Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ayşem nasılsın kıyamam ya üzülme ne olur şimdi ne söylesem seni teselli etmez biliyorum ama bebeğini düşün yine de yeni bi bebek iyi gelicektir die düşünüyorum doğum yapınca anlarsın ancak bunu küçücük yumuk yumuk ellerini sevmek çok başka olur. hem olmadı 8e kadar sezeryane izin veriyorlar sıkma canını sen

8 mi??? kim dedi onu kız :)

aman bi sorun olmasında ayşeme üzüldüm ya. ya tobeguk ne alemde nasıl oldu göğsünden ameliyat oldumu iyimi?

ameliyata gerek kalmadı şimdilik... tekrarlarsa belki olabilir..tedavi olacak işte...inşallah bişey olmaz ameliyatada gerek kalmaz...

ameliyata gerek kalmadı şimdilik... tekrarlarsa belki olabilir..tedavi olacak işte...inşallah bişey olmaz ameliyatada gerek kalmaz...

ay iyi ya kalmasın kızın başına gelmedik kalmadı ya üzülmüştüm onun adına. senin kızın nasıl bakalım cimcime ne son bıraktığımda 23 nisan gösterisine hazırlanıyordunuz

ay iyi ya kalmasın kızın başına gelmedik kalmadı ya üzülmüştüm onun adına. senin kızın nasıl bakalım cimcime ne son bıraktığımda 23 nisan gösterisine hazırlanıyordunuz

23 nisana yetişemediler geçtiğimiz salı yılsonu gösterileri vardı çok güzeldi çok duygulandık...en sonunda cüppe kep giydiler mezun oldular diploma aldılar :))) Rabbim herkese yaşatsın annelik duygusunu..onu orda gördükçe bu benim bunu ben doğurdum diyesim geldi...

ayy yavruuum ne güzel yaaaa ne güzel bir gurur. mikrofonu alaydın eline kim tutar seni canım benim ya rabbim acısını göstermesin hep böle yüzünü güldürsün kızın gururlandırsın inşallah..

ayy yavruuum ne güzel yaaaa ne güzel bir gurur. mikrofonu alaydın eline kim tutar seni canım benim ya rabbim acısını göstermesin hep böle yüzünü güldürsün kızın gururlandırsın inşallah..

Amin canım sağol... hepimizin yavruları yüzümüzü güldürsün inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…