• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

çok normal bu ben hamile kalsam elimde olsa hergün ultrasona girerdim heralde

aynen canim kanama gecirdikten sonra hastanede hergün ultrasonda bebegimi görüyordum.. sonra doktorumada iki haftada bir gittim sirf kalb atislarini görmek icin...

alın bende de o kadar geçen sene 23 nisan s.a.tarihim. Mayısta bebğimi öğrenmiştim. Koskoca 1 seneyi hayatımızdan silmemiz gerekti.

canim silebilsek iyi olacak ama onu silemiyoruzki kalbimizde derin yaralar birakti... gecen sene kizim gelisiyle dünyanin en mutlu insani yapti sonrada acilara atti gitti....

doğumumu egepolde yaptım canım.fuat akercan ismini forumlarda duydum,riskli gebelik uzmanıymış.gidenlerin çoğu memnun,ama tam olarak karar vermiş değilim.
Dokuz eylülde genetik doktoruna gittim sadece kadın doğum uzmanına gitmedim.
Sen ege'de kime gitmeyi düşünüyorsun ve doğumunu nerede yapmıştın?

ben doğumu çınarlı hastanesinde yaptım.oğlumuda orada yapmıştım ve doktorum yılalrdır aynı. Ege de prof.dr.sermet ağlam varmış.riskli gebelik uzmanı.netten araştırdım alsancakta muaynehanesi var. Aradım ücreti 250 tl.miş. Ve istenilen testleride egede yardımcı oluyordur herhalde.asında ben deü daha yakınım.balçovadayım.ondan sordum sana.bildiğin varmı diye?. Sen kaçıncı hafanda aybetmiştin.bebeğini

burdayim canim... Nasilsin..

aysem cim iyiyim. Sen nasılsın.okuyorum sizi takip ediyorum.inanın aslında hepinizle birlikteyim. Sadece ben çalışıyorum.işlerim yoğun.herzaman giremiyorum. Bugün doğumumu yapan doktoruma gideceğim saat 5.de 4 ay aradan sonra oraya gittiğimde bile çok heyecanlanıyorum.duygularıma nasıl hakim olucam diye. O odada göemüştük ilk kızımızı. Orada sevinç gözyaşlarımızı dökmüştük. Off. Offf. Sonuçlarımı göstericem.bakalım beni neye yönlendirecek.onuda çok merak ediyorum. ..

aysem cim iyiyim. Sen nasılsın.okuyorum sizi takip ediyorum.inanın aslında hepinizle birlikteyim. Sadece ben çalışıyorum.işlerim yoğun.herzaman giremiyorum. Bugün doğumumu yapan doktoruma gideceğim saat 5.de 4 ay aradan sonra oraya gittiğimde bile çok heyecanlanıyorum.duygularıma nasıl hakim olucam diye. O odada göemüştük ilk kızımızı. Orada sevinç gözyaşlarımızı dökmüştük. Off. Offf. Sonuçlarımı göstericem.bakalım beni neye yönlendirecek.onuda çok merak ediyorum. ..

hayırlı haberlerle gel inşallah...

canim allah yardimcin olsun.. insallah güzel haberlerle gelirsin... atlatirsin canim bunuda.. biz nelere dayandik bu neki...

hiçbirşey yaptırmadım araştırmadım. doktorda birşey demedi...tekrar niyetlenirmiyim bebeğe bilmiyorum ama ne yapsamda kaderin önüne geçemem gibi geliyor...sizi okuyunca benmi tuhafım meraksızım diyorum....

İN-AY CIM. Haklısın kaderin önüne geçilmiyor.ama ben o kadarda kaderci biri değilim. Bende rabbime inanıyorum, hepimiz gibi. ama eğer bir ölüm olduysa buana neden olan bir şey var yolunda gitmeyen. ve ben bunu öğrenemediğim için her gecem bunu düşünerek geçiyordu. ve bu testleri benim doktorum bana vermedi. Ben araştırdım ve burada bir arkadaşımında vasıtasıyla genetik dr.gititm durumumu anlattım.ve geçtiğimiz cuma günü testlerin sonuçalrını alınca şoka girdim. Aysem gibi kordon dolanmasından ölseydi bebeğim daha kolay kabullenebilirdim yani kabullenmek derken yanlış anlaşılmasın, altında genetiksel bir şey aramadan. ama herşey sağlıklı giderken suyu vardı, kordon dolanması yoktu, amniyosentezliydim sorun yoktu.neden oldu???? Şimdi bunların hiç biri meleğimi geri getirmeyecek biliyorum.ama yeni bir gebelikte tekrardan bir kayıp yaşarsam. kendimi sorgularım ve artık kendimi suçlarım.şimdi eğer tıp bana bir tedavi yöntemi sunacaksa ondan faydalanmam gerek.ha bundan sonra kaderimizde varsa onu da yaşarız. ama tekrardan bebeğimize kavuşuruz yada kavuşamayız. sonrası kader. bence sende böyle düşünmelisin..ve elinden geleni yapmalısın canım.

ben doğumu çınarlı hastanesinde yaptım.oğlumuda orada yapmıştım ve doktorum yılalrdır aynı. Ege de prof.dr.sermet ağlam varmış.riskli gebelik uzmanı.netten araştırdım alsancakta muaynehanesi var. Aradım ücreti 250 tl.miş. Ve istenilen testleride egede yardımcı oluyordur herhalde.asında ben deü daha yakınım.balçovadayım.ondan sordum sana.bildiğin varmı diye?. Sen kaçıncı hafanda aybetmiştin.bebeğini

34 haftalıktı kuzum :5:
Sermet Sağol galiba dediğin doktor.Ben de duydum ismini ama olumsuz yorum yapanlar da vardı.İnsan karar veremiyor işte.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Son düzenleme:
slm kızlar hayırlı kandiller, inşallah hakkımızda hayırlı olacak tüm dualarımız kabul olur.

dün doktora gittim göğsümden 3 parmak altta bi beze geliyordu elime, süt kanallarıyla alakalı bi problem olabilir diye. ama çok şükür bişe değilmiş, lenf bezleri beze atmış, sürekli oturur pozisyonda çalışıyorsan ondan kaynaklanır dedi.

Back
X