Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

inşallah canım inşallah. geçen yılbaşında çoğumuz hamileydik, ama bu sene ellerimiz boş kaldı. inşalla 2017 ye grerken bebeklerimiz bizimle olur, kucağımızda sağlıkla mutlulukla

evet hayırlı evlatlar onlar. önemli olan hayırlı olması bence. sağlıklı olup da hayırsız çok evladı olanlar seni doğuracağıma taş doğursaydım diyenleri duyuyoruz. Allah bundan sonra hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin bizlere.Şanslıyız evet hem de çok. Biz rahatız yavrularımız emin ellerde ne hastalık ne mikrop bulaşmayacak soğuktan etkilenmeyecekler.

2017 senesi belki en hayırlı senesi olur inşallah o yılı bekliyorum borcumuz da bitiyo.. hiç bişey kalmiycak. ama bunlar benim için önemli olmasa tek dilegim Evlat sahibi olmasi

doğum sonrası bilmeyen çoğu kişi hamilemisiniz dedi. o üzüntüyle diyete başladım. he göbek hala var tabiki ama ilk zamanlardaki gibi değil. 3 kilo daha vermek istiyorum ben de. diğer yerlerim normale döndü ama o göbekte en az 5 kilo var.

Benim 15 kilo vermem lazim doğumdan sora korseyi takmadim taksaydim bu kadar olmazdi ah ah nabim dikişlerim aciyordu(
hamile kaldığımda 85 im şimdide 85im.. ama vermem gerek çok var.

Benim 15 kilo vermem lazim doğumdan sora korseyi takmadim taksaydim bu kadar olmazdi ah ah nabim dikişlerim aciyordu(
hamile kaldığımda 85 im şimdide 85im.. ama vermem gerek çok var.

ben de 77 ile hamile kalmıştım 94 ile doğuma gittim. şimdi 80 oldum ama çok bana bu kilo

arkadaşlar yeni yıl hepimize sağlık huzur mutluluk yeni uzun ömürlü evlatlar versin. şu hep aklınızda olsun ve öyle hareket edin. Rabbim ol derse olur. o ol demedikçe hiç birşey olmaz. ben Rabbime tevekkül ettim artık. size de fikirlerim araştırmalarım belki yardımcı olur diye yazıyorum. çok fazla doktorla ebe hemşireyle görüştüm bu süreçte.2yıl bekle diyen 1yıl bekle diyen 6 ay 3ay diyen çok farklı görüşler dinledim.çevremden örnekler edinmeye çalıştım. sezeryan doğum yapıp iki çocuğu arasında 12 ay 13 ay olanla da konuştum.normal doğum yapıp 11 12 ay aralıkla doğum yapanlada. rahim için ortalama toparllanma süresi 4 6 haftaymış gerisi sadece annenin depoları doldurup yeniden sağlıklı gebelik geçirmesi için söylenen süre belliki. 1yıl 2yıl demek kolay ama ciğeri yanan anne için gelde bekle okadar.meleklerimizin yerine koymak için değil ama onlara veremediğimiz sevgiyi rabbimin nasip edeceği yeni evlatlara vermek için azda olsa gözlerimizdeki yaşı dindirmek için istiyoruz.nasip et rabbim yalvarırım bize ömürlü sağlıklı evlat nasip et

Amin canım inşallah. İnşallah dualarımızu kabul eder allahım.

Ben 3 haftadır diyet ve yürüyüş yapıyorum. 3 haftada 4,5 kilo verdim. Destek alıyorum. Bugün bile neredeyse hiç kaçamak yapmadım. Bundan önceki diyetisyenim üzüntüden kilo vermediğimi söylemişti. Ama verebiliyormuşum.

Aslında hergün değişen bi menüm var. Online koçluk alıyorum. Normal diyetlere göre oldukça farklı. Ptesi detoks. Salı, çarşamba, perşembe oldukça sıkı. Diğer günlerde ehh:)) ama ben hergün farklı bi menüyle uğraşmayı seviyorum. Motivasyonum artıyor. Temize geçip paylaşabilirim. Hergün whatsapp tan menüm geldiği için temizi yok.

Kızlar 4 ocağa az kaldı lütfen dualarinizi unutmayin inşallah sağlıkla hayirlisiyla kızımı sağ salim kucağıma alcam amin cumlemiz insallah

Allah sağlıkla kucaına almayı nasip etsin. Bir ömür boyu ayırmasın inşallah.İyş haberlerini bekliyoruz.

Kızına kavuşmana son 1 gün kaldı eda_insaat Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Birbirimiz tanımasak da burda birbirimize elimizden geldiğince destek olduk. Bende senden dua bekliyorum canım. Hayırlısıyla tamamlayayım hamileliğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…