, herşey yolunda, sağlıklı bir şekilde giderken bebeğimin kalbi sebepsiz durmuş. Daha gece hareketlerini hissetmiştim ama sabah kalbi atmiyordu.
Hepimizin kaybı çok acı, hepimiz büyük acılar yaşıyoruz ama kendinden daha kötülerini düşün ve şükret...
Ya tekrar anne olamasaydin? Ayrıca kime ne kötülük ettim diye düşünme. Rabbim kötü insanlara böyle bir şey yaşatmaz. Kötü olan insana neden Cennete girsin diye şefaatci versin ki. Hepimiz çok şükür Rabbimin sevdiği kullariz...
İşte çok şükür saglikliyiz ve tekrar bebek sahibi olabilecek durumdayız. Kuzenimin bir arkadaşının bizim gibi bebeği hamileyken ölmüş. Kız fark etmemiş ve uzun süre geçtiği için kızın rahmini de almak zorunda kalmışlar. Ya bizde de öyle olsaydı? Rabbime binlerce şükürler olsun ki tekrar bebek sahibi olabileceğiz...[/QUOTE
Off rahmini niye almışlar ya. Anne zehirleniyor diye biliyorum ben . Rahim alınmasını ilk kez duydumİşte çok şükür saglikliyiz ve tekrar bebek sahibi olabilecek durumdayız. Kuzenimin bir arkadaşının bizim gibi bebeği hamileyken ölmüş. Kız fark etmemiş ve uzun süre geçtiği için kızın rahmini de almak zorunda kalmışlar. Ya bizde de öyle olsaydı? Rabbime binlerce şükürler olsun ki tekrar bebek sahibi olabileceğiz...
Bizim için neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilemeyiz. Ben bu zamana kadar Allah'ımdan hep en hayırlısını istedim. Demek ki benim için en hayırlısı böyleydi. Ya büyüdüğünde kaybetseydik bebeklerimizi? 20 yaşına kadar besleyip büyütüp emek harcayıp sonra da evlatlarını toprağa veren anneleri düşünün... Onlar nasıl dayanıp katlaniyorsa bu acıya biz de dayanmak zorundayız...Ah yasemin benim doğuma 2 gün kala oldu. Belkide 1 gün. Ahh ahhh ahh
Bebek daha kucukmus, annesinin rahmine yapışmış. Tam ayrıntıyı bilmiyorum ama... bir kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden biri bence...Off rahmini niye almışlar ya. Anne zehirleniyor diye biliyorum ben . Rahim alınmasını ilk kez duydum
Canim istanbulda muayene olurken 37 de alırız demişti doktor ama ben doğuma memleketime geldim burda ki doktorum bekledim 39 haftaya girdik aldı ama son 10 gün iki gün de bir muayene oldm ben erken al dedim ama beklcem dedi dediği gibi de yaptıİnşallah iyi olur o da iyileşir hemencicik. Canım senin bebeğin kaçıncı haftada alındı.doktor erken alalım filan dedi mi ya da senin öyle bi talebin oldumu
Benzememesi daha iyi belkide farkinda olmada onun yerine koyarsin. Allah bahtlarini guzel yapsin hayirli saglikli ve omurlu olsun. Ne guzel darisi basimiza bende su fazla kilolarimda bi kurtulsam 6. Dolunca birakmak istiyorum korunmayi insallah Rabbim bizim gibi tum melek annelerini yuzlerini guldurur. Bu dunyada da bizi evlatsiz birakmaz onun merhametine siginiyorumB
Benzemiyo canmRabbim onu kendine yaratmış. Çok şükür ama anneligi tattirdi en kisa zamanda sizde kavuşun yavrulariniza.
Bende insanlardan kaçıyorum . Hala arada bilmeyenler çıkıyor daha dün birisi bebeğin nasıl dedi. Dedim yok bebek gitti melek oldu o allah sabır versin bu acılarımızı unutturacak başka dert vermesin inşallah. Yeniden sağlıkla yeni sağlıklı bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin[/QUOTE
En zor da o bilmeyenlere Meram anlatmak ah ahhhh kardeşler benimde 40.gün oldu geçmek bilmiyor günler iyiyim diyorum ama sözde iyiyim. Yarın psikoloğa gideceğim sonra da kadın doğumcuya muayeneye hiç gidesim yok ama içinde bulundugum kuyudan çıkmak için çok çabalıyorum allahim yardım etsin hepimize
Neden böyle oluyor niye ben diyorum bakıyorum benle hamile olan herkes onların sorunu hiç yok olmasında ama neden hep ben
Sen ne zaman kaybettinİnsanın agirina gidiyor degul mi bende insanlardan özellikle hamile arkadaşlarımdan kaçıyorum bana acimi hatirlatiyorlar senden sonra hamile kalanlar mutlu mesut herkes mutlu mesut sanki bizler bedbaht ne kötü anlıyorum hepinizi.
iyi geceler arkadaslar bugun 12 de dogum yaptm cok sukur bebegimde bende iyiyz dua eden herkesten allah bir degl bin kere razi olsun rabbim bu duyguyu hepinizede yasaticak bu sabrimizin mukafati.hepinize cokca dua ettm hep de edicem nolur olumsuz dusunmeyin stres yapmayin rabbim ol derse olur.
Sen ne zaman kaybettin
Başın sağolsun cnm. Erken doğum derken kaçıncı haftada yaptın doğum. İlk kontrol çok zor oluyo ama o da geçiyo işte.43 gun oldu canım erken doğumla kaybettim normal dogumdu. Doktor kontrolüne gideceğim bakalım bu hafta hiç istemiyorum ama gitmeliyim.
Başın sağolsun cnm. Erken doğum derken kaçıncı haftada yaptın doğum. İlk kontrol çok zor oluyo ama o da geçiyo işte.
canım okurken ağlıyorum yazarken o kadar güzel bi duygudur ki eminemim allahım bizede yasatsın inşallah..tüm isteyen annelere ...allahım senin bebişinede sağlık sıhhat uzun ömür versin analı babalı büyütsün inşallah..bende 30 haftamdayım inşallah az kaldı yavas yavasiçimde hem korku hem heycan ona kauvsmak istiyorum ..inşallah tez zamanda hayırlsıından bende kavusuşurum inşallah ...soinal anestezi ne demek cnm..._? epudural gibimi yani belden iğne yapıyolar ya öyle bişey mi.._?Evet canm ilki oksijensiz kalmıştı ama bunda hersey normal ilerledi spinal anestezi oldum ilk beş altı dakikada Bebeğimi aldılar bana koklattilar inanılmaz bi duyguydu daha sonra giydirme geldiler öp annesi diye benim dikişlerim atılırken. Sonra annemlere vermişler bebeği ondan yirmi dakika sonra da ben çıktım çok şükür bi sorun yaşamadık hep yanımdaydi ilk muayeneden sonra bi sorun yoksa getiriyorlar hemen benden önce gelmiş odaya yatıyodu :)) ben inanıyorum burda ki her canı yanan anneye Rabbim yasaticak bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?