çok normal bu ben hamile kalsam elimde olsa hergün ultrasona girerdim heralde
aynen canim kanama gecirdikten sonra hastanede hergün ultrasonda bebegimi görüyordum.. sonra doktorumada iki haftada bir gittim sirf kalb atislarini görmek icin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok normal bu ben hamile kalsam elimde olsa hergün ultrasona girerdim heralde
offfffffffffffff gecen sene offfffffffffffffff....
alın bende de o kadar geçen sene 23 nisan s.a.tarihim. Mayısta bebğimi öğrenmiştim. Koskoca 1 seneyi hayatımızdan silmemiz gerekti.
doğumumu egepolde yaptım canım.fuat akercan ismini forumlarda duydum,riskli gebelik uzmanıymış.gidenlerin çoğu memnun,ama tam olarak karar vermiş değilim.
Dokuz eylülde genetik doktoruna gittim sadece kadın doğum uzmanına gitmedim.
Sen ege'de kime gitmeyi düşünüyorsun ve doğumunu nerede yapmıştın?
Ben şimdi çıkıyorum,görüşmek üzere...
burdayim canim... Nasilsin..
aysem cim iyiyim. Sen nasılsın.okuyorum sizi takip ediyorum.inanın aslında hepinizle birlikteyim. Sadece ben çalışıyorum.işlerim yoğun.herzaman giremiyorum. Bugün doğumumu yapan doktoruma gideceğim saat 5.de 4 ay aradan sonra oraya gittiğimde bile çok heyecanlanıyorum.duygularıma nasıl hakim olucam diye. O odada göemüştük ilk kızımızı. Orada sevinç gözyaşlarımızı dökmüştük. Off. Offf. Sonuçlarımı göstericem.bakalım beni neye yönlendirecek.onuda çok merak ediyorum. ..
aysem cim iyiyim. Sen nasılsın.okuyorum sizi takip ediyorum.inanın aslında hepinizle birlikteyim. Sadece ben çalışıyorum.işlerim yoğun.herzaman giremiyorum. Bugün doğumumu yapan doktoruma gideceğim saat 5.de 4 ay aradan sonra oraya gittiğimde bile çok heyecanlanıyorum.duygularıma nasıl hakim olucam diye. O odada göemüştük ilk kızımızı. Orada sevinç gözyaşlarımızı dökmüştük. Off. Offf. Sonuçlarımı göstericem.bakalım beni neye yönlendirecek.onuda çok merak ediyorum. ..
hiçbirşey yaptırmadım araştırmadım. doktorda birşey demedi...tekrar niyetlenirmiyim bebeğe bilmiyorum ama ne yapsamda kaderin önüne geçemem gibi geliyor...sizi okuyunca benmi tuhafım meraksızım diyorum....
ben doğumu çınarlı hastanesinde yaptım.oğlumuda orada yapmıştım ve doktorum yılalrdır aynı. Ege de prof.dr.sermet ağlam varmış.riskli gebelik uzmanı.netten araştırdım alsancakta muaynehanesi var. Aradım ücreti 250 tl.miş. Ve istenilen testleride egede yardımcı oluyordur herhalde.asında ben deü daha yakınım.balçovadayım.ondan sordum sana.bildiğin varmı diye?. Sen kaçıncı hafanda aybetmiştin.bebeğini
günaydınnnnn :) canlarım kandilimiz mubarek olsunn......
günaydin sağol canım hepimizin kandili mübarek olsun... dualarımız kabul olsun inşallah herkesin...
aaaaa doğa derken inaymda gitmiş:)