Önlem amaçlı verdi araştırdım çoğu doktor veriyomus daha çok çoğul gebeliklerde veriyolarmisNeden öyle bi iğne verdiki benim Dr vermedi öyle bisey
Yaptırdım canım. İki tanesi (Protein S ve Protein C) çıkmadı. Diğerleri çıktı. İnternetten araştırdığım kadarıyla iki tanesinde problem var gibi o da çok önemli değilmiş. Yani bebeği kaybedecek kadar güçlü bir pıhtılaşma değilmiş internette yazılanlara göre. Diğer sonuçlarım da çıksın, doktora gideceğim. Bakalım o ne diyecek?Kesinlikle haklisin. İnsallah Rabbim yardimcimiz olsun. Yazdiysan yorumlarda hatirlamiyorum ama bu testleri yaptirdin mi? Sonuclari ne.cikti merak ettim. Cunku bi cogu kan pihtilasmasinin farkli faktorlerinin testleri arastirdigim kadariyla
Bence de öyle. Yoksa verdikleri süre çok uzun yaa... O kadar bekleyemez ki insan. Psikolojisi bozulur iyice...Doğrusu 40 ı dolup da tekrar hamile kalan birçok kişi var ve maşallah sağlıklı bebekler oluyor. doktorlar önlem amaçlı uyarıyorlar bence
rabbim kucaginiza almaya nasip etsin inşallah..Kızlar 4 ocakda inşallah allahım izin verirse Doğumum öğlen 12 de gel dedi Dr .sabah 6 kalk kahvaltı yap dedi heycanlandim bian... Ama bi sorunum var için de korku kafam donuk durumda tam umutlaniyorum herşey güzel olcak diye her gün sabah namazina kalkiyorum arada sabah namazından sonra yasin okuyorum okurkende yatana kadar korku vesvese bitmyo sacma sapan düşünceler rüyamda sacma sapan oluyo okadar tuaf. Rüyalar görüyorum mi keyfim kaçıyor bilmiyorum acaba yine kötü şeyleri olcak allahim srn yardım et Rabbim sen koru insallah
99 defa la havle yi oku. çok iyi gelicekti sıkıntın.. 21 defada ayetel kursu oku..Kızlar 4 ocakda inşallah allahım izin verirse Doğumum öğlen 12 de gel dedi Dr .sabah 6 kalk kahvaltı yap dedi heycanlandim bian... Ama bi sorunum var için de korku kafam donuk durumda tam umutlaniyorum herşey güzel olcak diye her gün sabah namazina kalkiyorum arada sabah namazından sonra yasin okuyorum okurkende yatana kadar korku vesvese bitmyo sacma sapan düşünceler rüyamda sacma sapan oluyo okadar tuaf. Rüyalar görüyorum mi keyfim kaçıyor bilmiyorum acaba yine kötü şeyleri olcak allahim srn yardım et Rabbim sen koru insallah
Kızlar 4 ocakda inşallah allahım izin verirse Doğumum öğlen 12 de gel dedi Dr .sabah 6 kalk kahvaltı yap dedi heycanlandim bian... Ama bi sorunum var için de korku kafam donuk durumda tam umutlaniyorum herşey güzel olcak diye her gün sabah namazina kalkiyorum arada sabah namazından sonra yasin okuyorum okurkende yatana kadar korku vesvese bitmyo sacma sapan düşünceler rüyamda sacma sapan oluyo okadar tuaf. Rüyalar görüyorum mi keyfim kaçıyor bilmiyorum acaba yine kötü şeyleri olcak allahim srn yardım et Rabbim sen koru insallah
4 ay geçti benim için 4 ay demek çok uzun zaman sanki 4 sene geçmiş gibi hissediyorum..
martta başliycam aslinda nisanda başliycaktim içim rahat etmedi..
annem bana 1 seneyi bekle diyo dinlemiyorum.. doktorda ayni diyo...
önce kendime bakmaliyim ki..
bi an önce zayıflamam lazim..
85 kiloyum.. 70 e düşünce hamile kalmak istiyorum..
bide göz sorunum var doktora gidicez martta...
iyileşirsem başlarim hemen çalışmalara....
2016 inşallah bebeklerimizi kucagimza alalım inşallah.. rabbim nasip etsin bizlere. amin...
2015 bizim için çok zor yıl geçti
başlayalim beraber vermeye..benim de tam 4 ay ı geçti. kilo benim de var ama nedense kilo vermem durdu. kilo hamileliğin son zamanları zor oluyor sadece hareket anlamında ama hayırlısı.
başlayalim beraber vermeye..
acilen kilo vermem lazim nasıl olcak bilmiyorum başliyorum hemen pes ediyorum işin köütüsü bu
başlayalim beraber vermeye..
acilen kilo vermem lazim nasıl olcak bilmiyorum başliyorum hemen pes ediyorum işin köütüsü bu
29 ağustosta doğum yaptım 70 gün yaşadı kızım benim 70 gün boyunca süt sağdığım için başlarda kilo çok gidiyordu tabi sonra süt kesilince durdu kilo vermem
bende oğlumu 30 agustosta kaybettim.. 70 gün yaşamiş senniki o daha kötü aci.. Rabbim o aciyi bi daha yaşatmasin amin.. daha önce hiç böle aci yaşamadim en büyük acimi evlat acisinda yaaşdım..
doğuma girdiğimde 100 kilo felandim.. ödemlerim gitti. şu aN 85im
bende çok özledim oğlumu.. göstermediler hiç.. unutamazmişim. zaten unutmam hiç. o benim ilk göz agrimdi.. kardeşleride olcak onlar teselimiz olucak.. pilates yapamiyorum patliycak diye göbegim çok varAllah öyle bir acı yaşatmasın evet çok zor ama karşılığını da verir Allah bize inşallah. özlyorum kızımı arada resimlerine videolarına bakıyorum sadece özlyorum. ben de 100 e yakındım. sezeryan sonrası kilo olması göbek karın falan dikiş yerine baskı yapıyor ve çok acı veriyor en kötüsü oydu doğrusu. kilom olmasa hiç dşünmem bebek planlmak için.
bende çok özledim oğlumu.. göstermediler hiç.. unutamazmişim. zaten unutmam hiç. o benim ilk göz agrimdi.. kardeşleride olcak onlar teselimiz olucak.. pilates yapamiyorum patliycak diye göbegim çok varhamile gibiyim ya
spor yapabilirsin demişti doktor bana 4 ay geçmiş sanırım bişey olmaz benim zamanım olmuyo doğrusu spor için. unutulmuyor evet ve hiç unutmaycaz ömrümüz boyunca ve ben unutmak da istemiyorum kızımı o en değerlim benim ve en hayırlı evladım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?