Evet canım epidural gibi. Hiç korkma bende çok korktum yüreğim ağzımda girdim doğuma o dokuz ay neler çektiğimi bi ben bi allah bilir ama mukafatimizi veriyo Rabbim rahat ol allahın izniyle güzel olcak herseycanım okurken ağlıyorum yazarken o kadar güzel bi duygudur ki eminemim allahım bizede yasatsın inşallah..tüm isteyen annelere ...allahım senin bebişinede sağlık sıhhat uzun ömür versin analı babalı büyütsün inşallah..bende 30 haftamdayım inşallah az kaldı yavas yavasiçimde hem korku hem heycan ona kauvsmak istiyorum ..inşallah tez zamanda hayırlsıından bende kavusuşurum inşallah ...soinal anestezi ne demek cnm..._? epudural gibimi yani belden iğne yapıyolar ya öyle bişey mi.._?
Senin de başın sağolsun arkadaşım. Peki erken doğum nedeni olarak sana ne söylediler? Neden oğlun bu kadar erken gelmiş? İlk bebeğin miydi? Ben de oğlumu 36 haftalıkken kaybettim. Hala alışamadım onsuzluğa. Kalbinin atmadığını gördüğüm ultrason görüntüsü sürekli gözümün önünde... 2 ay oldu ama hala geçmedi yangınım. İçim çok yanıyo, canım çok acıyo... Hiç bu kadar çaresiz, hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim kendimi...24.haftada doğum yaptım canım hala inanamiyorum böyle Salaklastim sanki şimdi yazarken insan ınanamiyor sizde de oldu mu ne zaman hamileydım ne zaman kaybettim rüya gibi hersey. Eski dr umu bıraktım yeni bir dr a gideceğim eski dr benimle hiç ilgilenmedi doğum günü yeni dr a gideceğim şimdi birde ona herseyi ta en baştan anlat dur
Aminnn canım. Bizim de bebeğimiz olacak tekrar. Bu arada biz de anneyiz, hem de annelerin en yücelerindeniz. Biz meleklerin anneleriyiz unutma bunu... Rabbim elbet boş kucaklarımızı dolduracak bebeklerle. Ben inanıyorum.. Hep yarım kalacağız, meleklerimizi hiç unutmayacağız ama bizim de mutlu günlerimiz olacak elbet. Meleklerimizin kardeşlerini kucaklarımıza alacağız elbet...Bi gun bende buraya Tekrar Anne oldum demeyi cok istiyorum suan Kizima hergun gittigim yolda gidiyorum ne aci Allahim ne aci bi yol insani sıkar mi sıkarmisssAllah herkesin yawrusunu bagislasin...
canım okurken ağlıyorum yazarken o kadar güzel bi duygudur ki eminemim allahım bizede yasatsın inşallah..tüm isteyen annelere ...allahım senin bebişinede sağlık sıhhat uzun ömür versin analı babalı büyütsün inşallah..bende 30 haftamdayım inşallah az kaldı yavas yavasiçimde hem korku hem heycan ona kauvsmak istiyorum ..inşallah tez zamanda hayırlsıından bende kavusuşurum inşallah ...soinal anestezi ne demek cnm..._? epudural gibimi yani belden iğne yapıyolar ya öyle bişey mi.._?[/QU
Sende kavuş yavruna sağlıcakla inşallah.
Biz görüşücektik zaten senle yasemin dimi. Sen çalışıyomusın işe başladınmıKızlar aramızda İstanbul'da yaşayan çok arkadaş var. Hatta Zelal'de İzmit, o da yakın yani... Bir gün hep beraber buluşsak mı? Belki iyi gelir hepimize... Bizi hiç kimse anlayamıyor çünkü. Aynı acıyı yaşamış kişilerle dertleşmek, görüşmek iyi gelir belki bize... Ne dersiniz???
Bende hergece gözümü kapattığımda gözümün önünde o sahne. Doktorun kalp atışı yok dediği sahne. Ve ben olamaz diye bağırmışım ve hatırlamıyorum bile o anlar silik silik beynimde. Annem yanımdaydıda o söylüyorSenin de başın sağolsun arkadaşım. Peki erken doğum nedeni olarak sana ne söylediler? Neden oğlun bu kadar erken gelmiş? İlk bebeğin miydi? Ben de oğlumu 36 haftalıkken kaybettim. Hala alışamadım onsuzluğa. Kalbinin atmadığını gördüğüm ultrason görüntüsü sürekli gözümün önünde... 2 ay oldu ama hala geçmedi yangınım. İçim çok yanıyo, canım çok acıyo... Hiç bu kadar çaresiz, hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim kendimi...
Rabbim hepimize sabır versin, güç versin...
Evet canım görüşecektik. Benim raporum Ocak'a kadar devam ediyor ama ben başladım çalışmaya. Evde kafayı yiyecek gibi oluyorum. Çalışmak iyi geliyor... Ama Cuma günleri gitmiyorum işe doktor işlerimi halletmek için. Dediğim gibi hepimiz için uygun bir gün seçelim, görüşelim. Bence bu bize iyi gelecektir... Sonra da inşallah bebeklerimizle birlikte de görüşürüz...Biz görüşücektik zaten senle yasemin dimi. Sen çalışıyomusın işe başladınmı
Nihan bende o sahneleri unutamiyorum aklimda hep.. Kocam ve Kaynanam vardi yanimda.. Hemşirenin kalp atislari duyamiuorum doktoru cagircaz dedi bekledik doktor da bakti hareket yok ÖLMÜŞ dedi basima kaynar suyu döküldü Çiğlik attim ama inanamiyordum yok bebeğim ölmedi dedi amaBende hergece gözümü kapattığımda gözümün önünde o sahne. Doktorun kalp atışı yok dediği sahne. Ve ben olamaz diye bağırmışım ve hatırlamıyorum bile o anlar silik silik beynimde. Annem yanımdaydıda o söylüyor
Insallah ya insallah Aminnnnn Rabbim duysun bu sozleri bize digerl yawrularimizi saglikla nasjp etsin insallah daha guzel gunleri de konusuruz burdaAminnn canım. Bizim de bebeğimiz olacak tekrar. Bu arada biz de anneyiz, hem de annelerin en yücelerindeniz. Biz meleklerin anneleriyiz unutma bunu... Rabbim elbet boş kucaklarımızı dolduracak bebeklerle. Ben inanıyorum.. Hep yarım kalacağız, meleklerimizi hiç unutmayacağız ama bizim de mutlu günlerimiz olacak elbet. Meleklerimizin kardeşlerini kucaklarımıza alacağız elbet...
aslinda bunu bende diyecektim ama cesaret edemedim bence cooook iyi olur dertlerimiz bir tasamiz istegimiz birKızlar aramızda İstanbul'da yaşayan çok arkadaş var. Hatta Zelal'de İzmit, o da yakın yani... Bir gün hep beraber buluşsak mı? Belki iyi gelir hepimize... Bizi hiç kimse anlayamıyor çünkü. Aynı acıyı yaşamış kişilerle dertleşmek, görüşmek iyi gelir belki bize... Ne dersiniz???
İNŞALLAH CNM ALLAHIN İZNİYLE KAVUSRUM İNŞALLAH HEPMİZ KAVUŞALIM İNŞALLLAHHSende kavuş yavruna sağlıcakla inşallah.
AMİN CNM BENDE İNANIYORUM BU SEFER KUCAGIMA ALACAGIM KIZIMI ALLAHIM RABBİM YARDIM EDECEK İNŞALLAHEvet canım epidural gibi. Hiç korkma bende çok korktum yüreğim ağzımda girdim doğuma o dokuz ay neler çektiğimi bi ben bi allah bilir ama mukafatimizi veriyo Rabbim rahat ol allahın izniyle güzel olcak hersey
YOK CNM DOĞUMDAN KORKMUYORUM İNŞALLAH SEZERYAN ZOR DEĞİL KOLAY ACI HISSETMİYOSUN SADECE O AN BEBEGİMİ GÖRÜRSEM NE YAPARIM HEYCANDAN AGLARMI YA AGLAMASAZSA NE YAPARIM KORKUSU VAR İÇİMDE İNŞALLAH SAĞ SALİM ALIRIM KUCAGIMAEvet canım epidural gibi. Hiç korkma bende çok korktum yüreğim ağzımda girdim doğuma o dokuz ay neler çektiğimi bi ben bi allah bilir ama mukafatimizi veriyo Rabbim rahat ol allahın izniyle güzel olcak hersey
Bana cıma günü saat 2 uyar. Mekan farketmez ben çamlıcadayım ama kırtköydede eşim çalışıyo geçebilirim yaniO zaman 20 ya da 21 Kasım öğleden sonra 1-2 gibi diyelim mi? Herkes İstanbul'un neresinde olduğunu yazsın, orta noktada buluşalım. Olur mu??? Ben Kurtköy'deyim (Pendik-Anadolu Yakası yani)...
Ahh canım benim inşallah sağ salim alıcan kucağına. Çok zor. Ben düşününce bile stres yapıyorum. Doğuma girme işi ya yine ölürse diye düşününce bile çıldırcak gibi oluyorum. Allahım bi daha yaşatmasın inşallah hiçbirimize. Erkenmi alcak doktorun . Ne diyorYOK CNM DOĞUMDAN KORKMUYORUM İNŞALLAH SEZERYAN ZOR DEĞİL KOLAY ACI HISSETMİYOSUN SADECE O AN BEBEGİMİ GÖRÜRSEM NE YAPARIM HEYCANDAN AGLARMI YA AGLAMASAZSA NE YAPARIM KORKUSU VAR İÇİMDE İNŞALLAH SAĞ SALİM ALIRIM KUCAGIMA
Cuma 2 benim için de uygun. Evet kızlar sizin için uygun mu?Bana cıma günü saat 2 uyar. Mekan farketmez ben çamlıcadayım ama kırtköydede eşim çalışıyo geçebilirim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?