Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allah sabır versin canım.maalesefki ömrü yokmuş canım. bende 40 haftalık normal doğumu beklerken kalbi durdu bebeğimin. bende hep dedim keŞke sezeryan olsaydım ama ömrü o kadar biçilmiş, 6 ağustosta melek oldu yavrum. doğsa bile 6 ağustosta cennete gidecekmiş. diyecek yapacak hiçbişey yokki, keşke elimizden bişi gelse ama yok. allaha sığınmaktan başka duamız çaremiz yok. yazını okuyunca içim parçalandı halbuki hepimiz aynı şeyi yaşadık . allah sabrımızın mükafatını versin inşallah.bence biraz bekle canım. vücudun toparlansın biraz. normal doğum yapman avantaj olsa da sen sağlıklı ol ki yeni bebeğin beslenip büyüyebilsin.

canım seninde başın sağolsun. melek annesisin ne büyük mutluluk bu gerçek dünyamız için.allahım sabır versin bizlere.evet çok araştırma yaptım.dediğin çok doğru folik asit önemi çok büyük. şuan kan hapı kullanıyorum kan değerlerim doğumda düştüğü için.onu bırakınca 20 25 gün sonra folik asite başlıycam inşallah.şubat ayında 3ay dolmuş olucak inşallah. o zaman düşünmeye başlayım diyorum. rabbim aratmasın ama hemen olmayadabiliyor sonuçta.44gün oldu doğum yapalı daha.

amin canım.allahım sana da sabır versin.mutlak kader bu. doğumla ölüm saatini şaşırmaz derler.nasip bu ömürleri bu kadarmış meleklerimizin.az daha bekleyip şubat gibi denemeyi düşünüyorum inşallah

ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebekler versin inşallah. bizde onlara bakacak sağlık huzur.

Canim benimde oglum 39 haftalik dogdu 25 temmuzdq dogdu cok guzeldi kilosu het seyi iyiydi dogumdan4 saat sonra basit bi enfeksiyon icin kuveze alindi. 5 gun sonra melek oldu yogun bakim doktoru soktaydi. Enfeksiyonu dusmus taburcu ediceklerdi iki gun sonra malesef aniden kalbi durmus. Doktor savci cagirmis adli tip raporu istedu biz otopsiye karsiyduk ama doktor genetuk bi sey varsa bebekte ikinci bebege ona gore tedavi olur anne baba deyince ailem razi olmus sonuc geldi ama hic bi sey yok o enfeksiyon disinda kader iste insallah cennete kavusuruz. Kendini saglik ve pskolojik acidan hazirla oyle dusun derim ben kilo vermek istiyorum. Sonrada kan degerlerime baktircagim vitamim kansizlik 5 ay oldu ama en az uc ay daha beklerim sanirim

Başın sağolsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah. Sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize.

allahım sabırlar versin ani ölüm işte.sebepsiz. herşey allahtan ama elden ne gelir.bende kan değerlerime baktırırım diyorm folik asite başlarım sonrada allah nasip ederse olur insallah

aminn inşaallah burdaki tüm hamile arkadaşlar bu kez sağlıkla kavuşun hayırlı ömürlü olsunlar. dediğin gibi bi yerden başlamak lazım böyle korkmakla da bi yere varılmıyo

merhaba canım.. aynen ben de doğumu beklerken kalbinin durduğunu öğrendim dekolman yaşamışım çok çok zor 6 ay oldu ama hala korkuyorum bi yerden de başlamak lazım ne zamana kadar beklicez böyle.. tüm testleri tahlilleri yaptırdım ben de bi sebep yok herşey temiz çıktı. kendine iyi bak folikasit al vücudunu hazırlamaya başla 6 ay dolup hazır hissedince bırak korunmayı zaten alnımıza yazıldıysa vakti saati belli biz sadece akışına bırakcaz stres yapmadan beklicez

Cok cok tesekkur ederim. Yaptiricam umarim hayirli haberler alirim soniclardan. Allah razi olsun senden
Ne demek canım benim cumlemizden razı olsun. Birbirimizle hem bilgilerimizi paylaşacağız hem mutlulugumuzu hem de dertlerimizi. Hep birlikte birbirimize destek olup Rabbime isyana düşmeden atlatacagiz inşallah bu sınavı ve sonunda da hepimizin kucaklarinda mutlu, sağlıklı bebekler olacak Allah'ımın izniyle. Ben inanamıyorum Yaradanim hepimizin yüzünü güldürecek inşallah...

Ben daha doktora bile gitmedim. Ama evet başlamak lazım. Bi de hamile kalma süresi var sonuçta. Allahım hayırlısını ömürlüsünü saplıklısını ver hepimize inşallah

Neden öyle bi iğne verdiki benim Dr vermedi öyle bisey
Ciğer geliştiriciyi erken doğum tehlikelerinde veriyorlar. Erken alırız belki diye düşünüp vermiş olabilir . Canım 36 ya geldiysrn ciğerlerle ilgili bi sorun olmaz gelişiyor çünkü 36 da herşeyi hemen hemen. Sağlıcakla yavruna kavuş inşallah

Demesi kolayda uygulaması da öyle kolay olsa. Belki Allahım içimize bi ferahlık verir diyorum

Kesinlikle haklisin. İnsallah Rabbim yardimcimiz olsun. Yazdiysan yorumlarda hatirlamiyorum ama bu testleri yaptirdin mi? Sonuclari ne.cikti merak ettim. Cunku bi cogu kan pihtilasmasinin farkli faktorlerinin testleri arastirdigim kadariyla

bana da 1 yıl dedi ama ben de doğum yapalı 4 ay oldu tam. şubat ayında başlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…