Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kendimi çok suçluyorm keşke o hastaneden kaçsaydm bana zarar verse de bari o toprağa beraber girseydi k zaten hayatin bir anlamı yok keşkee böyle olmasaydı
Canım yapma lütfen böyle. Bak acinla pişman olacağın şeyler söyleme. Eminim ki hepimiz bebeklerimizle birlikte ölmek isterdik. Ama bu çok bencilce bir istek değil mi? Kendi acımız dinsin diye akamızdaki insanları hiç düşünmüyoruz... bizim de bir annemiz ve babamız var. Aynı acıyı onlar da mı yaşasın? Gözümüzün içine bakan,iyi olmamız için ellerinden geleni yapan eşlerimiz var. Onlar için iyi olmalıyız... İyi olmak zorundayız...

İman arttıkça imtihanda artarmış. Cennete girmemiz için elçi göndermiş Allah bize.

Ah yasemin benim doğuma 2 gün kala oldu. Belkide 1 gün. Ahh ahhh ahh

İşte çok şükür saglikliyiz ve tekrar bebek sahibi olabilecek durumdayız. Kuzenimin bir arkadaşının bizim gibi bebeği hamileyken ölmüş. Kız fark etmemiş ve uzun süre geçtiği için kızın rahmini de almak zorunda kalmışlar. Ya bizde de öyle olsaydı? Rabbime binlerce şükürler olsun ki tekrar bebek sahibi olabileceğiz...

Off rahmini niye almı

Off rahmini niye almışlar ya. Anne zehirleniyor diye biliyorum ben . Rahim alınmasını ilk kez duydum

Ah yasemin benim doğuma 2 gün kala oldu. Belkide 1 gün. Ahh ahhh ahh
Bizim için neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilemeyiz. Ben bu zamana kadar Allah'ımdan hep en hayırlısını istedim. Demek ki benim için en hayırlısı böyleydi. Ya büyüdüğünde kaybetseydik bebeklerimizi? 20 yaşına kadar besleyip büyütüp emek harcayıp sonra da evlatlarını toprağa veren anneleri düşünün... Onlar nasıl dayanıp katlaniyorsa bu acıya biz de dayanmak zorundayız...

Off rahmini niye almışlar ya. Anne zehirleniyor diye biliyorum ben . Rahim alınmasını ilk kez duydum
Bebek daha kucukmus, annesinin rahmine yapışmış. Tam ayrıntıyı bilmiyorum ama... bir kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden biri bence...

İnşallah iyi olur o da iyileşir hemencicik. Canım senin bebeğin kaçıncı haftada alındı.doktor erken alalım filan dedi mi ya da senin öyle bi talebin oldumu
Canim istanbulda muayene olurken 37 de alırız demişti doktor ama ben doğuma memleketime geldim burda ki doktorum bekledim 39 haftaya girdik aldı ama son 10 gün iki gün de bir muayene oldm ben erken al dedim ama beklcem dedi dediği gibi de yaptı

B

Benzemiyo canm Rabbim onu kendine yaratmış. Çok şükür ama anneligi tattirdi en kisa zamanda sizde kavuşun yavrulariniza.
Benzememesi daha iyi belkide farkinda olmada onun yerine koyarsin. Allah bahtlarini guzel yapsin hayirli saglikli ve omurlu olsun. Ne guzel darisi basimiza bende su fazla kilolarimda bi kurtulsam 6. Dolunca birakmak istiyorum korunmayi insallah Rabbim bizim gibi tum melek annelerini yuzlerini guldurur. Bu dunyada da bizi evlatsiz birakmaz onun merhametine siginiyorum

Neden böyle oluyor niye ben diyorum bakıyorum benle hamile olan herkes onların sorunu hiç yok olmasında ama neden hep ben

İnsanın agirina gidiyor degul mi bende insanlardan özellikle hamile arkadaşlarımdan kaçıyorum bana acimi hatirlatiyorlar senden sonra hamile kalanlar mutlu mesut herkes mutlu mesut sanki bizler bedbaht ne kötü anlıyorum hepinizi.

Hayırlısı olsun kardes allah ayirmasin sizi senin adına çok sevindim ne güzel imtihanini gecmissin allah banada nasip.etsin

Başın sağolsun cnm. Erken doğum derken kaçıncı haftada yaptın doğum. İlk kontrol çok zor oluyo ama o da geçiyo işte.

24.haftada doğum yaptım canım hala inanamiyorum böyle Salaklastim sanki şimdi yazarken insan ınanamiyor sizde de oldu mu ne zaman hamileydım ne zaman kaybettim rüya gibi hersey. Eski dr umu bıraktım yeni bir dr a gideceğim eski dr benimle hiç ilgilenmedi doğum günü yeni dr a gideceğim şimdi birde ona herseyi ta en baştan anlat dur

canım okurken ağlıyorum yazarken o kadar güzel bi duygudur ki eminemim allahım bizede yasatsın inşallah..tüm isteyen annelere ...allahım senin bebişinede sağlık sıhhat uzun ömür versin analı babalı büyütsün inşallah..bende 30 haftamdayım inşallah az kaldı yavas yavasiçimde hem korku hem heycan ona kauvsmak istiyorum ..inşallah tez zamanda hayırlsıından bende kavusuşurum inşallah ...soinal anestezi ne demek cnm..._? epudural gibimi yani belden iğne yapıyolar ya öyle bişey mi.._?

Bi gun bende buraya Tekrar Anne oldum demeyi cok istiyorum suan Kizima hergun gittigim yolda gidiyorum ne aci Allahim ne aci bi yol insani sıkar mi sıkarmisss Allah herkesin yawrusunu bagislasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…