Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlaaar kandilimiz mübarek, ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah..
ooo tobeguk hanımlar gelmişlerrrr
günaydınnnnn :) canlarım kandilimiz mubarek olsunn......
merhaba şekerim. özledim seni vallaaaa!! işten yeni geldim, nete girdim hemen. kociş yanımda suratını astı beni kk ile aldatıyosun, girme nete diyo.ama ben geldim yine de özledim kuzum sizi yaaaa. napyıorsun, nasılsın?
geçmiş olsun canım. allah başka dert vermesin inşallah.
maşallah canım ikinize de niye yanlış anlayalım bence hislerin çok normal. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini canım
merhaba canım gelip gidiyorum arada sen neler yapıyorsun nasılsın
aman bi sorun olmasında ayşeme üzüldüm ya. ya tobeguk ne alemde nasıl oldu göğsünden ameliyat oldumu iyimi?
calakaan kısss merak ettik seni. bi şeyler duyduk seninle ilgili. denemelere başlanmış galibainşallah hakkında hayırlısı olur.
ben de iyiyim canım ameliyat yok şimdilik. 4 ay sonra netleşecek durum. onun dışında da hormon bozukluğu çıktı onun tedavisine başlayacağız haftaya.
sevsinler senin kızını annesiii. allah üniversite diplomasını aldığını da görmeyi nasip etsin inşallah..

çok şükür iyim tebegukum heycanlıyımda gdip bi kontrolden geçicem b doktorla konuşucam sadece bu bile beni heycanlandırıyo gerip düşüncelere sokuyo bide gebe kalsam bilmiyorum ne olur:S:S::26:

çok şükür iyim tebegukum heycanlıyımda gdip bi kontrolden geçicem b doktorla konuşucam sadece bu bile beni heycanlandırıyo gerip düşüncelere sokuyo bide gebe kalsam bilmiyorum ne olur:S:S::26:

maşallah canım. gerilme tatlım. ben gide gele pek bi umursamaz oldum artık. ama aklına gelen soruları bi kağıda yaz yoksa heyecanla insan soracağı şeyleri unutabiliyor. hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..

in_aaayyyyy resmini koymuşsuun. ay özellikle kızın çooook tatlııı. maşallah canım. darısı başımıza olsun inşallaaah!!!

maşallah canım. gerilme tatlım. ben gide gele pek bi umursamaz oldum artık. ama aklına gelen soruları bi kağıda yaz yoksa heyecanla insan soracağı şeyleri unutabiliyor. hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..

haklısın kafamda o kadarrr çok soru varki sebebide bilinmiyo ya nedenlerim btmiyo doktor kovmaz inş beni yeter die:)

kızlaaar kk nın formatı ne zaman değişti ya?

Son düzenleme:
:))) buluşurus inşşş bir gün hepberaber

kızlar biz dün doğayla buluştuk.. eşim eve ne zaman gidersin dedi. 2 saat oturup gelirim dedim. nerdeyse 4-5 saat oturduk. doyamadık konuşmaya. daha da ayrılmazdık da çok geç olmuştu artık.
inşallah bi gün hep beraber buluşuruuuz...

iyi olmuş dertleşmişsinizdir bizde buluşsak sabahlarız heralde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…