• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar bugün Dr gittim gunum tam dolmadan almayalim dedi 4 ocak gibi alcak inşallah allahın izniyle az kaldı dua edelim lutfennn hepimize ben dualarimda hep yapıyorum inşallah allahım kabul etsin amin
İnşallaj canım dua ediyorum ben etmemmi yüreği yananlar bilir bu acıyı canım. Gönlünü ferah tut

OTE="nihangenc, post: 44260669, member: 711739"]İnşallaj canım dua ediyorum ben etmemmi yüreği yananlar bilir bu acıyı canım. Gönlünü ferah tut[/QUOTE]
Cnm evet biz ve bizim gibi yüreği yanan anneler bilir ancak acimizi korkumuzu heycanimizi inşallah hwp birlikte guleriz hepimiz tek tek yavrularimizi kucagimiza alirz insallah

Kizlar ben dogum yapali 3 ay gecti ve suan inanilmaz sekilde saclarim dökülüo. Gercekten avuc avuc gelio elime. Aceba kizimin vefatindan sonra yasadigim stresdenmi oluo böyle yoksa dogumdan sonra normalmi? Bunu yasayan varmi? Kel kalcam diye korkuorum

Kizlar ben dogum yapali 3 ay gecti ve suan inanilmaz sekilde saclarim dökülüo. Gercekten avuc avuc gelio elime. Aceba kizimin vefatindan sonra yasadigim stresdenmi oluo böyle yoksa dogumdan sonra normalmi? Bunu yasayan varmi? Kel kalcam diye korkuorum
Canm benm de 4,5 ay oldu saclarim benmde dokuluyor uzuluyorum korkuyorm da stresten de olablr yda kansizliktan da olablr

Canm benm de 4,5 ay oldu saclarim benmde dokuluyor uzuluyorum korkuyorm da stresten de olablr yda kansizliktan da olablr
Stresden oluosa bidaha düzelmez diyolar korkuorum bu yüzden. Bi doktora danışayım en iyisi.. Öyle böyle degil baya dökülüor yani

ben de aynı durumdayım canım. saçlarımı taramaya korkuyorum . vitamin eksikliğinden olabilir. ben üzüntüden pek kendime bakamadım hiç :( aslında doğum yaptık. vücuttan bir sürü şey eksildi gitti, ama acımızdan gözümüz kendimizi görmüyorki.

çok teşekkür ederim bilgiler için:)
peki Ankara da önerebileceğiniz bir dr var mı acaba?
saçları dökülen arkadaşlara da önerim kan tahlili yaptırın. benimde öyleydi. demir eksikliği çıktı. ayrıca tiroidlerimin dengesi bozulmuş hipotriod olmuşum:((( üzüntü stres tetiklermiş. umarım siz de daha basit vitamin eksiklikleri vardır.

çok teşekkür ederim bilgiler için:)
peki Ankara da önerebileceğiniz bir dr var mı acaba?
saçları dökülen arkadaşlara da önerim kan tahlili yaptırın. benimde öyleydi. demir eksikliği çıktı. ayrıca tiroidlerimin dengesi bozulmuş hipotriod olmuşum:KK43:(( üzüntü stres tetiklermiş. umarım siz de daha basit vitamin eksiklikleri vardır.
Canm uzuldum gecmis olsun daha once varmiydi peki troid rahatszligin ins cabucak gecer sifa bulursun...ben ankaradan deglm cnm yardmci olamadm dktr konusunda

Kizlar ben dogum yapali 3 ay gecti ve suan inanilmaz sekilde saclarim dökülüo. Gercekten avuc avuc cgelio elime. Aceba kizimin vefatindan sonra yasadigim stresdenmi oluo böyle yoksa dogumdan sonra normalmi? Bunu yasayan varmi? Kel kalcam diye korkuorum[/QUOTEbe
Benim saaclarimında de dökülmüştü hatta on kısım saç kıran olmuştu çok uzulmustum daha yeni çıkmaya basladilar

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Yalnız benim bir aydır falan dökülüyor. Tam da saçlarımı kestirdikten sonra dökülmeye başladı. Ben de kendi kendime acaba saçlarımı kestirdim diye saçlarım bana küstü mü diye düşünmeye başlamıştım çünkü yaklaşık 2,5 yıldır kestirmiyordum. Demek ki doğumdan dolayıymış... :KK57:

ben de aynı durumdayım canım. saçlarımı taramaya korkuyorum . vitamin eksikliğinden olabilir. ben üzüntüden pek kendime bakamadım hiç :KK43: aslında doğum yaptık. vücuttan bir sürü şey eksildi gitti, ama acımızdan gözümüz kendimizi görmüyorki.
Aynen öyle, bende kendimi saldım baya. Bazen içimden gelior, biraz kendime bakayim artık diorum. Sonra vazgeçiorum. Yakıştıramıorum..sanki bu durumda doğru olmaz gibime gelior..

Allah korusun cnm yaa ins saclarimiza bsy olmaz sen doktora gorun bakalim ne diyicek
Haftaya terminim var zaten.. Kan vermem gerekicek, orda bi danışayım bari.
İnternetde okuduguma göre, hamilelikde hormonlar yüksek oldugu icin saclar dökülmüormus. Dogumdan üc ay sonra o hormon düstügü icin 9ay dökülmeyen saclar ozaman birden dökülüomus. Genelde 1sene sonra dengelenionus bu durum. Ama dogrumu bilmiorum

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Yalnız benim bir aydır falan dökülüyor. Tam da saçlarımı kestirdikten sonra dökülmeye başladı. Ben de kendi kendime acaba saçlarımı kestirdim diye saçlarım bana küstü mü diye düşünmeye başlamıştım çünkü yaklaşık 2,5 yıldır kestirmiyordum. Demek ki doğumdan dolayıymış... :KK57:
cnm senin testler hala çıkmadı mı ? benimki çıkacak nerdeyse. bide çıkınca kime gideceksin. bülent kars a mı gidicen

Canim benim de dökülmüştu önlerim bildiğin açılmıştı stresten mis daha sonra geçti ve orlarda yine çıktı saç. İnşallah geçer senin de hemen.

Canim benim de dökülmüştu önlerim bildiğin açılmıştı stresten mis daha sonra geçti ve orlarda yine çıktı saç. İnşallah geçer senin de hemen.
Insallah dedigin gibi olur. Senin tekrar bebeginmi oldu? Öyleyse cok sevindim cnm senin adina allah bagislasin. Nasilsin simdi, tekrar kucagina bir bebek almak iyi geldimi? Cok korkuorum ikinci hamilelikten, ilk bebegimin acisi daha agir bascak yeni gelen bebeklerime gücüm kalmicak diye korkuorum.

Be
Insallah dedigin gibi olur. Senin tekrar bebeginmi oldu? Öyleyse cok sevindim cnm senin adina allah bagislasin. Nasilsin simdi, tekrar kucagina bir bebek almak iyi geldimi? Cok korkuorum ikinci hamilelikten, ilk bebegimin acisi daha agir bascak yeni gelen bebeklerime gücüm kalmicak diye korkuorum.
Bence güç kalmamak değilde ya yine aynı şeyler olursa diye korkuyoruz. Ben düşündükçe çıldırcak gibi oluyorum çünkü. Son anda böylr bişeyle karşılaşmak gerçekten çok yıkıcı.

Canim benimde oyle oldu eskiler dogumdan sonra sac dokulmesine bebek anneyi taniyinca saci dokulur derdi yani bu takvim ortalama dogum sonrasi 3 veya 4 . Aya denk geliyor. Demmekki dogumdan sonra sac dokulmesi herkeste oluyor diye dusundum ben hatta o yuzden test yaptirmistim vitaminlerime baktirdim normaldi

Back
X