Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Evet canım epidural gibi. Hiç korkma bende çok korktum yüreğim ağzımda girdim doğuma o dokuz ay neler çektiğimi bi ben bi allah bilir ama mukafatimizi veriyo Rabbim rahat ol allahın izniyle güzel olcak hersey

Senin de başın sağolsun arkadaşım. Peki erken doğum nedeni olarak sana ne söylediler? Neden oğlun bu kadar erken gelmiş? İlk bebeğin miydi? Ben de oğlumu 36 haftalıkken kaybettim. Hala alışamadım onsuzluğa. Kalbinin atmadığını gördüğüm ultrason görüntüsü sürekli gözümün önünde... 2 ay oldu ama hala geçmedi yangınım. İçim çok yanıyo, canım çok acıyo... Hiç bu kadar çaresiz, hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim kendimi...
Rabbim hepimize sabır versin, güç versin...

Bi gun bende buraya Tekrar Anne oldum demeyi cok istiyorum suan Kizima hergun gittigim yolda gidiyorum ne aci Allahim ne aci bi yol insani sıkar mi sıkarmisss Allah herkesin yawrusunu bagislasin...
Aminnn canım. Bizim de bebeğimiz olacak tekrar. Bu arada biz de anneyiz, hem de annelerin en yücelerindeniz. Biz meleklerin anneleriyiz unutma bunu... Rabbim elbet boş kucaklarımızı dolduracak bebeklerle. Ben inanıyorum.. Hep yarım kalacağız, meleklerimizi hiç unutmayacağız ama bizim de mutlu günlerimiz olacak elbet. Meleklerimizin kardeşlerini kucaklarımıza alacağız elbet...

Kızlar aramızda İstanbul'da yaşayan çok arkadaş var. Hatta Zelal'de İzmit, o da yakın yani... Bir gün hep beraber buluşsak mı? Belki iyi gelir hepimize... Bizi hiç kimse anlayamıyor çünkü. Aynı acıyı yaşamış kişilerle dertleşmek, görüşmek iyi gelir belki bize... Ne dersiniz???

Sende

Biz görüşücektik zaten senle yasemin dimi. Sen çalışıyomusın işe başladınmı

Bende hergece gözümü kapattığımda gözümün önünde o sahne. Doktorun kalp atışı yok dediği sahne. Ve ben olamaz diye bağırmışım ve hatırlamıyorum bile o anlar silik silik beynimde. Annem yanımdaydıda o söylüyor

Biz görüşücektik zaten senle yasemin dimi. Sen çalışıyomusın işe başladınmı
Evet canım görüşecektik. Benim raporum Ocak'a kadar devam ediyor ama ben başladım çalışmaya. Evde kafayı yiyecek gibi oluyorum. Çalışmak iyi geliyor... Ama Cuma günleri gitmiyorum işe doktor işlerimi halletmek için. Dediğim gibi hepimiz için uygun bir gün seçelim, görüşelim. Bence bu bize iyi gelecektir... Sonra da inşallah bebeklerimizle birlikte de görüşürüz...

Nihan bende o sahneleri unutamiyorum aklimda hep.. Kocam ve Kaynanam vardi yanimda.. Hemşirenin kalp atislari duyamiuorum doktoru cagircaz dedi bekledik doktor da bakti hareket yok ÖLMÜŞ dedi basima kaynar suyu döküldü Çiğlik attim ama inanamiyordum yok bebeğim ölmedi dedi ama halada inanamiyorum inanmak istemiyorum

Insallah ya insallah Aminnnnn Rabbim duysun bu sozleri bize digerl yawrularimizi saglikla nasjp etsin insallah daha guzel gunleri de konusuruz burda

As
aslinda bunu bende diyecektim ama cesaret edemedim bence cooook iyi olur dertlerimiz bir tasamiz istegimiz bir

O zaman 20 ya da 21 Kasım öğleden sonra 1-2 gibi diyelim mi? Herkes İstanbul'un neresinde olduğunu yazsın, orta noktada buluşalım. Olur mu??? Ben Kurtköy'deyim (Pendik-Anadolu Yakası yani)...

Evet canım epidural gibi. Hiç korkma bende çok korktum yüreğim ağzımda girdim doğuma o dokuz ay neler çektiğimi bi ben bi allah bilir ama mukafatimizi veriyo Rabbim rahat ol allahın izniyle güzel olcak hersey
AMİN CNM BENDE İNANIYORUM BU SEFER KUCAGIMA ALACAGIM KIZIMI ALLAHIM RABBİM YARDIM EDECEK İNŞALLAH

YOK CNM DOĞUMDAN KORKMUYORUM İNŞALLAH SEZERYAN ZOR DEĞİL KOLAY ACI HISSETMİYOSUN SADECE O AN BEBEGİMİ GÖRÜRSEM NE YAPARIM HEYCANDAN AGLARMI YA AGLAMASAZSA NE YAPARIM KORKUSU VAR İÇİMDE İNŞALLAH SAĞ SALİM ALIRIM KUCAGIMA

O zaman 20 ya da 21 Kasım öğleden sonra 1-2 gibi diyelim mi? Herkes İstanbul'un neresinde olduğunu yazsın, orta noktada buluşalım. Olur mu??? Ben Kurtköy'deyim (Pendik-Anadolu Yakası yani)...
Bana cıma günü saat 2 uyar. Mekan farketmez ben çamlıcadayım ama kırtköydede eşim çalışıyo geçebilirim yani

Ahh canım benim inşallah sağ salim alıcan kucağına. Çok zor. Ben düşününce bile stres yapıyorum. Doğuma girme işi ya yine ölürse diye düşününce bile çıldırcak gibi oluyorum. Allahım bi daha yaşatmasın inşallah hiçbirimize. Erkenmi alcak doktorun . Ne diyor

Bende camlicada oturuyorum ama benim oralara gitmem biraz zor gibi ama bi gun illaki olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…