• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bundan 2 sene önce deselerdi bu şekilde yazacağımı hayatta inanmazdım .veliler hocam bak geç kalıyorsun bi çocuk düşün artık dediklerinde onların yaşadığı zorlukları görüyordum ve şunu diyordum size Allah sabır versin ben almıyım alanı da engellemeyeyim :) özellikle sürekli ergenlerle birlikte olduğum için o çocuğun ergenliği aklıma geldikçe yok yok kalsın diyordum .bu çocuğu da e olursa olur olmazsa da olmaz diye denediydik .işte Allah'ın sopası yok, sen böyle kıymet bilmezsen ben de sana çocuk nasıl bi şeymiş gösteririm bak gör dedi .hayat çok tuhaf bişey ya asla büyük konuşmayacaksın. öğrendiklerimden biri de bu
dileklerin için çoook teşekkürler hep beraber inşallah inay'ın dediği gibi burda bebişlerin sorunlarını konuşuruz ( canım bi de bişey sorcam senin de ilk bebişin miydi ,bi de kaç yaşındaydın. daha önce sorduysam kızma ne olur)

benim de ilk bebeğimdi oğluşum olucaktı yaşımda 27 cnm 1.5 senelik evliyim daha 3 aylık evliyken korunurken oldu hep istemiyordum falan demiştim şimdi zmanı değil demiştim bende o sölediklerimden pişmanım :( Allahım aratmasın hayırlı zmnda bizlerede nasip etsin inş

hayırrrrrrrrrrrrrr güne gitmedim kayıunvalildem görümcem ve nışanlısı yemeğe gelio onun için yemek ve temizlik faslım vardı ondan gelemedim :32: keşkeeee günde olsammmmmmm:52:

oooo tamam kuzu anladım. ağır misafirlerin varmış...

yaa sorma cnm:26: bi bakayım dedim gittiler de sende burdaymışsın ii denk geldi nassın cnm

kuzu seni görmedim çıktım hemen. iyiyim sen nasılsın? evrak işleriyle uğraşıyorum ben de. 2 hafta böyle sürer işte...
misafirlerle ne yaptın? güzel bi şeyler yaptıysan gönderseydin bana da. bak gecenin bu saatinde canım bi şeyler yemek istediiii:56::56::52:

Kısmetse yeni bir bebek istiyorum ve düşünüyorum Allah kısmet eder de kucağıma alırsam,kızım hisseder mi,annem beni unuttu der mi diye :43:

Her hafta mezarına gidiyorum,belki bu yaramı daha da kanatıyor ama kızım bekler mi,gitmezsem üzülür mü diyorum :43:

Bunları başka birine söylesem belki saçmalama der ama hep diyorsunuz ya bizi bizden daha iyi anlayan olamaz diye işte çok doğru :14:

canim benim bende ilk zamanlar baska bebek düsünemiyordum, kizim küser bana darilir diye aklimdan bile geciremiyordum ama inan zamanla alisiyor insan.. rabbim tez zamanda tekrar nasip eder insallah....

maşallah sana da kuzuna da:nazar::nazar::nazar:

sagol canim.. sen nasilsin... ben kk giremiyorum bu aralar pc de bir sorun var galiba... sen test sonuclari iyi cikmis simdi okudum ve inan cok sevindim.. rabbim üzüntülerimizi sevince bogsun insallah.. hayatta yasadiigimiz en aci seyler bunlarla kalsin insallah...

canim benim bende ilk zamanlar baska bebek düsünemiyordum, kizim küser bana darilir diye aklimdan bile geciremiyordum ama inan zamanla alisiyor insan.. rabbim tez zamanda tekrar nasip eder insallah....

Amin canım inşallah,şu an beni tek teselli eden yeniden bir bebeğim olabileceğini bilmek :31:

Canım gözün aydın,testlerin iyi çıkmış.Bak gördün mü herşey yoluna giriyor,Allah beterinden saklasın seni :nazar:

tobeguk bugün doktora gidecek 24kasımı kaynanası çok yormuş heralde uyuyooooooooooooo
diğerleri neredeeeeeeeeeee

bu ay hamile olabilirim diye korkmuştum ama bugün regl oldum. üstelik gecikti.....meğer ne çok istiyormuşum hamile olmayı çok üzüldüm regl olduğuma yaaaaaaa....istemem yan cebime koy dedikleri bu olsa gerek.....

bu ay hamile olabilirim diye korkmuştum ama bugün regl oldum. üstelik gecikti.....meğer ne çok istiyormuşum hamile olmayı çok üzüldüm regl olduğuma yaaaaaaa....istemem yan cebime koy dedikleri bu olsa gerek.....

Yanlış hatırlamıyorsam senin 6 ay bitmişti,doktorun da onay veriyorsa korunmayın canım,bak içten içe sen de bebiş istiyormuşsun

Yanlış hatırlamıyorsam senin 6 ay bitmişti,doktorun da onay veriyorsa korunmayın canım,bak içten içe sen de bebiş istiyormuşsun

evet istiyorum hemde çok ama biraz daha beklemek istiyorum..tam olarak kontrolden geçmedim doğru dürüst tahlil vs yapılmadı ne bilim..

kuzu seni görmedim çıktım hemen. iyiyim sen nasılsın? evrak işleriyle uğraşıyorum ben de. 2 hafta böyle sürer işte...
misafirlerle ne yaptın? güzel bi şeyler yaptıysan gönderseydin bana da. bak gecenin bu saatinde canım bi şeyler yemek istediiii:56::56::52:

ooo cnm yemeklerim iyidr :) keşke yapıp ikram etme şansım olsa şölee bi sofrada toplansak hepiimizzzz....

Back
X