Eşinlemi gidiceksin. Eşlerden de örnek alıyorlarmı bilgin var mı canım.3 bebek mi allahım korusun ya ne büçim iş bu böyle.Ben Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden randevu aldım Cuma gününe. Biz de genetik testleri yaptıracağız, ve kan pıhtılaşması için bayaa uzun testler var onları yaptıracağız. Bu testleri Araştırma hastaneleri yapıyormuş ücretsiz ama 3bebek kaybetmek gerekiyormuş. Doktorum yine de git bi şansını dene dedi... Bakalım inşallah ikna edebilirsem doktoru devlette yaptırıcam testleri. Özelden 2000 tl fiyat verdiler...
Canım benim oyıncak bebek filan sevme öyle lütfen.inşallah atlatacağız. Yeniden anne olacağız inşallahRabbim evladini ona bagislasin seninde Evladinla olan hayirli saglikli yillar nasip etsin insallah.. cok uzuluyorum tekrar yasar miyim bunlari elimde oyuncak bebek yawrumun resmine bakiyorum ne zor sensizlik diyorum diyorumda iste Rabbim yardimcimiz olsun Allah herkese sen gibi evlatlar nasip etsin saglikli sihhatli
İnşallah iyi olur o da iyileşir hemencicik. Canım senin bebeğin kaçıncı haftada alındı.doktor erken alalım filan dedi mi ya da senin öyle bi talebin oldumuHiç kötü düşünme tmm mi. Bana şimdi bile rüya gibi geliyo sanki uyanınca biticekmis gibi. O kadar Canımız yandı ki tarifi yok bu duygunun aynı şeyleri şu an kuzenim yaşıyo bebeğinin nefes borusuyla mide arasında ko bağlantısı yokmuş ameliyat oldu şu an beklemedeyiz her an hersey olabilir diyolar. Kendime sevinemiyorm bile ona canım çok yanıyor benim yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum kimsenin istem3m iyileştiren hiç bişey yok çünkü. İyi düşünün hersey güzel olcak allahın izniyle
Kizim gitti oyuncaklari kaldi geride hergun hayirli saglikli bi evlat nasip et Allahim bizim gibilere diyorum atlatnaya calisiyorum ne kadar becerebilirsem iste yarin Kizim olmayali 40 gun olacak taaa koca 40 gun nasil gecmis.. Rabbim duysun ve tekrar Anne olalim insallahCanım benim oyıncak bebek filan sevme öyle lütfen.inşallah atlatacağız. Yeniden anne olacağız inşallah
Genetik testi eşine de yapacaklar. Pıhtılaşma testleri ise sadece anneye yapılıyor. Maalesef öyle SGK çok acımasız. 3 bebek acisina nasıl dayanabilir ki bir anne? Saçmalık resmen...İnşallah iyi olur o da iyileşir hemencicik. Canım senin bebeğin kaçıncı haftada alındı.doktor erken alalım filan dedi mi ya da senin öyle bi talebin oldumu
Öyle düşünme canım ve Allah'tan sabretmek için güç işte. Bizim halimizi düşün. Düşünebiliyor musun bebeğimi kucağıma almama sadece 2 hafta kalmıştı. Herşeyi hazırdı, beşiğini, nevresim takımlarını, eşyalarının hepsini kendi ellerimle hazırladım. Hepsini öpe koklaya yerlestirdim. Doğum çantasını hazırladım, herşey yolunda, sağlıklı bir şekilde giderken bebeğimin kalbi sebepsiz durmuş. Daha gece hareketlerini hissetmiştim ama sabah kalbi atmiyordu.Evlat acisi çok zor 15gün oldu acısı geçmiyor hep gözümün önüne hamile olduğumu ogrendigim gün geliyor rüya gibi yaşadıklarım tam 5ay rabbim kimseye evlat acisi verme niye böyle oldu kime ne yaptım bana bu acıyı verdiin dayanamıyorum allahm olmuyor günler geçmiyor daha düne kadar kızım be
Şu an acın çok taze. Geçecek,daha doğrusu bu acıyla yaşamaya alisacaksin, inan... Ben de alışamadım ama alışmak zorundayız. Sevdiklerimiz için alışmak zorundayız. Bebeklerimiz için artık hiçbir şey yapamayız. Duamiza bile ihtiyaçları yok. Şuandan sonra sadece kendimiz ve yeni doğacak olan bebeklerimizi düşünmeli ve onlar için önce ruhumuzu iyilestirmeliyiz... Onlara iyi anneler olabilme mız için her açıdan sağlıklı olmalıyız...Küçücük bembeyaz kefennile verdim seni toprağa minik kuzum nerdesin niye bırakıp gittiin anneeni seni çok özlüyorum yavrum güzel kuzum niye böyle neden ayırdılar bizi hala inanamıyorum kabullenmeleri
Bende bunlara bakiyorum her ay nasilda buyumustu sonra bi baktim dogmustu merakla bekledigim guzel Kizim ah Kizim.can Kizim o yok ki bi daha gelmeyecek Annesi heppppp ozlemle yanacak.. Rabbim yardimcimiz olsun biliyorum bitmeyecek gecmeyecek bu aci ama Rabbim bize tekrar Anneligi nasip etsin her ne kadar yansakta kazanan biz olacagiz insallahEki Görüntüle 1683386
Annem seni cook özlüyorum
Öyle ama ne bilim dayanamıyorum çok zor cook hamile haberleri alinca hickira hickira ağlıyorum sabahlaraa kadar uyuyamyrm düşünmekten çok zor geliyor içim yanıyor keşke böyle olmasaydı keşke bu nasıl bir acı allahm küçük minik yavrum idrar yapamadığı için böbreği büyümüş bitmis böbrekleri midesi deliinmis idrar tüm organlari mahwetms gebelige acil en son verdiler keşke böyle olmasaydı keşke yaşasaydı o acıya ben dayanamadm kuzum napti küçücük hap verdiler doğumu bslatdlar saatlerce acı çektim canım cook yandı ama asıl canımi yakan yan odadan gelen bebek sesleridiÖyle düşünme canım ve Allah'tan sabretmek için güç işte. Bizim halimizi düşün. Düşünebiliyor musun bebeğimi kucağıma almama sadece 2 hafta kalmıştı. Herşeyi hazırdı, beşiğini, nevresim takımlarını, eşyalarının hepsini kendi ellerimle hazırladım. Hepsini öpe koklaya yerlestirdim. Doğum çantasını hazırladım, herşey yolunda, sağlıklı bir şekilde giderken bebeğimin kalbi sebepsiz durmuş. Daha gece hareketlerini hissetmiştim ama sabah kalbi atmiyordu.
Hepimizin kaybı çok acı, hepimiz büyük acılar yaşıyoruz ama kendinden daha kötülerini düşün ve şükret...
Ya tekrar anne olamasaydin? Ayrıca kime ne kötülük ettim diye düşünme. Rabbim kötü insanlara böyle bir şey yaşatmaz. Kötü olan insana neden Cennete girsin diye şefaatci versin ki. Hepimiz çok şükür Rabbimin sevdiği kullariz...
Sakinnn sakinnn bunu deme Rabbimin zoruna gider Kizimi kaybedecegim gun hastane kapisindan cikarken Allahim sen bu yolda bana feryadimi gosterme Kizimdan once beni al dedim ve ben o gece Kizimi kaybettimferyadim kapladi o yollaro koridorlariii.. sakin rabbim daha beterini vermesin coook zor dayanamiyorsun biliyorum cunku aynisini yasiyorum o bana gulucuk atan evladim suan toprakta bedeni ne halde kim bilir ama yok ne yaparsak yapalim yok onlar Rabbine gitti ya aylar sonra kaybetseydik buyuyunce kaybetseydik gerci her turlu evlat bu yakiyor ama sabret Ya sabir de cunku gozlerim artik isyan ediyor kalbim yeter diyor bu kadar kahra aglamaya dayanmiyor bedenim ama ben gene yapiyorum benden gidiyor yapma sabredicez pes estme isyan etmeKendimi çok suçluyorm keşke o hastaneden kaçsaydm bana zarar verse de bari o toprağa beraber girseydi k zaten hayatin bir anlamı yok keşkee böyle olmasaydı
Benim 3 ayı geçti canım inanamıyprım hala. Bazen gözümü açıcam ve bütün bunlar bitecek diyorum ama bitmiyor.hamile görüp ağlıyorım sürekli. Bebek görüp ağlıyorum. Gülsem de kahkalarım eksik hep biryanım eksik kalıyor. 5 ay geçsin hamileliği düşünücem diyordum ama benim acım hiç geçmiyor ve hamileliğe cesaretim hiç yok. Bilmiyorum allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere inşallah.Kizim gitti oyuncaklari kaldi geride hergun hayirli saglikli bi evlat nasip et Allahim bizim gibilere diyorum atlatnaya calisiyorum ne kadar becerebilirsem iste yarin Kizim olmayali 40 gun olacak taaa koca 40 gun nasil gecmis.. Rabbim duysun ve tekrar Anne olalim insallah
Allaha isyan etme sakın canım . Rabbimizin vardır bi bildiği. Biz sadece kuluz . Demekki bixim üçin daha kötü olacaktıki allah böyle verdi biz bilemeyiz canım.ben tam 9 ay taşıdım ve doğuma 2 gün kala gitti yavrumEvlat acisi çok zor 15gün oldu acısı geçmiyor hep gözümün önüne hamile olduğumu ogrendigim gün geliyor rüya gibi yaşadıklarım tam 5ay rabbim kimseye evlat acisi verme niye böyle oldu kime ne yaptım bana bu acıyı verdiin dayanamıyorum allahm olmuyor günler geçmiyor daha düne kadar kızım be
Oyle bisey ki yengem ablam eltim kuzenimin esi teyzemin gelini hepsinin bebegi var etrafim dolu onlardan etkilenmiyorum ama disardaki bebek ve hamileler beni etkiliyor yeni bir evlat istiyorum Kizima kardes ama bilmiyorum ya tekrarlarsa diye korkuyorum bilmiyorum isteBenim 3 ayı geçti canım inanamıyprım hala. Bazen gözümü açıcam ve bütün bunlar bitecek diyorum ama bitmiyor.hamile görüp ağlıyorım sürekli. Bebek görüp ağlıyorum. Gülsem de kahkalarım eksik hep biryanım eksik kalıyor. 5 ay geçsin hamileliği düşünücem diyordum ama benim acım hiç geçmiyor ve hamileliğe cesaretim hiç yok. Bilmiyorum allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere inşallah.
Saol cnm eşimle gideyim o zaman. Eşimle çok gitmek istemiyorum çünkü ağlıyorum o da çok üzülüyor.bilmiyorum bilmiyorumGenetik testi eşine de yapacaklar. Pıhtılaşma testleri ise sadece anneye yapılıyor. Maalesef öyle SGK çok acımasız. 3 bebek acisina nasıl dayanabilir ki bir anne? Saçmalık resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?