Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ben de sezeryan olmuştum .vücudumuz neye göre hazır veya değil anlamadım ki. hazır işte regl oluyorum, yumurtluyorum daha ne yapayım??? sağlıklı besleniyorum ,spor yapıyorum sinirlenmiyorum aman yumurtalarım azalmasın diye .ama olmayınca da herşeye herkese öfkeleniyorum . ya canım nasıl hayırlı zaman değil diye düşünebiliyosunuz? ben de öyle düşünmeye çalışıyorum aslında mantıken düşünebiliyorum da bi türlü bunu içselleştiremiyorum demek ki bu kadar öfke ve üzüntü hissediyorum
arkadaşlar sezeryandan 6 ay sonra hamile kalanlar lütfen yazsın.dikişleri acıyomu lütfen okumadan geçmeyin
arkadaşlar sezeryandan 6 ay sonra hamile kalanlar lütfen yazsın.dikişleri acıyomu lütfen okumadan geçmeyin
inayım bu kk da sorun var galiba kardella isimili arkadaşa neden yazdın die sordum ama bi okudumki daha önceden belirtmiş zaten benden neden çıkmıyo konulardan bi haber kalıyorum:26:
bende 4 aylık hamileyim sezeryan dikişlerim ara ara acıyo hani ilerde nasıl olur bilmiyom.zeytin yag sürüyom iyi geliyo hani farklı yöntemi olan varmı ilerisi nasıl olur bazende korkuyom
bende 4 aylık hamileyim sezeryan dikişlerim ara ara acıyo hani ilerde nasıl olur bilmiyom.zeytin yag sürüyom iyi geliyo hani farklı yöntemi olan varmı ilerisi nasıl olur bazende korkuyom
ne bilim tatlım geç geliyo heralde yazılanlar
geç gelmiyo hiç görmüyorum kişinin verdiği cvplara bakıyorum profildne o zmn görüyom neyse inayım nasılsınn herşey yolunda inşş
iyiyim canım sen nasılsın düz gezmeye falanmı gittin görünmedin hiç
evt cnm ev hanıma kıvamında ilerliyorum:26: ev hanımları ne yapargündeydim cnm:)
ben evdeyken izdivaça takmıştım işe başladım anneme soruyodum şu evlendimi bu evlendimi diye
hahahah ay güldürdün beni çok iyiymiş ben pc den tv yi pek gözüm görmüyo atv yimi seyrediodun cnm sen
ne bilim değişiyo yok sürekli bi tercihimmm
cnm ben dah akahvaltı etmedim karnım açımmmmm dio bağırıyo kilolarıma kilo ekliyim gidiyimde ben öpüyorum cnm yine gelirim:) e snde öğle yemeği yersin artık:)