Benzemiyo canmBenziyor mu ablasina? Allah hayirli uzun omurler versin yavruna nazarlardan korusun sizi insallah
Güle güle buyut bebeğini..B
Benzemiyo canmRabbim onu kendine yaratmış. Çok şükür ama anneligi tattirdi en kisa zamanda sizde kavuşun yavrulariniza.
Amin cnm doğum esnasında özel bi durum yapıldığı bana Dr yeni doğum uzmanı kesinlikle başında durcak dedi ve iki kadın doğum ayrıca doğunca hemen vermezlermks 24 saat Dr gözetiminde kalirmis sende öyle bisey olduğu senin ilk bebeğin de oksijensiz kalmıştı diye biliyorumB
Benzemiyo canmRabbim onu kendine yaratmış. Çok şükür ama anneligi tattirdi en kisa zamanda sizde kavuşun yavrulariniza.
Sakın öyle düşünme. Korunmasaydin da aynı şeyler olacaktı. Rabbim kaderimize bu acıyı yazmış bir kere ne yaparsak yapalım yasayacaktik bu acıyı, kaçışı yok. Dua edelim de Rabbim bize bundan sonra aynı acıyı yazmasin...Bende çokkkkkk özlüyorummmmm izmiri...insallah canm insallah herşey cok guzel olucak Allahın izniyle bizimde minik mucizelerimiz olucak:) bazen keske korunmasaydim da daha önce cocugum olsaydi belki bsy olmazdi diye bile dusunuyrm hersey geliyr aklima hersey nasip iste canim ins bizde kavusucaz bebislerimize dua edelim bol bol...
Ekmeği bi dilim yiyorum pilatese basliycaktim eşim karsi cikti ya dikiş yerlerin patlar diyoo
Ev işlere kosturcam oradan oraya temizliycem zaten. Hamurisi uzak olsun
Yemiyorum bayadan beri.
Senin basin sağolsunMerhabalar. Ne zaman doğum yaptık bilmiyorum ama bende geçen sene 29 ekimde bebeğimi kaybettim. Dr uma ne Zaman spora başlayabilirim diye sorduğumda 40 ından sonra yapabilirsin demişti. Cardio plates yaptım ben günde 1-2 saat kadar. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Doktorum bana yürüyüş koşu ve yüzmeyi önerdi. Karın kasını çalıştıran hareketlerden(mekik gibi) uzak dur dedi. Ben de yüzmek istiyorum. Onun için de spor salonu araştırıyorum... Bence plates biraz ağır gelebilir. Onun yerine yürüyüş yap bence...Senin basin sağolsunsende melek annesi oldun bende 30 ağustosta kaybettim yuksek tansiyondan kardonu patlamis yavrumun. Nefessiz kalmis karnimda dun gittim oğlumun mezarina. Agladim bak annen geldi seni yalniz birakirmi dedim. Sevdim topragi üstünde dikenler vardi onu da sevdim.
Pilatese basliycam eşim karsi cikiyor. Topu sistiriyordum yaparsan benle konuşma diyo indiridim bende. Zayifliycam zaten de neyle bilmiyorum ya off
Doktorum bana yürüyüş koşu ve yüzmeyi önerdi. Karın kasını çalıştıran hareketlerden(mekik gibi) uzak dur dedi. Ben de yüzmek istiyorum. Onun için de spor salonu araştırıyorum... Bence plates biraz ağır gelebilir. Onun yerine yürüyüş yap bence...
Özellikle mekik kesinlikle yapmıycaksın dedi... Karın için en iyisi o ama bebek düşünüyorsak yapmamalıymışız. Dediğim gibi sadece bu 3 sporu önerdi doktorum bana, mekik konusunda da özellikle tembihledi...Mekik çekilmiyormu ben çekiyordum hatta günde 25 e çıkmıştım ama biraz ağrım oldu bıraktım. Mekik en iyi karın bölgesi eritme sporu. Benim karnımda en az 5 kilo var. Millet hamilemisin diye sorup duruyo çıldırıcam o yüzden.
Ben yaptım valla napım yapmam bidaha o zaman.haftaya gidicem bi doktora gerçi hala nereye gideceğimi bilmiyorum ama genetiğime baktırcamÖzellikle mekik kesinlikle yapmıycaksın dedi... Karın için en iyisi o ama bebek düşünüyorsak yapmamalıymışız. Dediğim gibi sadece bu 3 sporu önerdi doktorum bana, mekik konusunda da özellikle tembihledi...
Dogru diyorsun canm kaderimiz de varmış yaşadık...bebeğimin özleminden bazen ne dediğimi bilemiyorumİnşaallah
Sakın öyle düşünme. Korunmasaydin da aynı şeyler olacaktı. Rabbim kaderimize bu acıyı yazmış bir kere ne yaparsak yapalım yasayacaktik bu acıyı, kaçışı yok. Dua edelim de Rabbim bize bundan sonra aynı acıyı yazmasin...
Ben Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden randevu aldım Cuma gününe. Biz de genetik testleri yaptıracağız, ve kan pıhtılaşması için bayaa uzun testler var onları yaptıracağız. Bu testleri Araştırma hastaneleri yapıyormuş ücretsiz ama 3bebek kaybetmek gerekiyormuş. Doktorum yine de git bi şansını dene dedi... Bakalım inşallah ikna edebilirsem doktoru devlette yaptırıcam testleri. Özelden 2000 tl fiyat verdiler...Ben yaptım valla napım yapmam bidaha o zaman.haftaya gidicem bi doktora gerçi hala nereye gideceğimi bilmiyorum ama genetiğime baktırcam
Evet canm ilki oksijensiz kalmıştı ama bunda hersey normal ilerledi spinal anestezi oldum ilk beş altı dakikada Bebeğimi aldılar bana koklattilar inanılmaz bi duyguydu daha sonra giydirme geldiler öp annesi diye benim dikişlerim atılırken. Sonra annemlere vermişler bebeği ondan yirmi dakika sonra da ben çıktım çok şükür bi sorun yaşamadık hep yanımdaydi ilk muayeneden sonra bi sorun yoksa getiriyorlar hemen benden önce gelmiş odaya yatıyodu :)) ben inanıyorum burda ki her canı yanan anneye Rabbim yasaticak bu duyguyuAmin cnm doğum esnasında özel bi durum yapıldığı bana Dr yeni doğum uzmanı kesinlikle başında durcak dedi ve iki kadın doğum ayrıca doğunca hemen vermezlermks 24 saat Dr gözetiminde kalirmis sende öyle bisey olduğu senin ilk bebeğin de oksijensiz kalmıştı diye biliyorum
Insallah insallah insallaj Rabbim duysun bu sozlerini bizde yasayalim tekrardan yawrumuzun kardesleri olsun..Evet canm ilki oksijensiz kalmıştı ama bunda hersey normal ilerledi spinal anestezi oldum ilk beş altı dakikada Bebeğimi aldılar bana koklattilar inanılmaz bi duyguydu daha sonra giydirme geldiler öp annesi diye benim dikişlerim atılırken. Sonra annemlere vermişler bebeği ondan yirmi dakika sonra da ben çıktım çok şükür bi sorun yaşamadık hep yanımdaydi ilk muayeneden sonra bi sorun yoksa getiriyorlar hemen benden önce gelmiş odaya yatıyodu :)) ben inanıyorum burda ki her canı yanan anneye Rabbim yasaticak bu duyguyu
Hiç kötü düşünme tmm mi. Bana şimdi bile rüya gibi geliyo sanki uyanınca biticekmis gibi. O kadar Canımız yandı ki tarifi yok bu duygunun aynı şeyleri şu an kuzenim yaşıyo bebeğinin nefes borusuyla mide arasında ko bağlantısı yokmuş ameliyat oldu şu an beklemedeyiz her an hersey olabilir diyolar. Kendime sevinemiyorm bile ona canım çok yanıyor benim yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum kimsenin istem3m iyileştiren hiç bişey yok çünkü. İyi düşünün hersey güzel olcak allahın izniyleInsallah insallah insallaj Rabbim duysun bu sozlerini bizde yasayalim tekrardan yawrumuzun kardesleri olsun..Kizima kardes nasip etsin Rabbim coook ihtiyacim var coook Kizimi cok ozluyorum
Rabbim evladini ona bagislasin seninde Evladinla olan hayirli saglikli yillar nasip etsin insallah.. cok uzuluyorum tekrar yasar miyim bunlari elimde oyuncak bebek yawrumun resmine bakiyorum ne zor sensizlik diyorum diyorumda iste Rabbim yardimcimiz olsun Allah herkese sen gibi evlatlar nasip etsin saglikli sihhatliHiç kötü düşünme tmm mi. Bana şimdi bile rüya gibi geliyo sanki uyanınca biticekmis gibi. O kadar Canımız yandı ki tarifi yok bu duygunun aynı şeyleri şu an kuzenim yaşıyo bebeğinin nefes borusuyla mide arasında ko bağlantısı yokmuş ameliyat oldu şu an beklemedeyiz her an hersey olabilir diyolar. Kendime sevinemiyorm bile ona canım çok yanıyor benim yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum kimsenin istem3m iyileştiren hiç bişey yok çünkü. İyi düşünün hersey güzel olcak allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?